ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Προσωπικότητα: Ταυτόχρονη Επιρροή - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

- Προσωπικότητα: Ταυτόχρονη Επιρροή - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

angi30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
05/08/2005, 12:49:24
Αγαπητή KRYSTALLENIA,
καλώς ήρθες στο topic.

Δεν έχω αντίρρηση να κάνουμε την ανάλυση που σε αφορά.
Απλώς, θέλω να σε ρωτήσω πιο πριν αν γνωρίζεις ποιες είναι οι θέσεις των πλανητών σου και τι μπορεί αυτό να σημαίνει για σένα.

Ζήσε τη στιγμή!

KRYSTALLENIAΜέλος
05/08/2005, 13:28:31
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!!!!!!!
ΛΟΙΠΟΝ, ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΘΕΛΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΜΑΘΩ...
ΠΕΣ ΤΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΟΥ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ, ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ...
ΤΟ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΚΟ... ΣΩΣΤΑ? ΑΑΑΑΑΑΑ!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΜΟΥ...

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ...

ΦΙΛΙΚΑ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ

07/08/2005, 17:00:48
KRYSTALLENIA

Οι θέσεις των πλανητών σου:

Ήλιος: 3 του Ταύρου.
Σελήνη: 28 του Ζυγού.
Ερμής: 8 του Κριού.
Αφροδίτη: 27 του Ταύρου.
Άρης: 12 του Αιγόκερω.
Δίας: 14 των Ιχθύων και
Κρόνος: 8 του Τοξότη.

Ζήσε τη στιγμή!

KRYSTALLENIAΜέλος
09/08/2005, 15:30:16
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΣΤΕΦΑΝΕ... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΡΧΗ...

ΦΙΛΙΚΑ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ

sentnaΝέο Μέλος
11/08/2005, 03:17:49
γεια σας ψαχνω και εγω να βρω ακρη...αλλα αλλου βρισκω ωροσκοπο καρκινο και αλλου διδυμους...μηπως θα μπορουσατε να με διαφωτισετε?
εχω γεννηθει 4-4-1979 ωρα 10.50 το πρωι στη γερμανια...ξερω οτι εχω ερμη,αφροδιτη,αρη στους ιχθεις και σεληνη στον καρκινο...σωστα?τους αλλους πλανητες δεν ξερω...οποιαδηποτε βοηθεια-πληροφορια..ισως μια αναλυσουλα αν δεν ειναι κοπος.... θα την εκτιμουσα δεοντος....ευχαριστω

Edited by - sentna on 11/08/2005 03:27:26

14/08/2005, 17:43:40
Αγαπητή KRYSTALLENIA, παρακάτω ακολουθεί η ανάλυση.

Θέλω να ξέρεις ότι κάποια στοιχεία είναι υπό διερεύνηση και κάποια άλλα ίσως ελλειπή.
Μη διστάσεις να μου πεις τη γνώμη σου ή να με ρωτήσεις για ο,τιδήποτε.

KRYSTALLENIA

Έχεις ανάγκη από κολακεία, έχεις ανάγκη από το θα… θα σε αγαπώ, θα σε λατρεύω…Πάντα θα θέλεις να ξεχωρίζεις, πάντα θα θέλεις να λένε ότι είσαι η μοναδική, η αναντικατάστατη. Δεν αντέχεις χωρίς σύντροφο. Αντιπαθείς τη μοναξιά, ό,τι είναι βρώμικο, ό,τι είναι χυδαίο και ό,τι προκαλεί ρυτίδες. Δεν αντέχεις, χωρίς να αρέσεις και χωρίς συντροφικότητα.

Είσαι άτομο γοητευτικό, όμορφο, ραφινάτο. Πικάντικη, δύσκολα κάποιος θα πλήξει μαζί σου.

Πολύ έξυπνη. Σε ευνοεί η πρώτη απόφαση που θα πάρεις σε κάποιο θέμα. Γρήγορη στις απαντήσεις, πολύ βιαστική στη γραφή και στο λόγο. Είσαι φλύαρη, με σκληρή γλώσσα, προβλήματα στις σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς.

Είσαι πολύ εγωίστρια. Έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου, πιστεύεις μεγαλοφυείς μόνο τις δικές σου σκέψεις και απαιτείς να σου φέρονται σαν κάτι το εξαιρετικό. Θέλεις να υπερισχύεις. Δυναμικό άτομο, ανεξάρτητη, η γνώμη των άλλων σε αφήνει αδιάφορη, δηλ. θα κάνεις τη ζωή σου όπως τη θέλεις, όπως νομίζεις.

Εκρηκτική, αρπάζεσαι εύκολα, επιθετική, έχεις πολλά νεύρα, συζητάς με διαφωνίες και λογομαχίες. Δεν ανέχεσαι την προσβολή. Με ένταση στην ψυχολογική σου διάθεση. Είσαι άτομο, που η ζωντάνια σου ακολουθείται από την κατάπτωση.

Έχεις ανάγκη από οικονομική άνεση.

Δυσαρμονία στους γονείς ηλικίας, πνευματικού επιπέδου, επικοινωνίας και δυσκολίες στα παιδικά σου χρόνια με ουσιαστική ή τυπική στέρηση πατέρα, σε έχει τραυματίσει πολύ, ως παιδί. Ένα σημαντικό σοκ (ψυχολογικό ή νευρικό), ένας πόνος ή μια απογοήτευση έχει συμβεί, μέχρι τα 18 σου χρόνια, που σε έχει επηρεάσει αρνητικά.
Έτσι, υπάρχει μέσα σου ένα αίσθημα μοναξιάς, με άσχημες τάσεις φυγής. Προσοχή στα φάρμακα, μη ανεκτή προδιάθεση οργανισμού.

Είσαι άτομο ευαίσθητο, καλόψυχο, δίκαιο, τηρείς τις υποσχέσεις σου, ξέρεις να περιμένεις στη ζωή.

Αρχίζεις κάτι καινούργιο, χωρίς να τελειώνει το παλιό. Ενεργείς σπασμωδικά και σε ακατάλληλες εποχές.

Γεννήθηκες με προορισμό στην αισθηματική σου ζωή να αγαπήσεις μία μόνο φορά. Εάν αυτήν τη μία αγάπη, το ένα άτομο, είτε δεν το καταλάβεις και το χάσεις είτε σε απογοητεύσει, είτε έχεις κάνει λάθος επιλογή, είτε χωρίσεις ένεκα συνθηκών από την αληθινή αγάπη, οι μετέπειτα δρόμοι της ζωής σου θα είναι δύο ακραίες καταστάσεις: ή ο έκλυτος βίος ή η μοναξιά.

Θέλεις από το σύντροφο καλό σεξ, καλοπέραση, χουζούρι και καλή εμφάνιση συντρόφου.

Εύνοια, αν ασχοληθείς με επάγγελμα τετράγωνο.

Όλα τα φιλόδοξα σχέδια της ζωής σου για καριέρα, θα πραγματοποιηθούν οπωσδήποτε, έστω και καθυστερημένα. Προσοχή, κάποτε, σε οικονομικές ζημιές, αλλά ό,τι κι αν σου συμβεί, μπορείς, με ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σου, να ξαναρχίζεις με επιτυχία.

Ευαισθησία στα οστά και στο στομάχι. Να προσέχεις τα πόδια σου. Τάσεις ατυχημάτων.

Ζήσε τη στιγμή!

14/08/2005, 17:46:32
sentna,

θα σου στείλω τις θέσεις των πλανητών σου.

Ζήσε τη στιγμή!

16/08/2005, 11:45:53
Αγαπητέ Στέφανε, θα ήθελα να μάθω από που αντλείς τις ερμηνείες που δίνεις στους φίλους αυτού του νήματος. Από ότι καταλαβαίνω είναι κάποιο αυτόματο ερμηνευτικό πρόγραμμα αλλά θέλω να σου πω ότι το πρόγραμμα αυτό δίνει κάπως "ντετερμινιστικές" και απαρχαιωμένες ερμηνείες. Το πνεύμα της σύγχρονης αστρολογίας καμία σχέση δεν έχει με το είδος αυτών των ερμηνειών. Δε μπορείς για παράδειγμα να λες στην Κρυσταλλένια ελαφρά τη καρδία ότι γεννήθηκε για να ζήσει ένα μόνο έρωτα στη ζωή της και αν τον χάσει αυτόν τον έρωτα θα καταλήξει σε "έκλυτο βίο"! Για όνομα του θεού, αυτές είναι ερμηνείες του 1700!
sentnaΝέο Μέλος
16/08/2005, 20:19:43
ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ...ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ...
17/08/2005, 10:28:41
Αγαπητέ, Αστροψυχή.

Σ' ευχαριστώ για τις υποδείξεις σου.

Ζήσε τη στιγμή!