ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ;(ΝΑΖΙΣΜΟΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ;(ΝΑΖΙΣΜΟΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

thule30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
08/05/2004, 17:21:47

«Εντούτοις ο πανάρχαιος αυτός χαιρετισμός με το δεξί χέρι είναι μια παγκόσμια πρακτική. Ποιος όμως είναι ο λόγος αυτής της παγκόσμιας χρήσης ενός τόσου αρχαίου χαιρετισμού;

Γιατί τον χρησιμοποίησαν και τον χρησιμοποιούν ακόμα, έστω και ασυνείδητα, τόσοι λαοί; Την εξήγηση μπορεί να μας τη δώσει η σύγχρονη επιστήμη».

Υπάρχει μια μικρή αλλά βασική διάφορα σχετικά με τον χαιρετισμό.
Όταν χαιρετώ κάποιον φίλο δεν στέκομαι κορδωμένος με το χέρι ψηλά και τα τακουνιά από τις γόβες σας εεε τις μπότες σας ήθελα να πω να χτυπούν μεταξύ τους.

«Σύμφωνα με τις θεωρίες της σύγχρονης ιατρικής, το ανθρώπινο σώμα λειτουργεί σαν μια ηλεκτρική μπαταρία που παράγει ηλεκτρικό και μαγνητικό ρεύμα.

Ο Βελονισμός και άλλες εναλλακτικές ιατρικές βασίζονται σε αυτό το γεγονός για να πετύχουν αξιοθαύμαστες θεραπείες. Η ίδια η πολικότητα του εγκεφάλου μας καθορίζει μια αντίστοιχη βίο-ενεργειακή πολικότητα στον ηλεκτρομαγνητισμό του σώματος.

Έτσι, ο δεξί μέρος του σώματος είναι θετικής ενέργειας και το αριστερό είναι αρνητικής, θεωρώντας τα με την ίδια ακριβώς έννοια που αποδίδουμε τέτοιους χαρακτηρισμούς σε μία μπαταρία.

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο το γεγονός ότι τις ανθρώπινες πράξεις "θετικού τύπου", όπως το να προσφέρουμε κάτι σε κάποιον, να γράψουμε, να χειριστούμε εργαλεία, κλπ. Τις κάνουμε με το δεξί χέρι, το θετικά φορτισμένο. Από εκεί προέρχεται και η έννοια του δεξιοτέχνη και του επί-δέξιου.»

Το δεξί αυτί είναι πιο επιδέξιο από το αριστερό?
Το δεξί αρ… είναι πιο επιδέξιο από το αριστερό?
Είπα αρ…. και θυμήθηκα πάλι το τραγουδάκι που λεει
Ο Χίτλερ είχε ένα ….

Και με τους αμφιδεξιους τι ακριβώς γίνεται ?
Τι είναι? Αριστεροτεχνες? Ή δεξιοτέχνες?

Η κλωτσιά είναι πράξη θετικού τύπου αν κλωτσάς με το δεξί πόδι??

---

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

08/05/2004, 18:57:44
quote:
Αγαπητή AVALLON,
Μην φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν!
Μην μας δείχνεις για ακόμη μια φορά την άγνοια σου,
Αν δεν έχεις επιχειρήματα μην συμμετάσχεις στην παρούσα συζήτηση, μπορείς να κατηγορείς, να μην συμφωνείς, εγώ το σέβομαι αυτό, αλλά αυτό το στιλ σου δεν μου αρέσει, κάτσε διάβασε τα προηγούμενα μηνύματα μου, επίσης του ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ, IAΠΕΤΟΣ, και Arjuna, και μετά πες τις δικές σου απόψεις, έτσι γίνονται οι υγιείς συζητήσεις, και μην πετάγεσαι σε κάθε συζήτηση να πεις την εξυπνάδα σου.
Και μάθε κάτι για τον αρχαιότερο χαιρετισμό http://clubs.pathfinder.gr/THULE/237020

Φίλε μου δε ξέρω τι ζόρι τραβάς με μένα...
Δεν ξέρω αν γενικά τραβάς ζόρι με τις γυναίκες ή αντιπαθείς μόνο εμένα που σου έβγαλα τις τσίμπλες:Aκου εκεί να μην ξέρεις ότι στα γερμανικά στρατόπεδα υπήρχαν και έλληνες!!! Αυτό δείχνει πολλά για το επίπεδο της ενημέρωσής σου...
Τώρα βέβαια αν αυτό είναι απλή τεχνική αντιπερισπασμού για να μην απαντήσεις σε αυτό που σε ρώτησα μάθε ότι δεν πιάνει εδώ...βλέπεις σε καταλάβαμε...
Θα μπορούσες βέβαια να πεις: "Ρε συ Αβαλλον τόσες μαλ...ς είπα εσύ εκεί στάθηκες?"και να καθαρίσεις...
Ελα όμως που η χαζή Avallon σε έχει πάρει στα σοβαρά και κρέμεται από τα χειλάκια σου ... και περιμένει να ακούσει πως έχεις κάνει τρόπο ζωής τον ΕΣ. Μερικά απλά παραδειγματάκια είναι αρκετά για να ξεκαθαρίσουν το τοπίο...
πχ. Οταν βλέπω μαύρους τους φτύνω ή
όταν μου την μπαίνει ένας κνίτης(όπου κνίτης = είδος προς εξαφάνιση και γι'αυτό προστατευόμενο..) παίρνω 2-3 φίλους και τον μαυρίζουμε στο ξύλο.
Αν δεν έχεις μια σοβαρή απάντηση περί της στάσης ζωής που χρησιμοποιείς καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς

Υ.Γ. Guess again: Το αν σου αρέσει το στυλάκι μου είναι παντελώς αδιάφορο

"Τάδε έφη Avallon"
ArjunaΝέο Μέλος
09/05/2004, 19:56:15
Τυχερούλη άσε την Ινδία και τις Ηλιακές δοξασίες για κάναν άλλο φιλαράκι. Πάνε καλύτερα ψάξε το πόσα αρ...δια είχε ο Χίτλερ που λες και συ, την κολό….πα του Ες, το αν είχε μεγάλα ή μικρά στήθη οι Εύα Μπράουν κλπ… αυτά είναι του επιπέδου σου. Όσο για σένα κυνικέ δεν έχει νόημα πλέον να ασχοληθώ άλλο μαζί σου. Αυτά τα λίγα…

ΧΑΙΡΕ ΑΝΙΚΗΤΕ ΗΛΙΕ!

09/05/2004, 20:09:48
Γουστάρεις λιγάκι την ανιψούλα σου και εσυ
σαν τον μεγάλο αρχηγό?
Μηπως τις κόρες σου σαν τον Γκαίμπελς?
Μην ασχοληθείς,ετσι και αλλιώς ποτέ δεν απάντησες σε καμμιά απορία
μου ουτε εσύ ουτε κανένας απο το συνάφι σου.

Εγω θα ασχολούμαι όμως....σας βρίσκω αστείους.

Ποιές ηλιακές δοξασίες?δεν αναφέρω πουθενά ηλιακες δοξασίες.
Αμα είσαι στραβάδι ειναι πρόβλημα.
(υπερ)Ανθρωπος αγράμματος,(υπερ)κούτσουρο απελέκητο...ελεγε ενας δάσκαλος όταν ήμουν παιδί....

Edited by - τυχερουλης on 09/05/2004 20:19:59

09/05/2004, 23:16:59
quote:
(υπερ)Ανθρωπος αγράμματος,(υπερ)κούτσουρο απελέκητο...ελεγε ενας δάσκαλος όταν ήμουν παιδί....

Είσαι πράγματι πολύ μεγάλος τυχερούλη! Τύφλα να'χουν (που έχουν δηλαδή...) οι ΥΠΕΡ-άνθρωποι μπροστά σου...

"Τάδε έφη Avallon"
junk95Μέλος
10/05/2004, 00:30:13
quote:

Ποιές ηλιακές δοξασίες?δεν αναφέρω πουθενά ηλιακες δοξασίες.

Ψιλά γράμματα ρε συ τυχερούλη. Μήπως το πνεύμα της Ινδίας αναφέρει την ανωτερότητα των λευκών;

Με εντυπωσιάζει το πώς μπορούν οι "φίλοι" μας να ασπάζονται τόσο καταφανώς ηλίθιες απόψεις (ας μην κολλήσουμε στο αν είναι "καλές" ή "κακές").

kynikosΜέλος
10/05/2004, 02:17:19
Βρε παιδιά

Χθες πέρναγα από μια πλατεία, και ήταν εκεί κάτι ευγενείς Άρυες ψυχες, με τις Μπαγκαβάτ Γκιτά τους, και τα λιτά βαμβακερά ενδύματά τους, που μόνοι τους τα έγνεθαν, και τα ύφαιναν σε χειροκίνητους αργαλιούς, και συνάμα χώρευαν με τα ντέφια:

Hare Hitler, hare Hitler,
Hitler Hitler, hare hare,
Hare Goebbels, hare Goebbels,
Goebbels Goebbels, hara hare...

Νάταν κανένας από τους φίλους μας;

10/05/2004, 12:24:38

"Τάδε έφη Avallon"
10/05/2004, 13:13:22

Συμφωνώ μαζί σας κυρίες και κύριοι.

--

Edited by - τυχερουλης on 10/05/2004 13:18:40

ArjunaΝέο Μέλος
11/05/2004, 00:49:06
Πρώτον απόλα να ξεκαθαρίσω ότι αυτή είναι και η τελευταία φορά που γράφω εδώ. Λυπούμε αλλά δεν σκοπεύω να ασχοληθώ άλλο με ψυχικούς ανωμάλους (και μη), με κυνικούς και κυναίδους του λόγου σας.

Τελικά πόσο αληθινός υπήρξες μεγάλε Φύρερ! 60 χρόνια και από την πτώση των δυνάμεων του φωτός και όλοι ακόμα ασχολούνται μαζί σου! Ιδού η μέγιστη απόδειξη!

ΧΙΤΛΕΡ ΓΙΑ 1000 ΧΡΟΝΙΑ!
HEIL HITLER