- Προσωπικότητα: Ταυτόχρονη Επιρροή - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.
σε ευχαριστω πολυ.
δεν ξερεις ποσο μεσα επεσες.
φιλια ![]()
------------------------
Edited by - astral-project on 12/06/2004 14:57:41
Έγραψα αυτά που θεώρησα πιο βασικά.
Μην τα πάρεις όλα τοις μετρητοίς, απλώς δες ποια ταιριάζουν περισσότερο με το χαρακτήρα σου και κατά πόσον ισχύουν τα αισθηματικά - επαγγελματικά - υγεία.
Αυτή η μέθοδος, όπως έχω ήδη αναφέρει, αποτελεί ένα μέρος της συνολικής μελέτης και είναι κάπως αυστηρή και σκληρή με τα χαρακτηριστικά και το νόημα των επιρροών στους ανθρώπους.
Την εμπιστεύομαι, όμως. ![]()
Ζήσε τη στιγμή!

Edited by - Στέφανος on 12/06/2004 16:59:51
quote:quote:quote:
Ευτυχώς καθυστέρησα κάπως και τον είδα τον Ήλιο στον Σκορπιόquote:
Ευτυχώς με σώζει ο Ωροσκόπος στον Ζυγό και μου δίνει και κάποιον αέρα, αρμονίας αλλιώς με Σκορπιό και Παρθένο μάλλον θα ήμουν μόνο ένας...στεγνός μαχητής της λεπτομέρειας.This is interesting…
χμ.. Κατά πόσο “μοιάζουν” .. δύο άτομα που έχουν τα ίδια Φώτα και ωροσκόπο..
Ίδια Φώτα και Ωροσκόπο !!!Όντως ενδιαφέρον...
ΤΗΟΤΗ
όχι ο Τρισμέγιστος-Θεός... αλλά
ο (παρ' ολίγο) δίδυμος σου αδελφός
nice..!!
Θυμάμαι κάτι που είχε γράψει (η πει ..δεν θυμάμαι) για τους Σελήνη στην Παρθένο.. η Ντάκου
...και η ευσυνειδησία είναι κάποτε απόρροια της ανασφάλειας…
Γιώργος
everything in your life is a resource...
quote:
Σελήνη στην Παρθένο...
Yeah! Tell me about it...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
quote:
Αγαπητή φίλη astral-project.Έγραψα αυτά που θεώρησα πιο βασικά.
Μην τα πάρεις όλα τοις μετρητοίς, απλώς δες ποια ταιριάζουν περισσότερο με το χαρακτήρα σου και κατά πόσον ισχύουν τα αισθηματικά - επαγγελματικά - υγεία.
Αυτή η μέθοδος, όπως έχω ήδη αναφέρει, αποτελεί ένα μέρος της συνολικής μελέτης και είναι κάπως αυστηρή και σκληρή με τα χαρακτηριστικά και το νόημα των επιρροών στους ανθρώπους.
Την εμπιστεύομαι, όμως.
Edited by - Στέφανος on 12/06/2004 16:59:51
μια μεθοδος που ''χαιδευει'' τα αυτια μας ειναι ουτοπικη.
καλυτερα να γνωριζουμε τα ελαττωματα μας, μπας και κανουμε καμια προσπαθεια για βελτιωση.
μου επιβεβαιωσες αυτα που ηδη εχω βρει με το αστρολογκ και σε ευχαριστω για αυτο.
εγω παντως δηλωνω, σχεδον αγγελουδι ![]()
------------------------
Να σας συγχαρώ για το χιούμορ και το εσωτερικό σας στριπτίζ (κυρίως τον thoth για την πρωτιά και που πίστευα για..γηραιότερο!).
Καθώς βλέπω ότι γνωρίζετε,μια πολύ,πολύ σημαντική ερώτηση.
Εστω ότι κάποιος γεννήθηκε λίγες ημέρες πριν την αλλαγή της ώρας για το χειμερινό ηλιοστάσιο.Ποιά ώρα πρέπει να εκληφθεί ως σωστή,η πρώτη ή η δεύτερη εφόσον έχει αλλάξει?
Ευχαριστώ όποιον μου απαντήσει!
Καληνυχτούδια.
quote:
Να σας συγχαρώ για το χιούμορ και το εσωτερικό σας στριπτίζ (κυρίως τον thoth για την πρωτιά και που πίστευα για..γηραιότερο!).
Στριπτιζ !!!
Γηραιότερος ;;;
Κατάλαβα !!! Με περίμενες...

και βγήκα...

Δεν πειράζει κι ο πρώτος Ερμής είναι κι ο δεύτερος Ερμής είναι... ![]()
Πολύ καλό για να είναι αληθινό... ![]()
![]()
Καλά τόσο γέρος φαίνομαι στα γραπτά μου, ΤΑΟ;
Αποφάσισα συνεπώς να βάζω ως υπογραφή την παρακάτω εικόνα

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πώς το είπες αυτό Γιώργο;
quote:
Θυμάμαι κάτι που είχε γράψει (η πει ..δεν θυμάμαι) για τους Σελήνη στην Παρθένο.. η Ντάκου
...και η ευσυνειδησία είναι κάποτε απόρροια της ανασφάλειας…
Εγώ μάλλον έχω το αντίστροφο. Η ανασφάλεια μου είναι κάποτε απόρροια της ευσυνειδησίας μου. ![]()
...αφήστε τους να... αναρωτιούνται

Αλήθεια ,εσένα χρησιμοποίησε ως μοντέλο ο Πραξιτέλης?Γιατί δε στο κρύβω,αυτός είναι ο αγαπημένος μου Ερμής!
(Τα μπάλωσα λιγάκι?
)
quote:
Ουπς!Είναι που μας κατακλύζεις με λόγια σοφίας!!!
Αλήθεια ,εσένα χρησιμοποίησε ως μοντέλο ο Πραξιτέλης?Γιατί δε στο κρύβω,αυτός είναι ο αγαπημένος μου Ερμής!(Τα μπάλωσα λιγάκι?
)
Σοφία και χιούμορ για εμένα, ευτυχώς ή δυστυχώς είναι αλληλένδετα. Όσο για την ηλικία, θα σε βοηθήσω να το... μπαλώσεις καλύτερα
. Εάν τόσο νέος (που λέει ο... λόγος
) μου αρέσει να σας κατακλύζω με τέτοια λόγια σοφίας, φαντάσου πόσο θα σας κατακλύζω όσο μεγαλώνω. ![]()
Κατάκλυση μέχρι... κατάκλισης ![]()
Όσο για το μοντέλο... εεε... χμμμ... πριν 2500 χρόνια έτσι με πέτυχε ο Πραξιτέλης. Αλλά τα χρόνια περνούν ακόμη και για τους θεούς... ![]()

quote:Κατάκλυση μέχρι... κατάκλισης
![]()
![]()
Κάτι που μόνο ένας σοφός γνωρίζει πώς να το καταφέρει!
Μην ανησυχείς ωστόσο,δεν είσαι ο μόνος.Οταν η εντύπωση είναι..γραπτή,πιθανώς πολλοί αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα-κι εμένα κάποια στιγμή μου προσέθεσαν μερικές δεκαετίες.
Αλλωστε ,πτοείται ένας Θεός?
(Τώρα πρέπει σίγουρα να τα μπάλωσα καλά!)
Χαιρετώ
Συνεχίζουμε... ![]()
Άτομο, που μιλάει πολύ και ωραία,
αλλά ανεύθυνα και
αλλάζει εύκολα ιδέες.
Σήμερα λέει το άλφα και αύριο το βήτα.
Είναι αυθόρμητο, δηλαδή λέει περισσότερα από όσα πρέπει και σκέφτεται πιο ανεύθυνα από όσο πρέπει.
Φίλοι, με τον Ερμή στον Τοξότη, έχετε ικανότητα στο λόγο, αλλά η μεταβλητότητα των θέσεών σας είναι παραδειγματική.
Ζήσε τη στιγμή!

Άτομο, που έχει στόχους. Ενδιαφέρεται για το μέλλον.
Στόχος του είναι η πραγματοποίηση των σχεδίων του.
Από μικρή ηλικία στοχεύει στην επαγγελματική επιτυχία.
Το ενδιαφέρει, πάνω απ' όλα, το επάγγελμά του,
όπου ανεβαίνει θεαματικά (επαγγελματικά).
Πολλοί τον λένε ψυχρό υπολογιστή (συμφεροντολόγο και υλιστή).
Είναι αυστηρός.
Είναι και υποκριτής
και δεν παραδέχεται τις αδυναμίες του.
Άτομο, που κρατά απόσταση από τους άλλους.
Είναι λίγο απομονωμένο και απρόσιτο άτομο.
Τα παιδιά έχουν κλίση σε μαθηματικές επιστήμες (μαθηματικός, φυσικός, αρχιτέκτονας, λογιστής κ.α)
Και εάν δεν ακολουθήσουν μαθηματικές επιστήμες, θα σκέφτονται μαθηματικά και τετράγωνα και θα υπολογίζουν τη λεπτομέρεια, στο οποιοδήποτε επάγγελμα ακολουθήσουν.
Το παιδί, στην αρχή στο σχολείο, δε θα μπορεί να διαβάσει και να αποδώσει, αλλά με τα χρόνια θα βελτιωθεί.
Η πρόοδος θα φανεί σταδιακά και βαθμηδόν στο μέλλον.
Φίλοι, με τον Ερμή στον Αιγόκερω, σκέφτεστε αναλυτικά και λεπτομερειακά, γι' αυτό σας ευνοούν παραπλήσια επαγγέλματα.
Ζήσε τη στιγμή!

Χαιρετώ
quote:
Εστω ότι κάποιος γεννήθηκε λίγες ημέρες πριν την αλλαγή της ώρας για το χειμερινό ηλιοστάσιο.Ποιά ώρα πρέπει να εκληφθεί ως σωστή,η πρώτη ή η δεύτερη εφόσον έχει αλλάξει?
Αγαπητή ΤΑΟ, αν και μάλλον έχεις θέσει λάθος το ερώτημα και δεν είμαι σίγουρη ότι έχω εννοήσει ακριβώς τί ρωτάς, τολμώ να πω ότι θα πρέπει να υπολογίζεις την ώρα, η οποία ίσχυε τη μέρα που γεννήθηκες. Δεν έχει σημασία τί έγινε μετά και ειδικά όταν μιλάμε για 3 μέρες διαφορά.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Χαιρετώ.
τώρα κατάλαβα. Μιλάς για την αλλαγή θερινής - χειμερινής ώρας, η οποία στην επίσημη διεθνή ορολογία ονομάζεται Daylight Saving Time.
Αυτή η αλλαγή είναι σχεδόν άσχετη με το χειμερινό ηλιοστάσιο. Φαινόμενο το οποίο πραγματοποιείται γύρω στις 21 Δεκεμβρίου. Γι' αυτό μπερδεύτηκα.
Η απάντηση ισχύει.

οποτε ψαξε να δεις σε ποια περιπτωση εχεις τα περισσοτερα κοινα.
εγω δεν γνωριζα την ακριβη ωρα γεννησης μου παρα μονο στο περιπου.
εκατσα λοιπον και εψαξα, πενταλεπτο πενταλεπτο, τα παρελθοντα σε ολες τις περιπτωσεις απο τις 23:30 εως τις 12:30.
καποια στιγμη, ειδα οτι η 00:20 συνεπιπτε με τα πιο δραματικα γεγονοτα της ζωης μου.
θελει χρονο και κοπο.
φιλια
------------------------
quote:
στην επίσημη διεθνή ορολογία ονομάζεται Daylight Saving Time.
Τώρα πρέπει να
που δε γνώριζα κάτι τόσο γνωστό και διεθνές..μα θα σταθώ στο ΥΨΟΣ μου!!Είχα όμως την εντύπωση -λανθασμένη ως φαίνεται-οτι η αλλαγή αυτή είχε και κάποια σχέση με το χειμερινό ηλιοστάσιο..
Πάντως,σε ευχαριστώ πολύ!Τα σέβη μου ![]()
Astral-Project,πράγματι έτσι το υπολόγιζα τόσον καιρό.Δύσκολο και όχι αρκετά ικανοποιητικό.Να'σαι καλά,ευχαριστώ για την απάντηση σου!
Edited by - ΤΑΟ on 15/06/2004 09:02:52
quote:
Τώρα πρέπει ναπου δε γνώριζα κάτι τόσο γνωστό και διεθνές..
Όχι, καλή μου, δεν χρειάζεται να
!
Πάντως, κατά την προσωπική μου άποψη, ο ωροσκόπος σου δεν μπορεί να είναι αμφισβητούμενος.
Αν δε σου "κάθεται" καλά η όποια πρόβλεψη σε σχέση μ' αυτόν, το πιο πιθανό είναι ότι υπάρχει κάποια άλλη λεπτομέρεια στο προσωπικό σου ωροσκόπιο, στην οποία δεν έχεις δώσει την πρέπουσα σημασία αλλά είναι καθοριστική. Οπότε ψάξτο αλλού...

quote:
Πάντως, κατά την προσωπική μου άποψη, ο ωροσκόπος σου δεν μπορεί να είναι αμφισβητούμενος.
Τη λεπτομέρεια αυτή θα ήθελα να ξεκαθαρίσω Zadok,τα υπόλοιπα τα γνωρίζω αρκετά καλά.Η αλήθεια άλλωστε είναι πως δεν έχει κι μεγάλη σημασία,καθώς πιστεύω ότι όλα αυτά είναι κάπως πλασματικά.Η παράμετρος της καθημερινής εμπειρίας της ζωής και της αλληλεπίδρασης του εαυτού μας και του περιβάλλοντος στο οποίο κινούμαστε..παίζει ίσως ,το μεγαλύτερο ρόλο
.
Να'σαι καλά κι όλοι οι υπόλοιποι φίλοι.
Χαιρετώ υπό τους γλυκούς ήχους του Χατζιδάκη!
Edited by - ΤΑΟ on 15/06/2004 12:26:56