ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- H AΓΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ & ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- H AΓΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ & ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

galadriel35 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
06/10/2004, 22:05:36
καλή μου gretel καλά έκανες και έβαλες το "κυριολεκτικά" σε εισαγωγικά.... βλέπεις αυτή η γλώσσα που έχουμε δεν είναι σε θέση να περιγράψει κάποια επιπλέον πράγματα...

πιστεύω όμως ότι ακόμα κι έτσι μπορούμε να δώσουμε σε κάποιον να καταλάβει τι εννοούμε, ειδικά δε για σένα δεν έχω καμμία αμφιβολία...

συμφωνώ απολύτως για την συλλογική δουλειά....μόνο που πολλές φορές δεν μπορεί να είναι ορατή στον φυσικό κόσμο, ούτε καν για τα δικά μας μάτια...

...για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος...

10/10/2004, 19:56:47
namaste:)
ειχα μερες να ερθω//με χαρα βλεπω πως εφτασε στη δευτερη του σελιδα το ομορφο θεμα:)
αγαπητη Gretel,
..η εικονα που σου ειχα υποσχεθει..

-Ο ερημιτης απο τo αστρολογικο μανταλα..μου:)-

-_*clickableimage:)--

--σε σχεση με τα 2δεντρα/μονοπατια, οι προηγουμενοι συνειρμοι μου..--

φως+αγαπη
Ατμα

11/10/2004, 17:08:31
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΕΡΗΜΙΤΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
11/10/2004, 17:47:57
Η ΨΥΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΜΟΡΦΗ, ΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΠΤΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
19/10/2004, 20:25:14
Return To Innocence
(Curly M.C.)
Love - Devotion
Feeling - Emotion

Don't be afraid to be weak
Don't be too proud to be strong
Just look into your heart my friend
That will be the return to yourself
The return to innocence.

If you want, then start to laugh
If you must, then start to cry
Be yourself don't hide
Just believe in destiny.

Don't care what people say
Just follow your own way
Don't give up and use the chance
To return to innocence.

That's not the beginning of the end
That's the return to yourself
The return to innocence.

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"

CaacrinolaasΝέο Μέλος
17/09/2004, 01:11:01
Το Νεα Ζηλανδια που γραφω στη χωρα προελευσης μονο τυχαιο δεν ειναι. Ετσι δεν ειναι ζεζ.$3ργ ???????????????????????????????????????????

X - L.G.

17/09/2004, 01:51:00

"Τι ψυχη θα παραδωσεις μωρη;";;;

--τι αλλο να σου πω καημενη;..."ντρεπομαι για λογαριασμο σου".--

--αν το "αγαπητη" το λες συνηθως λιγο πριν "βρισεις"
/καλυτερα "ΑΤΜΑ" σκετο
"+λιγα τα κολλητιλικια" που ελεγε + ο "Κανενας/Σανενακ":(

quote:

Σας χαιρετώ.
Εσύ τελικά αγαπητή άτμα, έχεις φάει μεγάλο κόλλημα μαζί μου!
Άντε λοιπόν σε χαιρετώ και γράφε ότι σου αρέσει μιά και έτσι βλέπω πως σε βοηθά ετούτο το δρώμενο να ανέλθεις έσω!!!

Κατεβάζω τα ρολά για σένα όμως, ήδη σου ξαναέδωσα σημασία και δεν έκανε...

Η ζωή τραβάει την ανηφόρα, με σημαίες, με σημαίες και με ταμπούρλα...

Σε αφήνω με την πάρτι σου, δεν παίζω άλλο το παιχνίδι, αρχίζει και "είναι" γίνετε γνωστό απο εδώ και πέρα...
Σας χαιρετώ.

Υ.Γ.
Σήμερα κατάλαβα γιατί δεν σου κλειδώνουν τον λογαριασμό με τόσα αρνητικα που γράφεις για όλες/ους!
Ατραξιόν, το λένε να δεις...
Σας χαιρετώ.

---"σημερα" το καταλαβες αυτο;//ελλειψη επιχειρηματων..."δουλει δεν εχει ο διαολος..γμσ τα παδια του"//
που ειναι;.. δεν εχει αλλες ταυτοτητες;βαρεθηκες;και τωρα πως θα "ξεσπαω εγω η βρωμικη εσωτερικα";(((εγω "η τρελη του λιμανιου",η "αθεοφοβη"....:("καθρεφτη- καθρεφτακι μου"...:(-----

ΤΟ "ΠΟΙΟΣ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΕΣΩ ΤΟΥ" ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΑΓΩΝΑ:(
+ΣΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΦΡΑΣΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΝΑ" ΜΕ "ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΠΙΛΙΕΣ" GEGE?
--ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ Η ΨΥΧΗ...ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ:(-

"Αμετανοητη σου λεω Αμετανοητη..."
το "αρνητικο" και το" θετικο"ειναι "σχετικο"
/εσυ ως σανυασι 2be/..θα μπορουσες να μας διαφωτησεις..χμ;
αληθεια..τι λεει ο Οσσο για τουτο;
η Σρι Ματατζι;....
μηπως ομως αντι εντυπωσεων--να μας ελεγες την δικη σου αποψη στην τελικη;
"σωστο κι αυτο" :Ρ --που λεει και η φιλη μου....
;))

"Ατραξιον";..ειναι + η Ακροπολη* ....!
---call me "Annabel..almonds"----

*δεν νομιζω να ειναι λιγοτερο σημαντικη
επειδη καποιοι τη χρησιμοποιουν για "τ'αρπαξουν"..:(
--τι σχεση εχει η ακροπολη;"απο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελα":)--

--εσυ τι ειπαμε κερδισες απο το πανυγηρι;
επειδη η "τατιανα" εκανε "μεταγραφη στον αντεννα" και "η πειρα που δεν μεταβιβαζεται"...στο "κατοπιν φυσικου"....:(
--αν μου πουν πως εζησες την πρωτη σου "βιωματικη εμπειρια" με τα δυσκολα που σου βαζω....θα χαρω να σε δω ακομη + να κλαις.../ξερεις- εκεινο το λυτρωτικο αλμυρο υγρο που τρεχει απο τα ματια των σκληρων ψυχων + τα θολωνει κοκκινιζοντας τα...μεχρι να καθαρισουν...//

---τελειωσαμε+ μειναμε μοναχοι...

MAΛBINATMA
MaNy KiLLKiSSes
C-XTIR@PAGONI.NET

quote:
glinaaea:

Φίλοι μου γειά σας.
Τυχαία ψάχνοντας έπεσα πάνω σ αυτό το topic. Ομολογώ ότι συγκινήθηκα.
Τόσο καιρό στο esoterica δεν έχω ξαναδει άλλο θέμα που να αντιπροσωπεύει τον εσωτερισμό τόσο όσο αυτό. θα συνιστούσα σ όλους τους αναγνώστες να παρακολουθούν ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΕΔΩ υπάρχουν αρκετά αντιπροσωπευτικά μέλη που δείχνουν ΑΚΡΙΒΩΣ τον εσωτερικό δρόμο. Δειχνουν ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ πρέπει να κάνει κανείς για να γίνει, να λέγεται και να είναι καλός εσωτεριστής. Εδώ ακριβώς υπάρχουν τα σωστά παραδείγματα προς μίμηση όλων των εσωτεριστών. Όποιος ακολουθήσει τα παραδείγματα αυτά είμαι σίγουρος ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα φθάσει στην θέωση.
Θα πρότεινα και στην αγαπητή Αμαλία να ανοίξει ξανά όλους τους λογαρισμούς γιατί όλοι αντιπροσωπεύουν το esoterica.
Καλά, δεν υπάρχει τσίπα πουθενά; Δεν μπορεί κανείς να φερθεί ανθρώπινα αλλά σωστά;
ΑΠΛΑ Ν..Τ..Ρ..Ο..Π..Η Σ..Α..Σ.
Και σιγά μην με ξανά δείτε σ αυτό το topic.
Φιλικότατα.

ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ!-ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙ:(---
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΤΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥ,
ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ "ΕΜΟΡΦΑΑΑΑΑ;))"
---ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΑΡΧΗ---

ΙΔΟΥ+ΟΣΑ ΜΑΘΑΜΕ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ:Ο
-ΤΑ ΕΝ ΟΙΚΩ ΜΗ ΕΝ ΔΗΜΩ...
-ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ
-ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑΠΟΤΕ
-ΚΑΛΛΙΟ ΓΑΙΔΟΥΡΟΔΕΝΕ ΠΑΡΑΓΑΙΔΟΥΡΟΓΥΡΕΥΕ
-ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ
-ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ
-ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ
-ΤΟ 'ΠΕ -ΤΟ 'ΠΕ Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ...

ΞΕΣΠΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΜΟΥ! ΑΝΤΕΧΩ!

ΑΤΜΑ Η ΜΙΚΡΗ ΕΞΩΩΩΩΩ!ΡΚΙΣΤΡΙΑ...

clickonmebabe..
17/09/2004, 02:07:34
quote:

"Ο λογαριασμος Labolas Glasya απενεργοποιηθηκε" ειπε η amalitsa.
Νομιζεις φτωχη μου συντονιστριουλα οτι θα με φιμωσεις. Σε γελασανε. Πες στους πατρονες σου απο τη Νεα Ακροπολη (για να λεμε τα πραματα με το ονομα τους) οτι το μονο που καταφερνετε ειναι να απενεργοποιειτε την αξιοπιστια σας + την αξιοπρεπεια σας που κοντεβει να πιασει πατο.

Ναι ειμαι ο Labolas Glasya και ειτε το θελετε ειτε οχι θα υποστητε τις συνεπειες της αληθειας που τοσο φοβαστε.
Θα το πιετε το πικρο ποτηρι μεχρι τη τελευταια του σταγονα ψευτοεσωτερισταδες του γλυκου νερου.

Απενεργοποιησατε τον προηγουμενο λογαριασμο μου και ταυτοχρονα απενεργοποιησατε και την αξιοπρεπεια σας με τις συμπλεγματικες συμπεριφορες σας ποτε κλειδονοντας τοπικς ποτε απενεργοποιοντας λογαριασμους και ποτε βγαζοντας κιτρινες καρτες σαν κορακια αργυρονιτοι διαιτητες. Ποιοι εσεις μια παρεουλα κοπροσκυλων που δεν εχετε κολισει ουτε 1 ενσημο και ζειτε χλιδατα. Απο τι αραγε.

Οσοναφορα το γνωστο *****
Η ΑΤΜΑ με την οποια σε αλλα συμφωνω και σε αλλα οχι ειπε οτι ξερω πολλα. Ναι. Αλλα δε θα πεθανω. Γιατι αντηχοντας τον αντιλαλο θα το φωναξω δυνατα. ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ.

Σιχαμερες και βρωμερες υπαρξεις που αδυνατουν να συμβιβαστουν με τη φυση τους και αλλαζουν φυλλο δεν δικαιουνται ουτε να πιανουν τη λεξη ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ. ΓΚΕΓΚΕ? Αλλα το χειροτερο στη προκιμενη ***** ειναι οτι ειναι συνειδητος υπηρετης του κακου. Συνειδητη ρουφηχτρα της ενεργειας οσων συναναστρεφετε. Ε λοιπον ***** που δε ντραπηκε να αποπειραθει να σκοτωσει ενα παιδακι που δε ντραπηκε να προσπαθησει να επιτεθει ψυχικα σε αναπηρο που καρφιτσονει κουκλακια απο κοκκινο κερι και χρησιμοποιει κι εμπορευετε τα ναρκοτικα για να καλιπτει τις υλιστικες της αναγκες οπου τη βρισκω θα το μετανιονει πικρα. Στο γηπεδο της και με τα δικα της οπλα.

Αιντε για να τελειωνουμε μια κι εξω με τα αριστερα μονοπατια (οχι τα πολιτικα).

Γκλινεα ***** να καθησει στα αβγα της (ξερεις αυτα του παγωνιου) γιατι δεν αστειευομαι. Δεν αστειευομαι διολου και το ματι μου γιαλιζει επικινδυνα. *

X - L.G.

καλωηρθες μπουρλοτιερη!

κρατατε τουρκες τα αρματα:)))))))))))

ετσι εξηγειται η φωτια στο μυλο;(

δενμε πιανουν τα μαγια ζεζ:))))
εχω παρει πιστοντουζιερα..απο το αμαν τηλεμαρκεντιγκ

σαν δεν ντρεπεσαι //κι ενταξει η αλλαγη φυλου/δεν μας αφορα/το να κατηγορεις ομως αλλους για οσα πραττεις....:((

να σουπω...το βιντεακι στο σταρ χθες...εσενα εδειχνε με τις κουκλιτσες και τις καρφιτσες;....

θου κυριε...

τι;πιονεροι; χλιδατα; ανευ ενσημων...;
--πως γινεται αυτο αν δεν εισαι....ξηρος; 'η α-ληθια;δεν ξερω απο τετοια κολπα:(--
θου....

--αχ ex-Labolas.. πεθυμησα το εσωτερικα δυο χρονια πριν..//ειναι φορες που ..σκεφτομαι "τη μανα του φευγατου"..με τοσα ψεμματα που διαβαζω για μενα και για αλλους φιλους//απο την αλλη σκεφτομαι τον "αγωνα"-την μαντω μαυρογενους εντος μου-
.. ντρεπομαι για λογαριασμο πολλων...τι να πω η ψυχη....
αν ηξερα πως θα ξοδευα τοσες ωρες + τοσο χρημα για να με βρισουν τελικα επειδη ειμαι καταφερα να ειμαι αληθινη και αυθεντικη να ασχολουμαι με ολα τα "παραξενα" εκτος απο τα προσωπικα των αλλων...:( καλυτερα να εβγαινα μια βολτα στη περιθωριακη νυμφη + να προκαλουσα τις "ομοφυλες" της ζεζ....στα δικαστηρια..:(

αφες αυτοις ου γαρ ειδασι(ετσι κι αλλιως) τι ποιουσι...

Οστρια...."σιγη ιχθυος" ...;;;

clickonmebabe..

ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ

17/09/2004, 02:14:15
quote:
λιγα τα κολλητιλικια" που ελεγε + ο "Κανενας/Σανενακ":(

Καλημερα Ατ(ι)μουλα. Καιρο εχουμε να τα πουμε!!

Φιλικα....ΚΑΝΕΝΑΣ.

CaacrinolaasΝέο Μέλος
17/09/2004, 02:23:32
ΑΤΜΑ μη χολοσκας. Η κυρια (τροπος του λεγην) θα εξ-ΑΤΜ(Α)ιστει αν οχι ηδη.

Α και που σαι ζεζ. Χαιρετισματα στον Αβοριγινα.
Βλεπεις οτι ξερω πααααααααρα πολλα?.*

Caacrinolaas
αλλη ονομασια του Labolas Glasya που προσπαθησαν να τον φιμωσουν. *

17/09/2004, 02:27:00
Που σε ρε κολιγα!!!!
απο λαμπολας μας εγινες καρανικολας!!!!
Την εφαγες και εσυ τη διαγραφουλα σου ε;
Δε σε χαλασε;;;

Φιλικα....ΚΑΝΕΝΑΣ.

17/09/2004, 03:23:47
Ο λογαριασμός της ΑΤΜΑ απενεργοποιείται για 5 ημέρες, δηλαδή μέχρι και την Τρίτη, 21/09/2004.

Ο λόγος για την απενεργοποίηση αυτή, είναι εμφανής στο παραπάνω μήνυμά της και στις επεμβάσεις που γίνανε εκεί.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

17/09/2004, 03:49:02
Αυτή την στιγμή είμαι on-line και τυχαίνει να μιλάω στο τηλέφωνο με την ΑΤΜΑ, η οποία με παρακάλεσε να μεταφέρω τα κάτωθι:

Γιατί διαγράφηκαν με αστερίσκο κάποιες λέξεις;
Μήπως είναι αληθινές και γι' αυτό δε θέλουμε να φαίνονται;

Καθ' όλη τη διάρκεια του πενθημέρου, θα επικοινωνώ μαζί σας, όποτε παραστεί ανάγκη, δια μέσου του λογαριασμού της φίλης μου Zadok.

ATMA

Βεβαίως... Βεβαίως (του Θεμιστοκλέους, βεβαίως, βεβαίως)... Αύριο, ως καλή φίλη, θα ειδοποιήσω και τον πατέρα της, ούτως ώστε να προσέλθει με τον κηδεμόνα της μετά το πέρας του πενθημέρου.

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

17/09/2004, 03:54:03
Καλα ,εχετε πολυ πλακα!!!
Να στε καλα βρε παιδια!!
Με κανεντε και γελαω!!!

ΑΤΜΑ κανε παζαρια να τις ριξεις στις 3 τις μερες.....μερα παραπανω!!

Φιλικα....ΚΑΝΕΝΑΣ.

17/09/2004, 08:49:50
Τόσες κοκκινοσκουφίτσες και ούτε ένας κακός λύκος.....
Πολύ ξύλο θέλουμε όλοι μήπως και αρχίσουμε να συνερχομαστε σιγά-σιγά...

zezmpergΜέλος
17/09/2004, 09:37:29
Σας χαιρετώ.
quote:

Ναι ειμαι ο Labolas Glasya και ειτε το θελετε ειτε οχι θα υποστητε τις συνεπειες της αληθειας που τοσο φοβαστε.
Θα το πιετε το πικρο ποτηρι μεχρι τη τελευταια του σταγονα ψευτοεσωτερισταδες του γλυκου νερου.

Και να μην το έγραφες μάθαμε, ξέρουμε πιά, το ποια είσαι αγαπητη "αλεξανδριανή φελάχα"... Κατά το μέλος Kronos22 πάντα!

quote:

Σιχαμερες και βρωμερες υπαρξεις που αδυνατουν να συμβιβαστουν με τη φυση τους και αλλαζουν φυλλο δεν δικαιουνται ουτε να πιανουν τη λεξη ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ.

Μου αρέσει ο "χαρακτηρισμός" σου για ετούτα τα άτομα που η πολιτεία αναγνωρίζει σαν ισότιμους και ισάξιους πολίτες της!
Τα μέλη μπορούν να διακρίνουν την πνευματική σου ποιότητα λοιπόν αγαπητή...
quote:

ΓΚΕΓΚΕ?
Αλλα το χειροτερο στη προκιμενη ***** ειναι οτι ειναι συνειδητος υπηρετης του κακου. Συνειδητη ρουφηχτρα της ενεργειας οσων συναναστρεφετε. Ε λοιπον ***** που δε ντραπηκε να αποπειραθει να σκοτωσει ενα παιδακι που δε ντραπηκε να προσπαθησει να επιτεθει ψυχικα σε αναπηρο που καρφιτσονει κουκλακια απο κοκκινο κερι και χρησιμοποιει κι εμπορευετε τα ναρκοτικα για να καλιπτει τις υλιστικες της αναγκες οπου τη βρισκω θα το μετανιονει πικρα. Στο γηπεδο της και με τα δικα της οπλα.

Αιντε για να τελειωνουμε μια κι εξω με τα αριστερα μονοπατια (οχι τα πολιτικα).

Μιά λοιπόν και με ξέρεις τόσο καλά

ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΗ αλεξανδριανη φελάχα, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ

θα γνωρίζεις ότι ΕΓΩ ευθύνομαι ακόμα ΚΑΙ: 1ον) Για την καταστροφή του Δράμαλη. 2ον)τον πρώτο και τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Και 3ον) όλα τα δεινά των εξωγήινων...
Μόνο καημένη άψυχη (και γνωρίζεις καλά γιατί σε γράφω άψυχη) οντότητα δεν ξέρεις, ή, δεν θέλεις να γράψεις, ότι σε κάποιες επετηρίδες κοσμεί με λαμπρά γράμματα το ονομά μου!

quote:

X - L.G.

ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΤΩΝ FORUMS

Κατα τα άλλα να είσαι καλά, γλυκιά ύπαρξη, και πιο πολλά να μας τα γράφεις...
Σας χαιρετώ.

Y.G.
Από εδώ και πέρα γράφeτε ότι σας αρέσει...
Δεν πρόκειται να σας ξανααπαντήσω σε προσωπικό "στιλάκι"...

17/09/2004, 10:45:44
promises..... promises!

GothicΜέλος
17/09/2004, 12:50:45
quote:

Καλα ,εχετε πολυ πλακα!!!
Να στε καλα βρε παιδια!!
Με κανεντε και γελαω!!!

Θα συμφωνήσω μαζί σου αγαπητέ φίλε.Κάποια στιγμή αξίζει περισσότερο να γελάμε παρά να παίρνουμε στα σοβαρά την κατάσταση

Θα συμφωνήσω επίσης και με την zezmperg :

quote:
Τα μέλη μπορούν να διακρίνουν την πνευματική σου ποιότητα λοιπόν αγαπητή...

Πράγματι αγαπητή μου,το επίπεδο μερικών μελών είναι ολοφάνερο ακόμα και στα πιο νέα μέλη.

17/09/2004, 13:27:39
quote:
Από εδώ και πέρα γράφeτε ότι σας αρέσει...
Δεν πρόκειται να σας ξανααπαντήσω σε προσωπικό "στιλάκι"...

Αφού λοιπόν δεσμέυεσαι με αυτήν την δήλωση φίλη zezmperg, θα μας επιτρέψεις υποθέτω να είμαστε θεματοφύλακες αυτής της υπόσχεσής σου.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

ThiosΜέλος
17/09/2004, 14:41:12
quote:
"τατιανα"

quote:
Ατ(ι)μουλα

quote:
Αυτή την στιγμή είμαι on-line και τυχαίνει να μιλάω στο τηλέφωνο με την ΑΤΜΑ