ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο5!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο5!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Open Mind30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
26/06/2008, 20:09:19
Predator άρχισαν τα όργανα ολο το καλοκαίρι πάλι αυτό το δυσάρεστο έργο θα παιχτεί
Που βλέπουμε τόσα χρονια .
Δυστυχώς είναι ασυνείδητοι αλλα δεν υπάρχει και κάποιος να τους σταματήσει η πολιτεία
Όλο λόγια είναι .

26/06/2008, 20:32:02
οχι ολο λογια... ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ...

και οχι μονο ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ-ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ολα αυτα τα χρονια, αλλα ειναι και υποτροποι, για την κατασταση της Πυροσβεστικης, που εχουν αλλαξει "ξαφνικα" στρατηγικες και "κολπα"

"Say HELLO to My Little Friend"
26/06/2008, 20:52:05
σας χαιρετω... καλη συνεχεια, καλη ξεκουραση...

τα λεμε απο αυριο

27/06/2008, 07:31:19
Καλημέρα σε όλους!

Άντε, πέρασε κι αυτή η εβδομάδα κι επιτέλους έρχεται λίγη ξεκούραση!

Φίλε Open Mind, αν μπορείς να επισκεφθείς και το ενυδρείο που σου πρότεινε η keraynos.
Εγώ δεν το έχω επισκεφθεί αλλά έχω ακούσει κι εγώ πολύ καλά λόγια.

Ο δρόμος για Φραγκοκάστελο και Παλαιόχωρα είναι αρκετά καλός νομίζω, όπως κι η εθνική οδός που συνδέει τις μεγάλες πόλεις (Χανιά - Ρέθυμνο - Ηράκλειο - Άγιος Νικόλαος) είναι πολύ καλή.

Υπάρχουν όμορφα μέρη κι από το νομό Λασιθίου (Βάι, Φοινικόδασος, Σητεία) αλλά λόγω απόστασης δεν πήγα ποτέ προς τα κει.
Θα σου πρότεινα και το φαράγγι της Σαμαριάς αλλά αν πας με οικογένεια δεν ενδείκνυται...

Επίσης, μπορείς να πας στη λίμνη του Κουργκά, είναι κοντά στο Ρέθυμνο.
Μπορείτε να μπείτε και σε βαρκούλα και να κάνετε τον γύρο της λίμνης.
Εμένα μου άρεσε το τοπίο πάντως.

quote:
Ε… δεν μπορεί, όλο και κάποιος θα έχει ξεφύγει, Χα, Χα….

Για αυτό να με προσέχετε τις νύχτες...

Πάντως στα Μάταλα έχω πάει δύο φορές αλλά δεν θυμάμαι να είχα πληρώσει.
Εσύ πότε πήγες;

In anticipation of my resurrection...

loukritiaΜέλος
27/06/2008, 09:17:00
Καλημέρα σε όλους!

Φέρτε καφέ να ξυπνήσω... και μετά τα λέμε...

Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
27/06/2008, 10:41:09
Καλημέρα και από μένα

Στα Μάταλα ούτε γω θυμάμαι να υπήρχε εισητήριο, μόνο ο χώρος ήταν περιφραγμένος με είσοδο που έκλεινε μετά από μία ορισμένη ώρα, για να μην κατασκηνώσει κάποιος μέσα στις σπηλιές όπως παλιά

...έρχονται τα καφεδάκια loukritia μου

Wolf
27/06/2008, 11:45:28
μια περαστικη καλημερα.... λογο φορτου εργασιας-μετακομισης σε νεο χωρο!

27/06/2008, 13:13:28
Χαιρετώ την παρέα .

quote:
Ο δρόμος για Φραγκοκάστελο και Παλαιόχωρα είναι αρκετά καλός νομίζω, όπως κι η εθνική οδός που συνδέει τις μεγάλες πόλεις (Χανιά - Ρέθυμνο - Ηράκλειο - Άγιος Νικόλαος) είναι πολύ καλή

Η εθνική οδός είναι πολύ καλή το θυμάμαι απλα ο δρόμος για Ελαφόνησο ήταν λίγο περίεργος καθώς ήταν πολύ στενός και είχε πολλές στροφές γι αυτό ρώταω .

quote:
Θα σου πρότεινα και το φαράγγι της Σαμαριάς αλλά αν πας με οικογένεια δεν ενδείκνυται...

Σίγουρα δεν κάνει για οικογένεια ήθελα να πάω την πρώτη φορα που είχα πάει στα Χανιά
Νιόπαντρος αλλα είχα καεί την προηγούμενη απ τον ήλιο και έτσι δεν πήγα .

loukritiaΜέλος
27/06/2008, 15:26:53
Νά 'σαι καλά keraynos με τα κεφεδάκια σου. Αν και τελικά ξύπνησα ήθελα δεν ήθελα, γιατί το εφεντικούλι μου σήμερα την είδε να με τρέχει...

Άσχετο, κάτι άκουσα ότι έπιασαν το Ρήγα για το φόνο του Σεργιανόπουλου κι ότι ομολόγησε. Έχει ακούσει κανείς κάτι;

Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
27/06/2008, 18:05:08
quote:
Άσχετο, κάτι άκουσα ότι έπιασαν το Ρήγα για το φόνο του Σεργιανόπουλου κι ότι ομολόγησε. Έχει ακούσει κανείς κάτι;

Όχι δεν έχω ακούσει τίποτα πρώτη φορά το διαβάζω αυτό ράδιο αρβύλα θα είναι δεν το πιστεύω .
quote:
γιατί το εφεντικούλι μου σήμερα την είδε να με τρέχει

Το καλο της υπόθεσης είναι ότι σήμερα είναι παρασκευή οποτε κουλαρε και απολαυσε το
Σαββατοκύριακο .