- ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Το αντίδοτο στην κακία κάποιων είναι οι ενέσεις ατροπίνης και τα καρβουνάκια που δεν πρέπει να λείπουν από τα σπίτια των ζωόφιλων.
Εχε το υπόψη σου γιατί την επόμενη φορά μπορεί να μην είσαι τόσο τυχερός, να το ανακαλύψεις αργά το βράδυ και να μην προλαβαίνεις να βρεις διανυκτερεύον ιατρείο...
Ο Φρέντυ είναι Labrador Retriever (κοντότριχο) ή Golden Retriever (μαλλιαρό?)

-Περιστέρια (ταχυδρομικά)
-Πουλιά όλων των ειδών (ωδικά και μη)
-Κουνέλια
-Λυκόσκυλο
-Σέττερ Ιρλανδέζικο
-Ντόμπερμαν -ο σκύλος που έχει μείνει μέσα στην καρδιά μου. Μιλούσαμε με τα μάτια και καταλάβαινε αμέσως ό,τι του έλεγα. Μου άρεζε ιδιαίτερα γιατί είναι απείθαρχα σκυλιά και μαζί του υπερέβαλα των δυνατοτήτων μου, ώστε να μπορώ να τον έχω υπο έλεγχο. Κοντά του για πρώτη φορά, δεν είχα ενα απλό σκυλί που τρέχει και παίζει απλά, αλλά ένοιωθα οτι μαθαίνω συνεχώς γιατί μου έκανε διάφορα κόλπα για να με δοκιμάζει. Αυτό το σκυλί, σε όσους γνωρίζουν απο ζώδια, θα έλεγα οτι για να το καταλάβετε, έπρεπε να γνωρίζετε γύρω απο τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού. Είναι απίστευτο σκυλί και με συγκινούσε με τις πνευματικές του ικανότητες. Πήγε απο φόλα αλλά δε θα το ξεχάσω ποτέ!
Αυτα που δε μπόρεσα ποτέ μου είναι τα ψάρια.
Εδώ και 6 χρόνια και θέλοντας να πάω παρα πέρα, ασχολούμαι με τα ερπετά, τα οποία ομολογώ με έχουν μαγέψει.
Για περισσότερες πληροφορίες, ρίξτε μια ματιά στην ιστοδελίδα μου.
http://hometown.aol.com/gregiuspython/SalonicaReptiles.html
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
Μετα απο την αναγνωση των αποστολων σας είδα πως
όλοι σχεδον έχετε σκυλάκια και κουταβάκια ενώ πολύ λιγοι γατες και ολων των αλλων ειδων τα ζωα όπως αλογα ερπετα κτλ!
Πριν συνεχισω να δωσω τις ευχες μου για αναρρωση στον Σανταμ
και να απαντησω στην ερωτηση του φιλου secondborn..
πολύ μεγαλη κακια...τοση που ούτε με λέξεις περιγραφεται
ούτε με λογια...
τυχερος ήταν ο Φρεντυ που σε είχε κοντα του!
Οσο αφορα εμενα έχω μια πανεμορφη σιαμεζα γατούλα
που ακουει στο ονομα "Εκατη" θα γινει 5 χρονων στις
25 Ιουλίου(ναι...καθε χρονο της κανω γενεθλια οσο κουφο και αν ακουγεται,μια απλη οικογενειακη γιορτη χιχι..με γλυκα για γατες που κυκλοφορουν στην αγορα!)
Αργοτερα ομως θα ήθελα και κανενα φιδάκι!(ναι τα ζηλεψα τωρα που τα ειδα στο site του φιλου μας-που επι την ευκαιρια ειναι ακρως ενημερωτικό και ομορφο-μου αρεσε πολυ το φιδι του Ασκληπιού αν και πιο εντυπωσικαό πιστευω θα είναι παντα το Corn snake!! )
Kαλησπέρα και να'στε καλα
Edited by - Danai on 02/06/2003 20:44:44
να σας πω και για το γλαύκο? ήταν ο πιο έξυπνος κοπρίτης που υπήρξε... Αυτός δεν έμπαινε στο διαμέρισμα συχνά και την έπεφτε έξω από την πόρτα, με αποτέλεσμα να διαμαρτύρονται οι άλλοι ένοικοι της οικοδομής και να με τρέχουν στα δικαστήρια... Μέχρι τον Άρειο Πάγο έφτασε η χάρη μας...
Τι μου θυμίσατε τώρα!!!!!!!!!
Εγώ έχω τα τελευταία 13 χρόνια ένα σκυλάκι. Τώρα το πώς είναι;;; Είναι διαστάυρωση:μαμά ήταν κανίς-γκριφόν, πατέρας κόλει...
Είναι πανέμορφος έχει πολύ μαλλί έχει πάερι από τον μπαμπα του, δεν φαίνονται ούτε μάτια ούτε τίποτε μόνο μια γλώσσα.
Βέβαια όταν το κάνω μπάνιο εχω απορία αν έχω σκύλο ή νυχτερίδα. Τέλος πάντων. Μαζί με τον σκύλο μου ταΊζουμε και 10 γατούλες αδέποτες...Αφού όταν βγαίνουμε βόλτα όλες οι γάτες τον ακολουθούν γιατί ξέρουν ότι θα φάνε..
Τώρα βρε παιδιά θέλω την βοήθειά σας σε κάτι...
Μιας και βλέπω ότι υ΄πάρχουν πολλοί φιλόζωοι θέλω να σας πω κάτι μήπως ξέρετε πού να απευθυνθώ.
Τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες στην γειτονιά μου γύρω στισ 1 με 2 το βράδυ, παρουσιάζεται ένας τύπος με τρία σκυλιά ελεύθερα.
Αυτός λοιπόν φέρνει τα σκυλιά, χτυπάει με ένα ξύλο τα αυτοκίνητα για να πεταχτούν τα γατάκια και να τα αρπάξουν οι σκύλοι του. Από το μπαλκόνι μου φωνάζω γιατί δεν μπορώ να βλέπω αυτό το θέαμα (δεν γλυτώνουν όλα τα γατάκια από αυτό) αλλά αυτός δεν δίνει σημασία. Το να κατέβω κάτω δεν το τολμώ γιαί είναι τόσο άγρια τα σκυλιά που φοβάμαι ότι θα τα βάλει να μου ορμήσουν. Εχω πάρει την αστυνομία τηλέφωνο εκείνη την ώρα και εκτός του ότι δεν έρχεται κανένας μου λένε κιόλας "καλά τόσο πολύ σε ενοχλεί το θέαμα;" ειρωνικά.
Πεστε μου πού μπορώ να απευθυνθώ για να βρώ μια λύση.
Περιμένω απάντησή σας
Ευχαριστώ
Φιλικά
Ναταλι
quote:
Τώρα βρε παιδιά θέλω την βοήθειά σας σε κάτι...
Μιας και βλέπω ότι υ΄πάρχουν πολλοί φιλόζωοι θέλω να σας πω κάτι μήπως ξέρετε πού να απευθυνθώ.
Τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες στην γειτονιά μου γύρω στισ 1 με 2 το βράδυ, παρουσιάζεται ένας τύπος με τρία σκυλιά ελεύθερα.
Αυτός λοιπόν φέρνει τα σκυλιά, χτυπάει με ένα ξύλο τα αυτοκίνητα για να πεταχτούν τα γατάκια και να τα αρπάξουν οι σκύλοι του. Από το μπαλκόνι μου φωνάζω γιατί δεν μπορώ να βλέπω αυτό το θέαμα (δεν γλυτώνουν όλα τα γατάκια από αυτό) αλλά αυτός δεν δίνει σημασία. Το να κατέβω κάτω δεν το τολμώ γιαί είναι τόσο άγρια τα σκυλιά που φοβάμαι ότι θα τα βάλει να μου ορμήσουν. Εχω πάρει την αστυνομία τηλέφωνο εκείνη την ώρα και εκτός του ότι δεν έρχεται κανένας μου λένε κιόλας "καλά τόσο πολύ σε ενοχλεί το θέαμα;" ειρωνικά.
Πεστε μου πού μπορώ να απευθυνθώ για να βρώ μια λύση.
Περιμένω απάντησή σας
Ευχαριστώ
Φιλικά
Aγαπητή φίλη δε μας είπες αν είναι κοντά στο πεδίο "βολής" σου ο ****ας, εάν ναι τότε μικρά πήλινα γλαστράκια πάνω του θα βοηθήσουν ιδιαίτερα ιδίως μάλιστα αν περιέχουν κοπριά... είμαι σίγουρη ότι μετά απ'αυτό θα δει την κατάσταση με άλλο μάτι... Αν πάλι δεν έχεις γλαστράκια μια μάνικα με πίεση θα κάνει τη δουλειά της σε αντίθετη περίπτωση να σου βρω το τηλέφωνο του Αγγελέτου... ![]()
ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΖΩΟΦΙΛΟΥΣ:(ή η τρομοκρατία της ζωοφιλίας)
Παρακολουθούμε το νυν θύτη και μελλοντικό μας θύμα για να βρούμε που μένει και πιο είναι το αυτοκίνητό του. Την επόμενη μέρα κάνουμε πρακτική εξάσκηση στο γκράφιτι (για να βελτιωθούμε γιατί μείναμε πίσω) πάνω στον τοίχο του σπιτιού του. Επίσης κατα λάθος μας πέφτει ένα γκαζάκι στο αυτοκίνητό του (όλα αυτά γύρω στις 4 το πρωϊ που έχει γυρίσει από τη βόλτα του και μετράει προβατάκια αυτός και όλη του η γειτονιά). Πίστεψέ με δουλεύει... ![]()

1ον δεν είναι στο πεδίο βολή μου δυστυχώς γιατί στέκεται στην γωνία και αφήνει τα σκυλιά ελεύθερα. Το μονο που κάνει πηγαίνει στα αυτοκίνητα τα χτυπάει ή φωνάζει τις γάτες σαν να θέλει να τους αφήσει φαγητό και μετά ξανακρύβεται στην γωνία.
Μακάρι να μπορούσα να του κάνω οτιδήποτε από αυτά που είπες αλλά αν άταλάβει κάτι θα φοβάμαι μετά μήπως το σκυλάκι μου πάθει κανένα κακό.
Οσο για τον Αγγελο Αγγελέτο έχω τοπ τηλέφνό του. Ρώτησα απλά μήπως μπορώ να απευθυνθώ σε κάποια φιλοζωική και κάνουν αυτοί με την σειρά τους κάτι αφού η αστυνομία εμένα δεν μ' ακούει.
Ναταλι
Οσο για το σκυλάκι σου μη φοβάσαι γιατί αυτοί συνήθως είναι θρασύδειλοι...
Τηλ.Φιλοζωϊκής 210-7226444, 7211666

Αχχχχ έπρεπε να σε είχα γείτονα AVALLON να του εξηγούσες το όνειρο του μάγκα...
Από κοντά βέβαια και εγώ
Ναταλι
quote:
Φίλε Avallon ωραία τα λες,
Eίμαι φίλη... ![]()
Αλήθεια που μένεις?

Ναταλι