ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ ΞΑΝΑ ! ! ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ ΞΑΝΑ ! ! ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΨΥΧΗ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
-sonap-Μέλος
25/05/2004, 11:10:46
ΦΩΤΟ 5

-sonap-Μέλος
25/05/2004, 11:12:12
ΦΩΤΟ 6

-sonap-Μέλος
25/05/2004, 11:14:10
ΦΩΤΟ 7

-sonap-Μέλος
25/05/2004, 11:27:22
Για όσους μπερδευτικαν με τις φωτογραφιες μπορουμε να αρχισουμε παλι απο εδω που ειναι συγκεντρωμενες και αριθμημενες!Θα παρακαλουσα τον Admin να εισαγει ενα μηνυμα στην πρωτη σελιδα που να παραπεμπει σε αυτην εδω..Οσες προσθεσω ακομα θα ειναι αριθμημενες με τον ιδιο τροπο για να ξερουμε σε ποια αναφερομαστε!Τωρα για την αλλη προταση που μου εγινε,δε νομιζω οτι μπορω να κανω τετοια αναλυτικη δουλεια γιατι δεν εχω χρονο αλλα αν νομιζει ο Admin οτι κατι τετοιο θα βοηθουσε,μακαρι να το κανει!Ελπιζω να γινει λιγο πιο συμαζεμενο τωρα πια και θα προσπαθησω κι εγω το δυνατον συντομοτερο να προσθεσω και νεο υλικο!

Ant-miΜέλος
25/05/2004, 12:16:14
Επιτέλους αρχίζει να έχει ενδιαφέρον το θέμα. Οι 2 πρώτες φωτό ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακές. Ανυπομονώ να διαβάσω τα σχόλια σου για τις υπόλοιπες...

Όποιος διστάζει να πει αυτό που σκέφτεται, καταντάει να σκέφτεται μόνο αυτό που δε διστάζει να πει...

ΨΥΧΗΜέλος
27/05/2004, 12:57:23
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ
ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ( ΠΑΙΖΕΙ Η ΜΠΑΛΑ )
ΚΑΛΥΤΕΡΑ 2-3 ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
ΠΑΡΑ 8-9 ΜΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΟΡΙΣΕ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ SONAP ( ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ )

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ...

ΜΕ ΓΥΜΝΟ ΜΑΤΙ ΕΒΛΕΠΕΣ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΘΑΝΑΤIΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ?

ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ 2-3-4-5-6

ΤΟ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΡΑΧΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΧΩΡΙΣ KANENA ΠΡΟΦΑΝΗ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ

ΕΠΕΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ( ΑΝΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ) ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ
ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ
ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΤΗ ΦΩΤΟ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ 5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ
ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ( ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΠΗΛΙΑ )
ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΚΟΤΑΔΙΟΥ
ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ
ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙ
.............................................
ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΟ
ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΙΝΗΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ
ΓΙΑΤΙ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ Η ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΥΨΗΛΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΣΥΝΙΘΗΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ( 800.000 PIXELS )

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ
ΘΑ ΕΜΒΑΘΥΝΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

stavros_pΜέλος
27/05/2004, 17:53:53
σόρρυ που μπαίνω σφήνα, αλλά είχε ακούσει τον Πάλμο που είπε ότι πριν 1.5 μήνα έχει αρκετή ραδιενέργεια στην Σπηλιά. Τελικά τι γίνεται? Έχει ή δεν έχει? Να μην πάθω και τίποτα που πηγαίνω συχνά εκεί.

-sonap-Μέλος
28/05/2004, 10:55:37
Πρέπει να δώσω λοιπόν καποιες απαντησεις στα ευλογα ερωτηματα σου...Πριν πω οτιδηποτε ομως σε διαβεβαιωνω οπως και τα υπολοιπα μελη οτι δεν λεω ψεματα για τιποτα σχετικα με τις φωτο(αλλα και γενικα δεν λεω ψεματα)οποτε σε παρακαλω να θεωρησεις τις απαντησεις μου αληθινες απο καρδιας

Οι φωτο 1-4-5-6-7 ειναι απο κινητο τηλ Nokia 7650

Οι 2-3 ειναι απο φωτογραφικη μηχανη και τραβηχτικαν 10 χρονια πριν!

Μπορει να σου εκανε εντυπωση αλλα οντως τραβηξα τυχαιες ληψεις οπουδηποτε μπορουσα απλα και μονο γιατι ηθελα να εμφανιστει κατι.Ειχα ακουσει οτι εμφανιζονται διαφορα στις φωτο και ετσι εκτος απο τα σημεια που εκαναν εντυπωση,τραβηξα και πολλα τυχαια.Στα τυχαια και μεσα στο σκοταδι ανηκουν οι φωτο 4 και 5 γιατι τραβηχτικαν νυχτα χωρις φως.Οι υπολοιπες οπως βλεπετε ειναι συγκεκριμενες.

Οταν ειδα την 1 στο κινητο,δεν φαινοταν η παραμορφωση στο προσωπο.Αλλα οταν την περασα στον υπολογιστη και την ειδα μεγαλη...εκει τρομαξα!!!

Σε καμμια περιπτωση δεν εβλεπα κατι με γυμνο ματι.Ολα εμφανιστικαν στις φωτογραφιες.Αυτο με εκανε να ψαξω παλια αρχεια δικα μου και γνωστων και ετσι προσθεσα τις 2 και 3!

Αυτη ειναι η πραγματικη αληθεια των γεγονοτων και ειναι στον χερι του καθενα αν την πιστεψει

ΨΥΧΗΜέλος
28/05/2004, 12:29:45
quote:

Στα τυχαια και μεσα στο σκοταδι ανηκουν οι φωτο 4 και 5 γιατι τραβηχτικαν νυχτα χωρις φως.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ ΝΥΧΤΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΥΧΑΙΕΣ ΦΩΤΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ?

ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ?

-sonap-Μέλος
28/05/2004, 13:51:37
Ρε ΨΥΧH ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ

Ναι ρε φιλε πηγα και τραβαγα οπου γουσταρα εχεις κανενα προβλημα που πουλας και πνευμα?Αντε απο δω ρε γελοιε μονο να κοροιδευεις ξερεις.Περνιεσαι και για εξυπνος που μπηκες και παραπεμπεις τους παντες να γελασουν με το θεμα περι Ολυμπου.Που σκατα εισαι ρε Admin οταν χρειαζεται,μπορεις να μας πεις???Δεν εισαι αντρας αρκετα να αντιμετωπισεις τετοιες καταστασεις,μονο να διαγραφεις ξερεις,αντε μην τα ακουσεις παλι κι εσυ.25 ειμαι ρε γελοιε αντε απο περα εξυπνακια

και μην ακουσω τιποτα γι ατο επιπεδο μου γιατι λιγα ειπα,ενα χρονο τωρα με τους μ......ς που βλεπω εδω μεσα και με αυτα που γινονται.Σας μαρανε και η ευγενια ξαφνικα ολους