- Θα σταματήσει ποτε η Τεχνολογία ; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Admin,Αν συνδέσεις αυτά τα δύο θέμαtα ρε admin το ένα κάτω απο το άλλο
μπορείς να θεωρήσεις ότι ένας τρόπος που κινούνται τα ΑΤΙΑ με έτσι
τρόπο όπως μαρτυρούν τα βίντεο τους είναι μέσω σκέψης.(και λίγου
συνδιασμού auto-pilot)
1. "UFO, το άρμα του Ιεζεκιήλ ή κάτι άλλο; Ένα νόμισμα-μυστήριο... "2. "Οι συσκευές που κινούνται με την σκέψη, προ των πυλών !! "
Είχα κάποτε μια συζήτηση με κάποιο φίλο στο αν θα σταματήσει ποτέ η
τεχνολογία. Εκείνος είναι μαθηματικός και επειμένει στο ναι θα σταματήσει κάποτε.

Είχα μια συζήτηση με κάποιον φίλο μου αν θα σταματήσει ποτέ η τεχνολογία όπως λέω πιο πάνω.
Εκείνος λέει ναι εγώ όχι.
Υποστηρίζει ότι τα κινητά, αυτοκίνητα κ.τ.λ θα φτάσουν σε ένα ορισμένο μέγεθος και μετά θα σταματήσουν να σμικρύνουν. Η τεχνολογία θα σταματήσει μετά απο μια πολύ αργή βελτίωση που θα πάρει μερικές εκατοντάδες χρόνια.
Εγώ πιστεύω ότι η τεχνολογία όπως την ξέρουμε είναι απεριόριστη ειδικά τώρα που μας ανακοινώνουν πολλές διαστάσεις. Θα συνεχίζει να εξελίσσεται όσπου να μπεί σε μια πιο λεπτοφυή λειτουργία πιό υψηλής συχνότητας.

Δεν ξέρω ίσως θα σταματήσουν τα κινητά να μικραίνουν όσπου να μπούν μέσα στο αυτί μας στο τέλος ή ίσως να καταργηθούν και επικοινωνούμε τηλεπαθητικά.
Αλλώστε δεν είναι η τηλεπάθεια υψηλής συχνότητας τεχνολογία;
Εσείς πού στέκεστε;

Edited by - Sagaviper on 04/02/2005 05:56:17
quote:
Αλλώστε δεν είναι η τηλεπάθεια υψηλής συχνότητας τεχνολογία;
Η τηλεπαθεια σιγουρα δεν εχει σχεση με την τεχνολογια,αλλα με της ψυχικες ικανοτητες,και εχει 3)κατηγορειες η Ενστικτωδης τηλεπαθεια,η Νοητικη τηλεπαθεια,και η Ενορατικη τηλεπαθεια.
Η τεχνολογια θα σταματησει οταν φτασει στην κορυφωση της,ποτε θα γινει αυτο κανεις δεν γνωριζει με σιγουρια.
Ηδη η νανοτεχνολογια ανοιγει νεους οριζοντες στην ιατρικη,αφου με ειδικες νανομηχανες μπορουν και ανιχνευουν το καρκινο του προστατη,και καποια αλλα μικροσκοπικα νανο υποβρυχια γινονται μεταφορεις φαρμακων στον ανθρωπινο οργανισμο.
Βεβαια οπως σε ολες την περιπτωσεις μαζι με το καλο ακολουθει και το κακο,και οι παρενεργειες των πειραματων για την αναγκες της επιστημης,ειναι ορατες και δυστυχως εις βαρος του πλανητη μας.
Παντως εδω που ζω ψιθυριζεται,πως για καθε πολιτη θα αντιστοιχει,ενας μικρος αριθμος,μου θα ειναι εμφυτευμενος καπου στο σωμα του,κι ετσι θα μπορει να εντοπιζεται σε περιπτωση εγληματικης πραξης και οχι μονο..
Θαυμαστε νεε κοσμε ζω μεσα σου!!!

Ειμαι μια σπιθα θυσιαστηριου Πυρος,
εστιασμενου στην πυρινη
Θεληση του Θεου.
Έκανες παιδί μου τις τηλεπαθητικές ασκήσεις σου?
Θα'ρθω να σ'εξετάσω σε λίγο...
Υπάρχει Θεός...
ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΛΕΥΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ 40 ΕΤΩΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙ
ΜΕ ΚΑΛΑ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟ ΑΝΔΡΑ ΑΝΥΠΑΝΤΡΟ ΛΕΥΚΟ ΑΝΤΡΑ 18-28
ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ.
ΟΙ ΟΡΜΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ (ΕΓΚΥΟΣ 6 ΜΗΝΩΝ)
ΤΟΝ ΕΘΕΣΑΝ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ.
ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ?
gh
----
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΕΕΕ?
gh
ΟΙ ΣΤΟΧΑΣΤΕΣ ΤΗΣ NASA ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΗΔΗ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΕΝΑΡΙΟΥ
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ "ΣΠΟΡΟ" ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΡΟΜΠΟΤ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ
ΟΠΟΥ ΘΑ ΖΥΓΙΖΟΥΝ ΕΚΑΤΟ (100) ΤΟΝΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΠΕΠΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥΣ.
ΕΝΑΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΧΤΙΖΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΘΑ
ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΞΟΡΥΞΗΣ
ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
ΕΝΑ ΡΟΜΠΟΤ ΘΑ ΑΥΤΟΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ
ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2019 Η ΑΡΓΟΤΕΡΑ?
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΡΟΜΠΟΤ
gh
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
ARTHUR CLARK
ΣΤΟ "ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ" ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ
ΕΝΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΕΤΗΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΠΩΣ Η ΚΒΑΝΤΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.
ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΕΝΑΣ 16 ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΝΩΡΙΣ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ.
ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ
ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ Η ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ
ΜΕΤΑ ΤΟ 2019 ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.
ΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΡΟΜΠΟΤ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ
ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.
ΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ ΕΠΙΔΡΑΣΗΣ Η ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ
ΜΑΘΗΣΗ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΕΝΙΚΩΣ.
ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΕ ΠΛΑΤΙΑ ΒΑΣΗ.
ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΚΡΙΣΕΙΣ
ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΠΟΣΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.
ΠΩΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ;
Η ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ
ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
gh
quote:
Έκανες παιδί μου τις τηλεπαθητικές ασκήσεις σου?
Θα'ρθω να σ'εξετάσω σε λίγο...
File Dreamwind, rixe mia matia sto vivlio "7 xronia sto Thibet" kai tha diapistoseis oti ayto ginotan hdh, prin tin olethria episkepsi ton kinezwn sto Thibet...

<<Από τη στιγμή που η επιστήμη θα αρχίσει να ερευνά τα μεταφυσικά φαινόμενα θα προοδεύσει σε μια δεκαετία περισσότερο απ' όσο έχει προοδεύσει σε όλη την ύπαρξή της.>> "Nicola Tesla"
Αλλά και όλα τα παραπάνω να μην γίνουν θα φέρω ένα παράδειγμα για να δείξω πώς πιστεύω ότι θα εξελιχθούν τα πράγματα.
Αν ρίχνοντας ένα κέρμα θέλουμε να έχουμε μια βεβαιότητα 50% ότι θα φέρουμε κορώνα, τότε πρέπει να ρίξουμε το κέρμα μόνο μία φορά.
Αν οι απαιτήσεις μας αυξάνονται και θέλουμε να είμαστε βέβαιοι 75% ότι θα έρθει κορώνα, τότε πρέπει να ρίξουμε το κέρμα 2 φορές.
Αν θέλουμε βεβαιότητα 90% τότε πρέπει να ρίξουμε το κέρμα μας 4 φορές.
Αν θέλουμε βεβαιότητα 99,6% τότε πρέπει να ρίξουμε 8 φορές.
Αν θέλουμε βεβαιότητα 99,999% τότε πρέπει να ρίξουμε 16 φορές.
Αν θέλουμε βεβαιότητα 99,99999999% πρέπει να ρίξουμε 32 φορές.
Θέλω να πω με αυτό το παράδειγμα ότι ποτέ δε μπορούμε να επιτύχουμε την τελειότητα και όσο πιο πολύ πλησιάζουμε τόσο πιο δύσκολο θα είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Σε αυτή τη φάση που είμαστε τώρα έχουμε ένα υψηλό επίπεδο ανάπτυξης επειδή δεν έχουμε προσεγγίσει ακόμα το τέλειο σε πολλούς τομείς.

<<Από τη στιγμή που η επιστήμη θα αρχίσει να ερευνά τα μεταφυσικά φαινόμενα θα προοδεύσει σε μια δεκαετία περισσότερο απ' όσο έχει προοδεύσει σε όλη την ύπαρξή της.>> "Nicola Tesla"
ΧΜΜ..
ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ BIG BANG..META ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΤΟΥΝ...
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ
ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΑΙΜΠΟΡΓΚ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ
ΚΑΙ ΡΟΜΠΟΤ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ.
ΟΛΑ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ
ΡΟΜΠΟΤ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΣΚΟΤΩΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΣΥΡΑΝΕ.
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΝΑ ΤΙΣ
ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΜΕΝΗ "ΕΜΦΥΤΗ" ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ.
ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.
Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ
gh
πολλοί λένε οτι κάποτε θα σταματήσει η τεχνολογία(οι υπολογιστές,τα αυτοκίνητα,όλα θα φτάσουν σε ενα σημείο και θα σταματήσουν)εγώ δεν το πιστεύω αυτό!μπορεί τώρα να μην μπορούμε καν να φανταστούμε πως θα είναι η τεχνολογία σε 300 χρόνια όμως ο άνθρωπος με τον καιρό αναπτύσεται και όπως είναι λογικό διαυρήνονται οι γνώσεις και οι σκέψεις του και εφευρήσκει όλο και περισσότερα και περιπλοκότερα πράγματα!
πραγματικά είναι θέμα στο οποίο θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας!είναι δυνατον να σταματήσει η τεχνολογία απο την στιγμή που ο άνθρωπος εξελήσεται συνέχεια?
Η τεχνολογία πάει μπροστά, περνάει από το στάδιο της ανόργανης - προχωράει στο στάδιο της οργανικής και (μέχρι εκεί που μπορούμε να φανταστούμε) καταλήγει στο στάδιο της τεχνολογίας ονείρου.
Είμαστε ακόμα στο στάδιο της ανόργανης - οπότε έχουμε πολύ δρόμο να διανήσουμε μπροστά μας μέχρι το στάδιο της οργανική, τόσο τεχνολογικά όσο και ως κοινωνία.
Ο beyond έγραψε κάτι που με προβληματίζει τα 10 τελευταία χρόνια. Ένα πλάσμα (όν ή κάποια άλλη ΣΩΣΤΗ ονομασία)το οποίο και έχει την δυνατότητα να δημιουργεί δικά του σύμπαντα μπορεί όντως να θεωρηθεί το ανώτερο σκαλί στην τεχνολογική εξέλιξη ή εμείς δεν μπορούμε καν να φανταστούμε την συνέχεια;
Θυμαστε σε καποιες ταινιες των '80s που εδειχναν (για το μελλον-περιπου 2001 εως πολυ αργοτερα) οτι τα αυτοκινητα πετουσαν?
Οχι μονο δεν πετανε...αλλα απο το 1899 που πρωτοεμφανιστηκαν τα αυτοκινητα...μονο η εμφανιση τους και απλος η ενεργητικη-παθητικη λειτουργια τους εξεληχθηκε...τα καυσιμα και πρωτιστος η βασικη υλη κινησης (ΕΛΑΣΤΙΚΑ) παρεμιναν τα ιδια απολυτος (με καποιες παραλαγες στα υλικα)
Τωρα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις (μονο ως προτυπα ή πρωτοτυπα) που υποτειθεται κινουνται με υδρογονο, οξυγονο, μπαταριες (θα αργησουν τουλαχιστο 15 χρονια για να τα δουμε στους δρομους - ιδιαιτερα τα "ιπταμενα αυτοκινητα"¨)
επισης οσον αφορα τα κινητα...παμε σαν αλλοτε μου φιανεται...αντι να μικραινουν, μεγαλονουν (μοντελα παντοφλες οπως το 1993/4 που πρωτοβγηκαν) και ολα αυτα επειδη προσαθετουν νεα συστηματα...
ΜΑ αν ειχαμε εξελιγμενη τεχνολογια...με τα ιδια στοιχεια δεν θα μπορουσαν τα κινητα να ηταν πολυ μικροτερα...εως "ανυπαρκτα"?
Επιπλεον...το οτι ΑΚΟΜΑ φαρμακο κατα του iou HIV (που προκαλει το AIDS) δεν εχει ανακαλυφθει (θυμηθητε, ιος που εμφανιστηκε στα τελη των '60s) ενω "υποτειθετε" εχει προχορισει η ΙΑΤΡΙΚΗ (μεσω της τεχνολογιας).
Εκτος ΑΝ οι "κυβερνητικες υπερδυναμεις" μας εχουν στο σκοταδι (εξαιρετικα τραβηγμενο σεναριο)...
...and the Predators will win...
urbis et orbis
ο λαος - εγω - θελει οπωσδηποτε ρομποτ φτηνο, εξυπηρετικο που να σιδερωνει, να μαγειρευει, να σφουγγαριζει κτλ.
μολις φτιαχτει αυτο, δεν θελω τιποτα αλλο.
τιποτα το ορκιζομαι.
ορεξη να χετε να διαγραφετε :)
απο την στιγμή που δεν έχουμε έρθει σε επαφή με εξωγίηνους,δεν μπορούμε να ξέρουμε αν είμαστε η όχι πίσω τεχνολογικά!μπορεί και να είμαστε δεν λέω όμως δεν μπορούμε να μιλάμε με ακρίβεια!
μπορεί απο την άλλη να είμαστε κυρίαρχοι του σύμπαντος και να θεωρούμαστε πολύ ανεπτυγμένοι τεχνολογικά...