ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Σώπα ατερμη ψυχή και "άκου" την σιωπή/θάνατο... - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Σώπα ατερμη ψυχή και "άκου" την σιωπή/θάνατο... - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

AFMA61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
ΔΩΡΙΔΑΜέλος
26/07/2004, 09:15:33
quote:
ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕΒΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 10-ΠΛΑ ΤΟΠΙΚΣ ΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ....

ΠΡΙΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ..

Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα αγαπητέ μου.
Κι αν θέλεις θ' αρχίσω και γω νά τους μαλλώνω να μην είσαι μόνος σου.

ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

26/07/2004, 23:48:40
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΔΩΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΑΛΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ....

ΘΕΜΑ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΘΕΤΩ....

ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΕΜΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΣ ΑΤΜΑ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ.....

ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΧΕΙ ΙΣΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

27/07/2004, 00:21:24
...δεν μου "περισσευουν πια πολλα λογια" να περιγραψω πως νοιωθω με τοση ασεβεια / ψεμματα εναντια μου,στην αληθινη ψυχη ,που ηρθα, και ετσι ειμαι ακομη...
απορω πως εγιναν ολα τουτα και τωρα ποια ...εχω δικιο....!

εστω μα τωρα πιαολα τα θεματα εχουν σπασει σε κομματια..:(

να τι "προσπαθουσα να πω"..μονο που ειναι.. αλλιως να προβλεπεις και αλλιως να βλεπεις..κατοπιν...διασπασης/διαλυσης.

Δωριδα μαλλον "η μυγα που σε τσιμπησε"ηταν υποκειμενικη./
Λυπαμαι...

..να καθησω να τις φαω χωρις αντιδραση ...η να επιτρεψω στον καθε επιπολαιο να χωρισεισε μικραμικρα κομματακια το χωρο.
εσυ παρακολουθεις ως ειπες 'χλιαρα το χωρο' μας //"εμεις" ομως που "ζουμε εδω" επι της ατραπου θελουμε μαλλον να ειναι ευκολη η κυληση αναμεσα στα θεματα/που ειδες κατι λαθος στην κινηση μου;...(το τι κατεστει φανερο στην αρχη ενος συμβαντος και τι επακολουθει μετα απο την πρωτη δραση κατοπιν αντιδρασης.. )

κι ενταξει προσπαθω να ενωνω οσα θεματα ειναι, αντικειμενικα,η συνεχεια καποιων αλλων..//'η ταιριαζουν απολυτα σαν παραπομπη..-αν δεν παρακολουθεις τη ροη των θεματων πως ειναι δυνατον να γνωριζεις καλυτερα απο μενα που οντως τα παρακολουθω;(πως τα ζυγιαζεις και σου βγανει...(..don't understand..)
ειπα κατι στο πρωτο ποστ//κανεις δεν το προσεξε;;;;
ποιος ειπε οτι ειναι ασφυκτικη η ατμοσφαιρα για το παλιο μελος με νεα ταυτοτητα ,οπως αργοτεα φανερωθει μεσα απο εμποτισμενα λογιας..;
+... δεν ειναι αποπνικτικο αυτο που προκαλουν ολα αυτα τα ηλιθια δρωμενα στο χωρο;
--πως γνωριζες απο πριν ..χμ;--
..ποσο αποπνικτικα σε βαρος μου λειτουργησαν δεν σε ακουσα να "λες"//μαλλον δεν το προσεξες//'η ενημερωνεσαι επιλεκτικα για τα θεματα..;
τι παρακολουθεις συνηθως...;)
ακομη θυμαμαι εκεινο το ενδιαφερον θεμα για το φως των διοσκουρων...

καποτε ειχαν αναφερει πως εισαι το ιδιο προσωπο με την καθυ//δεν ειναι δυνατον να συμβαινει//ειχα πει/δεν γραφουν 'ιδια'/+ λεγω ακομη/το γεγονος οτι εχετε καποια σχεση ειναι φανερο/μα δεν αναρρωτηθηκες το λογο που το σκεφτηκε καποιος..;
....
ακριβως.
καποτε ελεγα για τον ερπετο και δεν ηθελα να αναφερθω επι προσωπικου(δεν αρεσκομαι ξερεις στα "κουτσομπολιστικα" αλλο σημαινει "διευκρινιζω" μεχρι που η ασφυκτικη κατασταση που ειχε δημιουργησει εναντιον μου --επειδη δεν ικανοποιηθηκε εξω-....με ανακγασε να γνωστοποιησω το γεγονος//κανεις δεν το πιστεψε//μα πως ειναι δυνατον....
κι ομως αν ο οποιοσδηποτε που ειπε πως εκεινος ο πυθωνας της ψυχης ειχε δικιο...ενοιωθε αμεροληπτα απεναντι μου...δεν θα το σκεφτοταν καν να μιλησει ετσι για μενα//'η να δωσει δικιο σε καποιον που με το ζορι προσπαθει να παρει κατι που δεν ...προοριζεται να του δωθει//'η κατι που ανηκει αλλου....

η αφμα ηρθε και επιτελεσε αυτο για το οποιο δημιουργηθηκε!(ω.. αρχιτεκτονα!τι πλασματα εχει το ματριξ!)
αλλα ξερεις...καποτε ολα φανερωνονται.....//σαν ειναι αγνη η ψυχη ολα τα θηρια ημερευουν//
αν θεωρεις οτι υπαρει δολος σε οτιδηποτε λεγω η πρατω(χωρις να με γνωριζεις//τοτε εχεις μαλλον πληροφορηθει λαθος..//επειδη οσα ειμαι //μεσα απο αυτα που διαβαζω να που γραφουν πολυ λιγα ανγνωριζω για μενα//οχι επειδη δεν θελω να τα δω, απλα επειδη δεν ειμαι ετσι.
δες οσα ειπα λαμβανοντας το ρολο στο δρωμενο...:)
ισως δεις εκεινο το φως-

Η ΣΙΩΠΗ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΕΝΕΣΗ//ΣΥΝΝΕΝΟΧΗ...ΥΠΟΨΙΑ/ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ....
Η ΣΙΩΠΗ ΣΑΝ ΕΠΕΛΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ//ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΑΧΘΕΙ//ΚΑΘΟΤΙ Η ΔΡΑΣΗ ΕΠΕΦΕΡΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ.
ΜΟΝΑΧΑ Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΙΩΠΗ.

Η ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ ... ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΠΟΛΛΑ.
ΜΑ ΑΣ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΚΙ ΑΥΤΟ.
ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.(πως το ξερα;..λεει..)
ΜΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΦΕΡΝΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑ!
ΜΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΜΜΙΑ/ΠΙΝΕΙΣ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ....ΠΡΟΧΩΡΑΣ....ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ...
σε καποιες χωρες τρωνε σκορπιους..αναρωτιεσαι γιατι;//)

Ε-ΡΩΤΑ..ΜΕ!
ΑΝ ΘΕΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΘΑΝΑ..
"ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ" ΚΑΝΕ + ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΕΙΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ...(ΑΝΑΡΡΩΤΗΣΟΥ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ.....ΣΤΙΣ "ΚΑΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"..ΕΝΤΑΞΕΙ;//ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ/ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΑΡΑ:ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ...ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ + ΧΩΡΙΣ ΛΑΠΤΟΠ/ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΙΑ.)

ΟΙ ΙΣΣΟΡΟΠΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ..ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ..ΛΕΠΤΕΣ.
Η "ΜΑΓΚΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ.
ΕΔΕΙΞΑ ΓΙΝΟΜΕΝΗ ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΑΤΕΙΣ ΑΡΜΟΝΙΑ...
ΚΑΘΩΣ ΕΠΕΛΕΞΑ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ..ΠΟΥ ΕΞΩΘΕΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ//this is not my favorite attitude dear..//

Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ..ΔΕΝ ΘΙΓΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ//ΚΑΘΩΣ ΚΟΙΤΑ ΣΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΟ(ΜΗ-ΚΑΛΛΥΜΕΝΟ)ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΟΥ...ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥΚΑΝΕΙ...ΑΝ ΤΕΙΝΩ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΩ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙΕΡΓΟ...ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΜΕΝΩ ΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΡΓΟ) ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...

"ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ"/ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΧΕΙ;//..ΑΝ ΠΑΡΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ "ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ"..ΜΑΛΛΟΝ "ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΤΕΧΟΥΝ"...ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ...(ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕ ΚΙΟΛΑΣ//ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟΛΕΓΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ..)

ΚΑΛΟ ΣΑΣ..ΞΗΜΕΡΩΜΑ:)
Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ...

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΒΡΑΔΥΑΣ ΜΕ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ Η "ΙΕΡΕΙΑ" ΚΑΛΗΝΥΧΤΗΣΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ :
"ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ + ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΑΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΕΔΩ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...

- ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ...-

Αtma in lv
till the (never)end...
there in neverland...

Edited by - ΑΤΜΑ on 27/07/2004 00:49:17

AFMAΜέλος
27/07/2004, 09:26:47
quote:

...δεν μου "περισσευουν πια πολλα λογια" να περιγραψω πως νοιωθω με τοση ασεβεια / ψεμματα εναντια μου,στην αληθινη ψυχη ,που ηρθα, και ετσι ειμαι ακομη...
απορω πως εγιναν ολα τουτα και τωρα ποια ...εχω δικιο....!

εστω μα τωρα πιαολα τα θεματα εχουν σπασει σε κομματια..:(

μελος ατμα εισαι κοντα δυο χρονια εδω μεσα στο εσοτερικα και το προφιλ λεη: εγραφη 11.2002.
με εδωσες τοσα θεματα που ειχες γραψει και βαλει παρα πολλες φωτογραφιες για να δο.
ουυυυ μονο εχω να σε πω ολα να τα ζιγιασεις για τον εσωτερικο ανθρωπο τιποτα δεν θα βγαλεις.
εχουν χαρα μου το χρωμα του εγωισμου και το αρωμα του συστηματος που ανηκης.
δεν υπαρχουν ανθρωποι καλοι, η, κακοι μονο συστηματα που μας διαστρεβλονουν την προσωπικοτητα.
δες χαρα μου γιατι εσβησες τα μηνυματα σου με τα θεματα που εχεις ανοιξη που τα πιο πολλα βιβαια ειχαν το αρωμα του συστηματος του γνωστου.
ταρο-αρκανες-ταρο-διεσθηση-kai para polla anistorista ΜΙΘΙΣΤΟΡΙΜΑΤΑ
ψεματα ποιοι λενε δες χαρα μου;
ποτε εγω σε εγραψα για το θρησκευτικο μου πιστευω και γραφεις σε αλλο αρθρο πως εγραΨΑ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ και δηθεν ειμαι καποια αλλη;
λοιπον ποια ειναι η ψευτρα εδω μεσα και ποια εχει σπασει τον κοσμο τον αληθινο;
ποια και ποιοι τον εχουν παρει στο κηνηγη;
ειμαι σιγουρη οτι με τον παθολογικο εγωισμο σας (για να μην παραδεκτιτε τη βρωμια του μυαλου σας που το συστημα σας εχεςι συσορεφσει) εχετε παρα πολλους λογαριασμους κανει. για να ρωτατε και να απαντατε μονοι σας να ραβετε και να ξηλονετε καθως σας αρεσει!
κΑΙ ΞΕΡΗΣ ΠΩΣ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ;
ΣΙΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ, ΠΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΔΕΝ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, Η, ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ!
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΡΕΤΕ και ελεγχετε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ φορα του esoterica.gr, καταλαβες χαρα μου πως ξεδιαλινοντε τα τοσα ψεματα;
γιατι να ειμαι αυτη που με λεγατε σας ροτο;
διλαδη δεν μπορουσε να ειμαι η Ελενη Γκοσδίδη που ειμαι πραγματικα εγω;
δες τι λες παρακατω ποσο φανερονετε η αληθηα;

quote:

να τι "προσπαθουσα να πω"..μονο που ειναι.. αλλιως να προβλεπεις και αλλιως να βλεπεις..κατοπιν...διασπασης/διαλυσης.

Δωριδα μαλλον "η μυγα που σε τσιμπησε"ηταν υποκειμενικη./
Λυπαμαι...

..να καθησω να τις φαω χωρις αντιδραση ...η να επιτρεψω στον καθε επιπολαιο να χωρισεισε μικραμικρα κομματακια το χωρο.
εσυ παρακολουθεις ως ειπες 'χλιαρα το χωρο' μας //"εμεις" ομως που "ζουμε εδω" επι της ατραπου θελουμε μαλλον να ειναι ευκολη η κυληση αναμεσα στα θεματα/που ειδες κατι λαθος στην κινηση μου;...(το τι κατεστει φανερο στην αρχη ενος συμβαντος και τι επακολουθει μετα απο την πρωτη δραση κατοπιν αντιδρασης.. )

τορα βαλε ολο τον ψευτικον διναμισμό σου σε λογαριασμους να με βρισουν και τους φιλους σου απ'τον μποξα
τρεις με πεντε εισαστε χαρα μου και εχετε βρωμιση το site, μονοι σας φανερονοσαστε.
αλλα δεν με ειπατε ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΗ για να κανετε εσεις ολοι αυτη την βρωμια; ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΗ;

quote:

κι ενταξει προσπαθω να ενωνω οσα θεματα ειναι, αντικειμενικα,η συνεχεια καποιων αλλων..//'η ταιριαζουν απολυτα σαν παραπομπη..-αν δεν παρακολουθεις τη ροη των θεματων πως ειναι δυνατον να γνωριζεις καλυτερα απο μενα που οντως τα παρακολουθω;(πως τα ζυγιαζεις και σου βγανει...(..don't understand..)
ειπα κατι στο πρωτο ποστ//κανεις δεν το προσεξε;;;;
ποιος ειπε οτι ειναι ασφυκτικη η ατμοσφαιρα για το παλιο μελος με νεα ταυτοτητα ,οπως αργοτεα φανερωθει μεσα απο εμποτισμενα λογιας..;
+... δεν ειναι αποπνικτικο αυτο που προκαλουν ολα αυτα τα ηλιθια δρωμενα στο χωρο;
--πως γνωριζες απο πριν ..χμ;--

και εδω παρακατω παλι τα ιδια, πριν καιρο ειχες μπερδεψη την ΔΩΡΙΔΑ με καποια αλλη (ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΕΑΝ ΤΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΡΩΜΙΚΑ)

quote:

καποτε ειχαν αναφερει πως εισαι το ιδιο προσωπο με την καθυ//δεν ειναι δυνατον να συμβαινει//ειχα πει/δεν γραφουν 'ιδια'/+ λεγω ακομη/το γεγονος οτι εχετε καποια σχεση ειναι φανερο/μα δεν αναρρωτηθηκες το λογο που το σκεφτηκε καποιος..;
....
ακριβως.
καποτε ελεγα για τον ερπετο και δεν ηθελα να αναφερθω επι προσωπικου(δεν αρεσκομαι ξερεις στα "κουτσομπολιστικα" αλλο σημαινει "διευκρινιζω" μεχρι που η ασφυκτικη κατασταση που ειχε δημιουργησει εναντιον μου --επειδη δεν ικανοποιηθηκε εξω-....με ανακγασε να γνωστοποιησω το γεγονος//κανεις δεν το πιστεψε//μα πως ειναι δυνατον....

Η ΑΦΜΑ ηρθε χαρα μου με τιμιοτητα, χριστοτιτα, ηθικη και αγαπη για ολα τα πλασματα. εσυ και αυτοι που λιμενεστε το φορα του εσοτερικα δεν με αφησατε.
και αυριο που θα φηγω για σουηδια θα αρχισετε παλι τα ψεματα να γραφετε για να καλλιψετε τις βρωμιες σας, μα να ξερετε το ιντερνετ φθανη και στη σουηδια!
ουπς σας μαθαμε ,δεν θα παρουμε αλο βρωμια χαρα μου.
quote:

η αφμα ηρθε και επιτελεσε αυτο για το οποιο δημιουργηθηκε!(ω.. αρχιτεκτονα!τι πλασματα εχει το ματριξ!)
αλλα ξερεις...καποτε ολα φανερωνονται.....//σαν ειναι αγνη η ψυχη ολα τα θηρια ημερευουν//

εμενα με διμιουργισε ο αρχιτεκτονας του συμπαντος για να ολοκληροθω μεσα απο την εσωτερικη ανασκοπηση και ασε τα βρωμοψεματα σου
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΧΡΙΣΤΟΤΙΤΑ ,ΚΑΜΙΑ ΗΘΙΚΗ, ΚΑΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩ ΑΝΘΡΩΠΟ.
με τις τοσες ΒΡΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΒΡΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ; τι εσωτεριστες,η, αναζητητες εισαστε βρε;

απο αβριο θα εχετε ανικτο παλι το στομα.
ουπς σας μαθαμε
εσωτερισταδες και αναζητηταδες πολλων κιλων

ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ..
ΚΡΙΣΝΑ

27/07/2004, 13:37:35
ΜΕ ΧΑΡΑ ΗΛΘΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ <ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ> ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ <ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ> ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΝΑΣ ΚΑΒΓΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΤΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΜΑΣ <ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΡΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ>
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.
ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ.
ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΒΛΑΠΤΕ.
ΚΡΙΜΑ

ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ

27/07/2004, 21:34:05
quote:
ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ.
ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΒΛΑΠΤΕ.

αυτο ακριβως συνεβει ..που το καταλαβες..:((

η τυπολογια στον ελληνικο...κινηματογραφο τωρα και σε δρωμενο//σημασια εχει τελικα να γνωριζεις οτι ηταν ακομη ενας ρολος..στα δρωμενα της εσωτερικοζωης...

:))

(καθε γυναικα οσο σοβαρη και να ειναι...αν καθησει σε μια παρεα με τετοιες..ετσι θα γινει σε πολυ λιγη ωρα...
αν προσεξες...ποσο καλα παιζει το ρολο η νεοφερμενη...σαν να τα γνωριζε ολα για ολους μας..απο πριν...
//η ειρωνια ειναι πως ειμαι σχεδον δυο χρονια εδω μεσα και μοναχα τωρα συμπερανα για ολους.//τοσο οσο συμπεραναν οι πρωιν κολακες για μενα.)
καλως ηλθες εσω....
οσες αμαρτιες και να κουβαλας στο κοντεινερ σου...
εδω θα βρεις το δικο σου μαστορα...(η πρωτομαστορα..:))

κατινα στην ελλαδα ειναι συμβολο.αν σου πω οτι σαν ηθοποιος ειναι καποιοι ρολοι που δεν θα μπορουσα να τους παιξω..θα με πιστευες;

ηθοποιος σημαινει φως!....(2η)
(αχ!αυτες οι επαναληψεις..//ακομη και των... ταυτοτητων για τα αναγκαια συμπερασματα...του "πειναλεου κοινου"))

Αtma in lv
till the (never)end...
there in neverland...
27/07/2004, 22:10:44
quote:
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΝΑΣ ΚΑΒΓΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΤΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΜΑΣ <ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΡΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ>

ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΚΑΒΓΑ; /"Αν προσεξες" εκανα μια παραπομπη και δεχτηκα την "κινηση κλειδι"->>ΜΙΑ ΠΟΝΗΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΡΟΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΕΙ ΦΑΝΕΡΗ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ*.-
"Εισαι νεος" εσω.. /μην μπερδευεσαι σε "τερτυπια" που αφορουν εμενα/θα σε συμβουλευα//η εδω κατασταση αφορα συγκεκριμενα ατομα/και εχει συγκεκριμενο σκοπο//οπως γνωστοποιειται απο τις μεχρι τωρα κινησεις.
Αν πρεπει να"αντιμετωπισω" κατι ..."εγω προσωπικα"...αντε και μερικοι "παλιοι" ακομη..εσυ τι "ασχολεισαι" φιλε μου;
..εχει τοσο ωραια θεματαεσω!
//τοσα εσωτερικοδωματα εχουμε !...εδω περα γιατι σταθηκες;..
αληθεια τι γνωμη εχεις για το τοπικ που ανοιξε το επισης νεο μελος "Ανεσπερος φοινιξ";/με το ακριβως ιδιο θεμα..;

(εμενα κατι τετοια παντα με κανουν +... αναρρωτιεμαι!
...αυτο που με αφορα και καλουμαι να ξεκαθαρισω τις σε βαρος μου εντυπωσεις// ενω εσενα +δεν σου αρεσει+ δεν θιγεσαι προσωπικα//οποτε....τι ακριβως κανεις εδω;....(οτι και η Δωριδα;...)

κριμα θα ελεγα εγω ...αλλα ας το παρει το ....ποταμι.

:)

Αβαταρ ...εγραψες δυο φορες πως το τοπικ ειναι δικο μου αυτο που παρεπεμψα στο πρωτο ποστ εδω// δεν ειναι ομως!//το θεμα το ανοιξε ενα νεο μελος και απλα εκανα την παραπομπη επειδη ειναι της αυτης θεματολογιας//αμεσως μετα η αφμα αλλαξε το τιτλο για να ξεκινησει ολο αυτο...(διαβασε για μενα σε συγκεκριμενα μη ενεργα θεματα/συγκεκριμενα πργμτ//εχω αφησει τοσα θεματα ....εσω με βρηκε αραγε μοναχα σε ποστ θεματων που ανοιξαν συγκεκριμενα μελη;....;)

δεν εχουμε τροπο να αποδειξουμε με απτες αποδειξεις αυτο το τραγελαφικο που συμβαινει.
ενταξει θα δεχτουμε πως αυτη ειναι μια ενεργεια του ...παραδοξου....του τρελου.....σε ολες τις κατευθυνσεις της...αρκανας....
μα τι λεω..εμεις δεν μετραμε "οι....της ατραπου!"//οι αποδειξεις για τους θωμαδες αφορουν σε βιντεο και φωτογραφιες..αστυνομικες ταυτοτητες..και ip πο αν εχεις λιγο ..μα λιγο ....γνωση επι των τεχνικω-τετοιων..θεματων....μαλλον μπορεις να κανεις ευκολα πολλαπλοτητα αν δεν δυνασαι να εκθετεις τον εαυτο σου...χωρις να φοβασαι.ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ ΤΙΠΟΤΕ.ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΗΡΘΑ ΑΠΛΑ Η ΣΤΑΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΑΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ....ΜΑΣ....:(
ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ...
ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ....ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ...
ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...
ΕΤΣΙ ΠΡΑΤΕΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ..ΣΤΙΣ ΑΠΑΟΡΙΕΣ ΤΟΥ..;
ΔΕΝΚΑΤΑΝΟΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ "ΡΟΜΠΑ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΕΤΕ! ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ;

'ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ'...ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ;
ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΑΧΩΡΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΡΘΑΜΕ;...
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ.
ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΟΤΗΤΑ;
ΓΙΑΤΙ "ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ" ΟΛΟΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ...
ΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΜΕΣΩΣ ΘΕΤΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.....ΟΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ!
ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΣΤΕ...ΛΕΤΕ...ΠΩΣΗ ΑΤΜΑ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ...!!!!!!

ΟΣΑ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΤΣΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΡΘΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΣΦΑΙΡΑ!
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΜ;...
ΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΙΜΗ/ΤΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ(ΝΑ ΕΔΩ ΤΟΥΤΗ Η ΑΦΜΑ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ;//ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ;//ΩΡΑΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
ΘΥΜΗΘΗΚΑ (ΑΦΟΥ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ...)
ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΙΚΗ ΣΕ ΔΙΠΛΟ ΡΟΛΟ;...
ΕΧΜ...ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ....
ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ;....

ΟΠΟΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.
ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ ..
ΑΚΟΥ ΑΦΜΑ...ΠΟΙΟΣ ΕΨΑΞΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ Α ΔΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΝΕΙ ΠΩΣ ΠΡΟΦΕΡΕΤΑΙ//ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ..ΑΠΤΑ..

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ...ΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν'ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΒΑΣΗ.

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ;

ΟΞΩ ΠΣΤΔΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ.

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ...ΑΛΛΑ Η ΚΑΤΙΝΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΙΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ....

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ...---ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΩΘΗΚΕ Η ΙΔΕΑ/ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΞΕΤΥΛΙΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ* (ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ "ΣΤΑΡΑΤΑ")...ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟΝ ΜΠΕΡΝΤΕ.

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΠΕΡΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ....ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΙΣΩ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΟΣ...

ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ....
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ...(ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ//ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ >>ΝΟΥ...)

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ.ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΣΟΥ...
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΥΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...
ΑΝ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΓΝΩΣΗ.....ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ...:))

ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ....ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗ ΝΙΚΗ....ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ....

ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΕΝΟΣ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟΥ...
ΑΥΤΗ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ/ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ..//ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΑΚΕΦΑΛΟ ΚΑΒΑΛΑΡΗ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ..ΚΑΙ ΕΤΣΙ...

ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...
ΜΕΤΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΦΑΛΙ....ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΜΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ..ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΨΑΞΑΝ ΚΑΛΑ....ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ....
ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΛΕΙΔΙ...
ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ;....
ΑΠΟ ΜΑΡΜΑΡΟ-(!_!)
+...ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ....;_;

"ΟΤΑΝ ΠΑΨΕΙ Η ΣΚΕΨΗ....ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ."

Αtma in lv
till the (never)end...
there in neverland...
28/07/2004, 09:09:44
ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.
ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΕΙΔΑ ΔΙΑΜΑΧΕΣ <ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ> ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. Ε ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΙΩΠΗ/ΘΑΝΑΤΟ.
ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΑΣ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ.
ΡΩΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΚΑΒΓΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΒΛΕΠΕΙ.ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ.
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΤΕ <ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ> ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΑΛΛΙΩΣ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.

ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ

28/07/2004, 11:47:53
quote:
ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΕΙΔΑ ΔΙΑΜΑΧΕΣ <ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ> ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. Ε ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΙΩΠΗ/ΘΑΝΑΤΟ.
ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΑΣ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ.

Ήθελα να 'ξερα πού το είδες το "προσωπικό"!!!!!!!!!!!!!

Αν κόπτεσαι τόσο για τη σιωπή και το θάνατο, αρκεί απλά να σωπαίνεις και να βιώνεις...
Είναι απλό.

quote:
ΡΩΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΚΑΒΓΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΒΛΕΠΕΙ.ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ.

Άνοιξε τα μάτια σου καλύτερα και δες τα θέματα, τα οποία ήδη υπάρχουν...

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ.

Καλώς ήρθες στο esoterica!

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

doloplokosΝέο Μέλος
28/07/2004, 12:15:06
quote:

quote:

Ήθελα να 'ξερα πού το είδες το "προσωπικό"!!!!!!!!!!!!!

Αν κόπτεσαι τόσο για τη σιωπή και το θάνατο, αρκεί απλά να σωπαίνεις και να βιώνεις...
Είναι απλό.

quote:

Άνοιξε τα μάτια σου καλύτερα και δες τα θέματα, τα οποία ήδη υπάρχουν...

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ.

Καλώς ήρθες στο esoterica!

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΛΟΓΟ δολοπλοκα zadokΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΕΝΔΥΘΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ spiral; ... ΑΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΑΣ
<<ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΣΥΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ 629/80 ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ>>.
ΕΚΕΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΑ ΣΑΣ κατα ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΚΑΣΑΤΕ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΑΘΩΟΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ...
ΜΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΣΕΣ ΤΟΣΕΣ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟSCAR ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ...
ΕΛΑΙΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ (SECTA MASSONICA) ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΑ POIA H SXESH SAS ME THN P2 ΡΩΜΗΣ;

(ορκίζομαι να δεχθώ άπαντας τους νόμους και τα διατάξεις του Ταγματος πιστεύων ό,τι πιστευει)...
(εγω ενώπιον του Μ.Α.Τ.Σ.....ΟΡΚΊΖΟΜΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΩ ΑΝΕΥ ΔΙΣΤΑΓΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΝΔΙΝΟΝ ΑΚΟΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΠΑΝ Ο,ΤΙ ΜΟΙ ΔΙΑΤΑΧΘΉ ΥΠΌ ΤΟΥ τΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ Θ΄ΑΝΤΊΚΗΤΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΉΣ)
περικοπες απο το βιβλίο Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ εκδόσεις Δωδώνη.

Είναι λοιπόν το σχέδιο σας πολύ καλό.
Πόσα μελή καπελόσατε με χίλιες δυο αιτίες;
Περαστικά σας.
ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟSCAR ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΑΣ

poios 8a parei apo emena to OSCAR ths doloplokias;

28/07/2004, 12:47:43
quote:

ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΛΟΓΟ δολοπλοκα zadokΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΕΝΔΥΘΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ spiral; ... ΑΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΑΣ
<<ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΣΥΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ 629/80 ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ>>.
ΕΚΕΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΑ ΣΑΣ κατα ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΚΑΣΑΤΕ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΑΘΩΟΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ...
ΜΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΣΕΣ ΤΟΣΕΣ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟSCAR ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ...
ΕΛΑΙΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ (SECTA MASSONICA) ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΑ POIA H SXESH SAS ME THN P2 ΡΩΜΗΣ;

(ορκίζομαι να δεχθώ άπαντας τους νόμους και τα διατάξεις του Ταγματος πιστεύων ό,τι πιστευει)...
(εγω ενώπιον του Μ.Α.Τ.Σ.....ΟΡΚΊΖΟΜΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΩ ΑΝΕΥ ΔΙΣΤΑΓΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΝΔΙΝΟΝ ΑΚΟΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΠΑΝ Ο,ΤΙ ΜΟΙ ΔΙΑΤΑΧΘΉ ΥΠΌ ΤΟΥ τΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ Θ΄ΑΝΤΊΚΗΤΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΉΣ)
περικοπες απο το βιβλίο Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ εκδόσεις Δωδώνη.

Είναι λοιπόν το σχέδιο σας πολύ καλό.
Πόσα μελή καπελόσατε με χίλιες δυο αιτίες;
Περαστικά σας.
ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟSCAR ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΑΣ

poios 8a parei apo emena to OSCAR ths doloplokias;

Να 'σαι καλά! Μ' έκανες και γέλασα!

Το 'χεις και σε τσάμικο;

No name human

08/08/2008, 11:20:11
καλημερα .
Καλώς τον Predator ωραία τα Χανια ε?Εγώ θα είμαι εκεί αύριο το βραδύ .
08/08/2008, 12:15:19
τις ημερες που ειμουν εγω, γινοταν πανικος απο ξενους!!!

πολλοι Νορβηγοι και Αγγλοι

Κανονας πρωτος! να προσεχεις τους "κραχτες" των μαγαζιων!

με το ζορι προσπαθουν να σε τραβηξουν στις ταβερνες...

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
08/08/2008, 12:20:54
και κατι σημαντικο!!!

Αν σκοπευεις να νοικιασεις αυτοκινητο, προσοχη ΠΡΟΣΟΧΗ στους κρητικους οδηγους.... ειναι ακρως επικινδυνοι, και ιδιαιτερα οι ταξιτζηδες!!!!

Επικινδυνοι ολες τις ωρες της ημερας!

Να προσεχεις επισης και σαν πεζος! δεν "χαμπαριαζουν" απο τα φαναρια.

Να προμηθευτεις πολλους χαρτες, εντος και εκτος πολης, γιατι δεν υπαρχει επαρκη και σωστη "σημανση" απο ενημερωτικες πινακιδες!

και "υπομονη", αν αεχισουν να σε κορναρουν οι αλλοι οδηγοι, αν εσυ προσπαθεις να βρεις τους δρομους ή οταν προσπαθεις να βρεις χωρο για παρκαρισμα

08/08/2008, 12:44:05
quote:
Κανονας πρωτος! να προσεχεις τους "κραχτες" των μαγαζιων!

με το ζορι προσπαθουν να σε τραβηξουν στις ταβερνες...

Ναι το ξέρω τους λες απλα ότι έχεις φάει και τέλειωσε η υπόθεση .

quote:
Αν σκοπευεις να νοικιασεις αυτοκινητο, προσοχη ΠΡΟΣΟΧΗ στους κρητικους οδηγους.... ειναι ακρως επικινδυνοι, και ιδιαιτερα οι ταξιτζηδες!!!!

Επικινδυνοι ολες τις ωρες της ημερας!

Με το αμάξι μου θα πάω έχω ξαναπάει δεν θυμάμαι κάτι ιδιαίτερο όμως για τους οδηγούς
Δεν πιστεύω ότι είναι χειρότεροι απ τους αθηναίους .

quote:
Να προσεχεις επισης και σαν πεζος! δεν "χαμπαριαζουν" απο τα φαναρια

Το ίδιο ισχύει και εδώ στην Αθηνα μου φαίνεται στην Κοζάνη είναι καλοί
Οι οδηγοί για να σου φαίνεται η διαφορα μεγάλη .
Έμενα εκεί που μου φάνηκε η διαφορα στους οδηγούς ηταν όταν είχα πάει στην Ιταλία
Φοβερά πειθαρχημένοι ενώ μολις πάταγος στη λεωφόρο την διάβαση πεζών κόκκαλο ολοι
Αφού πέρναγα για πλακα μου άρεσε εδώ άμα πας να περάσεις θα σε πάρει κανένα
Αμάξι παραμάζωμα .
Στην Ναπολι μονο γίνονταν χάος σαν και εμάς και χειρότερα .

quote:
Να προμηθευτεις πολλους χαρτες, εντος και εκτος πολης, γιατι δεν υπαρχει επαρκη και σωστη "σημανση" απο ενημερωτικες πινακιδες!

και "υπομονη", αν αεχισουν να σε κορναρουν οι αλλοι οδηγοι, αν εσυ προσπαθεις να βρεις τους δρομους ή οταν προσπαθεις να βρεις χωρο για παρκαρισμα

Χάρτες έχω απ τις προηγούμενες φόρες τα κορναρίσματα ειμαι εκπαιδευμένος
Το παρκινγκ είναι πρόβλημα ιδιαίτερα στο παλιο λιμάνι αλλα έχω εκπαιδευτεί
Και σε αυτό καθώς και εδώ τα ιδία είναι .

08/08/2008, 13:06:23
τοτε πιστευω οτι εισαι ετοιμος!

Παντως, ειναι λιγο κουζουλοι οδηγοι οι κρητικοι!

Στην Κοζανη δεν ειναι τοσο χαλια, αν και υπαρχουν οι κακοι οδηγοι (οπως υπαρχουν παντου)!

Για την Ιταλια που λες, στην Νοτια μερια της, κοντα στην Ελλαδα, εχουν πιο "πικαντικο" ταμπεραμεντο, αρα, λιγο πιο "εκρηκτικη οδηγηση"!

Στα Χανια, πισω απο το ενετικο λιμανακι (οπως κοιτας τον χαρτη, στα δυτικα, προς την παραλια της Νεας Χωρας), εχει 3 χωρους ελευθερης σταθμευσης, αλλα εγω με τον φιλο μου σταθηκαμε ατυχοι, γιατι δεν μπορουσαμε να βρουμε ελευθερο χωρο... ετσι το βαζαμε καμποσο παρακατω.

Ειχε πλακα στα "καμακια" των ταβερνων, που μας μιλουσαν στα αγγλικα, και τους απαντουσαμε στα αγγλικα

αλλα εφαρμοσαμε το κολπακι... "μολις φαγαμε" οπως το ειπες και εσυ!

08/08/2008, 13:08:35
αν σου αρεσουν και τα Παρκα Νερου, να δοκιμασεις αυτο:

http://www.limnoupolis.gr/

5 χιλιομετρα απο τα Χανια, στο Βαρυπετρο (δρομος προς τον Ομαλο)

08/08/2008, 13:15:17
παντως, θα πηγαινα και του χρονου ανετα στα Χανια, αν και εχω κλεισει για μεταπτυχιακο στη Χιο!

08/08/2008, 13:16:12
quote:
Στην Κοζανη δεν ειναι τοσο χαλια, αν και υπαρχουν οι κακοι οδηγοι (οπως υπαρχουν παντου)!

Στην Αθηνα είναι χαλια αλλα υπάρχουν και μερικοί καλοί οδηγοί .

quote:
Στα Χανια, πισω απο το ενετικο λιμανακι (οπως κοιτας τον χαρτη, στα δυτικα, προς την παραλια της Νεας Χωρας), εχει 3 χωρους ελευθερης σταθμευσης, αλλα εγω με τον φιλο μου σταθηκαμε ατυχοι, γιατι δεν μπορουσαμε να βρουμε ελευθερο χωρο... ετσι το βαζαμε καμποσο παρακατω.

Το ξέρω αλλα είναι θέμα τύχης να προλάβεις να βρεις παρκινγκ γιατι γίνεται χαμός .

quote:
αν σου αρεσουν και τα Παρκα Νερου, να δοκιμασεις αυτο:

Πάντα παω στη λιμνουπολη είναι απ τα αγαπημένα μου μέρη είναι πολύ ωραία .
08/08/2008, 13:21:40
ειναι οντως ωραια στην Λιμνουπολη... ποιο ωραια απο την "δικη" μας Waterland στη Θεσσαλονικη!

quote:
Στην Αθηνα είναι χαλια αλλα υπάρχουν και μερικοί καλοί οδηγοί .

μ' αρεσει πως το ειπες!