- Το τάγμα του Κρίνου και του Αετού - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Αν κάποιος απο εσάς γνωρίζει θα εκτιμούσα πολυ αν μου έστελνε κάποιες πληροφορίες για το τάγμα του Κριναετού στο παρακάτω E-mail.
Smartmorpheus@hotmail.com
Φιλικά Smartmorpheus.
ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ.
http://www.krinaetos.gr/htmlpages/profile/main.htm

Smartmorpheus
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
και τα μισοκλειστα-κλειστα ματακια?
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Αυτο μου αρεσε...!
http://www.mpanania.com/2013/01/satanic-symbols-that-are-not-satanic-at-all.html
Ετοιμάζω και δεύτερο μέρος
Αν και το κείμενο στο οποιο παραπέμπει το link είναι δικό σου,
αυτο δεν είναι ικανό απο μόνο του να δικαιολογήσει την δημιουργία ενός θέματος που ως εισαγωγική τοποθέτηση του θεματοθέτη,
επιλέγει μονο ενα link.
Θα μπορούσες να μπεις στον κόπο, έστω κάνοντας το αντιγραφή,
(απο τη στιγμή που είναι δικο σου) και στη συνέχεια να το δημοσιοποιήσεις στο φόρουμ προς συζήτηση.
Την ίδια δηλαδή διαδικασία που έκανες και με αυτούσιο κείμενο
μέλους των forums του esoterica.gr το οποίο ανάρτησες στην ιστοσελίδα σου,
Α) Δίχως τη σύμφωνη γνώμη του Μέλους μας (απο τη στιγμή που είναι αυτούσια μεταφορά)
Β) Προσδιορίζοντας (ατυχέστατα) τον χώρο του esoterica.gr ως "θρησκευτικό forum" (!!!)
Να σε πληροφορήσω σε αυτο το σημείο οτι το ESOTERICA.gr, είναι απο τις πρώτες πύλες στον ελληνικό δικτυακό χώρο για τη Μεταφυσική έρευνα και την Εσωτερική αναζήτηση,
τα Μυστήρια του κόσμου που μας περιβάλλει και τα Μυστήρια του εσωτερικού μας κόσμου.
ολα τα παραπάνω αποτελούν αντικείμενα μελέτης του ESOTERICA.gr.
και τις θεματολογίας των φόρουμ του.
Δε σου κρύβω, οτι περισσότερο μοιάζει διαφήμιση της ιστοσελίδας σου σου παρά διάθεση για συζήτηση.

quote:
Από το mpanania.com:Κι όμως υπάρχουν άτομα που πιστεύουν ότι η Γη δεν κινείται
Σήμερα ήμουν σε ένα θρησκευτικό forum και διάβαζα συζητήσεις για θέματα περί Χριστιανισμού και άλλων θρησκειών, αθεισμού αγνωστικισμού κλπ.
quote:
macrian - Απεστάλη: 20/03/2013, 19:11:33Απολογούμαι τότε αν φάνηκε αυτό. Στην αναφορά που έκανα για θρησκευτικό forum εννωούσα ότι ήμουν σε κατηγορία θρησκευτικών.
Δεκτή η απολογία.
Δεν θα κάνεις όμως και κάτι για να διορθωθεί αυτό που σου επισήμανε ο AitheroVamon;