ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ερώτηση προς τον προϊστάμενό μου! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Ερώτηση προς τον προϊστάμενό μου! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

analphabet4 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
analphabetΜέλος
11/02/2005, 13:14:53
... Γιατί άραγε όλοι οι φτασμένοι ε π α ν α σ τ ά τ ε ς είτε μέσω του συνδικαλισμού, είτε λόγω των επαναστατικών φρονημάτων τους είναι οι πιο βολεμένοι των βολεμένων βολεψάκιδών ?

Ε νισάφι πια με τους επαναστάτες χωρίς αιτία.

Θα επαναστατήσουμε στο τέλος εναντίων των επαναστατών.

Ο στείρος αυτός αρνητισμός είναι ενάντια σε κάθε παραγωγική και εξελικτική προσπάθεια. Ο νεοέλληνας είναι σε συντριπτικό ποσοστό τόσο βολεμένος που δε χρειάζεται επανάσταση. Επαναστατούν οι πεινασμένοι, οι υποδουλωμένοι.

Εμείς οι Ελληνάρες, ο μόνος λόγος που επαναστατεί ο αγανακτισμένος εαυτούλης μας είναι από ζήλια αν κάποιος βολευτεί καλλίτερα από μας.

Ελπίζω πως τώρα που απέδειξα ποσό κατά της επανάστασης είμαι να βρεθεί κανένα καλό αφεντικό να με προσλάβει

Χρειάζεται καμιά υπάλληλο ακόμη το Μαντείο ?

BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!

analphabetΜέλος
11/02/2005, 13:16:35
... Γιατί άραγε όλοι οι φτασμένοι ε π α ν α σ τ ά τ ε ς είτε μέσω του συνδικαλισμού, είτε λόγω των επαναστατικών φρονημάτων τους είναι οι πιο βολεμένοι των βολεμένων βολεψάκιδών ?

Ε νισάφι πια με τους επαναστάτες χωρίς αιτία.

Θα επαναστατήσουμε στο τέλος εναντίων των επαναστατών.

Ο στείρος αυτός αρνητισμός είναι ενάντια σε κάθε παραγωγική και εξελικτική προσπάθεια. Ο νεοέλληνας είναι σε συντριπτικό ποσοστό τόσο βολεμένος που δε χρειάζεται επανάσταση. Επαναστατούν οι πεινασμένοι, οι υποδουλωμένοι.

Εμείς οι Ελληνάρες, ο μόνος λόγος που επαναστατεί ο αγανακτισμένος εαυτούλης μας είναι από ζήλια αν κάποιος βολευτεί καλλίτερα από μας.

Ελπίζω πως τώρα που απέδειξα ποσό κατά της επανάστασης είμαι να βρεθεί κανένα καλό αφεντικό να με προσλάβει

Χρειάζεται καμιά υπάλληλο ακόμη το Μαντείο ?

BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!

11/02/2005, 14:08:24
quote:
άμα βάλω τα "μεζεδάκια" θα βάλεις τις μπύρες?

Για πάμε !!!!

Υ.Γ. Αγαπητέ Jejeje σπίτι ήμουν αλλά με κάνατε και ευθύμισα και είπα να πίω λίγο ...χικ .... χικ

11/02/2005, 17:44:13
Ramoglou

ΟΧΙ ΕΔΩ.......

Don't judge a book just by the cover
Unless you cover just another
And blind acceptance is a sign
Of stupid fools who stand in line