ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γιατί οι Χριστιανοί δεν πάνε στο τοίχος των δακρύων να κλάψουν; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Γιατί οι Χριστιανοί δεν πάνε στο τοίχος των δακρύων να κλάψουν; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Orianna52 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
29/09/2007, 16:51:30
Τέλος είπαμε, Schwabe!

Έχω γράψει ήδη 3 μηνύματα για να μην εκτραπεί το θέμα σε μια συζήτηση παντελώς άσχετη μ' αυτό και παραθέτεις ένα μήνυμα σα να έχω απευθυνθεί στον αέρα!

Είναι και θέμα σεβασμού στον Χώρο που μας φιλοξενεί και το να παρατηρείται αυτή η συνεχόμενη παρεκτροπή είναι δείγμα παντελούς ασέβειας...

Όποιος θέλει να γράψει κάτι σχετικό με τους διωγμούς, μπορεί να το κάνει στο σχετικό θέμα (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):

διωγμοι χριστιανων

Δηλαδή δε μπορούμε να περιορίσουμε την σκέψη μας και την συμμετοχή μας σ' ένα θέμα στον αρχικό του σκοπό χωρίς να το παρεκτρέψουμε?
Νομίζω πως δεν απευθύνομαι σε μικρά παιδιά αλλά σε ενήλικες ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να κρίνουν και να σκεπτούν σοβαρά κάποια πράγματα που τους συστήνονται.

Από το μήνυμα μου αυτό και στο εξής λοιπόν, τα παντελώς άσχετα μηνύματα με τον αρχικό σκοπό του θέματος θα μεταφέρονται στην Γενική "Σαλάτα" Μηνυμάτων για αρχή.
Από κει και πέρα ο κάθε συμμετέχων μπορεί να επιλέξει εάν θέλει να γράψει κάτι σχετικό στο παρόν θέμα, εάν επιθυμεί να καταθέσει κάποιες απόψεις στο θέμα που ανέφερα προηγουμένως ή αν επιθυμεί τα άσχετα μηνύματα του να αρχίσουν να κοσμούν την Σαλάτα...

In anticipation of my resurrection...

AlastisΜέλος
07/03/2003, 00:28:07
Γεια σας παιδια. Το θεμα μου εδω ειναι το απο που ξεκινησαν ολα. Και οταν λεω ολα, εννοω ΟΛΑ. Πιστευω οτι ολα εχουν μια αρχη, απο καπου ξεκινουν και ας μην εχουν τελος πολλα απο αυτα.

Ας πουμε για παραδειγμσ, το Συμπαν απο που ξεκινησε? Εαν μου πειτε το χαος, εγω θα ρωτησω το χαος απο που ξεκινησε και ουτο καθ' εξης...

Πραγματικα, αυτο το πραγμα δεν μπορω να το καταλαβω. Δεν μπορω να δεχτω οτι κατι υπαρχει προ παντων των αιωνων χωρις αρχη. Θα ηθελα την γνωμη σας.

...open minds are better minds!

AnathemaΜέλος
07/03/2003, 00:49:07
Γιατί να μην δεχτείς ότι κάτι υπήρχε από πάντα?
Επειδή είσαι εσύ και όλοι μας υπό τη σταθερή και ανελέητη εξουσία του χρόνου?
Απλά είναι κάτι που δε μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους
Και θα διαφωνήσω μαζί σου.. γιατί όλα όσα έχουν αρχή έχουν και τέλος

Κι ο πιο μεγάλος φόβος μου,
φοβάται.. μην και δεν τον φοβηθώ

Edited by - Anathema on 07/03/2003 00:53:10

Edited by - Anathema on 07/03/2003 00:54:07

Edited by - Anathema on 09/03/2003 02:28:17

demosthenisΜέλος
07/03/2003, 01:33:06
alastis
πολυ γενικο το ερωτημα και πολυ γενικες -μαλλον- οι απαντησεις...
σαν το ''ανα8εμα''που λεει και ξελεει...''οχι οτι δεν προυπηρχαμε
αλλα ολα εχουν αρχη και τελος''...αναρωτιεμαι για μια πι8ανη μετενσαρκοση...της πυ8ιας ας πουμε!...
τελος παντων το ενταφ8α ποιο ειναι?η αρχη του κοσμου-που δεν υπαρχει κανεις που να πει κατι η κατι αλλο?

D.Β15

07/03/2003, 03:04:02
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ALASTIS.

ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ 3ΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ?ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ?ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΟΥΤΕ ΑΚΡΑ.ΑΠΕΙΡΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΝΑ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΘΕΣΕΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΟ
0+00=1 . ΑΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ!

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΝΤΗΛΥΦΘΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΛΟΙΠΟΝ.ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ 1.Η ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΑΡΧΙΚΟ ΑΝ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ -00.Η ΟΤΙ ΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ 0 ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ +00.

ΔΗΛΑΔΗ ΟΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΚΕΝΤΡΟ ΚΕ ΑΚΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΑ.

ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ TAINIA "CUBE" KAI HYPERCUBE ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΙΚΗ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ.

ΦΙΛΙΚΑ

ΑΓΑΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΣΕΙΣ.

Leonardo

AnathemaΜέλος
07/03/2003, 08:57:34
Καλημέρα

quote:
σαν το ''ανα8εμα''που λεει και ξελεει...

Μπορείς να μου διευκρινήσεις τι λέω και ξελέω dimostheni?

07/03/2003, 13:08:58
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΡΧΙΖΑΜΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΡΙΑ.

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΩΣ ΣΦΑΙΡΑ .......

ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΑΡΧΗ ΟΛΩΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΝΟΟΥΜΕ ΟΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΩΝ.

ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΕΣΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ????
ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΑΣ ?????

ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ
ΤΗΣ ????
Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΓΙΔΑ ΑΕΝΑΩΝ ΚΑΙ ΑΣΚΟΠΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ....

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

ReoΜέλος
07/03/2003, 13:57:47
Μια χαρά τα γράφει ο/η Skies tou Feggariou. Τώρα, είτε όλο αυτό το σύστημα είναι σφαίρα (για την ακρίβεια, η εξωτερική της επιφάνεια) είτε κάτι σαν κόντρα πλακέ είτε ένα άλλο πιο φαντασμαγορικό σχήμα ή σώμα, δικός του λογαριασμός. Εμείς δεν θα το συλλάβουμε ποτέ. Γιατί πρέπει απαραίτητα να υπάρχει αρχή και τέλος; Αυτό υπαγορεύει η δική μας λογική, όμως όλα μπορεί να είναι εδώ, όλα σε ένα και ένα... με τα όλα του. Ως προς το γιατί να προβληματιζόμαστε με εξ ορισμού αναπάντητα ερωτηματικά, θα πω το εξής: πολλές φορές δεν έχει σημασία ο προορισμός, αλλά το ταξίδι. :)

07/03/2003, 16:36:03
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ.ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΑΠΛΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΡΧΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΕΝΑ 0(ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ)ΠΑΝΤΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΕΝΑ +00 (ΑΠΕΙΡΟ)ΠΑΝΤΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ.
ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΛΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΘΕΤΙΚΑ,(ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ).ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΥΡΝΑΓΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΑΝ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑΜΕ ΝΕΟΙ.ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ Ε?ΑΡΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΛΑ,ΟΛΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΥΚΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ,ΣΚΙΣΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ.

ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΟΡΙΑ.ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ.

ΦΙΛΙΚΑ

ΑΓΑΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΣΕΙΣ.

Leonardo

Edited by - Skies tou Fegariou on 07/03/2003 16:38:43

AnathemaΜέλος
07/03/2003, 17:25:53
Σαν βγεις στο πηγαιμό για την Ιθάκη, έτσι Reo?

Δε μου απάντησες ακόμα Dimostheni

ReoΜέλος
07/03/2003, 22:40:06
Λέω, ας βάλουμε στο κόλπο και λίγο ανασχηματισμό. Ή λίγη ανακύκλωση. Είναι σχεδόν αποδεκτό ότι πριν κάτι χιλιάδες χρόνια υπήρξαν πολιτισμοί πιθανότατα πολύ πιο εξελιγμένοι από το δικό μας (δεν γράφω το σημερινό, για να μην περιοριστώ σε έννοιες χρόνου). Μετά έγινε το γνωστό crash test και φτου κι απ' την αρχή (ποια αρχή;). Οι σπηλαιογραφίες δεν ανήκουν σε καλλιτεχνίζοντες πιθηκάνθρωπους, αλλά στους επιζήσαντες της μεγάλης καταστροφής. Αν ο κόσμος μας είναι μικρογραφία ενός μεγάλου (γιατί να μην είναι;) αυτό μπορεί να συμβαίνει και σε μεγαλύτερη κλίμακα... και να επαναλαμβάνεται... πάμε να φύγουμε, εδώ ήρθαμε.
Πριν κάνει την αρχή ο Alastis, τι υπήρχε;

AlastisΜέλος
07/03/2003, 22:48:29
Ρε παιδια , ειναι πολυ απλο πιστευω αυτο που ρωταω. Η Αρχη, απο εκει που ξεκινησαν ολα.
Δεν με νοιαζει αν η σφαιρα δεν εχει ακρα και αν εχει απειρα σημεια, αλλα σιγουρα κεντρο εχει ...

Δεν εχει αναρωτηθει κανεις σας ποτε απο που ξεκινησαν ολα, η Δημιουργια απο που προηλθε? Αυτο ρωταω.

ananasssΜέλος
07/03/2003, 23:11:03
Από μικρός, όταν ήθελα να κάνω ένα πισωγύρισμα και να κατανοήσω την Αρχή, κατέληγα πάντα σε μία τελεία...
Ποτέ στο τίποτα...
Μία τελεία, κολλημένη στην κέντρο του πουθενά...
Και πάντα δυσκολευόμουν να περιγράψω αυτήν την "τελεία" σε κάθε παρόμοια συζήτηση...
Όπως και τώρα...

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."

ReoΜέλος
07/03/2003, 23:21:53
Alastis, απλό το θεωρείς αυτό;
Πάντως, η αναφορά δεν έγινε σε σφαίρες με κέντρο, αλλά απόκεντρες! Εκτός σχεδίου! Κούφιες!
Τέλος πάντων, το "Εν αρχή ην ο λόγος" κάτι προσπαθεί να σου πει... :)

07/03/2003, 23:32:41
ΝΟΜΙΖΩ ΦΙΛΕ ALASTIS ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΟΥ ΛΕΩ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΑΡΧΗ?ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.Ο ΘΕΟΣ ΕΦΤΙΑΧΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΛΛΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΡΩΤΑΣ...

Η ΚΟΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΥΓΟ Η ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΗΝ ΚΟΤΑ?

ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΦΤΙΑΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ...ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟ ΕΦΤΙΑΧΕ Η ΚΟΤΑ.ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΥΤΕ ΛΟΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ.

ΑΠΕΙΡΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΝΑ.ΟΛΑ ΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ,ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ(ΦΕΝΟΜΕΝΙΚΑ)ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ.

ΔΗΛΑΔΗ,Η ΚΟΤΑ ΕΦΤΙΑΧΕ ΤΟ ΑΥΓΟ,ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΚΑΠΟΤΕ ΦΕΝΟΜΕΝΙΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΥ ΑΛΟΥ.ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΤΑΞΙΑΣ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑ...ΟΤΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.....ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

ΑΓΑΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΣΕΙΣ.

Leonardo

07/03/2003, 23:40:21
ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ....ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ "EIΠΕ" ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΑΝ ΦΩΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΑΡΧΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ.ΟΜΟΣ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ.

ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.......

ΕΠΟΧΗ PLANK ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ-ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.....ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑΚΗ ΕΡΗΜΟ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ....ΣΟΥΠΑ ΚΟΥΑΡΚ,ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ,ΝΕΤΡΙΝΑ,ΦΩΤΟΝΙΑ.

Ο ΜΑΚΡΟΚΟΣΜΟΣ ΞΕΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΝΟΜΕΝΙΚΟ ΤΙΠΟΤΑ ΣΑΝ ΜΙΑ ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ.

ΦΙΛΙΚΑ
ΑΓΑΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΣΕΙΣ.

Leonardo

AlastisΜέλος
08/03/2003, 00:17:48
Τι να πω... παραιτουμαι απο το θεμα. Ατυχη επιλογη...

08/03/2003, 00:33:39
ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ.....ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.

ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙΣ.....Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ...ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ...

ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ.

ΦΙΛΙΚΑ

ΑΓΑΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΣΕΙΣ.

Leonardo

ReoΜέλος
08/03/2003, 01:41:21
Skies tou Fegariou και φίλοι,
Αν το καλοεξετάσουμε, επιστήμη και θρησκεία λένε τα ίδια πράγματα. Η καθεμιά με το δικό της στυλ. Ένα από τα καλά που έχουν κάνει οι θρησκείες είναι ότι έχουν δώσει με απλό, παραβολικό και κατανοητό τρόπο, ερμηνείες που διαφορετικά οι άνθρωποι δεν θα μπορούσαν να αντιληφθούν.
"Λόγος" δεν είναι μόνο ο λόγος, ο γραπτός και προφορικός. Είναι η αιτία, το νόημα... :)

cassiopeiaΜέλος
08/03/2003, 15:33:22
Η Δημιουργια του κόσμου
Ησιοδος, Θεογονία

'NHΨΟΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΜΗ ΜΟΝΑΝ ΟΨΗΝ'