- Υπάρχει κάποιος συσχετισμός μεταξύ της λατρείας των αρχαίων Θεών με τους Χριστιανικούς Αγίους ? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
kynikosΜέλος
ΕΟΡΤΑΖΩ!!
Διαφωνώ ριζικά.
Πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να απορρίψουμε αυτήν την περίπτωση.
Νομίζω οτι καταλαβαίνεις γιατί.
Εξ άλλου, δεν δεσμευόμαστε, πάντα μπορούμε να αλλάξουμε γνώμη και να την επανυιοθετήσουμε.
Αλλά πρώτα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΜΕ.
Συμφωνα με τους υπολογισμούς μου, captain, αυτό θα μπορούσε να είχε γίνει μόνο σαν απόρρεια του (2), δηλαδη σαν αποτέλεσμα της εσωτερικής σοφίας. Γιατί αλλοιώς δεν μιλάμε για σοφία, μιλάμε για instructions κομπίνας.
Σου είπα, αν έχει ωραίες γυναίκες, ενδιαφέρομαι...
If it works, sure, why not?
Στην οποία περίπτωση, θα το βάλω αμέσως και σε εφαρμογή, με όλα τα δυνατά μου. Αν πρόκειται για σαχλαμάρα θα φανεί στη στιγμή, δεν νομίζεις;
Τόχουμε ξανασυζητήσει, αγαπητη Zadok, πρέπει να δουλεύει και πρακτικά, n'est-ce pas?
Αυτό κι αν είναι μυστήριο... είσαι σίγουρη οτι το πληκτρολόγιο ήταν ΕΝ όταν δοκίμασες;
Μάλιστα, έφτασα και εγώ επι τέλους στον Μαγικό Αριθμό.
Διαβάστε αυτό ο μύνημα πολύ προσεκτικά, γιατί δεν ξέρω καν αν θα υπάρξει άλλο. Που να χαλάσω τέτοια Τελειότητα...
=====
Spiral,
quote:
Όσο υπερβολικές και αν ακούγονται οι δεισιδαιμονίες του αυθεντικού Μεσαίωνα ή οι αυθαιρεσίες του σημερινού, μπορεί και κάτι να σημαίνουν. Άρα, ας μην απορρίψουμε αβασάνιστα την πρώτη περίπτωση
(kynikos: να βρήκαν κάποιο μαγικό κρύσταλ-set)
Διαφωνώ ριζικά.
Πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να απορρίψουμε αυτήν την περίπτωση.
Νομίζω οτι καταλαβαίνεις γιατί.
Εξ άλλου, δεν δεσμευόμαστε, πάντα μπορούμε να αλλάξουμε γνώμη και να την επανυιοθετήσουμε.
Αλλά πρώτα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΜΕ.
quote:
και ας προσθέσουμε και την τρίτη (την επαναλαμβάνω): Οι Ναΐτες απέκτησαν σοφία που τους έδωσε την κυριαρχία του έξω κόσμου.
Συμφωνα με τους υπολογισμούς μου, captain, αυτό θα μπορούσε να είχε γίνει μόνο σαν απόρρεια του (2), δηλαδη σαν αποτέλεσμα της εσωτερικής σοφίας. Γιατί αλλοιώς δεν μιλάμε για σοφία, μιλάμε για instructions κομπίνας.
quote:
(A, η Εταιρία για την οποία αναρωτήθηκες δεν είναι όποια κι όποια… μα καθόλου όποια κι όποια! Έχει και άμεση σχέση με το θέμα μας.)
Σου είπα, αν έχει ωραίες γυναίκες, ενδιαφέρομαι...
===
Zadok,
quote:
Αν έρθει κάποιος και σου πει χωρίς πολλές "τζιριτζάντζουλες": "Ορίστε, κύριε kynikos, voilà το περίφημο μυστικό", θα τον πιστέψεις;
If it works, sure, why not?
Στην οποία περίπτωση, θα το βάλω αμέσως και σε εφαρμογή, με όλα τα δυνατά μου. Αν πρόκειται για σαχλαμάρα θα φανεί στη στιγμή, δεν νομίζεις;
Τόχουμε ξανασυζητήσει, αγαπητη Zadok, πρέπει να δουλεύει και πρακτικά, n'est-ce pas?
quote:
Παρεπιμπτόντως, στο δικό μου υπολογιστή δε δουλεύει το σύστημα για τους τόνους!
Αυτό κι αν είναι μυστήριο... είσαι σίγουρη οτι το πληκτρολόγιο ήταν ΕΝ όταν δοκίμασες;
Είχα ακούσει κάποτε οτι κοντά στους μεγάλους μάγους οι ηλεκτρονικές συσκευές ποτέ δεν δουλεύουν σώστα.
Για εμένα, ως τώρα, πάντα δουλευαν ρολόι.
Ελπίζω τώρα που έφτασα το 666 όλα αυτά να αλλάξουν!
Κ.
THE Beast της Aποκάλυψης...