- Ονειρο ή Πραγματικοτητα? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Στα αριστερά και στα δεξιά μου υπήρχαν κολώνες αρχαιοελληνικές και ανάμεσα στην κάθε κολώνα ένα άγαλμα. Δεν θυμάμαι το άγαλμα ποιος ήταν αλλά ήταν ανδρικό σώμα.
Περπατώντας καταλήγω σε σκαλοπάτια φτιαγμένα από πέτρα, πολλά σκαλοπάτια και οι πέτρες από τις οποίες είναι φτιαγμένα αυτά έχουν ρωγμές και από αυτές φυτρώνουν λευκά άνθη.
Κοιτάζοντας ψηλά ο ουρανός είναι γαλάζιος και δεν υπάρχουν σύννεφα.
Αριστερά και δεξιά και πίσω μου δεν παρατηρώ τίποτα εκτός από πράσινο.
Εγώ μόνο προχωράω ευθεία μέσα στο "μονοπάτι" που σχηματίζουν οι κολώνες μέχρι που φτάνω στα σκαλιά.
Σε κάθε σκαλί τώρα υπάρχει και μία κολώνα, όχι αγάλματα πλεόν, μόνο κολώνες, ακριβώς σαν αυτές που υπάρχουν στην Ακρόπολη.
Ανεβαίνω στα σκαλιά και δεν φτάνω πουθενά. Ετσι τελειώνει και το όνειρο μου ανεβαίνοντας μα καταλήγοντας στο πουθενά, δηλαδή ενώ ανεβαίνω σταματάει το όνειρο.
Πάντα ξυπνάω ήρεμος αλλά με την απορία. Τι υπάρχει εκει επάνω?
Σημαίνει κάτι?
Μπορείτε να με βοηθήσετε να κατανοήσω αυτό το όνειρο?
Ευχαριστώ ΚΥΒΟΣ.
quote:
Τι να σου πω, περίεργο μου φαίνεται, γιατί δεν προσπαθείς να ανέβεις κάπου από τα σκαλιά, πχ να πατήσεις στο "πουθενά" η κάτι τέτοιο.
Αν δε πιάσει αυτό το κόλπο...
μήπως να πήγαινες το θέμα σου στο τόπικ DREAMWORLD? Έκεί ίσως βρεις τις απαντήσεις που ζητάς...

Edited by - Avallon on 02/09/2003 15:12:08
σε περιμένω στο dreamworld ,
μήπως κάτι απο κει σου φανεί γνώριμο ...
Taf

pentheas
Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της Αναζήτησης με κωδική λέξη στον τίτλο "ΟΝΕΙΡΟ" και "ΟΝΕΙΡΑ".
Επειδή κινδυνεύουμε να "χαθούμε" μέσα στα όνειρα ![]()
πολλά από τα θέματα αυτά, που
- είτε είναι πολύ παλιά (ο ενδιαφερόμενος δεν συμμετέχει πια),
- είτε έχουν λίγες απαντήσεις,
- είτε είχε γίνει σύσταση για αναζήτηση αλλά παρέμειναν ενεργοποιημένα,
θα παραμείνουν ενεργά μόνο για ανάγνωση.
Εάν δημιουργηθεί η ανάγκη να συνεχιστεί κάποια από αυτές τις συζητήσεις (π.χ. από το ενδιαφέρον του αρχικού συγγραφέα κάθε θέματος), παραθέτω πιο κάτω κάποιες ενεργές συζητήσεις:
βλεπετε "προφητικα" ονειρα?
κάνε κλικ^^^^
ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ
κάνε κλικ^^^^
ΟΝΕΙΡΑ : ΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ
κάνε κλικ^^^^
Εξηγηση ονειρου!!!
κάνε κλικ^^^^
Το θέμα αυτό απενεργοποιείται.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!