- Ερώτηση προς τον προϊστάμενό μου! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Ε νισάφι πια με τους επαναστάτες χωρίς αιτία.
Θα επαναστατήσουμε στο τέλος εναντίων των επαναστατών.
Ο στείρος αυτός αρνητισμός είναι ενάντια σε κάθε παραγωγική και εξελικτική προσπάθεια. Ο νεοέλληνας είναι σε συντριπτικό ποσοστό τόσο βολεμένος που δε χρειάζεται επανάσταση. Επαναστατούν οι πεινασμένοι, οι υποδουλωμένοι.
Εμείς οι Ελληνάρες, ο μόνος λόγος που επαναστατεί ο αγανακτισμένος εαυτούλης μας είναι από ζήλια αν κάποιος βολευτεί καλλίτερα από μας.
Ελπίζω πως τώρα που απέδειξα ποσό κατά της επανάστασης είμαι να βρεθεί κανένα καλό αφεντικό να με προσλάβει ![]()
Χρειάζεται καμιά υπάλληλο ακόμη το Μαντείο ?
BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!
Ε νισάφι πια με τους επαναστάτες χωρίς αιτία.
Θα επαναστατήσουμε στο τέλος εναντίων των επαναστατών.
Ο στείρος αυτός αρνητισμός είναι ενάντια σε κάθε παραγωγική και εξελικτική προσπάθεια. Ο νεοέλληνας είναι σε συντριπτικό ποσοστό τόσο βολεμένος που δε χρειάζεται επανάσταση. Επαναστατούν οι πεινασμένοι, οι υποδουλωμένοι.
Εμείς οι Ελληνάρες, ο μόνος λόγος που επαναστατεί ο αγανακτισμένος εαυτούλης μας είναι από ζήλια αν κάποιος βολευτεί καλλίτερα από μας.
Ελπίζω πως τώρα που απέδειξα ποσό κατά της επανάστασης είμαι να βρεθεί κανένα καλό αφεντικό να με προσλάβει ![]()
Χρειάζεται καμιά υπάλληλο ακόμη το Μαντείο ?
BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!
quote:
άμα βάλω τα "μεζεδάκια" θα βάλεις τις μπύρες?![]()

Για πάμε !!!!
Υ.Γ. Αγαπητέ Jejeje σπίτι ήμουν αλλά με κάνατε και ευθύμισα και είπα να πίω λίγο ...χικ .... χικ
ΟΧΙ ΕΔΩ.......
Don't judge a book just by the cover
Unless you cover just another
And blind acceptance is a sign
Of stupid fools who stand in line