- Παλιές Αγάπες>> - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
K σκέφτηκα "τι να γίνεται μ'αυτόν τον έρωτα;"
-σαν να περιμένω επεισόδιο αγαπημένου σήριαλ, ένα πράγμα...
Σήμερα είδα πως ήταν ενεργό κ λέω "ωραία, έχουμε εξελίξεις"..
Eπειδή είμαι κ λίγο slow το πρωί κ δεν πολυκαταλαβαίνω τα smilies...
ΠOIA EINAI H EΞEΛIΞH;

Thothoula η Bιετναμέζα
Mοναδική
απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
quote:
-σαν να περιμένω επεισόδιο αγαπημένου σήριαλ, ένα πράγμα...
XAXA!!!
Θα σε στεναχωρήσω όμως, μπορεί στα (τ)σήριαλ να βγάζουν όλα τα άπλυτα στη φόρα αλλά εγώ δε πρόκειται να κάνω κάτι τέτοιο.
Μα για να είμαι ειλικρινής...

~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
Και εγώ ζούδι της φωτιάς είμαι(λέον) και για μεγάλο χρονικό διάστημα είχα έναν Υδροχόο που μου έψηνε το ψάρι στα χείλη
. Την μια κρύο, την άλλη ζέστη, παραλίγο να αρχίσω τα ψυχοφάρμακα
, μέχρι που τα βρόντηξα και είπα "αϊ χάσου υδροχοάκι!".
Κοίταξα αλλού, δοκίμασα και άλλα "γλυκίσματα", αλλά ο άτιμος δεν έλεγε να τα παρατήσει, του άρεσε να με βασανίζει και μάλλον έχω κάποιο βίτσιο και έγω ή κάποια βίδα λάσκαρε από τις πολλές συστολοδιαστολές.... ![]()
Τελίκα εκεί που είπα πως τα πράγματα άλλαξαν... έκανα λάθος![]()
Μυαλό έβαλα - επιτέλους- και τώρα πια το μόνο που λέω είναι πως αν δεν ξαναδοκίμαζα θα έσκαγα! Περάσαμε καλά και έχωντας πάρει μέτρα ασφαλείας αυτή τη φορά δεν έφαγα τα μούτρα μου.
Θα συμφωνήσω μαζί σου όμως, καταπληκτικά πλάσματα οι Υδροχόοι, συνεχώς σε εκπλήσουν....
Edited by - Mantis on 21/10/2003 22:51:01
Όσες Υδροχόες γνώρισα με εξέπληξαν (θετικά). Οι Κριές μου αρέσουν πάρα πολύ αλλά μετά απο κάποιο σημείο πάνε να επιβληθούν βγάζοντας έναν άκρατο δεσποτισμό ώς άλλοι Σκορπιοί, κι εκεί είναι που ο φιλελεύθερος Τοξότης νοιώθει να πνίγεται γιατί έχει μάθει, αυτούς που αγαπά να τους αφήνει ελεύθερους, γιατί μόνον έτσι μπορεί να ευδοκιμήσει η Αγάπη...και τελικώς την κάνει μακριά απο κυριαρχικά καθεστώτα...εξ' άλλου...ποτέ δεν ασπάστηκε φασιστικά πρότυπα
Και οι Λέαινες μου αρέσουν! Εντυπωσιακές γυναίκες αλλά...πομπώδεις...κάπου κουράζομαι...
Υδροχόες και πάλι Υδροχόες
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you

ΦΙΛΙΚΑ 
The Truth Is Out There..
Γρηγόρη, εμείς οι Λέαινες νίωθουμε την ανάγκη να βρούμε έναν άντρα με ισχυρή προσωπικότητα, το ίδιο ή αν γίνεται περισσότερο από την δική μας, και τον θέλουμε συνεχώς να ασχολείται μαζί μας. Δεν λέω επί 24ώρου βάσεως, αλλά και το "λάσκα" δεν είναι του τύπου μας.
Άσε αυτά τα μητρικά συναισθήματα που νίωθουμε για εραστές και φίλους... θάνατος, σκέτος θάνατος και καταδίκη... για τους άλλους!
Και ρωτώ: Τι να κάνεις με έναν άνδρα που εξαφανίζεται για μέρες?
(ή μια γυναίκα για όσους δεν την βρίσκουν με άντρες ![]()
)
Δεν ανυσηχείς? Δεν αναρωτιέσαι? Δεν ψάχνεις????
Όσο για το πομπώδεις... δεν θα πώ ψέματα, υπάρχουν στην αγέλη μας και μερικά μαύρα... λιοντάρια, αλλά δεν βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι!
Μάλλον "αλλάξαμε τα φώτα" στο θέμα σου...Γρηγόρη... Sorry... ![]()
Edited by - Mantis on 22/10/2003 18:41:35
quote:
Μάλλον "αλλάξαμε τα φώτα" στο θέμα σου...Γρηγόρη... Sorry...
Ναι, μάλον κάτι τέτοιο τείνει να γίνει αν και δεν ακολουθώ τυφλά γυναίκες που ανήκουν σε κάποιο ζώδιο (θεός φυλάξοι αν έκανα κάτι τέτοιο). Απλά μου αρέσει να απομυθοποιώ τις ζωδιακές πραγματικότητες στα άτομα που συναναστρέφομαι. Τελείως τυχαία, συμπίπτει να τα πηγαίνω πολύ καλά με Υδροχόες, Κριούς, Καρκίνες, Ιχθύες.
Όσων αφορά για τους Λέοντες, Μάντις, υπάρχουν πολλά μαύρα λιοντάρια, όπως το είπες. Αλλά όπως είπα είστε πολύ εντυπωσιακές γυναίκες.
Και πάνω απ' όλα, πολύ θηλυκές.
~Γρηγόρης~
Edited by - reptilesalonica on 23/10/2003 04:30:17
EΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ Ο GRAIG ARMSTRONG ΚΑΠΟΥ ΛΕΕΙ LET IT BE LOVE .
ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΓΕΣ ΓΙΑ 6 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΟ , ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ , ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ .ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ . ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ .ΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕ Η ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΜΑΣ , ΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΘΕΛΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ , ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΗΡΘΕ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΑ .ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ? ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΕΥΤΙΚΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ . ΠΑΝΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΚΤΗ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ , ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ...ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ . ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ , ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ . ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ?
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ . Η ΦΑΣΗ .ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ . ΚΑΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ . ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΜΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ .
GREG ΣΕ ΕΧΩ ΓΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ . ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΜΑΙ .
ΦΙΛΙΚΑ
telson
Θέλει να σας πώ οτι όλες οι γυναίκες δεν είναι ίδιες, οτι υπ΄σρχουν άνθρωποι που τολμούν να αλλάξουν *καλά θα το διορθώσω μετά το "υπάρχουν"* και οτι είναι άδικο να ταμπελοποιούμε τις παλιές μας σχέσεις γιατί, τα πάντα ρεί (αυτό ήταν δικό μου)
*συ είπας καλή μου, που θα πάει, δε θα πάς σπιτάκι σου να απαντήσω εγώ?...*
'
Καλό ξημέρωμα!
~Γρηγόρης~
Edited by - reptilesalonica on 24/10/2003 05:04:19
Εντυπωσιακές γυναίκες
Γρηγόρη, εμείς οι Λέαινες νίωθουμε την ανάγκη να βρούμε έναν άντρα με ισχυρή προσωπικότητα, το ίδιο ή αν γίνεται περισσότερο από την δική μας, και τον θέλουμε συνεχώς να ασχολείται μαζί μας. Δεν λέω επί 24ώρου βάσεως, αλλά και το "λάσκα" δεν είναι του τύπου μας.
Άσε αυτά τα μητρικά συναισθήματα που νίωθουμε για εραστές και φίλους... θάνατος, σκέτος θάνατος και καταδίκη... για τους άλλους!
Και ρωτώ: Τι να κάνεις με έναν άνδρα που εξαφανίζεται για μέρες?
(ή μια γυναίκα για όσους δεν την βρίσκουν με άντρες
Δεν ανυσηχείς? Δεν αναρωτιέσαι? Δεν ψάχνεις????
Όσο για το πομπώδεις... δεν θα πώ ψέματα, υπάρχουν στην αγέλη μας και μερικά μαύρα... λιοντάρια, αλλά δεν βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι!
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.![]()
ΑΣΦΑΛΩΣ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΡΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΖΛ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΕΙ, ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙΤΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
ΦΙΛΙΚΑ, Grossman
Μην περιμένεις το αύριο να πεις Σ'αγαπώ