- Προφητείες που πρόκειται να πραγματοποιηθούν τα επόμενα χρόνια - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
ΦΙΛΕ ΙΝDIGO...ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ 8Α ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
8ΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ -ΟΣΕΣ 8ΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΙΑ
ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΑΥΓΕΤΟΥ...ΔΙΑΜΟΝΗ -ΞΕΝΑΓΗΣΗ-ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ!
ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΑΙ ΤΟ ΦΑΚΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ
ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΑ ΤΟ 8ΕΜΑ...ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ...ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ 8Α ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ.
INDIGO...ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΙΝΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ ΠΗΡΕ ΠΑΛΙ ''ΦΩΤΙΑ''...ΑΛΗ8ΕΥΕΙ???
D.Β15
quote:ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ... ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΘΑΜΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΥΛΑΚΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕ ΦΩΤΙΑ?
ΦΙΛΕ ΙΝDIGO...ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ 8Α ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΥΑΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΑΣ!
ΦΙΛΙΚΑ
εσυ ποσα χρονια ξερεις τον δικο σου...οσο για το τι κοιτας αν 8ες
να παραμεινεις σ'ενα τοπο αυτο εξαρτατε απο ηλικια ,ενδιαφεροντα,
παιδεια και οξυδερκεια...-χωρις κακη προ8εση,απλα σου επισημενω καποια πραγματα που τα προσπερνας...
οσο για την σπιναλογγα αληγορικο ηταν το ''φωτια''(φαινομενα)
νασε καλα
D.Β15
Βρισκόμουν το 1992 στο Τυμπάκι της Κρήτης όπου υπηρέτησα τη θητεία μου για 17 ολόκληρους μήνες!!! (δυσμενή μετάθεση λόγω κομματικών πεποιθήσεων, ξέρετε τώρα...).
Σας ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ επειδή κι εγώ είχα ακούσει πολλά - όχι όμως από ντόπιους - ΤΙΠΟΤΑ το αξιόλογο δεν υπάρχει σε αυτόν τον ξεχασμένο από το θεό τόπο!! Ούτε σκοπιές υπήρχαν, ούτε πατάγαμε ποτέ στη βάση. Ειμασταν περί τα 25 άτομα, όλοι "τιμωρημένοι", και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν οι καλύτερες διακοπές μου!!
Τελικά, πριν 1 1/2 χρόνο επισκέφθηκα την Κρήτη (γαμήλιο ταξίδι με τη σύζυγο) και - φυσικά - δεν παρέλειψα να βρεθώ στο Τυμπάκι, να θυμηθώ τις παλιές, καλές στιγμές... (ΑΧ!)
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!! Υψιστη ασφάλεια, δέκα χιλιάδες έλεγχοι και τελικά δεν με άφησαν να μπω. Ρώτησα για παλιούς μου αξιωματικούς και βρήκα κάποιους, αλλά και κάποιους Κρητικούς που είμασταν μαζί φαντάροι.
Το Τυμπάκι έγινε Σμηναρχία (!) (για κάποιους που το είχαν επισκεφθεί τώρα, καταλαβαίνουν την έκπληξή μου, αφού ήταν τεράστια βάση και μόνη μας συντροφιά οι... σκορπιοί!!!), υπηρετούσαν εκεί πάνω από 500 σμηνίτες (!) και ο λόγος: ΣΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΕΡΙΦΗΜΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ S-300!!!
Ελπίζω να σας διαφώτησα...
"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"
Το κακό είναι όμως πως δεν σκίζουν τα "διπλώματα" τους... Οταν συμβεί κάτι τέτοιο π.χ. στον Πητ Παπαδάκο και κάποιος μετά "του τη μπει", σηκώνετε να τον δείρει!...
Πάντος, με αυτές τις "αποτυχίες" τους, θα ησυχάσουμε για κάνα μήνα από τη φάτσα τους...
Τι ρόλο τελικά παίζουν αυτοί και ποιός τολμά να τους αντισταθεί ή αντιμηλήσει "εν ώρα εκπομπής"?

Edited by - valgraph on 26/05/2006 12:07:02
Οπότε αν επιθυμείς να καταθέσεις κάποιες απόψεις ίσως να τις κατέθετες εκεί, με κάποια προσοχή παρόλα αυτά...
Το θέμα αυτό λοιπόν απενεργοποιείται.

In anticipation of my resurrection...
Καλό θα ήταν να θυμόμαστε οτι πολλές φορές κάποιο θέμα που ανοίγουμε αποκτά ειρωνική χροιά, ακόμα κι άθελα μας, ειδικά αν αναφερόμαστε με αρνητική διάθεση σε κάποιο άτομο ονομαστικά.
Μπορούμε να λέμε την άποψη μας επάνω στα λεγόμενα κάποιων ανθρώπων, σε άλλες απόψεις και να αντιτιθέμεθα σ' αυτές (φυσικά στα όρια του σεβασμού και του επιτρεπτού).
Το να ανοίγουμε όμως ένα νέο θέμα με ένα τίτλο, ο οποίος μπορεί πολύ εύκολα να θεωρηθεί προσβλητικός, δεν είναι καθόλου θεμιτό.
Συνιστώ λοιπόν την προσοχή σε τέτοιου είδους κινήσεις στο μέλλον, προσοχή η οποία πιστεύω οτι θα υπάρχει φυσικά...

In anticipation of my resurrection...