- Ελληνισμός vs Εβραισμός- η αιώνια μάχη - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Σε καθυστερημένους όπως ο kynicos που έχουν να παραθέσουν έστω και αξιοθρήνιτα επιχειρήματα εδώ και τέσσερις σελίδες και θέλουν διακαώς να κλείσει το topic διότι αυτά που λέγονται εδώ δεν τους βολεύουν, δεν έχω να πω τίποτα. Είναι χαρακτηριστικό οτι ο kynicos έχει ρίξει τέσσερις(!) φορές σπόντες στους συντονιστές να κλείσει το topic! Kαι μόνο αυτό τα λέει όλα.
Για σου ρε πρεζόνι-σκουπίδι-λαμόγιο ότι άλλο θες, περήφανε Αλβανέ!
Τα συγχαρητήρια μου σε σένα και τα πατριωτάκια σου για την μεγάλη τους συνισφορά στην Ελλάδα μας που τους ταίζει και τους δίνει και δουλειά!Να υποθέσω οτι το υπόλοιπο 75% της καταγωγής σου είναι Εβραίος? Και ύστερα λες εμάς κρυφοεβραίους! Λοιπόν κύριε Αλβανε, α πάγαινε καμιά βόλτα στην πατρίδα σου γιατι σαν πολύ σημασία δώσαμε σε σένα και τις αρλούμπες σου.
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ' ΑΙΔΗΣ
Γιαυτο τα παίρνω στο κράνος μαζί σας!δεν μελετάτε λιγάκι….και καταπινεται ότι σας σερβιρουν,στη συγκεκριμενη περιπτωση από την τηλεοραση….
Την 28η Οκτωβρίου το 2001 γνωστός τηλεπαρουσιαστής «ανακάλυψε» ότι πρώτος νεκρός αξιωματικός ήταν κάποιος άλλος και εκεί γεννήθηκε ο μύθος για τον εβραίο από την Θεσσαλονίκη , ο
Διάκος ομως ήταν από την Χάλκη Δωδεκάνησου.
Στα επίσημα πρακτικά της βουλής των ελλήνων διαβάζουμε:
«Η δωδεκανησος ηξερε να ανατρεφη και να αφηνει να εκπηδουν από τα σπλαχνα της εις κάθε κρισιμον εθνικην στιγμην αλλοτε ενας Ξανθος,χθες ακομη ενας Αλεξανδρος Διακος , ο ελλην αξιωματικος ,ο οποιος πρωτος, με το αιμα του επεσφραγισε κατά τον επισημοτερον τροπον το ΟΧΙ ολοκληρου του λαου μας….»
(λογος Ζιγδη,συνεδριαση 18 Απριλιου 1950)
Τ.Τ.395 τη 16 Φεβρουάριου 1941.Αριθ.Πρωτ.4970.
Ο ηρως δωδεκανησιος δεν ζη πλεον,αλλα τα αθανατα βουνα της Πινδου,ελευθερα νανουριζουν τον αιωνιον υπνον του υπολοχαγου Διακου,του πρωτου ελληνος αξιωματικου,οστις εθυσιασε την ζωην του δια την ελευθεριαν και την τιμη της πατριδος μας………Η μεραρχεια επροτεινε τον αειμνηστον ηρωα δια το χρυσουν Αριστειον Ανδρειας.
Διοικητης 1ης μεραρχιας Βασ.Βραχνος.
ΓΕΣ/ΔΙΣ «ΕΠΙΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ελληνοιταλικου πολεμου 40-41»
«όταν η τσουκα παρθηκε τελικα την άλλη μερα τα πτωματα (Διακου και Ντασκα)θα βρεθουν με την νιοτη τους ακρωτηριασμενη,σπαραγμενη»
(Αγγελου Τερζακη «ελληνικη εποποιια» ,β εκδοση 1980 βιβλ της εστιας)
για τα υπολοιπα που αναφερονται, θα επανελθω συντομα
----
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
Edited by - τυχερουλης on 28/08/2004 20:09:33
Αν θέλω να στείλω επικοινωνία στους συντονιστές, δόξα τω θεω, το e-mail τους το γνωρίζω. Μήπως η σπόντα είναι για κάποιον άλλον;
Για συνέκρινε λίγο Ελληνική φιλοσόφια, με την κοσμοθεώρησή σου, πού έχεις και την αυθάδεια να αποκαλείς "Ελληνική".
Ηράκλειτος: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ
Ομαδα Ε: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ
Πυθαγόρας: ΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙ
Ομαδα Ε: ΑΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΥΜΟΜΩΤΕΙ
Σωκράτης: ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
Ομάδα Ε: ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ
Βλέπεις, μήπως, καμμιά μικρή διαφορά;
Κ
Είναι από τα πιό διασκεδαστικά τόπικ, όπως όλα άλλωστε που έχουν σχέση με «ελληνισμό», «εβραίους», «αρχαιοτέτοια» και τα σχετικά, που συνήθως ξεκινάνε καλά και μετά μπαίνει μέσα η φανατίλα και αρχίζει η πλάκα.
Τα παίρνω στ’ αστεία γιατί αλλοιώς θα ‘πρεπε να αρχίσω να σπάω ό,τι βρίσκω μπροστάμου με αυτά που διαβάζω και ιδιαίτερα απ’τους «ελληνογκαγκά» (κατά junk).
Κι αυτό γιατί δεν καταλαβαίνουν γρυ πόσο αντίθετο αποτέλεσμα έχει ο τρόπος που «υπερασπίζονται» την «πατρίδα», δεν καταλαβαίνουν οτι έτσι χάνουν το όποιο δίκιο έχουν.
Δε μπαίνω στην ουσία του θέματος γιατί μου αρέσει έτσι όπως πάει, πλάκα έχει και δε θα ήθελα με τίποτε να χαλάσω τη ροή.
Είναι ίδιο γνώρισμα εξ άλλου των νεοελλήνων να διαγκωνίζονται για μια καλύτερη θέση στην εξέδρα της ελλαδοκαπηλείας. Πάντα υπάρχουν κάποιοι πιό πατριώτες απ’ τους άλλους και σαν τέτοιοι δε χάνουν την ευκαιρία να χαρακτηρίσουν τους άλλους προδότες, μειοδότες, ανθέλληνες και πάει λέγοντας. Λένε για τους παραδόπιστους εβραίους και δε βλέπουν τους «έλληνες» που έχουν αναγάγει την ελλαδοκαπηλεία σε επικερδέστατο εμπόριο.
Εγώ π.χ. εκτός των άλλων έγινα και χειροκροτητής του junk, παρ’ όλο που δεν τον ξέρω τον άνθρωπο και δε συμφωνώ με πολλά (αν όχι τα περισσότερα) απ’ αυτά που λέει.
Αλλοτε, κατά περίπτωση, είμαι το ίδιο πρόσωπο με τον junk, (κατά τον συμπαθή Πελασγό, που παρασύρει κι άλλους επιμένοντας στη μαλακία) λες κι έχει ανάγκη ο άνθρωπος (ή εγώ) να χρησιμοποιεί κι άλλη ταυτότητα.
Μα μόνο και μόνο οτι αυτός είναι γαύρος δεν αρκεί;
Σόρι junk, κανείς δεν είναι τέλειος. ![]()
Λένε μερικοί εδώ μέσα οτι οι άλλοι δε διαβάζουν ιστορία, δεν ξέρουν το «ένδοξο» παρελθόν κι άλλα τέτοια. Αλλά αυτή η καργιόλα η ιστορία έχει δείξει οτι περισσότερο κακό στη χώρα έχουν κάνει οι κατά καιρούς υπερπατριώτες από οποιονδήποτε εξωτερικό εχθρό.
Οταν δεν έχουμε εμφανή εχθρό πρέπει να τον κατασκευάσουμε για έχουμε να ασχολούμαστε, μη σκουριάσει ο υπερπατριωτισμός μας. Ετσι τώρα, μια καλή περίπτωση είναι οι εβραιοσιωνιστές, που είναι και της μόδας και πουλάει το θέμα κιόλας.
Τέλος πάντων.
Εγραψα μόνο μια φορά εδώ μέσα μόνο και μόνο για να επισημάνω τη μαλακία με τη «δήλωση» Κίσινγκερ. Λες και χρειαζόταν τέτοια δήλωση για να καταλάβει κανείς το ποιόν του ανθρώπου. Λες κι από τις πράξεις του δε μπορεί να συμπεράνει τι έχουν υποστεί τόσοι λαοί απ’ αυτό το καθήκι.
Αλλά το να χρησιμοποιείς ένα αποδεδειγμένο ψέμμα για να υπερασπιστείς την άποψή σου πόσο «ελληνικό» είναι; Μάλλον καθόλου ε;
Αντε ρε λεβέντες, πάμε παρακάτω.
Ο Ναπολέοντας έχασε 500000 χιλιάδες στράτευμα πηγαίνοντας για την Ρωσία και το μόνο που είπε επιστρέφοντας ήταν «η υγειά μου είναι καλή».
Οι γαλατικοί πόλεμοι του Καίσαρα στοίχισαν πάνω από ένα εκατομμύριο νεκρούς!!
Αν πιστέψω ότι είναι θέμα πρότυπου όπως το τίθεται τότε αλίμονο…
Δεν κυβερνάς όλα τα έθνη της γης ραίνοντας τα με λουλουδια,και καλά τα παράλια του αιγαίου που ήταν ελληνικά οι υπόλοιποι λαοί ?θέλανε να ενταχθούν στην νέα μακεδονική τάξη πραγμάτων?
Την Θήβα την κατέκαψε ,την ξεθεμελίωσε ,και πούλησε τους κάτοικους σκλάβους,
Το έκανε γιατί συνεργάστηκαν με τον εχθρό ή γιατί ήθελε να στείλει ένα μήνυμα?
Μόνο οι Θηβαίοι συνεργάστηκαν με τους περσες?οι Θεσσαλοί δεν συνεργάστηκαν?
Από την Μακεδονία δεν πέρασε ο περσικός στρατος?απο την Θράκη δεν πέρασε?
Ο Αλέξανδρος ήταν ένας άνθρωπος της εποχής του που εγινε θεος,δεν μπορεί να κριθεί με τα σημερινά πρότυπα στο ελάχιστο.
Από όσα αναφέρονται γιαυτον η αλήθεια είναι κάπου στην μέση.
Και σκότωσε αρκετούς από τον στενό του κύκλο(παυσανια,φιλωτα,κλειτο,καλισθενη και κατι παιζεται και με το φονο του πατερα του...)
Και κατέκαψε πόλεις και κυρίευσε όλη την ανατολή μέχρι την Ινδία.
Όσο για την ομοφυλοφιλία δεν έχει καμία μα καμία σχέση με την σημερινή χριστιανική θεώρηση.
Πόσοι από εσάς ξέρεται για τα φίλια των ιπποτών στο στόμα ?φιλιά που ενώνουν άνδρες της ίδιας κοινωνικής ταξης?φιλι που συμβάλει στην επίτευξη της ισότητας ανάμεσα σε δυο άνδρες και κάνει βαθύτερη την αμοιβαία εμπιστοσύνη τους?
Από πού λέτε να κληρονομήθηκε αυτή η συνήθεια?
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
quote:
Είναι ίδιο γνώρισμα εξ άλλου των νεοελλήνων να διαγκωνίζονται για μια καλύτερη θέση στην εξέδρα της ελλαδοκαπηλείας
Άκου μαγκάκο.
Έχω ακούσει και ανεχθεί πολλά σε αυτό το topic. ε έχουν αποκαλέσει ηλίθιο, κακό, παράλογο, εληνογκαγκά, Ναζί, ορφανό του Χίτλερ και άλα ωραία κοσμητικά επίθετα, τόσο εμένα όσο και άλλους εδω μέσα, που πασχίζουν μάταια να σας κάνουν να αντιληφθείτε πως ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ με ότι αυτό συνεπάγεται. Επειδή οι προσβολές αυτές έρχονταν αντί επιχειρημάτων απο άτομα που έτσι εξευτελίζονταν μόνα τους, δεν έδινα σημασία. Αλά τον πατριωτισμό μου δεν επιτρέπω σε κανένα να τον αμφισβητεί. Μην διανοηθείς να ξαναπετάξεις τέτοιο υπονοούμενο.
Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει αν έχεις κάποιοα σχέση με τον πρεζάκια.
Είσαι τελείως άσχετος με το θέμα της συζήτησης, την οποία όπως λες παρακολουθείς μόνο για να σπας πλάκα. Η μόνη σου παρέμβαση ήταν πέντε σελίδες πιο πριν, όταν μας <<πληροφόρησες>> πως η δήλωση του Κίσσινγκερ, αυτού του μισέλληνα δολοφόνου, δεν ήταν αυθεντική, χωρίς φυσικά, όπως συνιθίζετε εσύ και οι όμοιοι σου να παραθέσεις κάποιο επιχείρημα για να υποστηρίξεις την άποψη σου. Είναι ολοφάνερο πως δεν είσαι για τέτοια σοβαρά θέματα. Όπως έχω ξαναπεί, στο esoterica υπάρχουν topics για όλα τα γούστα, όπως θέματα με νεράιδες, βρυκόλακες, λυκάνθρωπους, ούφο και στοιχειωμένα σπίτια κτλ., οπου ο καθένας μπορεί να πει οτι μ....ια του κατέβει στο κεφάλι χωρίς να χρειάζεται επιχειρήματα.
Την επόμενη φορά, λοπόν, που θα επιχειρήσεις να πεταχτείς σαν π...δη στην συζήτηση αυτή, καλό θα ναι να χεις να πεις κάτι ουσιαστικό, σχετικό με το θέμα και φυσικά με ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ για να το υποστηρίξεις. Έγινα αντιληπτός φιλαράκο?
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ
quote:
Ομαδα Ε: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΠυθαγόρας: ΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙ
Ομαδα Ε: ΑΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΥΜΟΜΩΤΕΙΣωκράτης: ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
Τα σχόλια περιτεύουν...
Πω πω !!!
Ανατρίχιασα.
quote:
Αλά τον πατριωτισμό μου δεν επιτρέπω σε κανένα να τον αμφισβητεί. Μην διανοηθείς να ξαναπετάξεις τέτοιο υπονοούμενο.
Ισα-ίσα που σε αποκάλεσα κάτι παραπάνω (υπερπετριώτη). Αν θίγεσαι απ το χαρακτηρισμό βάλε λιγώτερη δόση (πατριωτισμού).
quote:
Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει αν έχεις κάποιοα σχέση με τον πρεζάκια.
Αμα δεν ξέρεις μην πετάς μαλακίες του τύπου:
quote:
Για σου ρε πρεζόνι-σκουπίδι-λαμόγιο ότι άλλο θες, περήφανε Αλβανέ!
Παρεμπιπτόντως είναι «γειά σου» κι όχι «γιά σου» εκτός αν μιλάς με τη γιαγιά σου.
quote:
Η μόνη σου παρέμβαση ήταν πέντε σελίδες πιο πριν, όταν μας <<πληροφόρησες>> πως η δήλωση του Κίσσινγκερ, αυτού του μισέλληνα δολοφόνου, δεν ήταν αυθεντική, χωρίς φυσικά, όπως συνιθίζετε εσύ και οι όμοιοι σου να παραθέσεις κάποιο επιχείρημα για να υποστηρίξεις την άποψη σου.
Τί να πει κανείς...
Οταν ο ίδιος ο Γιανναράς που έπεσε στη λούμπα ζήτησε συγγνώμη για τη μαλακία που έκανε να χρησιμοποιήσει μια ψεύτικη δήλωση, εσύ εδώ επιμένεις.
Παρτον τηλ τουλάχιστον να σου τα πει αυτός για να μη γίνεσαι πιό πολύ ρεζίλι. Τουλάχιστον οι άλλοι που την πάτησαν ( Πλωρίτης, Κανέλλη κλπ ) μπορεί να μην παραδέχτηκαν τη μαλακία τους αλλά τουλάχιστον έκαναν την πάπια.
quote:
Την επόμενη φορά, λοπόν, που θα επιχειρήσεις να πεταχτείς σαν π...δη στην συζήτηση αυτή, καλό θα ναι να χεις να πεις κάτι ουσιαστικό, σχετικό με το θέμα και φυσικά με ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ για να το υποστηρίξεις.
Τώρα γιατί μερικοί βλέπουν παντού π...τσες γύρω τους...δικό τους θέμα και του ψυχαναλυτή.
quote:
Έγινα αντιληπτός φιλαράκο?
Απολύτως. Από όλους εδώ μέσα μάλλον.
quote:Σόρυ ρε μάστερ των PC. Δεν είμαι και ο Μπίλ Γκέιτς για να μην κάνω λάθη όταν γράφω στον υπολογιστή μου. Και μόνο το γεγονός οτι το σχολιάζεις είναι ενδεικτικό του νοητικού σου επιπέδου.
Παρεμπιπτόντως είναι «γειά σου» κι όχι «γιά σου» εκτός αν μιλάς με τη γιαγιά σου.
quote:Εδώ γελάμε?
...εκτός αν μιλάς με τη γιαγιά σου.
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ
quote:
Ομαδα Ε: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΠυθαγόρας: ΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙ
Ομαδα Ε: ΑΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΥΜΟΜΩΤΕΙΣωκράτης: ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
Ράδιο Αλμπάνια.
Πως φαίνεται ο άνθρωπος που είναι συνδεδεμένος με Εβραικά συμφέροντα..
Ακούσια εύχομαι.