ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ελληνική Ομάδα ανάπτυξης ηλεκτρονικών παιχνιδιών - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Ελληνική Ομάδα ανάπτυξης ηλεκτρονικών παιχνιδιών - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Souled7 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
SouledΝέο Μέλος
24/04/2005, 01:29:15
Θα σας ενδιέφερε να δημιουργήσουμε μια ερασιτεχνική ομάδα game-developers?
Πιο συγκεκριμένα θα φτιάξουμε ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι με θέμα την αρχαία ελλάδα! :)
Θα φτιάξουμε ένα παιχνίδι δοκιμαστικό (demo test).
Αυτό θα είναι ένα μικρής διάρκειας αλλά λειτουργικό πρόγραμμα.
Έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τα ταλέντα μας, και να πάμε σε κάτι ολοκληρωμένο.
Εάν έχετε μεράκι και κάποιο ταλέντο και πείτε το.

Υ.Γ. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε για τον προγραμματισμό, καλύτερα να χρησιμοποιήσουμε Blitz3D. Το σκεπτικό είναι να γίνουν τα πράγματα όσο πιο απλοποιημένα γίνεται χωρίς να μπλέκουμε με γλώσσες χαμηλού επιπέδου.

undeafetedΜέλος
05/05/2005, 12:24:27
υπαρχει ενα video game για την αρχαια Ελλαδα και ειναι πολυ καλο μαλιστα ειναι ομως μονο για ΗΥ το age of mythology εχει και τρεις συνεχειες μπορεις να παρεις οποια θες ειναι πολυ καλο.
06/05/2005, 12:27:44
το a-o-m ταν καλο αλλα πολυ αστοχο ιστορικα. και δεν παυει να ειναι μη ελληνικο!

βασικα εγω δεν ειμαι πλυ καλος στον προγαρμματισμο αλλα θα με ενδοιεφερε να κανω concept art μιας και μου αρεσει να σχεδιαζω χαρακτηρες. πχ εχω σχεδιασει τους χαρακτηρες για ενα επιτραπεζιο rpg
που φτιαχνουμε με τον συντροφο undefeated...
και ειδικα οταν μου δινεται η ευκαιρια να τιμισω την ιστορια μου.
αλλα πες μου φιλε souled σκοπευεις να κανεις κατι σε αυτονομο παιχνιδι η online. strategy like warcraft, rpg like diablo, or first person shooter like counter strike [δινω παλια παραδειγματα για να σιγουρευτω οτι με καταλαβαινεις να και σιγουρα εισαι πιο ενημερωμενος απο μενα.
προσωπικα θα προτιμουσα ενα ρπγ σαν το diablo, αυτονομο βεβαια μιας και δεν νομιζω οτι εχουμε την υποδομη για ανε masive multiplayer online role playing game, αλλα ,χωρις να ξερω τι δυνατοτητες εχουμε, θα ηταν ωραιο να ειναι και ψευδο-3d οπως το warcraft3

σοφός του 21ου αιώνα -
-Aναρωτιέμαι: Βρίσκεται η ζωη μπροστά μου, ή βρίσκομαι εγώ πίσω της;
- Χρήστος Νικομάνης o Μέγας

06/05/2005, 12:30:11
και με τα ηχιτικα εφε και τη μουσικη τι θα κανουε; [αν θα βαλουμε]
εδω θα χρειαστουμε ενα επαγγελματια orchestra conductor

σοφός του 21ου αιώνα -
-Aναρωτιέμαι: Βρίσκεται η ζωη μπροστά μου, ή βρίσκομαι εγώ πίσω της;
- Χρήστος Νικομάνης o Μέγας

undeafetedΜέλος
08/05/2005, 13:35:26
οκ εγω ειμαι μεσα αν θελετε εμεις οι τρεις φτανουμε.τι λετε να το κανονισουμε καποια στιγμη? αλλα πρωτα θα πρεπει να αποφασισουμε αυτα που ρωταει ο συντροφος.τι λες?
12/05/2005, 16:41:50
τι στο καλο undeafeted,εφυγε αυτος; και να φανταστεις οτι ηταν το μοναδικο του μνμ!!!
τεσ'πα το φορουμ ειναι ακομα ανοιχτο
οσοι πιστοι προσελθετε

learn as if you are going to live forever
live as if you are going to die tommorow
-soulfly

11/06/2005, 12:08:34
Εκει φαγαμε τα νιατα μας!
Στα ηλεκτρονικα, στα βιντεο, και τα κομπιουτερ!
Που κανονικα θα επρεπε να ειχαμε σπασει 4 κρεβατια καθενας!

Edited by - ΑΔΔΑΡ ΑΣΟΥΡ on 11/06/2005 12:10:24