ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο ΕΡΩΤΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ?? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Ο ΕΡΩΤΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ?? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

galadriel2 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
12/11/2004, 23:45:41
Mου φαίνεται πως τα έχουμε μπερδέψει λίγο εδώ τα πράγματα....

είναι άλλο η ανανέωση της σχέσης (ίσως έχει γίνει κακή χρήση της λέξης καινοτομίες)

και άλλο τα καινούρια που μπορούν να προκύψουν στο σεξ για να μην γίνεται βαρετό...

η δεύτερη περίπτωση νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα του καθενός πως θα το δει κι αν θα χρειαστεί να το κάνει...

η πρώτη όμως σημαίνει πως κάποιος ή και οι δύο σε μια σχέση, ξέχασαν την αρχική τους πρόθεση και με βάση αυτή σταμάτησαν και να προσπαθούν... δεν παίρνουν από συνταγές αυτά τα πράγματα ή τα κάνεις ή όχι... όσο για τα λόγια καμμιά φορά χρειάζονται κι αυτά, είτε για να ξυπνήσουν όσα κοιμούνται, είται για να ξεκαθαρίσουν όσα μένουν κρυμμένα....

στο τέλος ακόμα και το σεξ, θα αναγκαστεί να ακολουθήσει... και θα ανανεώνεται μόνο του...

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"

seminaΜέλος
13/11/2004, 14:17:10
Συγνωμη αν εχω κανει κακη χρηση της λεξης καινοτομιες!!!Λυπαμαι1
Αγαπητε Ευγενιε,
Κατ'αρχας αγαπητε μου φιλε χρησιμοποιησα αυτο που λεει ο λαος επειδη μου κολλησε απο ενα φιλο..ναι αλλα σκεψου και την περιπτωση που καποιος χρησιμοποιει καποιον αλλο σαν δεδομενο και κανει παραλληλες σχεσεις,με αυτη την αποψη το λεω!!Οχι,να αλλαζεις τους ανθρωπους σαν πουκαμισα και να καις καρδιες..
Δευτερον,
Οσον αφορα το περιοδικο που διαβασες..και σου ειπα να μην τα διαβαζεις γιατι δεν σου κανουν καλο!!
Βασικα,ποτε δεν θα ημουνα με εναν ανθρωπο επειδη μου προσφερει μια ευχαριστηση στο κρεβατι...ψαχνω αλλα πραγματα,πολυ πιο διαφορετικα..
Για μενα,ισως το περιοδικο να περιειχε μια δοση αληθειας..αλλα για ορισμενους..
δεν ξερω τι να σου πω ακριβως,δεν καταλαβαινω γιατι εχουμε φτασει εκει που ειμαστε...ο καθε ανθρωπος αντιδρα μονος του,ολοι εχουν τις σκεψεις τους..και παιρνουν τις αποφασεις τους..αλλοι ειναι οπως αναφερει το περιοδικο και αλλοι δαιφορετικοι,ειναι πολλες οι περιπτωσεις ανθρωπων,μην σου πω πως απειρες και ξεχωριστες!!(και οπως λεει ο καθηγητης μου στα μαθηματικα,το απειρο ειναι μια πολυ δυνατη λεξη,εννοια)

οσο για αυτα που προτεινεις,ας τα ακουσουν αυτοι που ειναι ερωτευμενοι και ας τα εφαρμοσουν!!!
Ο ερωτας υπαρχει...ειμαι σιγουρη γι αυτο!!μου το λεει η καρδια μου,το θεμα ειναι πως υπαρχει και πως εχει εξελιχθει?

να θυμασαι το παρελθον οταν η αναμνηση του σου προσφερει ευχαριστηση...