ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Lucid Dreaming - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Lucid Dreaming - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

T-SEEKER1 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
T-SEEKERΜέλος
17/01/2003, 22:30:21
Tα όνειρα εκτός από το ότι μας προσφέρουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουμε τον εαυτό μας καθώς και να λάβουμε κάποια μυνήματα είναι και χρήσιμα εργαλεία αν ξέρεις να ελέγχεις . αυτό ακριβώς είναι και το lucid dreaming , συνειδητό ονειρεμα , . είναι όταν καταλαβαίνεις ξαφνικά ότι ονειρεύεσαι και άρα είσαι συνειδητός στο όνειρό σου . αυτό συμβα΄νει σε πρώτο στάδιο . μετά από προσπάθεια (όχι πολύ μεγάλη ) μπορείς να ελέγχεις τα όνειρά σου μέχρι ένα βαθμό . μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για ψυχαγωγικούς σκοπούς , για ανάβρεση λύσεων , για πνευματική καθοδήγηση , για χαλάρωση κλπ . εμένα μέχρι τώρα μου έχουον συμβεί μόνο δύο τέτοια όνειρα αλλά το κακό είναι ότι αν δεν έχεις εξασκηθεί λίγο μετά από λίγο ξυπνάς . βέβαια έχω αρχίσει μία ελαφριά εξάσκηση . πάντως είναι φοβερό να κάνεις ότι θέλεις . αν το επιθυμείς μπορείς να υπερνικάς τους νόμους της φύσης ή ακόμα να γίνεσαι ένας ΝΙΟ ( ο ήρωας στο matrix για όσους δεν καταλάβανε) που να τοςυ νικάς όλους . επίσης μερικές φορές ίσως να μπορείς να βιώνεις με τηθ θέληση σου κοινά όνειρα . εξαρτάται από εσένα . πάντως σου δίνει τρομερές δυνατότητες έστω και αν το χρησιμοποιείς για ψυχαγωγία και να ξεφύγεις λίγο από την πραγματικότητα

"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"