ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Ευστράτιος32 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Ntavelis666Μέλος
07/11/2006, 23:47:27
JBG: «αμα θες σπηλαιολογους, να πας να κανεις τα σεμιναρια τομαρι ληστοσυμμοριτη»

Και’ συ ετοιμάσου να κάνεις σεξ με τα βάτα μόλις πάμε στο - υποτιθέμενο μέχρι στιγμής – σιφώνι.

JBG: «η φωτογραφια ειναι ελκυστικη για περπατημα»

Μα, αυτό σου λέω και’ γω !

VRIL: «Φυσικά και ενδιαφέρει τη Σπηλαιολογική Κοινότητα, που με υπευθυνότητα και ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ μπορεί να επιληφθεί του θέματος.»

Ευχαριστώ καπετάνιε. Είμαι μέσα για όποτε κανονιστεί.

VRIL: «Από την άλλη όμως αναρωτιέμαι, αν το υπόβαθρο, δηλ. η νοοτροπία του κοινού είναι η κατάλληλη σε αυτό το φόρουμ για τέτοιου είδους θεματολογία. Είδαμε και στο παρελθόν σπηλαιολογικά θέματα να σπαταλώνται και να ρίχνονται σαν μαργαριτάρια ανάμεσα στους χοίρους...»

Κάτσε να βρούμε κάτω από το νερό τίποτα ερείπια ναού του Κθούλου και μου λες ύστερα.

ΠΑΝΕΙΟΣ: «Καλησπερα τασο .... χαχα καταζητουμαι;
Αφου ξερεις τωρα ....»

Ξέρω, ξέρω…χεχε. Μην ανησυχείς, «καθάρισε» ο Johnnie και για τους τρεις μας που έχει το λέγειν! Και ομολογώ πως τα κατάφερε ΑΨΟΓΑ! Η αλήθεια είναι ότι και’ γω…ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ (ξέρει ο Johnnie), αλλά οι συνθήκες με ανάγκαζαν να εκτελέσω χρέη ψήστη. Δεν φταίω εγώ!

ΠΑΝΕΙΟΣ : «Τασο σου στελνω μειλ και το επιστρεφει γιατι;»

Γιατί είμαι μαλάκας, γι’ αυτό. ΟΥΤΕ που είχα πάρει χαμπάρι ότι το mail box ήταν γεμάτο και δεν δεχόταν άλλα μηνύματα.

ΠΑΝΑ ΚΑΛΩ ΚΡΑΤΕΡΟΝ, ΝΟΜΙΟΝ,
ΚΟΣΜΟΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,
ΟΥΡΑΝΟΝ ΗΔΕ ΘΑΛΑΣΣΑΝ ΙΔΕ ΧΘΟΝΙΑ
ΠΑΜΒΑΣΙΛΕΙΑΝ
ΚΑΙ ΠΥΡ ΑΘΑΝΑΤΟΝ ΤΑΔΕ ΓΑΡ ΜΕΛΗ
ΕΣΤΙ ΤΑ ΠΑΝΟΣ

Ntavelis666Μέλος
07/11/2006, 23:51:40

ΠΑΝΑ ΚΑΛΩ ΚΡΑΤΕΡΟΝ, ΝΟΜΙΟΝ,
ΚΟΣΜΟΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,
ΟΥΡΑΝΟΝ ΗΔΕ ΘΑΛΑΣΣΑΝ ΙΔΕ ΧΘΟΝΙΑ
ΠΑΜΒΑΣΙΛΕΙΑΝ
ΚΑΙ ΠΥΡ ΑΘΑΝΑΤΟΝ ΤΑΔΕ ΓΑΡ ΜΕΛΗ
ΕΣΤΙ ΤΑ ΠΑΝΟΣ

08/11/2006, 01:08:01

quote:

πάνειος

χαχα καταζητουμαι;

ειμαι ετοιμος και περιμενω ξεναγηση στην νεραϊδοσπηλια (δεν βιαζομαι, αλλά θελω να παμε παρεα)

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

08/11/2006, 01:09:33

quote:

Ostria

και μου φάνηκε πως είδα πολλές αλλαγές και στην διαδρομή και στην σπηλιά.

δεν εχεις αδικο

θα αναλυσω το γιατι στο δευτερο μερος του βιβλιου καλη μου

www.johnniebegood.gr

08/11/2006, 01:18:55

quote:

JBG: «αμα θες σπηλαιολογους, να πας να κανεις τα σεμιναρια τομαρι ληστοσυμμοριτη»

Και’ συ ετοιμάσου να κάνεις σεξ με τα βάτα μόλις πάμε στο - υποτιθέμενο μέχρι στιγμής – σιφώνι.

στο εχω πει δεκαδες φορες: ετσι εχασε την δουκέσα ο Νταβελης - της πηγαινε βατα αντι για λουλουδια

quote:

Κάτσε να βρούμε κάτω από το νερό τίποτα ερείπια ναού του Κθούλου και μου λες ύστερα.

ΟΥΑΟΥ! ΚΑΛΑΜΑΡΟΧΤΑΠΟΔΟ!!!

εγω θα φερω την ρακη!

quote:

ΠΑΝΕΙΟΣ: «Καλησπερα τασο .... χαχα καταζητουμαι;
Αφου ξερεις τωρα ....»

Ξέρω, ξέρω…χεχε. Μην ανησυχείς, «καθάρισε» ο Johnnie και για τους τρεις μας που έχει το λέγειν! Και ομολογώ πως τα κατάφερε ΑΨΟΓΑ!

ευτυχως που ειχα πιει ηδη καργα κοκκινο κρασι και με βοηθησε ο Διονυσος να μιλησω τομαρια συγγραφεις

το τι ειπα δεν το θυμαμαι ειναι η αληθεια, αλλά το κατεγραψε καποιος σε βιντεο νομιζω

quote:

Η αλήθεια είναι ότι και’ γω…ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ (ξέρει ο Johnnie), αλλά οι συνθήκες με ανάγκαζαν να εκτελέσω χρέη ψήστη. Δεν φταίω εγώ!

ηταν ετοιμος να λακισει, οταν τον παρατηρησε η γυναικα μου και του προτεινε την "φυγη μεσω ψησιματος σουβλακιων" (πρωτη φορα τον ειδα να ψηνει)

καποια στιγμη ειπα, "υπαρχει και ο αλλος ενας απο τους συγγραφεις μαζι μας", δειχνοντας τον, και πηγε να πεσει στα καρβουνα σαν αναστεναρης

το δε βιβλιο του ΤΟ ΕΚΡΥΨΕ και δεν το εβρισκε και καλα...

ΥΓ. Θαναση εχασες...

εκανα και στριπτιζ μετα την ομιλια! (εχει ντοκουμεντα ο Νταβελης)

www.johnniebegood.gr

08/11/2006, 01:20:20
quote:

την Κυριακη, (μετα τον στολισμο βαφτισης που εχω)

www.johnniebegood.gr

satyrosΜέλος
08/11/2006, 01:40:23
Χτες μου ηρθε μυνημα αηπο εναν γνωστό που απο καπου εμαθε οτι ανεβαινω στην Πεντελη για βολτες, και δειχνει ποια ειναι η αποψη των περισσοτερων ανθρωπων για το βουνο οπως εχει δημιουργηθει απο την μπαρουφολογία που επικρατει και διαδίδεται.. Οριστε λοιπον, παρτε για να γελασετε!

"Καλημέρα! Θέλω μια μέρα να με πας στη σπηλιά που είναι στην Πεντέλη που σκούγονται παράξενοι ήχοι! Σπηλιές γεμάτες φαντάσματα, κίνδυνος σε ένα βουνό γεμάτο θαμμένα πτώματα...Για τέτοια έχω γεννηθεί!"

Να σημειωθεί οτι δεν του εχω μιλήσει για τις εμπειρ'ιες μου στο βουνό, απλά ξέρει οτι ανεβαίνω. Και εστω οτι τα φαντασματα του ηρθαν στο μυαλό απο τις εκπομπες του Χαρδαβέλλα. Τα θα΄μμένα πτώματα που διαλο τα άκουσε;;;;

ΣΑΤΥΡΟΣ ΜΕΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ

08/11/2006, 02:43:38

quote:

satyros

Τα θα΄μμένα πτώματα που διαλο τα άκουσε;;;;

μαλλον ειναι των χαμενων Βελγων σπηλαιολογων που τους εφαγαν τα φαντασματα

αλλες φημες μιλανε για δευτερο Μελιγαλά, γιατι η εκει πηγαδα γεμισε με αιμα και δεν χωραγε αλλους (Τζιμης Πανουσης)

www.johnniebegood.gr

satyrosΜέλος
08/11/2006, 19:38:01
Εγώ ηξερα οτι ηταν Γαλλοι σπηλαιολόγοι και κατεβαίνοντας στο βορβορώδες βάραθρο της σπηλιάς που τότε οδηγούσε στην κοίλη Γη πιάστηκε η λανιέρα του ενός στο πόδι ενός Βριλ και ο άλλος άνοιξε το croll του για να κάνει σπηλαιοδιάσωση αλλά πέσανε και οι δύο στα αγκάθωτά βράχια που υπήρχανε στον πάτο του βαράθρου. Ανακαλύφθηκαν στην δεύτερη εξερεύνηση της σπηλιάς από τον Ιωάννη Γιαννόπουλο μουμιοποιημένοι με φρικιαστικές εκφράσεις θανάτου στο προσωπό τους , με τα ποδοστήρια ακόμα περασμένα στα πόδια τους και με τους καταβατήρες ανοιχτούς (μέγα λάθος αυτό στη σπηλαιολογία)!

ΣΑΤΥΡΟΣ ΜΕΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ

satyrosΜέλος
08/11/2006, 19:41:48
Εγώ ηξερα οτι ηταν Γαλλοι σπηλαιολόγοι και κατεβαίνοντας στο βορβορώδες βάραθρο της σπηλιάς που τότε οδηγούσε στην κοίλη Γη πιάστηκε η λανιέρα του ενός στο πόδι ενός Βριλ και ο άλλος άνοιξε το croll του για να κάνει σπηλαιοδιάσωση αλλά πέσανε και οι δύο στα αγκάθωτά βράχια που υπήρχανε στον πάτο του βαράθρου. Ανακαλύφθηκαν στην δεύτερη εξερεύνηση της σπηλιάς από τον Ιωάννη Γιαννόπουλο μουμιοποιημένοι με φρικιαστικές εκφράσεις θανάτου στο προσωπό τους , με τα ποδοστήρια ακόμα περασμένα στα πόδια τους και με τους καταβατήρες ανοιχτούς (μέγα λάθος αυτό στη σπηλαιολογία)!

ΣΑΤΥΡΟΣ ΜΕΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ

Κατια94Νέο Μέλος
14/12/2008, 19:10:53
απο μικρη βλεπω προφητικα ονειρα και εχω κακο προαισθημα οταν κατι κακο παει να συμβει!νομιζα οτι ημουν η μονη αλλα...το σαββατο ημουν σ ενα παρτυ και οι δυο φιλες μου με τραβηξαν στο μπαλκονι και η μια μου ειπε πως στο μυαλο της ερχονται σκορπιες εικονες που προβλεπουν το μελλον και βγαινουν αληθινες ενω η αλλη μου ειπε οτι δν εχει ονειρα αλλα προαισθηματα οπως εγω!εκπληκτη τουσ εκμυστηρευτικα και τις δικιες μου εμπειριες που δεν ειναι και λιγες!το πιο αστειο ειναι οτι πριν γνωριστουμε,εγω και η κοπελα που βλεπει τις εικονες,ειχαμε δει η μια την αλλη σε ονειρο!μου ειπαν πως δεν ηταν τυχαιο που συναντηθηκαμε και ηταν πολυ τρομαγμενες επειδη συνηθως προεβλεπαν ασχημα πραγματα οπως θανατους ενω τις τελευταιες μερες εχουμε ακριβως τα ιδια προμηνυματα! μηπως ειμαι τρελη ? δεν ξερω τι να υποθεσω!τι λετε?

Edited by - Κατια94 on 14/12/2008 20:22:47

Edited by - Κατια94 on 14/12/2008 21:21:04

15/12/2008, 09:34:25
Αγαπητή Κατια94, καλώς ήλθες στις Συζητήσεις του Esoterica.
Σου εύχομαι να έχεις εποικοδομητικούς διαλόγους.

Θα ήταν καλό προτού ανοίξεις ένα νέο θέμα να συμβουλεύεσαι την Αναζήτηση (επάνω αριστερά στην οθόνη).
Εκεί μπορείς να βάλεις τις λέξεις - κλειδιά για το θέμα που σε ενδιαφέρει κι αν κλικάρεις στην επιλογή Αναζήτησε!, θα βρεις όλες τις παλιότερες σχετικές συζητήσεις.
Εάν υπάρχει κάποια ενεργή, μπορείς να συνεχίσεις εκεί ώστε να αποφύγουμε τα διπλά θέματα και να έχουμε όλες τις απόψεις συγκεντρωμένες.

Σχετικά με τα όνειρα, την προαίσθηση, τα οράματα κλπ θα μπορούσες να διαβάσεις κάποια σχετικά παλιότερα θέματα, να καταθέσεις τις απορίες σου ή και τις πληροφορίες που ενδεχομένως να έχεις.

Τα θέματα είναι τα εξής (κλίκαρε στους παρακάτω τίτλους για να μπεις κατευθείαν):

Εξηγηση ονειρου!!!

Προαίσθηση-Προδιάθεση

βλεπετε "προφητικα" ονειρα?

Το θέμα λοιπόν απενεργοποιείται εφόσον η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί σε κάποιο από τα προτεινόμενα θέματα.

In anticipation of my resurrection...