- ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΣΩ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Βέβαια, έχετε κάθε δικαίωμα να συμπαθιέστε ή να αντιπαθιέστε, αλλά για την έκφραση αυτών των συναισθημάτων, υπάρχουν και τα προσωπικά e-mail.
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
quote:γιαυτο Αμαλια μετεφερες εδω το ποστ μου απο τις πυλες?
Θα προτείνω για μία και τελευταία φορά, οι "αβρότητες" των παραπάνω μηνυμάτων, απ΄όσους απευθύνονται να σταματήσουν εδώ.
σου ειπε κανενας οτι εδω ειναι για βρισιμο?
και γιατι παρακαλω ειδικα εδω?
υπαρχει συγκεκριμενος λογος υπαρξης του συγκεκριμενου θεματος το οποιο cybamaster οπως καταλαβαινεις δεν αφορα εσενα
μιας και εκανες και το θεμα με το κυνηγι των μηνυματων
ισως καταλαβαινεις τι θελω να πω
τωρα αν δεν ειναι ψυχωση το να γραφεις σε θεματα τα οποια ΔΕΝ σε αφορουν τοτε τι ειναι?
quote:αυτο Αμαλια υποθετω οτι αυτο ισχυει και για σενα αλλα δεν θελω να δω email απο εσενα ή απο καποιον συνεργατη σου γιατι πολυ απλα αυτα που θελω να μου πειτε θελω να τα δω στο θεμα αυτο
Βέβαια, έχετε κάθε δικαίωμα να συμπαθιέστε ή να αντιπαθιέστε, αλλά για την έκφραση αυτών των συναισθημάτων, υπάρχουν και τα προσωπικά e-mail.
τυχον τσακωμοι μελων και μεταθεσεις μηνυματων περισευουν το θεμα οπως ειπα και πιο πριν εχει συγκεκριμενο λογο υπαρξης
οσο για τους τσακωμους σου φανηκε υβριστικο το ποστ μου για τον βριλ?
και γιατι η μεταφορα του εδω δηλαδη?
μηπως για να αλλαξει το σεναριο του θεματος?
δεν νομιζω να αλλαξει γιατι πολυ απλα εχω μιλησει και για αυτο πριν απο εσενα
quote:
ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ
ετσι για να μην ξεφευγω και απο το θεμα
το μονο που λειπει ειναι οι απαντησεις σας
και ισως να ηταν καλυτερα αν βιαζοσασταν λιγο γιατι τα ερωτηματα αυξανονται συνεχεια
τωρα που το σκεφτομαι το admina δεν σας πειραξε καθολου
μα καθολου
αφου ακομα λειτουργει
ενω τα φρουτακια σας ενοχλησαν
τα ποστ μου ηταν πιο ενοχλητικα και πιο προκλητικα απο τα ποστ που μπηκαν τις τελευταιες μερες στο φορουμ?
ξερω ξερω δεν τα ειδες ρωτα την galadriel να σου πει
και γιατι οχι ρωτα και εμενα να σου πω μην κανω μονο εγω ερωτησεις
και αν βαριεσαι να ρωτησεις ή να ψαξεις απλα κοιτα λιγο πιο πανω και θα δεις αν θελεις να δεις βεβαια
γιατι αν ηθελες να δεις εσυ και οι υπολοιποι θα βαζατε αυτο το ποστ και σε αλλα θεματα
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΛΑΒΕ Η ΝΥΧΤΑ ΤΟΝ ENDORAMA ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΑΣΟΣ ΟΠΟΥ ΞΕΠΡΟΒΑΛΕ Η ΜΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ENDORAMA ΣΤΟΥΣ ΘΡΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΑΝ END ORAMA ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ
quote:
ΚΑΛΑ ΑΜΑΛΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΔΝ ΘΑ ΔΕΙΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΙΟΛΑΣ...
νομίζω πως θα χρειαστώ και λίγη βοήθεια γι'αυτό...

Verrater
Επειδή είχες την ευαισθησία να αναφέρεις:
"χμ!
καταρχην συγνωμη ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ
για αυτο που θα κανω στο θεμα σου"
θεωρώ πως θα μπορούσες να αντιληφθείς για ποιον λόγο έγινε η μετακίνηση του μηνύματός σου. Λυπάμαι ωστόσο, που δεν κατόρθωσα να αντιληφθώ την κατάσταση που είχε ξεκινήσει εκεί νωρίτερα...
Ωστόσο το παρόν θέμα δεν είναι για βρίσιμο, κάτι το οποίο εάν δεν γίνει σαφές από όλους, αναγκαστικά θα απενεργοποιηθεί.
Τέλος, όσον αφορά το θέμα "Admina" και την αντιμετώπιση από μέρους μας του πίσω από το nick-name: ngw ταραχοποιού λογαριασμού (βλέπε: troll) έχω ήδη αναφέρει σε απάντησή μου στην galadriel:
quote:
Ο ngw από την άλλη, από τη στιγμή που μπήκε, είχε σαν μοναδικό σκοπό να δημιουργήσει προβλήματα, να προκαλέσει σύγχιση, να προσβάλλει. Η αντιμετώπισή του λοιπόν δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτήν του endorama, διότι ποτέ δεν υπήρξε στην πραγματικότητα ένας "συνοδοιπόρος" μας, αλλά σύμφωνα με τις δικές του δηλώσεις, έβγαλε εξαρχής τον εαυτό του έξω από την διαδικτυακή κοινότητά μας. Αρα, το όλο σκεπτικό της αντιμετώπισης, δεν μπορεί να τεθεί υπό σύγκριση.
Αν θέλεις, μπορείς να το εκλάβεις, ως μία ιδιαίτερη μεθόδευση - τακτική, που αναφέρεται σε ταραχοποιούς του διαδικτύου, γνωστούς ως "trolls".
το δε θέμα, θα ακολουθήσει την προδιαγεγραμμένη πορεία του (τη μετακίνηση στο μουσείο, την αρχειοθέτηση ή απλά την απενεργοποίησή του), όταν έλθει η ώρα γιαυτό. Το εάν το όλο περιεχόμενό του μας έβρισκε σύμφωνους από την αρχή ή όχι, δεν πιστεύω πως μπορεί να τεθεί σε συζήτηση, διότι είναι αυτονόητο.
Σημ:
Εάν θυμάμαι καλά Verrater, ασχολείσαι με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Οπότε, πιθανότατα έχεις υπόψιν σου έστω κάποια πράγματα που αφορούν τα trolls.
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
αν εξαιρέσουμε τις παρεμβολές αυτών που είχαν, έχουν και θα έχουν όρεξη για καυγά και που θα συμμετέχουν σε θέματα ή θα τα ανοίγουν με μοναδικό σκοπό την αύξηση της προσωπικής τους τηλεθέασης, κατά τ'άλλα βλέπω τα ερωτηματικά να αυξάνονται εις βάρος των απαντήσεων...
μπορεί και να είναι ιδέα μου, αλλά δεν μου συμβαίνει συχνά κάτι τέτοιο...
και ξέρω ότι δεν συμβαίνει και σ'αυτούς που αφορά αυτό το θέμα...
και πραγματικά ενώ βλέπω οτι διαφέρει η αντιμετώπιση ενός μέλους σε σχέση με αυτήν ενός troll, μοιάζει σαν να έχουν αντιστραφεί οι όροι και να μην μπορούμε να διακρίνουμε ποιος είναι το troll και ποιος το κανονικό μέλος...
συγνώμη που δεν στηρίζω τις απόψεις μου με την παράθεση quote, αλλά νομίζω πως ξέρουμε όλοι για τι πράγμα μιλάμε και δεν χρειάζονται....
και καιρός είναι να σηκώνουμε το ακουστικό και να απαντάμε...
Θηλυκά, Galadriel
WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!
βγαίνει ο χ σε ένα θέμα και μου λέει διαφορα τα οποία έχουν σαφέστατα προσβλητικό τόνο.... καμμία ανταπόκριση
βγαίνει ο ψ (φίλος του προηγούμενου) και συνεχίζει ακάθεκτος τις προσβολές και όχι μόνο με τόνο τέτοιο, αλλά με ευθείες και καθαρές εκφράσεις... ανταπόκριση: μία σύσταση
ανάμεσα εγώ, απαντάω όπως έχω κάθε δικαίωμα να κάνω, απλώς υπονοοντας κάτι και χωρίς να χρησιμοποιήσω καμμία επίμαχη λέξη...ανταπόκριση : μία σύσταση
βγαίνει και ο ω (άσχετος ως προς τους προηγούμενους) και λέει ότι του κατέβει στο κεφάλι και καθαρά και με υπονοούμενα και ότι μπορεί να βάλει ανθρώπου νους (για τον ίδιο ακόμα απορώ μια και δεν φαίνεται να διαθέτει).... ανταπόκριση : μία σύσταση, πολλά χαδάκια και παινέματα και κουράγιο για να συνεχίσει τον δίκαιο αγώνα του...
αν ήμουν συντονιστής αμαλία, θα σου πρότεινα αυτό που μας πρότεινες πριν.... τις συμπάθειες σας και τις αντιπάθειες σας κρατήστε τις έξω και με ανταλλαγή μαιλ.... εδώ , και με τη θέση που έχεις αυτό απαγορεύεται....
θα μου πεις ότι είναι άσχετο με το παρόν θέμα?
όχι βέβαια!
δεν είναι καθόλου άσχετο!
γιατί ακριβώς αυτό είναι το θέμα.... τα πεντακόσια μέτρα και τα χίλια διακόσια σταθμά.... άλλο για τον ένα που συμπαθούμε, άλλο για τον άλλο που αντιπαθούμε, άλλο για τον τρίτο που μας κάνει νούμερα σε ώρες και μέρες που το πράγμα κάνει "κοιλιά".... άλλο για τον τέταρτο που το παίζει πιστός και αφοσιωμένος υπήκοος (τρομάρα του κι αυτουνού).....
μετά βεβαίως η ελληνική γλώσσα μας παρέχει ένα σωρό τρόπους να απαντάμε στις όποιες απορίες με ασάφειες, σοφιστείες και άλλα τέτοια χαριτωμένα.... όχι όμως ουσιαστικά.
κοίτα που τελικά δεν αναρωτιέμαι καθόλου....
γιατί καταλαβαίνω και γνωρίζω αρκετά ...
και μάλιστα το θεωρώ τιμή μου να έχω ανάλογη μεταχείριση με κάποια μέλη των οποίων το καθαρό μυαλό και τις καθαρές προθέσεις και κουβέντες εκτιμώ και σέβομαι απεριόριστα...
Θηλυκά, Galadriel
WARNING !
quote:
Επειδή είχες την ευαισθησία να αναφέρεις:
ναι ειναι και αυτο ενα ανθρωπινο γνωρισμα παραξενο σου φαινεται?
οπως και η ευγενεια
quote:αυτη ηταν η απαντηση σου
θεωρώ πως θα μπορούσες να αντιληφθείς για ποιον λόγο έγινε η μετακίνηση του μηνύματός σου
quote:και αυτο η ερωτηση μου
και γιατι παρακαλω ειδικα εδω?
τα σχολια ειναι περιττα.
quote:χαιρομαι που τουλαχιστον αυτο το καταλαβες ομως η δηλωση σου εχει να κανει με τετελεσμενο γεγονος?
Ωστόσο το παρόν θέμα δεν είναι για βρίσιμο, κάτι το οποίο εάν δεν γίνει σαφές από όλους, αναγκαστικά θα απενεργοποιηθεί.
γιατι τωρα παραξενευτικα λιγο
γιατι η μεταφορα εδω ενος ποστ ασχετου με το θεμα?
επειδη θα μπορουσε να πυροδοτησει καποιον καυγα?
θα μπορουσε να μπει και σε καποιο fight-θεμα
απο οσο θυμαμαι εκτος απο λογους υβριστικους ενα θεμα κλειδωνει οταν χασει τον δρομο
μηπως η φωτογραφια που εβαλες δεν εχει καμια σχεση με το θεμα μου?
δεν ειναι κακη συνηθεια να βγαινει καποιος εκτος θεματος?
χμ! μια απο της μεθοδους των τρολ δεν ειναι και αυτο?
quote:ναι τρολς
Εάν θυμάμαι καλά Verrater, ασχολείσαι με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Οπότε, πιθανότατα έχεις υπόψιν σου έστω κάποια πράγματα που αφορούν τα trolls.
για να σκεφτω λιγο.............
ναι!
λοιπον με σιγουρια και με το χερι στην καρδια δηλωνω οτι δεν υπαρχει η ορολογια τρολ στους υπολογιστες
αντιθετως υπαρχει στον κυκλο των εσωτεριστων οποτε ειναι κατι το οποιο αφορα εσας και μονο εσας
quote:αυτο ειναι μια μεγαλη αληθεια
κατά τ'άλλα βλέπω τα ερωτηματικά να αυξάνονται εις βάρος των απαντήσεων...
μεχρι στιγμης εχουμε μονο μια απαντηση που θα ταιριαζε καλυτερα στην παροιμια
αλλαξε ο μανωλιος τι ειχα παντα
πολλα ερωτηματα σε χωρο που αναζητα απαντησεις
δεν ειναι λιγο ειρωνικο αυτο?
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΛΑΒΕ Η ΝΥΧΤΑ ΤΟΝ ENDORAMA ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΑΣΟΣ ΟΠΟΥ ΞΕΠΡΟΒΑΛΕ Η ΜΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ENDORAMA ΣΤΟΥΣ ΘΡΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΑΝ END ORAMA ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ
Galadriel
quote:
άλλο για τον τέταρτο που το παίζει πιστός και αφοσιωμένος υπήκοος (τρομάρα του κι αυτουνού).....
Πες μου ειλικρινά εμένα χαρακτηρίζεις αφοσιωμένο υπήκoο; Οι προηγούμενες αιχμές καταλάβα σε ποιούς πήγαιναν. Ο τέταρτος είμαι εγώ; Νομίζω ακριβώς το αντίθετο δήλωσα.
Έμενα δεν με αφορά το θέμα σας. Με πείραξε ο χαρακτηρισμός "αυλικοί" του Endorama. Όποιος δεν βρίζει τους συντονιστές είναι αυλικός τους;

estas Loco?
δεν μπορείς να διακρίνεις ότι δεν εννοούσα εσένα?
κι εδώ αντί να σου απαντήσω με το κλασσικό για την μύγα, θα πω ότι διακρίνω μια καλώς εννοούμενη ευθιξία την οποία όμως δεν είχε το μέλος (και πάλι τρομάρα του) στο οποίο αναφερόμουν...
δεν είναι όμως αυτό το θέμα εδώ πέρα, γι'αυτό καλύτερα να μην την ανοίξουμε αυτή την συζήτηση...
Θηλυκά, Galadriel
WARNING !
quote:
Καλά,... estas loco?
SIEMPRE Μόνο σαν ρητορική την δέχομαι την ερώτηση. Φυσικά είμαι.
quote:
δεν μπορείς να διακρίνεις ότι δεν εννοούσα εσένα?
κι εδώ αντί να σου απαντήσω με το κλασσικό για την μύγα, θα πω ότι διακρίνω μια καλώς εννοούμενη ευθιξία την οποία όμως δεν είχε το μέλος (και πάλι τρομάρα του) στο οποίο αναφερόμουν...
Πάντα καλώς εννοούμενη. Εκτός κι αν έχουμε κανένα χωράφι να μοιράσουμε;
Ευχαριστώ για την διευκρίνιση.

estas Loco?
και για να επανέλθω στο θέμα :
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
είπαμε ..... καιρός να το σηκώσει κάποιον επιτέλους το ακουστικό...
Θηλυκά, Galadriel
WARNING !