ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΛΦΑΒΗΤΟ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- ΑΛΦΑΒΗΤΟ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

ΙΩΑΝΝΙΤΗΣ ΑΡΚΑΣ6 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
20/11/2005, 00:34:32
ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ INTERNET, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΛΛΙΠΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ.

"ΑΛ ΦΑ,ΒΗ ΤΑ ΓΑ! ΑΜΑ ΔΕ ΕΛ ΤΑ Ε ΨΙΛΩΝ. ΣΤΗ ΙΓΜΑ (ΙΝΑ) ΖΗ ΤΑ, Η ΤΑ, ΘΗ ΤΑ ΙΩΤΑ ΚΑΤΑ ΠΑΛΛΑΝ ΔΑ. (ΙΝΑ) ΜΗ ΝΥΞ Η, Ο ΜΙΚΡΟΝ (ΕΣΤΙ), ΠΥΡΟΣ (ΔΕ) ΙΓΜΑ ΤΑΦΗ Ε ΨΙΛΩΝ, ΦΥ(ΟΙ) ΨΥΧΗ, Ο ΜΕΓΑ (ΕΣΤΙ)."

ΑΛ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΦΩΣ, ΕΛΑ ΣΤΗ ΓΗ! ΚΙ ΕΣΥ ΕΛ ΡΙΞΕ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΙΛΥ ΠΟΥ ΨΗΝΕΤΑΙ. ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΞΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΓΩ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΟΜΕΝΗ ΓΗ. ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΝΥΧΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΝ, ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ ΝΑ ΤΑΦΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΓΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΡΑΖΟΥΣΑ ΙΛΥ, ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ Η ΨΥΧΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ, ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ!

ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΡΙΓΟΣ.

ET IN ARCADIA EGO

OriannaΜέλος
20/11/2005, 01:51:33
Καλως ήρθες Αρκά!
Η μετάφραση που έκανες δεν ήταν εύκολη. Είσαι φιλόλογος και/ή γνωρίζεις καλά την αρχαία; Ρωτώ γιατί εγώ με τα αρχαία που έμαθα στο σχολείο λίγα θα καταλάβαινα από το κείμενο αυτό.
Αν όχι, υπάρχει κάποιος που μπορεί να το κάνει αυτό για εμάς στο φόρουμ;
Το λέω αυτό γιατί μόνο τότε θα είμαστε εις θέση να εμβαθύνουμε στο νόημα των προτάσεων αυτών (και όχι για να σε αμφισβητήσω)!

Μάθε απ΄ τα λάθη των άλλων. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να τα κάνεις όλα αυτοπροσώπως ;)

Demon_LordGRΜέλος
20/11/2005, 02:35:14
καλώς όρησες στο esoterica φίλε Ιωαννίτη αρκά!επειδή δεν κατάλαβα ακριβώς τον λόγο που άνοιξες αυτό το θέμα,βοήθησέ με λίγο...θές να πείς οτι το ελληνικό αλφάβητο δεν είναι τυχαίο?δηλαδή δεν απλές λέξεις αλλά είναι καλά μελετημένο κείμενο?γιατί αν η μετάφραση που κάνεις είναι σωστή,τότε πραγματικά μου μετέδωσες μια πολύ σημαντική πληροφορία που δεν την ήξερα!
ήξερα οτι η ελληνική και η εβραϊκή είναι η μόνες γλώσσες που μελετήθηκαν με προσοχή πριν διαδοθούν στον κόσμο,όμως δεν ήξερα οτι ακόμα και το αλφάβητο είναι τόσο καλά μελετημένο...μπορείς να μας μεταδόσεις και την τοποθεσία αυτής της πληροφορίας?
20/11/2005, 03:07:31
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΣΗΜΕΙΟ,ΣΕ ENA SITE ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Ο ΟΜΩΣ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΩ ΤΟ E-MAIL ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΧΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ, ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΩΣΤΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ.

ET IN ARCADIA EGO

BizarreΜέλος
20/11/2005, 11:08:36
Σύμφωνα με το βιβλίο του Zecharia Sitchin, «Ο δωδέκατος πλανήτης», το Ελληνικό Αλφάβητο, προέρχεται από το αρχαίο Χαναανίτικο-Φοινικικό. Και αυτό το διαπιστώνεις, λέει, συγκρίνοντας, με τη σειρά, τα σύμβολα και τις αριθμητικές τιμές.

Οπότε, ίσως η προσπάθεια μετάφρασης να έπρεπε να βασιστεί στην Χαναανίτικη Γλώσσα, μια γλώσσα χιλιάδων χρόνων π.Χ.

20/11/2005, 14:09:00
Γειά σου ΙΩΑΝΝΙΤΗ ΑΡΚΑ

Το θέμα αυτό που ξεκίνησες, υπάρχει ως συζήτηση σε μερικά ακόμα ενεργά τόπικ. Σου παραθέτω αυτό με τις περισσότερες σελίδες, για να συνεχιστεί η συζήτηση εκεί:

ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
κάνε κλικ^^^^

το θέμα αυτό - εφόσον υπάρχει παρόμοιο ενεργό - απενεργοποιείται.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!