ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΧΩ ΨΥΧΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΑΤΟΜΑ ......... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΕΧΩ ΨΥΧΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΑΤΟΜΑ ......... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

kapodistria30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
DreamStarΝέο Μέλος
02/09/2003, 22:31:56
Γεια σου Βικυ
Ηθελα να σου πω σχετικα με αυτα που νιωθεις οτι πρεπει να εχουν σχεση με την συμπυκνωση του χρονου που εχει αρχισει να γινεται ολο και πιο εντονη, πιο αισθητη στον πλανητη μας,οπως θα'χεις παρατηρησει ολοι λενε ποσο γρηγορα περναει ο καιρος...
Αυτο δεν ειναι η ιδεα μας αλλα οντως συμβαινει, μερα με τη μερα ολοι οι ανθρωποι θα αρχισουν να βλεπουν πραγματα ή γεγονοτα που θα συμβουν στη γη...
Η συμπυκνωση αυτη οφειλεται στο οτι ο ανθρωπος εξελισσεται υλικα αλλα περισσοτερο πνευματικα...και επειδη το πνευμα εχει πιο υψηλη συχνοτητα απο την υλη, σαν συνεπεια εμεις θα "βλεπουμε" και πιο μπροστα.
Επειδη λοιπον το πνευμα θα αρχισει να γινεται ολο και πιο δυνατο και εντονο, θα αρχισουν και οι ανθρωποι να γινονται και πιο πνευματικοι με συνεπεια και την αναπτυξη των ψυχικων τους ικανοτητων.
Εσυ εισαι λιγο πιο μπροστα απο τους υπολοιπους.
Νοιωθω και εγω καποια πραγματα που θα συμβουν ή ανθρωπους που θα συναντησω, απλως πιστευω οτι ειναι θεμα ευαισθησιας και εξελιξης του καθενος μας.
Ελπιζω να σε βοηθησα.
Να'σαι καλα
xtremefastΜέλος
02/09/2003, 23:10:55
ΒΙΚΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΣΟΥ.ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ,ΟΤΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΟΥ ,ΚΤΛ.

indigo_boyΜέλος
03/09/2003, 04:44:17
ΓΕΙΑ ΣΟΥ xtremefast ΕΚΑΤΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ
Ο ΜΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΨΥΧΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ Η ΟΠΩΣ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΨΥΧΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΛΩΣ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ
quote:
2.ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΕΠΙΜΟΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ Η ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ

ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΤΑΝ Σ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΜΟΝΑ Ι ΕΣΤΩ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Π.Χ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ....
quote:
3.ΟΔΗΓΑΩ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ.ΕΧΩ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΙΣΤΑΝΘΗΚΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΔΗΓΩΝ.
ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ ΤΗΝ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΣΟΥ
quote:
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗΣ ΟΠΩΣ:ΞΕΡΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΙΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ,ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΛΗ Η' ΚΑΚΗ ΕΙΔΗΣΗ,ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΙΔΙΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ(ΗΜΑΣΤΕ ΔΙΔΥΜΟΙ)

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΙΑΣΘΗΣΗΣ Η ΕΚΤΗΣ ΑΙΣΘΗΣΗΣ
quote:
1.ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ Η' ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΟΙΩΘΩ ΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Η' ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΟΙΩΘΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ,ΑΝ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΘΕΤΙΚΗ Η' ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΑΚΡΥΖΩ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΙΩΘΩ ΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΔΑΚΡΥΖΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ....
ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΔΥΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ (ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΔΥΜΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ)
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ Η ΣΤΟ ΤΣΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ Η ΣΤΗΝ ΕΚΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΑΡΕΤΟ ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ!

ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ
ΦΙΛΙΚΑ

SatanistΜέλος
03/09/2003, 05:13:24
ΧΜμμμμμμμμμμ ΧΧΜμμμμμμμμμμμμμμμμμ

Πόσο επίμονα χρειάζεται να κοιτάτε στο πρόσωπο? Μια μάτια δεν αρκεί? Πρέπει να καρφωθείτε εκεί για τουλάχιστον Κανά 2λεπτο? Και πια η διαφορά όταν κοιτάτε στο πρόσωπο? Παίρνετε περισσότερες πληροφορίες? Αν ναι, τι είδους πληροφορίες?

Where There Is Light..... There is Darkness....

2030Νέο Μέλος
04/09/2003, 01:11:31
Καλησπέρα και πάλι παιδιά. Θέλω να διαβάσω περί μαγείας. Μήπως γνωρίζετε να μου πείτε κάποια βιβλία σχετικά με πρακτική λευκής μαγείας ή το Βιβλίο των σκιών;
Ευχαριστώ.

Vicky

SatanistΜέλος
04/09/2003, 05:54:53
Βασικά άλλο πράγμα η μαγεία και άλλο η ψυχικές ικανότητες, αλλά πιστεύω ότι αυτά τα δυο συνδέονται άμεσα, και καλά θα κάνει και ο Νικολάκης να ασχοληθεί και λίγο για να μην έχουμε καμία περίπτωση που ψηφίσουν όλοι το αντίθετο κόμμα από αυτόν και ασυνείδητα μας στείλει όλους από εκεί που ήρθαμε χωρίς καν να το θέλει.

Το βιβλίο των σκιών από ότι ξέρω είναι ένα οικογενειακό κειμήλιο στο οποίο κάθε οικογένεια μάγων καταγράφει τα ξόρκια τους κτλ

Where There Is Light..... There is Darkness....

2030Νέο Μέλος
04/09/2003, 08:34:13
Καλημέρα Satanist,
και σε όλους σας. Εγώ πάντως με μια ματιά που έριξα χθες το βράδυ στο internet βρήκα πολλά "Bιβλία των σκιών" να πουλιούντε on line! Μόνο που αν τα αγόραζα θα είχα πρόβλημα γιατί είναι γραμμένα στα αγγλικά. Όπως καταλαβαίνεις αν ασχοληθώ με κάτι τέτοιο θέλω να καταλαβαίνω τι λέει. Φαντάζεσαι την ώρα που θα κάνω μάγια για παράδειγμα και να έχω δίπλα στο Βιβλίο των Σκιών μου και ένα μεταφραστικό!!! Θα κατέβω στο κέντρο μια βόλτα και αν βρω κάτι θα σας ενημερώσω και εσας.

Φιλιά!

Vicky

T-SEEKERΜέλος
04/09/2003, 18:06:00
καλωσήρθες βικυ...

πραγματικα εντυπωσιακό το επίπεδο των ψυχικών λειτουργιων σε εσενα . ιδίως εφόσον λες ότι η βελτίωση δεν έχει γίνει εξαιτίας εκπαίδευσης αλλα απλως με την πάροδο του καιρου ... αλήθεια , σε ποιά ηλικία άρχισες να παρατηρείς τέτοια φαινόμενα ?

πιστεύω , πως δεν θα έπρεπε να φοβασαι αλλα να αισθανεσαι τυχερή . ξέρεις πόσοι άνθρωποι εξασκουνται για χρόνια μεχρι να φτασουν στο επίπεδο που είσαι εσύ ? θελεις δε θελεις αυτες οι ικανότητες έχουν αφυπνιστεί σε εσένα και το καλύτερο που έχεις να κανεις για να βρεις την ( σχετική) υσηχία σου είναι να τις αγκαλιάσεις. Εξασκείσια καθόλου στον έλεγχο τους ? Αν όχι καλύτερα να το ξεκινήσεις όσο το δυνατον πιο γρήγορα. Αν μαθεις να έχεις μία ισοροπία τότε θα βρεις απειρες χρήσεις για τα χαρίσματά σου .
πάντως δεν θα σε συμβουλευανα ασχοληθεις με μαγεία . τα μονοπατια είναι αμφιβόλου προορισμου .... καλυτερα να επικεντρωθείς σε αυτό που είσαι γιατί αυτό είναι η μεγαλύτερη μαγεία

"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
04/09/2003, 20:01:23
quote:
πάντως δεν θα σε συμβουλευανα ασχοληθεις με μαγεία . τα μονοπατια είναι αμφιβόλου προορισμου .... καλυτερα να επικεντρωθείς σε αυτό που είσαι γιατί αυτό είναι η μεγαλύτερη μαγεία

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ Τ-SEEKER,
ΝΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ...ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ!!!

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

wiccaΜέλος
04/09/2003, 21:28:15
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ΒΙΚΥ ΜΟΥ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ"

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ (ΛΕΕΙ Η ΔΙΑΦΙΜΙΣΗ) ΜΕ ΤΗΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΑΠΤΗΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΑΙΣΘΙΣΗ.

Πέθανε μια άλλη μέρα