- Φώς - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ
SYMFONW PWS SE OLA TA THEMATA PREPEI O EGKEFALOS MAS NA EXEI ENA FILTRO GIA AYTA POU AKOUME POU VLEPOUME H 'VLEPOUME'
GIATI PISTEYW PWS THA XATHOUME SE MIA PLYMHRA PLIROFORIWN POU
THA MAS KANOUN NE XEHASOUME TI ZHTAME TI EPIDIOKOUME.
DILADI YPARXEI FOBOS NA XASOUME TO TELIKO STOXO MAS.
EYXARISTW
** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **
Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ
PWS BOROUME NA APOFYGOUME AYTO TO SYMBAN ???????????
NA APOFYGOYME OTI MAS MOLYNH TO PNEYMA ????????????
KAI THA EXEI SAN APOTELESMA TO THABOMA TOU FOTOS.
Ελπιζω να καλυψα την ιστορια του φωτος σε 5 γραμμες.
"το ψεμα ποτε δεν ζει για να γερασει"
Σοφοκλης.
Leonardo
Και επειδή μέσα μου έχω μιά ΨΥΧΗ η οποία δεν αρκείται σε τέτοιους επιστημονοειδείς όρους θα ήθελα να σε ρωτήσω:
Το πράγμα που ονομάζουμε θεό(αν νομίζεις ότι υπάρχει)τι ρόλο παίζει σ‘αυτήν την «κβαντική διακύμανση του κενού»;
ΦΙΛΙΚΑ
Θεος,ειναι μια ενοια που εχει επικρατησει στους ανθρωπους,γιατι απο οσο ξερουμε οι ανθρωποι οι ιδιοι,οφειλουν να πιστευουν σε κατι διοτι αν δεν πιστευουν η ζωη τους δεν εχει βαση.Θεος για μενα που ειμαι Ελληνας ειναι ενας και μοναδικος.Αυτο ειναι το τιποτα και ολα.Ας μην αναπτυξουμε περετερω την θεωρια ως ΘΕΟΣ γιατι σε καποιο βιβλιο που επεσε στα χερια μου περισυ το χειμωνα,"η αποκρυπτογραφιση του δισκου της φαιστου" ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ,ελεγε οτι εγινε υπεργαλαξιακος πολεμος και για να διαφιλαξουν την ανθρωπινη μορφη κατεβηκαν απο τον Ε τρεις Στρατηγοι,ο ΔΙΑΣ,ΗΡΑ,ΠΩΣΕΙΔΩΝΑΣ.Αυτοι εφεραν τον πολιτισμο στην γη και εγκατασταθηκαν στον Ολυμπο.
Καπου αλλου ειχα διαβασει το εξης:Τα χρωματα στο συμβολο των Ολυμπιακων αγωνων συμβολιζουν τους 5 πολιτισμους που κατεβηκαν στην γη μετα τον υπεργαλαξιακο πολεμο που αναφερει και ο Καλογερακης στο βιβλιο του.
Η δικη μου αποψη ειναι οτι με βαση τα δεδομενα που μαθενουμε για την θρησκεια μας πιστευω σε ενα θεο και μοναδικο,αλλα ως ανθρωπος που πιστευει αλλα ερευνα,εχω την βουληση να αφηνω μισανοιχτη καθε πορτα που φανταζει οτι μπορει στο μελλον αυτο που τωρα το βλεπω αδηνατο(πλασματικο) να γινει μια ορατη πραγματικοτητα.
"Μπορεις να δωσεις τοση αγαπη οση εχεις μεσα σου"
Leonardo
Καλό νομίζω είναι να βγαίνουμε στο ΦΩΣ αλλά το ΒΡΑΔΥ να κλείνουμε την πόρτα μας καλά καλά.
Γιά την ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι δεν την έχουμε μέσα μας.
Η ΑΓΑΠΗ δεν φυλακίζεται.Είμαστε όργανα της αγάπης.
Εμείς είμαστε μέσα στην ΑΓΑΠΗ.
Και η ΑΓΑΠΗ είναι ο θεός.
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ
FILE Skies tou Fegariou THA EITHELA NA SE RWTHSW MIA KAI EXEIS DIABASEI TO BIBLIO ,"η αποκρυπτογραφιση του δισκου της φαιστου" TOY
KALOGERAKH PWS DIAPISTWNEI GIA TON (PLANITH) E KAI GIA TOUS STRATHGOUS
ΔΙΑ,ΗΡΑ,ΠΩΣΕΙΔΩΝΑ.
MIPWS AYTA EINAI YPERBOLIKA.
KAI GYRNAME PALH STHN OMADA E ;;;.
KAI MALISTA XORIS STOIXEIA ?????
AS TO SYZHTHSOUME AYTO FILOI MOU
EYXARISTW