ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΗ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΗ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

GWGW23 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
another starΜέλος
29/07/2006, 12:34:53
MaraT να σε καλοσωρίσω στη παρέα μας.

το συμπαν δεν το νομιζω να σου λέει πρέπει ντε και καλά υποχρεωτικά να γίνεις γονιός. Το σύμπαν, όπως το θέτεις, θελει να βελτιώσεις τη ψύχη σου, υποθέτω.
Ολα είναι δρόμοι, που εμείς θα κρίνουμε πως θα τους περάσουμε, με κάρο, με αεροπλάνο, με τα πόδια? εμείς θα το κρίνουμε πως.
Όλοι περνάμε δοκιμασίες, μα όλοι. Εμένα η δοκιμασία μου ήταν να μεγαλώσω μόνη μου τον γιο μου. Εσένα μπορεί να είναι να μη μεγαλώσεις ένα παιδί.
Σημασία έχει να ακούσουμε τη ψυχή μας, να γίνουμε καλύτεροι, να βρούμε στιγμές πραγματικής χαλάρωσης, πραγματικής όμως, και που ξέρεις??? ίσως κάτι γίνει. Αν όμως είσαι στη τσίτα συνέχεια, ε λογικό νομίζω πως είναι. Δεν είμαι γιατρός, μία απλή γυναίκα είμαι,και υποθέσεις κάνω. Αλλά ειλικρινά επειδή γνώριζω κάπως την αγωνία σου γιατί και γω έχω φίλες που προσπαθούν, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο.
Όσο για λύσεις χαλάρωσης στο esoterica μπορείς να βρεις αρκετές. Χρησιμοποιησέ το site. Ψάξτο ειδικά στα τόπικς της θεραπείας.
Ειδικά τώρα που είναι σαββατοκύριακο και ο ελεύθερος χρόνος είναι λίγο περισσότερος.

Ευχαριστώ

**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**
maraTΜέλος
29/07/2006, 14:27:21
ευχαριστώ another star,
ξέρω ότι τελικά θα γίνει αυτό που πρέπει! έτσι γίνεται πάντα είτε μας αρέσει είτε όχι. φτάνει να παίρνουμε το μάθημα κάθε φορά. εγώ είμαι πλήρως συμφιλιωμένη με αυτή την άποψη απλά καμιά φορά μπερδεύομαι.
φιλιά πολλά και αγάπη σε όλους!!
another starΜέλος
29/07/2006, 14:53:43
quote:
ξέρω ότι τελικά θα γίνει αυτό που πρέπει! έτσι γίνεται πάντα είτε μας αρέσει είτε όχι. φτάνει να παίρνουμε το μάθημα κάθε φορά. εγώ είμαι πλήρως συμφιλιωμένη με αυτή την άποψη απλά καμιά φορά μπερδεύομαι.

ΜaraT
το ότι μπερδεύεσαι σημαίνει ότι τουλάχιστον βάζεις το μυαλό σου να σκεφτεί. αλλα όπως ακριβώς το είπες. όχι ότι είναι να γίνει, ότι πρέπει όμως να γίνει θα γίνει. Και θα το κάνεις εσύ αυτό και δεν θα το πάρεις και χαμπάρι ότι θα κάνεις αυτό που πρέπει.

Εύχομαι όλα καλα να σου πάνε

**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**