- περιεργες ιστοριες - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ExorcistΝέο Μέλος
Τωρα καταλαβα τι πρεπει να εχει γινει.Ο ενας λογαριασμος δν ειναι δικοσ μ.απλα γραφτηκα μαζι με ενα αλλο παιδι κ προφανως αυτος εβαλε τα ιδια στοιχεια.εμενα ο κωδικος μ ειναι Exorcist,οχι Voldemort...αυτος ισχυει για μενα.ελπιζω να σας διευκολυνα...
Live for the living
Respect the unknown
helios2012Μέλος
Αγαπητέ Εχέμβροτε...
Παρ'ότι γέλασα πολύ όταν είδα τις εικόνες που χρησιμοποιείς όταν γράφεις ενα μήνυμα και είναι πολύ πετυχημένη λεζάντα, θα μπορούσες κάπως να τη διαμορφώσεις ώστε να μην μακραίνει τόσο πολύ την κάθε σελίδα?
Νομίζω πώς όλοι δυσκολεύονται για να διαβάσουν ένα μήνυμα χρησιμοποιώντας τη μπάρα κύλισης.βΑν θές και μπορείς, κάνε κάτι για να διευκολύνεις και μας!
Ευχαριστώ...
Παρ'ότι γέλασα πολύ όταν είδα τις εικόνες που χρησιμοποιείς όταν γράφεις ενα μήνυμα και είναι πολύ πετυχημένη λεζάντα, θα μπορούσες κάπως να τη διαμορφώσεις ώστε να μην μακραίνει τόσο πολύ την κάθε σελίδα?
Νομίζω πώς όλοι δυσκολεύονται για να διαβάσουν ένα μήνυμα χρησιμοποιώντας τη μπάρα κύλισης.βΑν θές και μπορείς, κάνε κάτι για να διευκολύνεις και μας!
Ευχαριστώ...
γιατι συνεχιζεις να δημιουργεις νεα "θεματα"????
H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν

quote:
Αγαπητέ Εχέμβροτε...
Ευχαριστώ...
Ναι έχεις, δίκιο.
Απλά έχω 24άρα οθόνη και δουλεύω με ανάλυση 1920x1200pix και παρασύρθηκα... ![]()
ExorcistΝέο Μέλος
quote:
γιατι συνεχιζεις να δημιουργεις νεα "θεματα"????H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
απλα δν εβρισκα την απαντηση...απο βιασυνη...
Live for the living
Respect the unknown
να ξερεις, δεν σε κατηγορω... απλα δημιουργειται συγχηση!
H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
Για να ξερεις, οπως σου ειπε και ο διαχειριστης Dying Incubus, για οτι θες να γραψεις, καλο ειναι πρωτα να κανεις μια αναζητηση στα παλιοτερα θεματα, μηπως σε καλυπτει κατι απο αυτα! Διαφορετικα, μπορεις να θεσεις ενα νεο θεμα, για να μπορεσει να γινει και μια καλη συζητηση!