ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Φώς - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Φώς - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

18/10/2002, 10:00:44
Avatargr, μείνε σταθερός στο ΦΩς που θα σε φωτίζει στην πνευματική σου εξερεύνηση. Για να σκέφτεσαι την προέκταση της γήϊνης διάστασης πρέπει στην γνώση σου να καλλιεργήσης πνευματικές αντιστάσεις και πνευματικά φίλτρα. Μ΄αυτό τον τρόπο μπορείς να παίρνεις μια γνώση από την Γήϊνη Διάσταση και να την προεκτείνεις με την σκέψη σου χωρίς κίνδυνο. Αυτός ο τρόπος σκέψεως που εξήγησες πιο πάνω είναι επικίνδυνος διότι είναι σκέψη αντιύλης. Δεν μπορεί να λειτουργήση με ασφάλεια διότι θα αγγίξουν και θα λειτουργήσουν αυτομάτως τα αντανακλαστικά του Σύμπαντος και θα αρχίση να λειτουργεί το ΑΙΤΙΑΤΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ (ΚΑΡΜΑ) εντός 3 (τριών) ημερών με την γήϊνο συνειδητό χρόνο αντίληψης. Εάν θέλετε να εξερευνήσετε έχετε όλο το ελεύθερο δικαίωμα αλλά με ασφαλισμένο τρόπο για την ψυχή σας και τους άλλους. ΙΩΑΝΝΑ

Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

18/10/2002, 13:14:53
AGAPITH ΛΕΥΚΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ.

SYMFONW PWS SE OLA TA THEMATA PREPEI O EGKEFALOS MAS NA EXEI ENA FILTRO GIA AYTA POU AKOUME POU VLEPOUME H 'VLEPOUME'
GIATI PISTEYW PWS THA XATHOUME SE MIA PLYMHRA PLIROFORIWN POU
THA MAS KANOUN NE XEHASOUME TI ZHTAME TI EPIDIOKOUME.

DILADI YPARXEI FOBOS NA XASOUME TO TELIKO STOXO MAS.

EYXARISTW

** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **

18/10/2002, 13:44:02
Ναι Avatargr. To ΣΥΜΠΑΝ είναι αχανές και είναι εμείς με την σκέψη μας που ανοίγουμε διακύκλους στροφών δηλαδή παλμικών ενεργειών και έτσι όταν τα αστρικά φαινόμενα κάνουν τις τροχιές τους στο ΑΠΕΙΡΟ ΣΥΜΠΑΝ η προβολή της σκέψης μας αγγίζει αυτές τις τροχιές και αγγίζουμε τα χημικά συστατικά τους. Όμως επειδή επικρατούν δυνατοί ιοί στα χημικά κύτταρα που ο ανθρώπινος εγκέφαλος δεν είναι συνηθισμένος, τότε μπορεί να ελκΎση στην γήϊνη ζωή του πολλά θλιβερά γεγονότα, διότι όλα αντιστρέφονται στον Παράγοντα ΓΗ. ΙΩΑΝΝΑ

Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

18/10/2002, 14:19:31
AGAPITH ΛΕΥΚΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ.

PWS BOROUME NA APOFYGOUME AYTO TO SYMBAN ???????????

NA APOFYGOYME OTI MAS MOLYNH TO PNEYMA ????????????

KAI THA EXEI SAN APOTELESMA TO THABOMA TOU FOTOS.

18/10/2002, 15:03:34
Το Φως. Ολα ξεκινησαν απο μια κβαντικη διακυμανση του κενου.Στην αρχη εποχη Plank ολες οι δυναμεις ηταν ενοποιημενες."Αργοτερα" το συμπαν αρχιζει να διαπλασιαζετε καθε δεκα εντεκακις εκατομιριοστα του δευτερολεπτου.Δηλαδη γινετε δεκα δεκαπεδακις εκατομμυρια φορες μεγαλυτερο μεσα σε ενα χιλιοστο του δευτερολεπτου.Επειτα ξεχωριζει η ηλεκτρομαγνητικη απο την ασθενη αλληλεπιδραση και εχουμε σουπα,κουαρκ ηλεκτρονια,νετρινα,φωτονια.Τα αντισωματιδια συγκρουονται με τα σωματιδια τους,εξαφανιζονται και στην θεση τους εκπεμπονται φωτονια!Ετσι τα πρωτα φωτονια,αρχισαν να διασχιζουν το απειρο.Απο εκει και περα εχουμε διαφορα μικη κυματος για το φως,το υπερυθρο μεχρι το υπεριωδες.
Ελπιζω να καλυψα την ιστορια του φωτος σε 5 γραμμες.

"το ψεμα ποτε δεν ζει για να γερασει"
Σοφοκλης.

Leonardo

nagualΜέλος
19/10/2002, 15:02:41
Αγαπητέ Leonardo όλα αυτά που αναφέρεις γιά το ΦΩΣ,εμένα προσωπικά μου ακούγονται πολύ ξερά και μηχανικά.
Και επειδή μέσα μου έχω μιά ΨΥΧΗ η οποία δεν αρκείται σε τέτοιους επιστημονοειδείς όρους θα ήθελα να σε ρωτήσω:
Το πράγμα που ονομάζουμε θεό(αν νομίζεις ότι υπάρχει)τι ρόλο παίζει σ‘αυτήν την «κβαντική διακύμανση του κενού»;
ΦΙΛΙΚΑ

19/10/2002, 21:47:49
Εχεις δικιο,ανεφερα μονο την επιστημονικη πλευρα του θεματος.Χωρις να καθιστερω θα σου απαντησω.
Θεος,ειναι μια ενοια που εχει επικρατησει στους ανθρωπους,γιατι απο οσο ξερουμε οι ανθρωποι οι ιδιοι,οφειλουν να πιστευουν σε κατι διοτι αν δεν πιστευουν η ζωη τους δεν εχει βαση.Θεος για μενα που ειμαι Ελληνας ειναι ενας και μοναδικος.Αυτο ειναι το τιποτα και ολα.Ας μην αναπτυξουμε περετερω την θεωρια ως ΘΕΟΣ γιατι σε καποιο βιβλιο που επεσε στα χερια μου περισυ το χειμωνα,"η αποκρυπτογραφιση του δισκου της φαιστου" ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ,ελεγε οτι εγινε υπεργαλαξιακος πολεμος και για να διαφιλαξουν την ανθρωπινη μορφη κατεβηκαν απο τον Ε τρεις Στρατηγοι,ο ΔΙΑΣ,ΗΡΑ,ΠΩΣΕΙΔΩΝΑΣ.Αυτοι εφεραν τον πολιτισμο στην γη και εγκατασταθηκαν στον Ολυμπο.
Καπου αλλου ειχα διαβασει το εξης:Τα χρωματα στο συμβολο των Ολυμπιακων αγωνων συμβολιζουν τους 5 πολιτισμους που κατεβηκαν στην γη μετα τον υπεργαλαξιακο πολεμο που αναφερει και ο Καλογερακης στο βιβλιο του.
Η δικη μου αποψη ειναι οτι με βαση τα δεδομενα που μαθενουμε για την θρησκεια μας πιστευω σε ενα θεο και μοναδικο,αλλα ως ανθρωπος που πιστευει αλλα ερευνα,εχω την βουληση να αφηνω μισανοιχτη καθε πορτα που φανταζει οτι μπορει στο μελλον αυτο που τωρα το βλεπω αδηνατο(πλασματικο) να γινει μια ορατη πραγματικοτητα.

"Μπορεις να δωσεις τοση αγαπη οση εχεις μεσα σου"

Leonardo

nagualΜέλος
19/10/2002, 23:08:54
Oι μισάνοιχτες πόρτες όμως είναι και λίγο επικίνδυνες.Μπορεί να μπει κανένας κλέφτης.
Καλό νομίζω είναι να βγαίνουμε στο ΦΩΣ αλλά το ΒΡΑΔΥ να κλείνουμε την πόρτα μας καλά καλά.
Γιά την ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι δεν την έχουμε μέσα μας.
Η ΑΓΑΠΗ δεν φυλακίζεται.Είμαστε όργανα της αγάπης.
Εμείς είμαστε μέσα στην ΑΓΑΠΗ.
Και η ΑΓΑΠΗ είναι ο θεός.
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

23/10/2002, 09:41:31
FILOI MOU KALHMERA.

FILE Skies tou Fegariou THA EITHELA NA SE RWTHSW MIA KAI EXEIS DIABASEI TO BIBLIO ,"η αποκρυπτογραφιση του δισκου της φαιστου" TOY
KALOGERAKH PWS DIAPISTWNEI GIA TON (PLANITH) E KAI GIA TOUS STRATHGOUS
ΔΙΑ,ΗΡΑ,ΠΩΣΕΙΔΩΝΑ.

MIPWS AYTA EINAI YPERBOLIKA.
KAI GYRNAME PALH STHN OMADA E ;;;.
KAI MALISTA XORIS STOIXEIA ?????
AS TO SYZHTHSOUME AYTO FILOI MOU

EYXARISTW