ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Yngwie30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
silverlegendΜέλος
29/08/2006, 14:52:17
Στην α.π. πράγματι βρίσκεσαι στο χωροχρονικό συνεχές....Τα όνειρα που βλέπουμε είναι εικόνες και σκέψεις από το υποσυνείδητό μας.....Απ ότι έχω διαβάσει βρισκόμαστε μεν στο αστρικό(όπως όλοι οι άνθρωποι όταν κοιμούνται)απλά δεν μπορούμε να "δούμε" που βρισκόμαστε επειδή είμαστε "παγιδευμένοι" στο υποσυνείδητο.....Νομίζω οτι υπάρχει και σχετικό θέμα για τα lusid dreams.

Ζήσε και φτιάξε το μέλλον σου όσο καλύτερα μπορείς,γιατί όταν δεν θα χεις πια μέλλον θα θυμάσαι το παρελθόν

FafmirΝέο Μέλος
01/09/2006, 09:14:10
Καλημέρα σε όλα τα μέλη και καλό μήνα!
Σήμερα το πρωί μου έγινε κάτι το αξιωσημείωτο και θεώρησα ότι καλό θα ήταν να σας το πω για να έχω και άλλες γνώμες υπ'όψιν μου.Έπεσα για ύπνο κανονικά(σήμερα κατά τις 12.00).Το πρωί κατά τις 07.00 ξύπνησα ακούγωντας την μάνα μου που πήγαινε στιν δουλειά.Επειδή είναι μια καλή ώρα,δοκίμασα να κάνω α.π.Αλλά στην πορεία,είδα σαν όνειρο-όραμα(δεν ξέρω ακριβώς τι ήταν γιατί ήμουν στην φάση υπνου-ξύπνιου).

Σε αυτό το ''όνειρο'',είδα πως βρισκόμουν μέσα σε μια εκκλησία,ακριβώς έξω από την αριστερή πλευρα του ιερού.Εκεί μίλαγα με ένα άτομο.Ομολογώ πως μου φάνηκε πως ήταν ο Χριστός,όπως τον βλέπουμε στις εικόνες...

Δεν θυμάμαι ξεκάθαρα τι μου είπε αλλά θυμάμαι πως μου αναφέρθηκε να ψάξω ένα βιβλίο και αναφέρθηκε σε κάποια ενότητα και κάποια παραπομπή(επείσης θυμάμαι πως μου ανέφερε και δύο γράμματα-αριθμούς που πρέπει να ήταν είτε ΗΘ είτε ΙΗ).

Δεν άκουσα καλά τι μου είπε και του είπα να μου τα επαναλάβει.Την δεύτερη φορά,μόλις μου τα είπε άρχισα να νοιώθω ένα έντονο μούδιασμα στην κοιλιά μου και στα χέρια μου που άρχιζε να γίνεται εντονότερο.

Σε εκείνη την φάση τρόμαξα λίγο και όντας στην κατάσταση ύπνου-ξύπνιου θέλησα να ξυπνήσω.Όμως όταν πήγα να το κάνω,παρατήρησα ότι δεν μπορούσα να κουνήσω το σώμα μου...Ούτε καν τα χέρια μου και δεν μπόρεσα να ανοίξω τα μάτια μου...Αμέσως τρόμαξα αρκετά και τελικά κατάφερα να κουνηθώ μετα από μερικά δευτερόλεπτα(περίπου 4-5).

Θα μπορούσε αυτή η εμπειρία να είναι η αρχή για την πραγματωποίηση α.π?Και αν ναι τι σχέση έχει να κάνει με το 'όνειρο'που είδα?Είναι από τις ελάχιστες φορές(ίσως να μην έχω ξαναδεί) που βλέπω τον Χριστό στο 'όνειρο' μου.Πάντως ένοιωθα σαν φυλακισμένος μέσα στο σώμα μου όταν δεν μπορούσα να κουνηθώ...Ήταν αρκετά τρομακτικό.

YngwieΜέλος
02/09/2006, 04:11:16
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη και καλό μήνα επίσης!

Φίλε fafmir η φάση μεταξύ ύπνου και ξύπνιου είναι πολύ σημαντική για εσωτερική εργασία, προβολή κτλ και καλείται ως μεταβατικό (vigil state) θα μπορούσε να πεί κανείς στάδιο στο οποίο το συνειδητό μπορεί να έρθει σε επαφή με το υποσυνείδητο.

Επίσης ίσως να μην είναι πολύ γνωστό (μερικές ομάδες το αναφέρουν στις μαθητές τους) αλλά καλό είναι να μην περιγράφει κανείς με ακρίβεια τις λεπτομέρειες των ονείρων του καθώς τότε θα ήταν (θα το πώ και άς με μισήσουν οι μαύροι) σαν να δίνει το κλειδί της ψυχής του. Ενα κακόβουλο άτομο με γνώσεις προβολής θα μπορύσε να ξαναδημιουργήσει το σκηνικό εντός του μυαλού του (δηλαδή να αναπαράγει το όνειρο σου) και να του δώσει ότι τροπή θέλει. Θα μπορούσε να γίνει ακόμα και Χριστός ή Βουδας και ιερά σύμβολα να μην τον πιάνουν (στο τσεκάρισμα εννοώ) καθώς δεν είναι στοιχειακό όν ή «άγγελος» ή «δαίμονας».
Τα πράγματα που βλέπεις εκεί εντός των ονείρων σου είναι πολύ προσωπικά και να τα εμπιστέυεσαι μόνο σε ανθρώπους που γνωρίζεις. Τώρα επειδή και προσωπικά είχα εμπειρία με όραμα του Ιησού παλαιότερα αυτό που έχω να σου πώ είναι ότι υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις για την εγκυρότητα του οράματος .
Μία είναι να μας κοροιδέυει κάποιος ή κάτι, αλλη να έχουμε προβληθεί εντός του υποσυνειδήτου μας και αυτο να έχει δημιουργήσει καταληπτές εικόνες και μορφές με κατάλληλο σενάριο που το ορίζει ο Ανώτερος εαυτός μας για να πάρουμε διάφορα μηνύματα, άλλη μία είναι να είναι κάποιος πνευματικός οδηγός ο οποίος να πάρει τέτοια μορφή αρχικά για να μην σε ξενίσει με άλλη και η τελευταία και καλύτερη να είναι η ίδια μορφή του Ιησού ,Κύριου και Οδηγού μας όπως τον έχει συλλάβει η ανθρώπινη φαντασία εντός του Αστρικού Πεδίου δηλαδή με γένια , μακριά μαλλιά και γλυκιά μορφή φωτοβόλα. πΑρ όλα αυτά η άμορφη ενέργεια του Υιού δύναται να ενσαρκωθεί εντός μίας τέτοια συλλογικής σκεπτομορφής και να δώσει τόσο εξατομικευμένα όσο και πανσυμπαντικά μηνύματα αγαπης και ελπίδας. Οταν πάντως εμφανιστεί καθαρά και φωτοβόλος είναι πραγματικά αξέχαστη εμπειρία και η ψυχή γεμίζει με θεία γαλήνη που κρατάει πολύ καιρό.

Το μούδιασμα που ένιωσες γυρνώντας πίσω , καθώς όντως ήσουν σε προβολή (welcome to the c lub) αλλά πιθανά γύρισες πίσω είτε γιατί άρχισες να διερωτάσαι είτε γιατί ενθουσιάστηκες είτε γιατί ένιωσες συναισθηματική φόρτιση γενικότερα.
Εκεί το αστρικό σώμα γυρίζει πίσω και ενώνεται με το σώμα άμεσα. Καμιά φορά όμως δεν κουμπώνει καλά για λίγο (η αποκρυφιστική άποψη που θεωρεί ότι και ο νούς είναι συνυφασμένος με την ψυχή και κάτι πλατύτερο σε έννοια απο αυτήν του ψυχολόγου ή ψυχίατρου εμπίπτει σε αυτό) και δίνει συμπτώματα παραλυσίας παραπλήσια με αυτά της μώρας. Αυτό λέγεται επιστημονικά υπνοπαραλυσία και διάφορες θεωρίες έχουν αναπτυχθει απο τους επιστήμονες με γενική ιδέα ότι η πληροφορία απο τον εγκέφαλο προσωρινά δεν διοχετεύεται σωστά με αποτέλεσμα την μυική παραλυσία.
Μην φοβάσαι αυτές τις καταστάσεις. Περίμενε υπομονετικά μέχρι να εκλείψει η μυική παράλυση και θα επανέρθεις πλήρως γρήγορα.
Οσο για τον Ιησού , εάν εσύ περιμένεις θείο λόγο απο το στόμα του αυτόν θα λάβεις, εάν η μορφή είναι προσφιλή πρός εσένα ως άνθρωπος βέβαια θα είχες δυνατότητα να δείς και άλλες θείες μορφές και πνευματικούς διδασκάλους ανάλογα με την κουλτούρα σου,την βιοθεωρία σου, το δόγμα σου, την πίστη σου γενικότερα. Εξαιτίας του παραπάνω έχει βγεί και το ρητό ότι οι Κινέζοι βλέπουν τους άγγελους τους σχιστομάτηδες.

cybershamangrΝέο Μέλος
08/09/2006, 23:52:18
Καλησπέρα σε όλους(ες).

Είχα περίπου 6 μήνες να διαβάσω το forum και ένα χρόνο να γράψω κάτι.
Από την ενασχόληση με την ΑΠ όλο αυτό το διάστημα (δεν ήταν και πολύ έντονη βέβαια) μπορώ να πω 2-3 πραγματάκια.

Το πρώτο είναι και χιουμοριστικό.
Η προσπάθεια επίτευξης ΑΠ μειώνει αισθητά το ροχαλητό.

Θα γελάσετε πολλοί διαβάζοντας το, αλλά όταν μου το επισήμανε ένας φίλος μου (μιλάμε για μεγάλη διαφορά – έτσι μου είπε) άρχισα να σκέφτομαι που μπορεί να οφείλεται (μιας και δεν είχα κάνει κάποια σχετική θεραπεία ή κάτι άλλο) και κατέληξα ότι ήταν στις προσπάθειες για ΑΠ.

Ξέρετε το ροχαλητό δεν μπορεί να το αντιληφθεί κανείς – πρέπει κάποιος άλλος να του πει σχετικά.

Δεν είναι νομίζω αυτή καθαυτή η ΑΠ αλλά η διαδικασία της χαλάρωσης και η προσπάθεια έλεγχου της συνειδητότητας η οποία σε κάνει να αναπνέεις πιο ομαλά και κυρίως από τη μύτη και όχι από το στόμα, πράγμα που έχει σαν αποτέλεσμα όταν σε πάρει τελικά ο ύπνος (αφού δεν έχεις πετύχει ΑΠ) να συνεχίζεις να αναπνέεις πιο χαλαρά και από τη μύτη οπότε μειώνεται και το ροχαλητό.
Είναι δηλ. μια ακούσια εξάσκηση.
Έτσι με τον καιρό αλλάζεις τον τρόπο αναπνοής σου και κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Αυτό το συμπέρασμα έβγαλα χωρίς να είμαι ούτε γιατρός ούτε ειδικός.

(Προσωπικά το διάφραγμα μου είναι πιο κλειστό από όσο θα έπρεπε πράγμα που έχει σαν συνέπεια την ανάγκη αναπνοής και από το στόμα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Αυτό μου είχε πει κάποτε ένα ΩΡΛ και σε αυτό είχε αποδώσει σε μεγάλο βαθμό το ροχαλητό)

Ένα δεύτερο είναι σχετικά με το Brainwave Genarator.
Δοκίμασα αρκετά presets σχετικά με ΑΠ και διαπίστωσα ότι βοηθούν κυρίως να φτάσεις μέχρι την κατάσταση των δονήσεων. Από εκεί και πέρα χρειάζονται τα κλασικά για να γίνει ΑΠ. Και μάλλον να σταματήσεις να ακούς το preset για να μην αλλάξει τις συχνότητες στις οποίες ήδη έχεις συντονιστεί.

Μια τεχνική που δοκιμάζω τώρα τελευταία είναι αυτή του σημείου. Φτάνεις γρήγορα στη φάση των δονήσεων και τις αποχώρησης. Αν καταφέρεις να το ελέγξεις και να μη φοβηθείς ή ενθουσιαστείς η επόμενη φάση είναι η ΑΠ. Σε εμένα δουλεύει αρκετά καλά. Το πρόβλημα μου είναι από εκεί και μετά.
Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση : http://www.oobe.za.net/content/view/20/50/

Τελικά νομίζω ότι το πιο κρίσιμο σημείο είναι η αποβολή των φόβων και του ενθουσιασμού όταν φτάνεις στη φάση των δονήσεων ή της κατάστασης trans αλλιώς.

Το να φτάσεις μέχρι εκεί είναι εύκολο, από εκεί και μετά είναι το δύσκολο το οποίο θέλει και εξάσκηση αλλά και όλα τα υπόλοιπα που έχουν αναφερθεί και αφορούν την καθημερινότητα και πως μπορεί κανείς να είναι πιο ήρεμος και χαλαρός χωρίς φόβους, άγχη, σκέψεις και προβληματισμούς.

Επίσης ή αποβολή των προηγουμένων νομίζω ότι βοηθά και στο να έχει αρκετή διάρκεια μια ΑΠ.

Έχω βγει αρκετές φορές έξω από το φυσικό σώμα με ΑΠ αλλά με ελάχιστη διάρκεια και ανάξιες λόγου εμπειρίες. Και ακόμα περισσότερες είμαι στη φάση μέσα – έξω Δηλ. εκεί που πάω να βγω ή ψιλοβγαίνω – τσουπ επιστροφή.
Και επειδή όλα αυτά είναι συνειδητά και η αντίληψη ταυτόχρονα τόσο του φυσικού όσο και του αστρικού σώματος είναι βιωματική έχω καταλήξει ότι η ΑΠ είναι πραγματικό γεγονός και όχι φανταστικό δημιούργημα του εγκεφάλου.

Αυτά τα λίγα (ή πολλά), ελπίζω να μην σας κούρασα και να γράψω ξανά σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Η Ελπίδα πεθαίνει προτελευταία. Τελευταία πεθαίνει η Προσπάθεια.

dj antonisΝέο Μέλος
22/09/2006, 05:33:12
loipon filoi kai files..... eime neos sto forum.....
kai sxetika neos stin astral projection......
kathe fora sinanto problima.....
exo ftasei arketes fores stis doniseis .....
exo akousei arketes omilies anthropon ti stigmi pou eime se trance state.....
alla den exo kataferei na proxoriso....
kai tora teleutea me anisixei to gegonos tou oti den mporo na ftaso se trance katastasi ton teleuteo kairo.....
upaxei kapoios o opios tha mporouse na me simboulepsei sto thema?
kapoios pou exei empiria apo astral projection?
kapoios pou exei biosei kapoia pragmata?
giati exo diabasei pola alla i empiria metraei......

sas euxaristo polu.... eime neo melos kai proxorao dunata gia a.p.
makarina exo apotelesmata... sas euxaristo....

giati na min mas mathenan sto sxolio astriki provoli?

thelisi na yparxi.... kai tha katafereis polla.......

22/09/2006, 07:53:58
Αγαπητέ dj antonis, καλώς ήλθες στις Συζητήσεις του Esoterica!

Θα σε παρακαλούσα να έγραφες με ελληνικούς χαρακτήρες ώστε να είναι ευανάγνωστα τα μηνύματα σου σε όλους.

In anticipation of my resurrection...

dj antonisΝέο Μέλος
22/09/2006, 15:55:16
ναι φιλε εχεις δικιο.απλα ειχα ενα προβλημα με τον browser μου.
Αλλα τωρα το εφτιαξα...
θελω καποιος αν μπορει να με συμβουλευσει στο πως να προχωησω μετα την κατασταση trance.....
διοτη αρκετες φορες εχω φτασει εκει και συναντω διαφορα προβληματα...
αν υπαρχει κανεις που εχει βιωσει μια αστρικη προβολη και εχει εμπειρια πανω στο θεμα θα το εκτιμουσα πολυ αν μου δινε την συμβουλη του.......
ευχαριστω πολυ ......

thelisi na yparxi.... kai tha katafereis polla.......

meteorΜέλος
22/09/2006, 18:39:11
Γειά σας.

Αγαππητέ φίλε Yngwie, έχεις αναφερθεί σε παλιότερο ποστ, ότι κάποιος μπορεί να προβληθεί στο υποσυνείδητό του.
Υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες τεχνικές για αυτό το σκοπό;
Επίσης πως αντιλαμβάνεσαι (σιγουρεύεσαι) ότι όντως έχεις προβληθεί στο υποσυνείδητο.
Και τέλος ποιά τα συγκεκριμμένα οφέλη.

Ελπίζω να μην ξεφεύγω τελείως από το κυρίως θέμα.

Ευχαριστώ

YngwieΜέλος
24/09/2006, 21:12:26
quote:

Γειά σας.

Αγαππητέ φίλε Yngwie, έχεις αναφερθεί σε παλιότερο ποστ, ότι κάποιος μπορεί να προβληθεί στο υποσυνείδητό του.
Υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες τεχνικές για αυτό το σκοπό;

Ναι φίλε μου γίνεται και ήταν σημαντικό κομμάτι εκπαίδευσης των μυημένων απο την αρχαιότητα. Οι τεχνικές και οι μέθοδοι πολλές, μία π.χ είναι τεχνικές οι οποίες να σε φέρουν σε κατάσταση lucid dreaming (διαυγές ονειρο) και να ξυπνήσεις μέσα σε αυτό , να αναγνωρίσεις ότι είναι όνειρο και στη συνέχεια να κινηθείς σε άλλα πεδία καθώς το όνειρο θα διαλυθεί γύρω σου.

Η παραδοσιακή άποψη (και κυρίως των αποκρυφιστών ) για το υποσυνείδητο είναι πολύ πλατύτερη απο αυτή που έχει ο μέσος ψυχολόγος ή ψυχίατρος. Μόνο ο Karl Yung προχώρησε λίγο παραπέρα με τις θεωρίες του επ αυτού.

Η παραδοσιακή λοιπόν άποψη είναι ότι το υποσυνείδητο είναι μία μικρή λίμνη συνδεόμενη με ένα κανάλι με μία πολύ μεγαλύτερη θάλασσα (τις σκέψεις, εικόνες, επιθυμιες κτλ όλων των ανθρώπων για άλλους Συλλογικό ασυνείδητο ή και σε πιό χονδροειδή μορφή Αστρικό πεδίο.

Το υποσυνείδητο λειτουργεί μόνο με εικόνες και δεν καταλαβαίνει ούτε απο εκκλήσεις αλλά ούτε απο προσταγές. Εκεί πετάμε ότι μας στενοχωρεί, ότι μας πιέζει κτλ Εάν οραματιστούμε καθαρά εικόνες και του τις προβάλλουμε αυτές τείνουν να γίνουν πραγματικότητα τηρουμένων των αναλογιών. Για αυτό για τους αρχαίους θεωρούνταν μαγικό.

Π.χ έχουμε κάποιον ο οποίος χρωστάει το ενοίκιο και ξέρει ότι ο σπιτονοικοκύρης του θα χτυπήσει την πόρτα σε τρείς ημέρες και θα ζητήσει το νοίκι αλλά δεν έχει να το πληρώσει. Το βράδυ λοιπόν που θα κοιμηθεί η φοβία του θα έχει περάσει στο υποσυνείδητο το οποίο δύναται να δημιουργήσει ένα όνειρο ότι σε πετάνε απο το σπίτι σπιτονοικοκύρης, δικαστικός κλητήρας κτλ υλοποιώντας τους χειρότερους φόβους μας.

Επίσης για αρκετούς αποκρυφιστές το υποσυνείδητο θεωρείται μεγάλος αντίπαλος καθώς όταν πας να ανακτήσεις τον έλεγχο του εαυτού σου πλήρως τότε ανθίσταται εξαιρετικά σθεναρά. Π.χ αποφασίζεις να κόψεις το τσιγάρο και εκεί που σου γκρίνιαζε η μάνα σου συνέχεια ξαφνικά έρχεται και σου προσφέρει πούρο και εκπλήσσεσαι.

Εκει το υποσυνείδητο δεικνύει τη δράση του και τη δύναμη του στην διαμόρφωση καταστάσεων για αυτό και η εκτενής εκπαίδευση του ήταν επιβεβλημένη στα ιερατεία, τα τάγματα, το σαμανισμό κτλ Για τον ψυχίατρο επίσης αποτελεί εργαλείο καθώς απο την ανάλυση των εικόνων του πάσχοντος θα βγεί συμπέρασμα για απωθημένα και συμπλέγματα.

quote:
Επίσης πως αντιλαμβάνεσαι (σιγουρεύεσαι) ότι όντως έχεις προβληθεί στο υποσυνείδητο.

Απο τη φύση του ονείρου που βλέπω. Απαξ και αποκτηθεί συνειδητότητα του ότι ονειρεύεσαι αναγνωρίζεις εύκολα ότι είσαι σε όνειρο και το παρακάμπτεις και συνεχίζεις για άλλα πεδία .

Π.χ ένας φίλος μου έλεγε μία ημέρα ότι είδε τον εαυτό του και την μητέρα του σε μία περίεργη βάρκα με ένα σκάφος σαν γόνδολα και δίπλα μία πολη χτισμένη δίπλα στην λίμνη. Ξαφνικά η μητέρα του λέει είμαστε στην Ελβετία και απαντάει αυτός Ποιά Ελβετια ρε μάνα , ΟΝΕΙΡΟ είναι. Αμέσως το σκηνικό διαλύθηκε . εννοείται ότι απο εκεί μπορείς μετά να πάς οπουδήποτε καθώς είσαι σε αστρική προβολή στην θάλασσα που λέγαμε παραπάνω και όχι στην λίμνη του υποσυνείδητου σου.

quote:
Και τέλος ποιά τα συγκεκριμμένα οφέλη.

πολλά που θα ήθελε κανείς τόμους να τα αναλύσει. Π.χ κάποιοι ακολουθούν ημισαμανικές μεθόδους δημιουργώντας με τη φαντασία τους διάφορα χωνιά που καταλήγουν σε πόρτες όπου κάθε πόρτα γράφει και ένα προτέρημα ή ελάττμα του χαρακτήρα τους , π.χ πόρτα ΘΥΜΟΣ, πόρτα ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ κτλ

Πηγαίνοντας π.χ στην πόρτα ΘΥΜΟ εάν καταφέρει κανείς και αποσυμβολίσει αυτά που θα δεί στο συγκεκριμένο δωμάτιο (αρκεί να μην φοβάται καθώς αυτό μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνο) θα δεί που πάσχει και θα το διορθώσει , δεν θα χει κρυφές πλευρές μέσα του που μπορούν να αναδυθούν ή να εκραγούν ανα πάσα στιγμή όπως στο μέσο "αδούλευτο" με αυτοανάλυση άτομο.

Μία παραπλήσια τεχνική θα ήταν αυτή της ψυχανάλυσης η οποία όμως απαιτεί πολύ χρόνο, έμπειρο γιατρό και πολύ μεγάλο κόστος. Ελπίζω να σε κάλυψα λίγο στα βασικά.

quote:
Ελπίζω να μην ξεφεύγω τελείως από το κυρίως θέμα.

Ευχαριστώ

Οχι και πολύ καθώς το υποσυνείδητο και η λειτουργία του συσχετίζονται άμεσα με την Αστρική προβολή.

meteorΜέλος
25/09/2006, 15:01:47
Καλησπέρα.

Αγαπητέ φίλε Yngwie, σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.
Κατατοπιστικός επί των ερωτήσεών μου, βέβαια μου δημιουργήθηκε κάποια απορία σχετικά με το τρόπο που δουλεύει το υποσυνείδητο με τις εικόνες, το αφήνω όμως για να μην είμαστε εκτός θέματος.

Καλή συνέχεια