- <Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ> - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
mou kinise to endiaferon to thema.. alla den mporo na katalabo kati..
giati na min katalabenoume oti o kathreptis mas tromazei i mas aresi giati mono me ayton mporoume na doume ton eayto mas alithina (tin eksoteriki emfanisi mas) kai na pistepsoume oti einai etsi giati to blepoume....ola ta alla erotimata gia piles kai allous kosmous pistevo oti den iparxoun aplos mas tromazei oti mporoume na doume tin alithia tis emfanisi mas se ayton....
oso anafora gia tis psixes epidi o kathreftis mporei kai antanakla to fos kai diafores energeies opos magnitika kimata ktl. giayto theorite oti einai epikindinos gia tis psixes...(to idio kai gia to ipnodomatio ...astriki proboli...)
an kapios kseri kati to opoio einai kai sigouro oti mpori na ginei opos to paradeigma me tous dio kathreptes pou eglobizeis to fos mesa se aytou as to pei

"ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
ΠΟΥ
ΑΕΝΑΑ
ΓΥΡΙΖΕΙ
ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ...
ΨΑΞΕ ΜΕ...
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ
ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΜΕΣΑΣΟΥ ... AΛΗΘΕΙΕΣ."
ΑΤΜΑ
" Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα εάν τα πουλιά της δυστυχίας πετάνε πάνω απο το κεφάλι σου . Μπορείς όμως σίγουρα να τα εμποδίσεις να κάνουν την φωλιά τους στο κεφάλι σου".

"ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
ΠΟΥ
ΑΕΝΑΑ
ΓΥΡΙΖΕΙ
ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ...
ΨΑΞΕ ΜΕ...
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ
ΑΤΜΑ
ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΠΙΕΙΣ
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ
ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΩ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ
ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΩ ΓΙΑ ΦΩΣ
ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΒΟΙΩΣΕΙΣ
ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΟΥ
ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ

"ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
ΠΟΥ
ΑΕΝΑΑ
ΓΥΡΙΖΕΙ
ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ...
ΨΑΞΕ ΜΕ...
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ
ΑΤΜΑ
...Νά 'σαι καλά ΑΤΜΑ...

quote:
Σε μια πρόσφατη έκθεση στην Βενετία της Ιταλίας με ΘΕΜΑ, ΑΛΧΗΜΕΙΑ, ΕΡΜΗΣ ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ, σε ένα σημείο είχε μια ΠΟΡΤΑ, και μια επιγραφή από έξω.ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ!
Κάπου αλλού εχω δεί 2 επιγραφές
ΓΝΩΘΙ Σ'ΑΥΤΟΝ και ΜΗ ΠΡΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΥΠΕΙΣΕΛΘΗ ΤΡΟΜΟΣ
και όταν κάποια στιγμή αργότερα βρίσκεις μπροστά σου έναν καθρέφτη, ακούς ότι Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΟΥ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ
ΦΙΛΗ sofia7 ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ
quote:
ΜΗ ΠΡΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΥΠΕΙΣΕΛΘΗ ΤΡΟΜΟΣ
ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΕΙΣΟΔΟ (ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ) ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΧΕ-ΦΟΥ (ΧΕΩΠΑ).
ΑΛΛΑ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΥΛΗ.
ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΣΤΟΧΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΕΣΟ ΤΡΟΠΟ Η ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ ΑΤΜΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
Οσο για την πύλη του καθρέφτη νομίζω ότι συμφώνησα και έδωσα την δική μου άποψη
quote:
Όσο για τον καθρέφτη ως Πύλη θα συμφωνήσω ότι καταπολεμώντας την αμάθεια, την πλάνη, τις προκαταλήψεις και τα πάθη μας γνωρίζοντας τον εαυτόν περνάμε μέσα απο την πύλη του εγώ στην ανελικτική πορεία της ψυχής προς το ΦΩΣ.

'manava seva, madhava seva'
Edited by - ΑΤΜΑ on 22/02/2003 12:42:11
quote:Avallon:
Οι κάμπιες μπορεί τον ένα χρόνο να φαίνεται ότι έχουν ξεράνει με το έργο τους ολοσχερώς ολόκληρο δάσος και την επόμενη χρονιά το δάσος είναι και πάλι καταπράσινο.
καλημερα!
δεν ειναι καμπιες καλη μου!
οι καμπιες τρωνε τις πευκοβελονες και απογυμνωνουν το δεντρο που δειχνει ξερο.
μαλιστα φετος δεν υπηρξαν ιδιαιτερες προσβολες απο καμπια.
αυτο που ειδαμε ειναι να ξερενονται χωρις εμφανη αιτια διασπαρτες τουφες, και σταδιακα ολοκληρο το δεντρο...
ισως πρεπει να βαλω και αλλες φωτογραφιες.
.
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
Η αλήθεια είναι μια σφαιρική κατάσταση και όπως συμβαίνει με την Ινδική ιστορία με τον ελέφαντα, ήμαστε και εμείς υποταγμένη στην μερική και μάλλον ποτέ πλήρη κατανόηση της ενότητας.
Το mystery δεν είναι ένα σκοτεινό περιοδικό, ούτε καν ένα σκοταδιστικό! Έχει πράγματι ένα γοτθικό-ρομαντικό χαρακτήρα, όμως αυτό είναι θέμα ταυτότητας, προσωπικής φιλοσοφίας και εν πάση περιπτώσει, αποτελεί μια ακόμη από τις ποικίλες οπτικές προσέγγισης. Πιστεύω προσωπικά πως ο κόσμος είναι "μαγικός" και όχι περίεργος ή ανεξήγητος! Φυσικά κάθε αρθρογράφος και στο περιοδικό μας έχει και την δική του οπτική, όμως αυτό είναι ουσιαστικά θεμιτό καθώς έτσι υπάρχει πλουραλισμός και φυσικά ελευθερία απόψεων.
Πιστεύω πραγματικά στο ότι μπορούμε να κάνουμε ένα καλό και σοβαρό έργο και σ' αυτό το μονοπάτι μπορούμε να συμβαδίσουμε όλοι μας…
Φιλικά
Γιώργος Ιωαννίδης
Μπορει καποιος αν ξερει να μας πει τι ακριβως δειχνει αυτη η πινακιδα του ΙΓΜΕ;
ΘΑΝΑΣΗΣ
ΠΑΝΕΙΟΣ
Ο μέγας ΠΑΝ δεν τέθνηκε..
ΜΙΑ ΦΗΜΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ...ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ...ΑΝ ΘΕΛΕΙ...ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΗΜΗ...ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ...ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ.
Kalimera
quote:
De ka8esai na asxolh8eis ligo me ta louloudakia sou.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ...ΧΟΝΤΡΟΥΣ ΚΑΥΓΑΔΕΣ...ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΣΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΒΟΥΝΟ;
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
ΦΙΛΙΚΑ.
quote:
Poios eisai esy pou 8a apokaleseis thn ka8e omada newn kai atomika en8ousiwdwn an8rwpwn ws paramy8ades?
Μήπως... ενας άνθρωπος με κοινή λογική και ένας αναγνώστης με σωστή κριτική

Edited by - Avallon on 04/06/2005 09:19:45
Θα ξεκινήσει τώρα μια ατελείωτη αντιπαράθεση και θα παρακολουθούμε καυγά από εδώ και μπρος.... Σας ικετεύουμε, ξεκινήστε τον καυγά σε νέο τόπικ και μην παρεκλείνετε του θέματος....
Προς συντονιστές : Δεν είναθ άσχημη ιδέα η δημιουργία τοπικ "Προσωπικές αντιπαραθέσεις" προκειμένου να μεταφέρονται εκεί οι επικρίσεις - όταν βέβαια ξεφεύγουν της μιας απλής σπόντας και μιας απάντησης πάνω σε αυτή. Ειναι κρίμα να γεμίζουν σελίδες με μορφη
Ο Χ εγραψε : μπλα μπλα μπλα....
unquote
Απαντηση : Ε λοιπον να μπλα μπλα μπλα....
quote ατο quote
O χ εγραψε : μπλα μπλα μπλα...
unquote
Απαντηση : Ε λοιπον να μπλα μπλα μπλα....
Unquote ατο unquote
Εσυ να μπλα μπλα μπλα.....
Και πάει λέγοντας..........
Δεν χρειάζεται να κανείς συνεχώς τις ίδιες παρατηρήσεις.
Το σωστό είναι τώρα να μην μου απαντήσεις για να τηρείς πρώτος εσύ τα λεγόμενα σου…
-----
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
Δεν έχω γνωρίσει ποιο προσγειωμένο άνθρωπο από τον JBG. Κι’αυτό το λέω επειδή τον ξέρω όχι μόνο διαδυκτιακά, αλλά και προσωπικά.
Καλό θα ήταν αν θέλεις να ασκήσεις κριτική να γνωρίζεις άμεσα κάποιον. Από τα γραφόμενά του μονάχα, κανείς δεν μπορεί να βγάλει συμπεράσματα για το άτομο του.
«Alh8eia exeis anarwth8ei pote ti apopsi exei o kyklos sou gia to atomo sou»
Προσωπικά, χαίρομαι πάρα πολύ που τον γνώρισα. Στην μια του κόρη είχα πει κάποτε ότι είναι πολύ τυχερή που έχει ένα τέτοιο πατέρα.
«Poios eisai esy pou 8a apokaleseis thn ka8e omada newn kai atomika en8ousiwdwn an8rwpwn ws paramy8ades?»
Δεν έχει τίποτα απολύτως με τις «ομάδες». Έχει όμως μ’αυτές που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ είναι παραμυθάδες. Ποιος είναι αυτός που μπορεί να διαψεύσει τα τραγελαφικά που υπάρχουν στο άρθρο της «Πυθέας» περί Σατανιστών, φυλακές και στοές περίεργων πλασμάτων; Γιατί με αυτούς μονάχα ασχολήθηκε ο Johnnie και όχι άδικα.
«Giati o ka8e neos prepei na dinei anaphora se sena kai tous synergates sou?»
Αυτό πρώτη φορά το ακούω. Ποιος το είπε αυτό αγαπητέ; Ο Johnnie; Θα μπορούσες μήπως να μας παραπέμψεις σε σχετική αναφορά;
«De ka8esai na asxolh8eis ligo me ta louloudakia sou.»
Να με συγχωρείς Mothmangreece, αλλά αυτά είναι λόγια σοβαρού και μεγάλης ηλικίας ανθρώπου όπως εσύ; Καλή η κριτική και είναι φυσικά αποδεκτή, όταν όμως αυτή γίνεται με επιχειρήματα. Το να ειρωνεύεσαι ένα άνθρωπο που ασχολείται αποκλειστικά με τη ΦΥΣΗ και έχει πολλές γνώσεις πάνω σε αυτήν, δείχνει οτι στην ουσία δεν έχεις τα κατάλληλα επιχειρήματα για να ασκήσεις κριτική εις βάρους του.
Την καλημέρα μου.
http://briefcase.pathfinder.gr/download/ntavelis666/34522/434595/0/1.jpg