- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 4". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
SoSaT
Και τα δύο σημεία λοιπόν πραγματοποιήθηκαν.
Τα "σημεία" που αναφέρονται στον "προφήτη" Κοσμά, το γνωστό υπάλληλο του Σουλτάνου και υπερασπιστή της οθωμανικής δουλείας, συνήθως "επαληθεύονται" γιατί τις προφητείες τις "ανακάλυψε" ο Καντιώτης πολύ μετά την ύπαρξη του γεγονότος.
Κι αυτό γιατί ο Κοσμάς ούτε προφητείες είπε ούτε προφητείες έγραψε ούτε κανείς, σύγχρονος ή μεταγενέστερος, είχε ακούσει ποτέ γι'αυτές, ούτε τις κατέγραψε κανείς, ούτε τις δημοσίευσε κανείς μέχρι που τις "ανακάλυψε" ο Καντιώτης, 170 χρόνια μετά το θάνατο του Κοσμά.

macedon
quote:quote:
SoSaT
Και τα δύο σημεία λοιπόν πραγματοποιήθηκαν.Τα "σημεία" που αναφέρονται στον "προφήτη" Κοσμά, το γνωστό υπάλληλο του Σουλτάνου και υπερασπιστή της οθωμανικής δουλείας, συνήθως "επαληθεύονται" γιατί τις προφητείες τις "ανακάλυψε" ο Καντιώτης πολύ μετά την ύπαρξη του γεγονότος.
Κι αυτό γιατί ο Κοσμάς ούτε προφητείες είπε ούτε προφητείες έγραψε ούτε κανείς, σύγχρονος ή μεταγενέστερος, είχε ακούσει ποτέ γι'αυτές, ούτε τις κατέγραψε κανείς, ούτε τις δημοσίευσε κανείς μέχρι που τις "ανακάλυψε" ο Καντιώτης, 170 χρόνια μετά το θάνατο του Κοσμά.
macedon
Μα δεν μιλά για τον Κοσμά ο SoSaT!!
Μη μπερδεύεσαι!

quote:
Ψηλός
Μα δεν μιλά για τον Κοσμά ο SoSaT!!
Μη μπερδεύεσαι!
Στην Χαλκιδική όπου εδίδασκε ο Άγιος Κοσμάς, σύμφωνα με τη μαρτυρία γεροντοτέρων που μετέδωσε σε μας ο καπετάνιος κ. Παρασκευάς Κοκώνας, όταν ρωτήθηκε για το πότε θα έρθουν τα χρόνια των γεγονότων της Πόλης, έδωσε και τα εξής δύο σημεία που θα προηγηθούν
Από το βιβλίο "Κοσμάς ο Αιτωλός" του Μητροπολίτου
Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτη
Πώς εγώ καταλαβαίνω ότι μιλάει για τον Κοσμά; Αλήθεια, εσύ για ποιόν λες ότι μιλάει, για τον ... Αλογοσκούφη;

macedon
quote:Η Εγνατία οδός θα έχει ολοκληρωθεί περίπου στα μέσα του 2009.Αν δεν γίνει κάτι φίλτατε SoSat, το καταλαβαίνεις ότι βγαίνεις εκτεθειμένος;; Είμαι περίεργος την δικαιολογία θα μου βρείς μετά;;;
Άλλη προφητεία παρεμφερής είναι η 103η της συλλογής Τριανταφύλλου: «Όταν γίνει η Εγνατία
οδός, τα στρατεύματα θα περάσουν από αυτήν
Η σημερινη Εγνατια ειναι απο Ηγουμενιτσα μεχρι Κηποι (Αλεξανδρουπολης)
ασχετο...

quote:
Richter
Αν δεν γίνει κάτι φίλτατε SoSat, το καταλαβαίνεις ότι βγαίνεις εκτεθειμένος;; Είμαι περίεργος την δικαιολογία θα μου βρείς μετά;;;
Οτι ο θεός μας λυπήθηκε και μας έδωσε παράταση να μετανοήσουμε, κτλ. κτλ..
quote:
dimka
Γνωριζει κανεις τιποτα για κατι το οποιο μπορει να συμβει σε 15-20 ημερες απο σημερα?
Ναι. Ερχεται ο Οκτώβριος.

macedon
Σύμφωνα με το καινουριο ημερολόγιο ποτέ το Πάσχα δεν μπορεί να πέσει πριν τις 4 Απριλίου άρα αυτο το ξεχνάμε εντελώς. Τώρα με το παλιό μεχρι το 2100 που κοιταξα παλι δεν πεφτει το πασχα 25η Μαρτιου.
Διαβασα σε ενα φορουμ που εγραφε ενας παππάς οτι το μικρο πασχα ειναι ο 15Αυγουστος και μερικοι ισχυριζονται οτι ειναι και τα χριστουγεννα, που παλι δεν γινεται να συμπεσει πασχα με 15Αυγουστο η Πασχα με Χριστούγεννα.
Στο μυαλο μου μου ερχονται οι εξης θεωριες.
.
Η οτι καποια χρονιά απο τα χριστουγεννα μεχρι πασχα θα εχουμε καιρο καλοκαιριου και για αυτο αναφερει οτι 2 καλοκαιρια και 2 πασχαλιες θα πεσουν μαζι διοτι δεν θα υπαρχει εποχη να ξεχωριζει αναμεσα σε χριστουγεννα και πασχα (καθως απο οτι ανεφερα και πιο πριν τα χριστουγεννα οι Καππαδοκες τα ονομαζαν μικρο Πασχα.
Ή οτι σαν μία πασχαλια εννοει ισως το πασχα των καθολικών και το πάσχα των ορθοδοξων να πεσει την ιδια μερα.Και οι 2 πασχαλιες που λεει να εννοει οτι σε 2 χρονιες το πασχα καθολικων και ορθοδοξων θα ειναι την ιδια μερα και τα 2 καλοκαιρια οτι αναμεσα σε στην πρωτη χρονια και την δευτερη ο καιρος θα ειναι πολυ καλος.Το 2010 και το 2011 το πασχα των καθολικων και των ορθοδοξων πεφτουν την ιδια μερα και αν ισχυει η δευτερη θεωρια μου το ποθουμενο θα ερθει τοτε.
quote:¨quote:
Richter
Αν δεν γίνει κάτι φίλτατε SoSat, το καταλαβαίνεις ότι βγαίνεις εκτεθειμένος;; Είμαι περίεργος την δικαιολογία θα μου βρείς μετά;;;Οτι ο θεός μας λυπήθηκε και μας έδωσε παράταση να μετανοήσουμε, κτλ. κτλ..
quote:
dimka
Γνωριζει κανεις τιποτα για κατι το οποιο μπορει να συμβει σε 15-20 ημερες απο σημερα?Ναι. Ερχεται ο Οκτώβριος.
macedon
Εμενα παντως καποιος μου σφυριξε πως θα εχουμε δυσκολο απο αποψη εθνικων θεματων, Οκτωβριο. Ισως πολυ δυσκολο...