- ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ,ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑN - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
Καλησπέρα σας φίλοι μου.Πάντα η ίδια ευχή:
"Να μου δώσει μία και μόνη ημέρα ξανά με την μητέρα μου".
* Irene *
~ Love is the only truth ~
Μπροστα σε αυτην την ευχη,αναδεικνυεται η ματαιοτητα πολλων αλλων ευχων.oneiric 1 ,να εισαι ΠΑΝΤΑ καλα !!! Με εκτιμηση και σεβασμο,Masvidal !!
Συμφωνω και με την kapodistria.Οπως το ειπε ειναι !!
Edited by - Masvidal on 08/08/2003 23:37:22
Αμφιβάλω αν θα μπορούσα να αρθρώσω λέξη η να ψελλίσω κάτι απ΄ την έκπληξη που θα ένιωθα .
Μάλλον θα ζητούσα να μου δείξει ολόκληρη την δημιουργία , να μου δώσει την γνώση που τόσο αποζητώ.
............................................
...........................................
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ
quote:
Δεν ξέρω αν θα κατάφερνα να ζητήσω κάτι απ΄ τον Θεό τι στιγμή εκείνη που θα μου το ζητούσε .
Αμφιβάλω αν θα μπορούσα να αρθρώσω λέξη η να ψελλίσω κάτι απ΄ την έκπληξη που θα ένιωθα .
Μάλλον θα ζητούσα να μου δείξει ολόκληρη την δημιουργία , να μου δώσει την γνώση που τόσο αποζητώ.............................................
...........................................
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ
ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ..ΦΙΛΕ ΦΕΙΔΙΑ,
ΟΜΩΣ ΩΣ ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ..ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΠΟΥ ΠΑΜΕ, ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ,ΠΟΙΑ Η ΟΔΟΣ ΤΗΣ "ΘΕΩΣΗΣ" ΜΑΣ...ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...Η ΓΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΛΟΓΙΚΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ..ΑΝΩ-ΘΡΩΣΚΩ.... Η ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΙΔΙΑ,ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ....
ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ.... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
RESPECT IS EARNED, NOT GIVEN
να συμφωνήσω πρωταπολα με τον φειδία
quote:
Δεν ξέρω αν θα κατάφερνα να ζητήσω κάτι απ΄ τον Θεό τι στιγμή εκείνη που θα μου το ζητούσε .
εκείνο που θα του ζητουσα (μαλλον) θα ήταν να μπορουσα για ένα δευτερόλεπτο να γίνω ο "θεός" και να καταλαβω και να αισθανθω ότι καταλαβαίνει και αισθανεται αυτος .Εχοντας εμπειρία αυτης της γνωσης η ζωή αλάζει για παντα...
και ειλικρινα δεν θα μπορουσα να προβλεψω τις συνεπειες ...
ίσως να έμπαινα σε ενα πιθαρι και να παιρνουσα εκεί τη ζωή μου , ίσως να επιδίωκα τον "θάνατο"
ή ίσως να μου συνεβαινε κατι το ολωσδιόλου απιθανο ... να τρελαινόμουνα , καθώς ύστερα το μικρό μου μυαλουδάκι να μην μπορουσε να αντέξει όλη αυτή τη σοφία που θα είχε από απόκόμήσει...
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
quote:
ή ίσως να μου συνεβαινε κατι το ολωσδιόλου απιθανο ... να τρελαινόμουνα , καθώς ύστερα το μικρό μου μυαλουδάκι να μην μπορουσε να αντέξει όλη αυτή τη σοφία που θα είχε από απόκόμήσει..."Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
Η ΓΝΩΣΗ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΟΦΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΕΔΙΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΤΗΝ ΕΔΙΝΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ...ΤΡΕΛΑ!!!
όπως και ο ήλιος μπορεί να σε τυφλωσει αν τον κοιταξεις κατα πρόσωπο έτσι και η σοφία αν έρθει ενω δεν είσαι ετοιμος μπορεί να σε "τρελάνει"...
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
quote:
τα όρια μεταξύ της απολυτης σοφίας και της τρέλας είναι διασδάκριτα...
όπως και ο ήλιος μπορεί να σε τυφλωσει αν τον κοιταξεις κατα πρόσωπο έτσι και η σοφία αν έρθει ενω δεν είσαι ετοιμος μπορεί να σε "τρελάνει"...
AYTO AKΡΙΒΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ..."ΓΝΩΘΙ Σ'ΑΥΤΟΝ" ΚΑΙ "ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ".ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΝΩΜΙΚΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ.....
ΝΑΙ!ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ!!!
ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ;
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ!!!
ΝΑΙ,ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!!
ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ-MASVIDAL ΜΟΥ,ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!
ΚΑΙ ΑΠΟΨΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ,ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΙΑΣ ΕΥΧΗΣ!!!
ΜΙΑΣ ΕΥΧΗΣ ΠΟΥ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΗ ΟΣΗ ΚΑΙ Η ΕΝΑΝΘΡΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΩΤΗΡΙΑ!!!
ΝΑΙ,ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΜΑΣ,ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!
ΚΑΙ ΕΓΩ,ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ-MASVIDAL ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΛΩ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!
Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΘΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!

ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ... ΜΟΡΓΚΑΝΑ-ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Θα μου πειτε καποια στιγμη θα πας.. Ναι αλλα ως τοτε τι γινεται???
ΘΑ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ..
H zωη ειναι ενα συντομο σχολειο...
Edited by - Κωστας on 25/12/2003 05:59:29
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ..
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ
ΚΙΚΗ 
Alma Libre....