ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- σαμποταζ αυξησης-μειωσης μηνυματων - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- σαμποταζ αυξησης-μειωσης μηνυματων - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

Deghar Adhark6 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Deghar AdharkΜέλος
02/11/2005, 15:17:20
καλησπερα,αρχικα να πω οτι το θεμα αυτο ειναι λιγο λεπτο,αφου ουτε και εγω δεν εχω καταλαβει τι εγινε.υπαρχει μια περιπτωση{μικρη} ολο το θεμα να ειναι λαθος του υπολογιστη μου οποτε σε αυτη την περιπτωση δεν υπαρχει προβλημα απο αλλον.
οστοσο δωστε λιγο προσοχη παρακατω για να καταλαβετε τι ακριβως εγινε.

λοιπον,εχω την εντυπωση πως καποιος σαμποταρε τα μυνηματα μου.δηλαδη τα μειωσε κατα 10 περιπου.
πως το καταλαβα,θα σας πω αμεσως.

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=4798&whichpage=24&ARCHIVE=

σε αυτην εδω την σελιδα,βλεπουμε το τελευταιο μηνυμα να ειναι δικο μου. οπως μπορειτε να δειτε,σταλθηκε στις 29/10/2005, 00:18:55

επιτα εχουμε

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=25&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=4798

εδω εχουμε την επομενη σελιδα του τοπικ,την σημασια πρεπει να την ριξετε στα 3 πρωτα μυνηματα της σελιδας.{που ειναι επισης σταλμενα στις 2910 με λιγα λεπτα διαφορα}.

εδω λοιπον,βλεπουμε εμενα να μετραω αντιστροφα και στο τελος να λεω

500!!!!!
μυνηματα,εστειλε το μελος ντεγκαρ αντχαρκ ως τωρα!

και θυμαμε χαρακτηριστικα,οτι οταν εστειλα το μυνημα μπηκα πραγματικα στα 500 μηνυματα.
μετα απο 2-3 ημερες,παρατηρησα τα μυνηματα μου να βρισκονται κατω απο 500.....
συγκεκριμενα.

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=7042&whichpage=9&ARCHIVE=

εδω εχουμε το τοπικ "δοκιμες για υπογραφες" αν πατε στο τελος της σελιδα θα δειτε ενα μηνυμα μου στις 01/11/2005, 22:29:45
και τα μυνηματα μου{με αυτο που θα στειλω τωρα} γραφουν 458.

φυσικα αυτο μονο λογικο δεν ειναι,απο την στιγμη που 3 μερες νωριτερα ειχα μπει στα 500....

ουτε χθες ηρθα
ουτε αυριο θα φυγω

DidoriumΜέλος
02/11/2005, 15:39:17
50% ΣΕΙΛΣ 50% στα μυνήματα που κλεψα απο τον Ντεκχαρ.

- - - - - - - - -

Υ.Γ. ΕΛΕΟΣΣ!!

Better to save the mystery than surrender to the secret..

02/11/2005, 17:17:56
μου φαίνεται δεν είδες το μήνυμα της αμαλίας....
quote:

Deghar Adhark:
quote:
500!!!!!
μυνηματα,εστειλε το μελος ντεγκαρ αντχαρκ ως τωρα!

450 με το παρόν μήνυμά μου
και σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτή η τακτική, προβλέπω να αρχίζουμε να ψάχνουμε κώδικα για αρνητική αρίθμηση!

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

02/11/2005, 17:50:49
Γιατί είναι για εσένα φίλε τόσο σημαντικό το αν θα έχεις 500 ή 1000 μηνύματα σε ένα φόρουμ και μάλιστα φόρουμ εσωτερισμού ;

Θα σου πω κάτι φίλε μου εντελώς φιλικά, πίστεψε το!
Αν πραγματικά σε ενδιαφέρει να γνωρίσεις τον εαυτό σου απενεργοποίησε αυτόν τον λογαριασμό που τόσο πολύ έχεις δεθεί μαζί του και ξεκίνα αμέσως με έναν καινούριο με μηδέν μηνύματα εγωπαθητικό και παντελώς άγνωστος σε όλους.

Πιστεύω ότι μέσα από αυτήν την διαδικασία θα καταλάβεις πόσο ασήμαντο και ψεύτικο είναι το «ξέρεις ποιος είμαι εγώ ;» είτε σε ένα φόρουμ είτε κατά επέκταση στην ζωή την ίδια.

Διότι είμαστε ένα ΤΙΠΟΤΑ φίλε μου. Είτε έχουμε 3000 μηνύματα είτε 3000000 $ στην ζωή είτε 3 πτυχία … ένας παπάρας και μισός είμαστε όλοι μας στην πραγματικότητα.

Σου συνιστώ κάθε 400 μηνύματα να αλλάζεις το κωδικό σου όνομα στο φόρουμ,
να ξαναγυρνάς στα χαμηλά μέχρι να πάψει να σε τσιτώνει το ΕΓΩ , όταν το καταφέρεις αυτό θα είναι το καλύτερο πράγμα που θα έχεις κερδίσει σε αυτό το φόρουμ. Αλλά και στην ζωή παραέξω…

o ελάχιστος όλων

---------------------------
ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ.
---------------------------------------

lamogioΜέλος
02/11/2005, 20:04:59
Αμαλία,

πιάσε δυό κιλά μυνήματα στο παιδί.

απ' τα καλά ε, όχι τα ληγμένα

Deghar AdharkΜέλος
02/11/2005, 22:22:24
δεν το ηξερα αυτο valnta,ευχαριστω που μου το ειπες.
δυστυχως δεν μπορω να μιλησω εδω.
το θεμα ειναι δικο μου,και της amalias.
ευχαριστω ολους που γραψατε.

ουτε χθες ηρθα
ουτε αυριο θα φυγω