ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΖΗΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ (Σχετικά με εμπειρία κατά την διάρκεια του ύπνου) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΖΗΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ (Σχετικά με εμπειρία κατά την διάρκεια του ύπνου) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

MachineHead31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
MachineHeadΝέο Μέλος
15/02/2004, 19:15:47
Γεία σας. είναι η πρώτη φορα που γράφω στο Forum αυτο κ ζητώ συγγνωμη αν έπρεπε να μπεί η ερώτηση καπου αλλου...!
Ηταν μια απλή νύχτα πριν απο 2-3 χρόνια. Ανέβηκαμε με τον αδερφό μου στην κρεββατοκαμαρα μας κ πέσαμε για ύπνο. (Ενημερωτικα το σπιτι ειναι 7 ετών κ οι πόρτες ολοκαινουργίες, αλουμινιου οι μπαλκονόπορτες κ δεν μπένει ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΕΡΑΣ)Πριν πέσω στο κρεββάτι, οπως καθε φορα κλείδωσα την πόρτα. Στις 3 παρα κατι κ ενω κοιμόμασταν Αρχισε να χτυπαει σαν τρελή η "κουδουνίστρα" (αυτο που κρεμαμε στις πόρτες για να ακούμε οταν μπαινει κάποιος... που έχει 5-6 σολινάκια, ελπιζω να καταλαβατε). ξυπνίσαμε κ οι δυο. κ εγω κ ο αδερφός μου. ανοίγω το φώς κ αυτό σταμάτησε να χτυπάει αλλα το είδαμε κ οι δύο να κουνιέτε λες κ το είχαν πίασει με το χέρι κ το είχαν χτυπήσει με όλη τους την δύναμη. μετα απο λίγα δευτερόλεπτα σταμάτησε. Ψύχρεμα σηκώθηκα κ κοίταξα αν η πόρτα ηταν κλειδωμένη ή είχε μπεί καποιος μέσα... κ δυστηχώς ηταν κλειδωμένη. Κλειστή κ η μπαλκονόπορτα.

Το θετικο στην υπόθεση ειναι οτι κ ο αδερφός μου το έζησε οπότε δεν μπορει να ήταν καποιό όνειρο ή παραίσθηση. Εχω την εντύπωση οτι κάτι ηταν εκει. Δεν ξέρω αν ηταν καλο ή κακο κ δεν ξέρω γιατί να κάνει αυτο που έκανε. Μπορει να υποθέσει κανείς τι συνέβει?

Elfish DimosΜέλος
15/02/2004, 20:04:52
Καλησπερα machinehead! Ελπιζω να εισαι καλα. Αυτο που κρεμιοταν(σαν την ονειροπαγιδα κατι?) ερχεται σε επαφη με την πορτα? Ακουσατε εκεινη την στιγμη να τριζει και η πορτα?

Keep nature alive..Mother earth will revenge...

MachineHeadΝέο Μέλος
15/02/2004, 20:32:36
Συγγνωμη που δεν το διευκρίνησα. Ναι. Ειχα ενα καρφι πανω απο την πόρτα κ αυτο κρεμόταν έτσι ωστε οταν ανοιγε η πόρτα αναγκαστικά να το κουνήσει κ να ακουστεί. Δεν ακουστηκε η πορτα να τρίζει, ασε που κ να ετριξε εμείς κοιμόμασταν κ ξυπνίσαμε αφου το "κουδουνισμα" δεν έλεγε να σταματήσει... TNX!

Elfish DimosΜέλος
15/02/2004, 20:45:31
Να υποθεσω οτι ηταν και οι γονεις σας σπιτι? Ξερουν οτι κλειδωνετε την πορτα? Γιατι αν ηθελε καποιος να μπει μεσα στο δωματιο σας εφοσον ειναι κλειδωμενα μονο και μονο με την δυναμη που θα βαλε θα εκανε την ονειροπαγιδα να κουνιεται..

katiaΜέλος
15/02/2004, 21:12:35
KATAΡΧΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ESOTERICA.ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΕΙΝΕ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΔΟΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ.ΜΕΡΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΣΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ.ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΡΑΧΟΥΣ ΕΠΑΝΩ ΤΡΙΖΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ.

MachineHeadΝέο Μέλος
15/02/2004, 21:22:20
Κοιτάξτε λίγο... στο ταβάνι εχουμε κ λάμπα κ ονειροπαγίδες. Δεν έγινε κανένας σεισμός ουτε τιποτα αλλο "φυσιολογικό". Οι γονείς μου κοιμόντουσαν την ώρα που έγινε αυτο. Απλά έγινε Οτι σας είπα κ χωρις αμφισβητίσεις. Ούτε έσμπροξαν την πόρτα ούτε τίποτα τέτοιο. Οσο κ να σμπρώχνεις μια κλειδωμένει πόρτα δεν μπορει να κουνιθεί αυτό παρα ελάχιστα. Αυτο που θέλω να καταλάβετε είναι οτι προκλήθηκε ΜΈΣΑ απο το δωμάτιο αυτο. Οσο για την εικασία να μου έκανε ο αδερφός μου πλάκα την απορύπτω!!!

pappous_manowarΝέο Μέλος
16/02/2004, 14:06:13
Me liga logia ta aporipteis ola... ektos twn parafusikwn

+

MachineHeadΝέο Μέλος
16/02/2004, 18:07:09
oxi agaphte den aporiptw tipota omws ola ekei odhgoun. Seismos DEN egine... (8a kouniotan h lampa h oi oneiropagides) h portes kleidomenes k jafnika mesa sta agria mesanyxta sto spiti mou ,to opoio den einai se mia polh k na exei fasaria alla se ena apomerw xwrioudaki, Kouniete "SAN TRELH" ayth h koudounistra... k enw mesa sto dwmatio eimai MONO Egw k o aderfos mou. Mporei na mh me pisteyeis OMWS ETSI EGINE!!!! sou fenetai Logiko ? emena ka8olou!!!!
parakalw opoion exei k thn paramikrh idea na kanei post. TNX k sorry gia ta greeklish

Crystal_tearΜέλος
16/02/2004, 18:19:10
Αγαπητέ Mac με χαρά σε καλοσςριζω στο esoterica,

Διακρίνω εναν εκνευρισμο στα λόγια σου, ενδιαφέροντα τα οσα μας λες, καλώς αναζητάς απαντήσεις. Δε νομιζω ομως οτι αυτο το γεγονος αξιζει να σε επιραζει σημερα μετα απο 3-4 χρόνια.

Σε παρακλώ μην γράφεις greeklish αν δεν υπάρχει λόγος

Με απέρατη αγάπη... C.t

MachineHeadΝέο Μέλος
16/02/2004, 20:37:35
C.t. Με αυτο το υπέροχο ύφος. Κανένας εκνευρισμός. παραμένει ενα θέμα χωρις καμία ουσιαστική απάντηση! μονο αυτο ζητώ. Ευχαριστω πολυ!
αδελφικά δικός σου

mindtrapΝέο Μέλος
16/02/2004, 20:57:18
Μα αγαπητε μου φιλε MachineHead για ποιο λογο αναρωτιεσαι; Δεν ξερεις οτι στην ζωη συμβαινουν τετοια φαινομενα ανεξηγητα; Εκτος αυτου οποια ερμηνεια και αν σου δωσουν, εσυ βαθια μεσα σου θα παψεις να πιστευεις οτι ισως και να ηταν κατι αλλο; Ακριβως την ιδια γνωμη εχω κι εγω. Ενα βραδυ επιστρεφοντας με τον αδελφο μου στο σπιτι μας(μενουμε μονοι μας, διοτι ειμαστε φοιτητες εκτος Ελλαδας) κατα τις 4, οταν πηγαμε να ξαπλωσουμε ο αδερφος μου παρατηρησε οτι πανω στην πορτα μας εσωτερικα ειχε σχοιματιστει ενας μεγαλος σταυρος απο ενα υγρο κολλωδη λευκο. Εννοειται ταραχτηκαμε εκεινο το βραδυ και ομολογω φοβηθηκαμε. Τον σταυρο αυτον τον εχω πλυνει πολλες φορες και με χλωρινη αλλα παντα ειναι εκει. Και σε εμενα σε οσους το ειπα δεν μου εδωσαν ικανοποιητικη απαντηση αλλα και τι να κανω; Το δεχομαι οπως ειναι αφου πλεον ειναι μεσα στο σπιτι μου εδω και 6 χρονια. Παντως αφου ειναι σταυρος καλο θα ειναι, ετσι δεν ειναι;

strange things are reflections of our dreams into reality.

16/02/2004, 21:30:59
quote:
στην πορτα μας εσωτερικα ειχε σχοιματιστει ενας μεγαλος σταυρος απο ενα υγρο κολλωδη λευκο

ΩΧΧΧ νάτο πάλι!
Εκτόπλασμα μου θυμίζει αυτό.(γνωστό πια ότι το σιχαίνομαι)
Ρίξε μια ματιά στο θέμα για το εκτόπλασμα αν θες..

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

SpinΝέο Μέλος
16/02/2004, 22:40:59
Εγώ νομίζω ότι κακώς αναζητάς απαντήσεις γιατί είσαι ήδη πεπεισμένος ότι συνέβη κάτι μεταφυσικό. Απορρίπτεις αμέσως οποιαδήποτε λογική εξήγηση σου δοθεί σαν να σε "ενοχλεί". Οκ νομίζω ότι αυτό που θέλεις να ακούσεις είναι πως μία αόρατη δύναμη, μην έχοντας κάτι καλύτερο να κάνει, μπήκε στο δωμάτιό σου και άρχισε να κουνάει μία ονειροπαγίδα που βρήκε πρόχειρη! Ναι, τωρα μπορείς να λες κι εσύ ότι είχες μια μεταφυσική εμπειρία! Wow!

GlorfindelΜέλος
16/02/2004, 22:55:40
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!

ΘΑ ΠΩ ΦΙΛΕ MACHINE HEAD ΠΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΙΑ "ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ" ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...

ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΓΕΙΡΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ...
ΤΑ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ,ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ,ΠΑΙΧΝΙΔΙΣΜΑ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ....

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

mindtrapΝέο Μέλος
16/02/2004, 23:13:16
Φιλη Ελευθερια, κοιταξα το Εκτοπλασμα και ευχαριστω για την υποδειξη σου. Ισως εγω ομως να εκανα καποιο λαθος διατυπωσης. Το υγρο στην πορτα μου ειναι διαφανο. Παρολαυτα δεν νομιζω να ηταν καποιο φαντασμα η κατι τετοιο. Οτι κι αν ηταν, αφου εχει σχημα σταυρου δεν με ενοχλει. Ευχαριστω παντως που ασχοληθηκες.

17/02/2004, 00:08:17
Αγαπητέ mindtrap,το χρώμα μάλλον με μπέρδεψε(λευκό).

quote:
Παρολαυτα δεν νομιζω να ηταν καποιο φαντασμα η κατι τετοιο. Οτι κι αν ηταν, αφου εχει σχημα σταυρου δεν με ενοχλει.

Σωστή προσέγγιση!!
Είναι καλύτερο να μη βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα,να μη παθιαζόμαστε και κολλάμε σε γεγονότα,γιατί αυτό κάποιες φορές έχει άσχημα αποτελέσματα...(κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα)

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

Elfish DimosΜέλος
17/02/2004, 13:38:37
Φιλε machinehead σκεφτηκες μηπως οτι μπορει να ηταν καποιο εντομο?(ακριδα,κατσαριδα η κατι αρκετα μεγαλο.Και μια αλογομυγα αν σκασει πανω κει μπορει να προκαλεσει καποιου ειδους θορυβο)Παντα μιλαω με πιθανοτητες.Πρεπει πρωτα να αποκλισουμε τις φυσικες αιτιες και υστερα να φτασουμε στις μεταφυσικες..
Με εκτιμηση..'Το Ξωτικο'

Crystal_tearΜέλος
17/02/2004, 13:41:20
Glorfindel θες να πεις οτι κάποιο πλασμα μπικε στο δωμάτιο απλά για να παιξει? Θα μου φενόταν λογικότερη η προσέγκηση μια οντοτιτας η οποια θα ήθελε να επικοινωνισει για καποιο λογο , κατα ποσο ομως αυτο ειναι δυνατων αφου απο οσα ξέρω δεν είναι και το πλεον ευκολο να μπενωβγενουν οντοτιτες στα σπιτια μας χωρεις προσκληση και μαλιστα οταν ειναι στο σπιτι οι προστατες του "Αυτοι που το φροντιζουν"?

Spin οταν καποιος θέλει να καφιεται οτι εχει μια μεταφυσικη εμπιρια δεν χριαζετε επιβεβαιοση. Καλά κανει και ψάχνεται ο Mac.

Ευχαριστώ!

SpinΝέο Μέλος
17/02/2004, 19:46:43
Δεν ξέρω αν το παρατήρησες αλλά κανείς εδώ, ούτε ο Μαc, δεν ψάχνεται ή τουλάχιστον δεν ψάχνεται σωστά. Κάθε τι που μας φαίνεται περίεργο, το ψάχνουμε πρώτα από λογικής ή επιστημονικής άποψης και πίστεψέ με στο 99% των περιπτώσεων υπάρχουν απαντήσεις. Αυτό το 1% που μένει δεν είναι μεταφυσική.Για μένα δεν υπάρχει μεταφυσική! Αυτά που δεν εξηγούνται είναι πράγματα που ο ανθρώπινος νους δεν μπορεί να συλλάβει και ίσως δεν τα εξηγήσει ποτέ! Μετά τη φυσική υπάρχει η άγνοια του ανθρώπου που τον οδηγεί στο να πιστεύει σε μεταφυσικά, πράγμα που γίνεται από αρχαιοτάτων χρόνων. Δεν το πιστεύω ότι κουνήθηκε μια ονειροπαγίδα και υπάρχει κάποιος άνθρωπος σήμερα που πιστεύει πως αυτό ήταν μεταφυσικό!!

mindtrapΝέο Μέλος
17/02/2004, 20:56:45
Με ολο τον σεβασμο φιλε Spin, οταν λες οτι δεν το πιστευεις οτι κουνηθηκε η ονειροπαγιδα, εννοεις οτι ο παραπανω φιλος μας μας λεει ψεματα; Δε νομιζω πως μαζευτικαμε εδω για να κοροιδευει ο ενας τον αλλο και να τον αμφιζβητει. Ουτε βεβαια βλεπω το λογο να λεμε ψεματα εδω μεσα, αφου ουτε οφελος υπαρχει, ουτε γνωριζομαστε. Και φυσικα ο ανθρωπος το ειπε στο καταλληλο forum, ετσι δεν ειναι;;;;;; Εγω εδω μεσα δεν εχω διαβασει και πολλα λογικα πραγματα, αλλα μου αρεσει να παιρνω ιδεες και απο αλλους. Δεν μπορω να πω οτι την ονειροπαγιδα την κουνησε καποιο φαντασμα, αλλα δεν θα βαλλω και το χερι μου στην φωτια, γιατι δεν ημουν εκει και δεν μπορω να αποδειξω κατι.