- ΖΗΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ (Σχετικά με εμπειρία κατά την διάρκεια του ύπνου) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ηταν μια απλή νύχτα πριν απο 2-3 χρόνια. Ανέβηκαμε με τον αδερφό μου στην κρεββατοκαμαρα μας κ πέσαμε για ύπνο. (Ενημερωτικα το σπιτι ειναι 7 ετών κ οι πόρτες ολοκαινουργίες, αλουμινιου οι μπαλκονόπορτες κ δεν μπένει ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΕΡΑΣ)Πριν πέσω στο κρεββάτι, οπως καθε φορα κλείδωσα την πόρτα. Στις 3 παρα κατι κ ενω κοιμόμασταν Αρχισε να χτυπαει σαν τρελή η "κουδουνίστρα" (αυτο που κρεμαμε στις πόρτες για να ακούμε οταν μπαινει κάποιος... που έχει 5-6 σολινάκια, ελπιζω να καταλαβατε). ξυπνίσαμε κ οι δυο. κ εγω κ ο αδερφός μου. ανοίγω το φώς κ αυτό σταμάτησε να χτυπάει αλλα το είδαμε κ οι δύο να κουνιέτε λες κ το είχαν πίασει με το χέρι κ το είχαν χτυπήσει με όλη τους την δύναμη. μετα απο λίγα δευτερόλεπτα σταμάτησε. Ψύχρεμα σηκώθηκα κ κοίταξα αν η πόρτα ηταν κλειδωμένη ή είχε μπεί καποιος μέσα... κ δυστηχώς ηταν κλειδωμένη. Κλειστή κ η μπαλκονόπορτα.
Το θετικο στην υπόθεση ειναι οτι κ ο αδερφός μου το έζησε οπότε δεν μπορει να ήταν καποιό όνειρο ή παραίσθηση. Εχω την εντύπωση οτι κάτι ηταν εκει. Δεν ξέρω αν ηταν καλο ή κακο κ δεν ξέρω γιατί να κάνει αυτο που έκανε. Μπορει να υποθέσει κανείς τι συνέβει?
Keep nature alive..Mother earth will revenge...

+
parakalw opoion exei k thn paramikrh idea na kanei post. TNX k sorry gia ta greeklish
Διακρίνω εναν εκνευρισμο στα λόγια σου, ενδιαφέροντα τα οσα μας λες, καλώς αναζητάς απαντήσεις. Δε νομιζω ομως οτι αυτο το γεγονος αξιζει να σε επιραζει σημερα μετα απο 3-4 χρόνια.
Σε παρακλώ μην γράφεις greeklish αν δεν υπάρχει λόγος ![]()
Με απέρατη αγάπη... C.t
αδελφικά δικός σου
strange things are reflections of our dreams into reality.
quote:
στην πορτα μας εσωτερικα ειχε σχοιματιστει ενας μεγαλος σταυρος απο ενα υγρο κολλωδη λευκο
ΩΧΧΧ νάτο πάλι!
Εκτόπλασμα μου θυμίζει αυτό.(γνωστό πια ότι το σιχαίνομαι
Ρίξε μια ματιά στο θέμα για το εκτόπλασμα αν θες..
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
ΘΑ ΠΩ ΦΙΛΕ MACHINE HEAD ΠΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΙΑ "ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ" ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...
ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΓΕΙΡΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ...
ΤΑ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ,ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ,ΠΑΙΧΝΙΔΙΣΜΑ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ....
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!
quote:
Παρολαυτα δεν νομιζω να ηταν καποιο φαντασμα η κατι τετοιο. Οτι κι αν ηταν, αφου εχει σχημα σταυρου δεν με ενοχλει.
Σωστή προσέγγιση!!
Είναι καλύτερο να μη βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα,να μη παθιαζόμαστε και κολλάμε σε γεγονότα,γιατί αυτό κάποιες φορές έχει άσχημα αποτελέσματα...(κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα)
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
Με εκτιμηση..'Το Ξωτικο'
Spin οταν καποιος θέλει να καφιεται οτι εχει μια μεταφυσικη εμπιρια δεν χριαζετε επιβεβαιοση. Καλά κανει και ψάχνεται ο Mac.
Ευχαριστώ!