- Βιβλιογραφία σχετικά με την Αστρολογία - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.
Αγαπητέ μου φίλε συμφωνώ μαζί σου και είμαι στη διάθεση σου.
Δημοσίευσε τις απορίες σου στην αστρολογία, και όσοι μπορούμε θα προσπαθήσουμε να σου τις λύσουμε.
Απλά, θέλω να επαναλάβω ότι ούτε προσωπικά έχω με κανένα ούτε κινούμαι από εγωιστικά κίνητρα. Κρύβονται κάποια συμφέροντα από πίσω, τα οποία δεν τα γνωρίζεις και τα οποία ακούσια φαίνεται ότι "έθιξα", ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου.
Πώς θα ήταν αν ερχόταν κάτω από το σπίτι σου κάποιος που δε γνωρίζεις και άρχιζε στα καλά καθούμενα να σου λέει διάφορα αρνητικά; Και συ να βγεις κάποια στιγμή στο μπαλκόνι σου για να του πεις:
"τι έχεις βρε χριστιανέ και τάχεις βάλει μαζί μου";
Και τότε οι περαστικοί - που δε γνωρίζουν την περίπτωση - να σου πούνε "αφήστε τους εγωισμούς σας και τα προσωπικά σας και κοιτάχτε να τα βρείτε"!
Μία τέτοια κατάσταση αντιμετωπίζω εδώ.
Ας μη σπαταλάμε, όμως, άλλο ενέργεια για τέτοιες μικρότητες.
Πες μου αν ασχολείσαι με την αστρολογία, σε τι επίπεδο, αν έχεις παρακολουθήσει κάποια αστρολογική σχολή και ποια αστρολογικά βιβλία είναι τα αγαπημένα σου.
"Γης παίδες εσμέν και ουρανού αστερόεντος..."
Λοιπόν για τη συνέχεια του θέματός μας έχω να προτείνω:
Ας ονομάσει ο καθένας 2 βιβλία από το χώρο της αστρολογίας (είτε ελληνικό είτε ξενόγλωσσο). 2 βιβλία που του έχουν κάνει εντύπωση και που το βοηθήσανε πολύ όταν ακόμα ήτανε αρχάριος. Θα ήθελα να τα αναφέρεται αυτά τα 2 βιβλία και να τα σχολιάσετε ως προς το περιεχόμενο αλλά και γενικότερα και να αναφέρετε με ποιο τρόπο σας βοηθήσανε.
Προς το παρόν σας χαιρετώ φίλοι μου την κάνω για διακοπές στην όμορφη Πάρο. Θα τα πούμε τον Αύγουστο... Αλλά μπορεί να σας διαβάσω και από πουθενά αλλού ποιος ξέρει.!
Αυτά από εμένα
Ciao
quote:
CryagnusΚαλησπέρα σε όλα τα μέλη. Εχεί πέσει λίγο νέκρα σε αυτήν την ενότητα του Εσωτερικά η μου φαίνεται???
Αγαπητέ/ή Cryagnus
Δεν πιστεύω να έχεις... παράπονο... η ενότητα αυτή όχι απλά ζεστάθηκε αλλά πήρε και φωτιά !!!!
Ολοκληρωτική... νεκρανάσταση !!! ![]()
![]()
Υ.Γ. Σου εύχομαι χαρούμενες διακοπές και να περάσεις καλά στην όμορφη Πάρο.

Φιλικά, www.greekastrology.gr
η karma
Για να μην πέσει άλλο λάδι στη φωτιά,αγαπητέ Αστροψυχή,σου απαντάω σε mail.
quote:
Πες μου αν ασχολείσαι με την αστρολογία, σε τι επίπεδο, αν έχεις παρακολουθήσει κάποια αστρολογική σχολή και ποια αστρολογικά βιβλία είναι τα αγαπημένα σου.
Επειδή γράφω "στο πόδι" θα επανέλθω σύντομα για να απαντήσω.
Ευχαριστώ
Νίκος
Να ρωτησω αν καποιος εχει διαβασει το βιβλιο της Καλογερα, πλανητικες διελεύσεις καθημερηνοτητας. Εχω μια απορια και δεν μπορω να το διαβασω. Υπαρχει καποιος που μπορει να με βοηθησει??
Θα το εκτιμουσα αφανταστα.
Ευχαριστω.
Νικολετα
Αν μπορω, ευχαριστως να βοηθησω.

Σ΄ευχαριστω πολυ. Λοιπον η απορια μου ειναι:
Μεσα στο βιβλιο εχει πχ διελευση ερμη απο τον πχ 1ο οικο ή 2ο οικο κλπ. Μετα κατω απο το κεφαλαιο της καθε διελευσης του οικου πχ ερμης διλευση πρωτος οικος εχει Ερμης 1ου οικο στον 1 οικο, Ερμης 2ου οικου στον πρωτο οικο. Τι εννοει με αυτο. Εχω το βιβλιο και δεν μπορω να το χρησιμοποιησω. Αν μπορει καποιος να με βοηθησει με καποιο παραδειγμα.
Ευχαριστω πολυ.
Νικη
Π.χ.:
Στον γενεθλιο αστρολογικο σου χαρτη εχεις 3ο οικο στους Διδυμους (κυβερνητης των Διδυμων ο Ερμης).
Αυτη τη στιγμη ο διελαυνων Ερμης βρισκεται στον Ζυγο (μαλλον στον γενεθλιο 7ο οικο σου).
Θα διαβασεις:
Ερμης του 3ου στον 7ο οικο.

Καλα το καταλαβα???
Ελπιζω !!! δηλ.
Ευχαριστω.