- Προς τους admins: Το τέρας... (Σχετικά με την εύρεση θέματος για Βριλ/Βρυλ) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
sadromanticghostΜέλος
...της αναζητησης. Προσπαθω ματαια εδω και 4 μερες να ψαξω για ενα θεμα μεσω της αναζητησης (βριλ ή βρυλ - ΤΙ ΕΙΝΑΙ). Θα ειμαι απλος: Θελω να το δ-ι-α-β-α-σ-ω ΜΠΟΡΩ? θελω να κ-α-τ-α-φ-ε-ρ-ω με καποιο ΤΡΟΠΟ να καταλαβω τι γινεται και ο explorer μου κολλαει κυριολεκτικα και σερνεται λες και εχει υποστει πολλαπλα κατγματα των ακρων (πραγμα που επισης συμβαινει οταν παω να ανοιξω συγχρονως και 3-4 σελιδες - γενικοτερα η σελιδα σερνεται).Aγαπητοι admin τι κανετε για αυτο? Δεν ειναι κριμα για μια τοσο ωραια σελιδα να παρουσιαζει αυτη τη κατασταση...? Παρακαλω τουλαχιστον εσας αν τελικα μου απαντησετε να μου παραθεσετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το link για το οποιο ειμαι φανερα εκνευρισμενος αυτη τη στιγμη...
J.S
ananasssΜέλος
Έλα βρε, ηρέμησε!

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1305

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ
.
εκανες δεησεις και προσφορες?
νηστεψες?
εξομολογηθηκες?
ελα τωρα να σου γνωρισω εναν κακο βριλ απο κοντα.
.
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
Μπορείς να επιλέξεις στην αναζήτηση, κάποιους περιορισμούς, όπως το να ψάξει μόνο ανάμεσα σε τίτλους θεμάτων, ή μόνο στην ενότητα του ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ, ή μονο τον τελευταίο χρόνο.
Με 7.000 θέματα, είναι πράγματι δύσκολο να τα θέλει κανείς όλα...
Εξαρτάται επίσης, από την ώρα που θα κάνεις την αναζήτηση, από το εάν κάνουν κι άλλοι αναζήτηση εκείνη τη στιγμή και είναι φορτωμένος ο server, κ.λπ.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!