ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- www.sotiris.forumup.gr - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- www.sotiris.forumup.gr - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

FRODO6 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
FRODOΜέλος
05/04/2006, 14:42:48
Σας περιμενω στο καινουριο μου forum www.sotiris.forumup.gr

Edited by - FRODO on 05/04/2006 14:44:07

05/04/2006, 16:56:51
καλή αρχή

το θέμα αυτό μεταφέρεται στην ενότητα:
"Νέα μέσα από το Διεθνές Internet"

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

FRODOΜέλος
05/04/2006, 18:20:36
Ευχαριστω!!!
matthias16Μέλος
06/04/2006, 15:21:43
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ FRODO ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ "ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ" ΕΝΑ FORUM?ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΤΛ.

"the world is full of kings and queens,who blind your eyes and steal your dreams"

michael20Νέο Μέλος
27/02/2007, 19:13:23
ΦΙΛΕ alzzaro.
ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ(ΕΝΤΟΝΟ) ΣΤΟ ΠΙΣΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ,(ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΕ ΤΟΝ ΕΑΦΤΟ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ)
ΟΠΟΥ ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΙΣΑ ΜΕ ΠΟΝΑΓΕ ΛΙΓΟ,ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ?ΜΠΟΡΟΙ ΝΑ ΕΙΝΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ?Η Ο ΠΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΕ ΚΑΤΙ ΕΝΤΕΛΟΣ ΑΣΧΕΤΟ ΟΠΩΣ ΨΥΞΗ?

mike

27/02/2007, 21:11:12
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ PONOS ΣΕ Πρόβλημα με πονοκεφάλους.

===========================================

Αγαπητέ michael20, στα 2 παρεμφερή θέματα που άνοιξες (πονοκεφαλος, πονοκεφαλος) τόσο η gretel όσο κι εγώ σε συμβουλεύσαμε πως το καλύτερο θα ήταν να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό ώστε να δοθεί μια λύση στους πονοκεφάλους που αντιμετωπίζεις.

Μιας και θα επιθυμούσες να κάνεις την ερώτηση αυτή και στο μέλος allzzaro, θα σε παρακαλούσα να την έκανες κατευθείαν στο θέμα του (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):

Bότανα - Διατροφή - Υγεία - fitness physical

Το θέμα αυτό λοιπόν απενεργοποιείται καθώς η ερώτηση μπορεί να τεθεί στο προτεινόμενο θέμα.

In anticipation of my resurrection...