ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- περιεργη προαισθηση - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- περιεργη προαισθηση - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

constantia22 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
constantiaΝέο Μέλος
07/08/2010, 08:01:38
καλημερα.ευχαριστω παιδια πολυ με αυτα που γραψατε με καθησυχασατε πολυ. αιθεροβαμων μου θυμησες την γιαγια μου με τη λεξη αλαφροισκιωτη!!χρονια ειχα να το ακουσω.επισης μου ειπες λεξη κλειδι,εγκεφαλικα κυμματα.λεω να ξεκινησω απο εκει ψαχνοντασ για καποιο βιβλιο σχετικο με αυτο.ευκαιρια τωρα το καλοκαιρι που δεν εχω πολυ δουλεια,να ασχοληθω.ξερεις αυτο ηθελα να μαθω να μου πει καποιος μια ιδεα που να μου ακουγεται σωστη κι εγω να το ψαξω,ειχα ξεκινησει με την αυρα αλλα δεν με επεισαν τα τεστακια.και σε καμια περιπτωση δεν θα ρωταγα ατομο κολλημενο με θρησκεια η αστρολογια η μεντιουμ.οποτε βιβλιο και παλι βιβλιο.
ασχετο....τι γελιο εχω ριξει τοσο καιρο στην αναζητηση που κανω!!!!!!!!!!!! υπαρχουν διαφορα τεστακια.τα τελευταια που εκανα για πλακα ηταν τι ημουνα στην προηγουμενη ζωη.λοιπον ημουν ιταλος χτιστης.αλλα το καλυτερο.....κυριες και κυριοι του esoterica εχετε την τιμη να μιλατε με τον superman!!!!!!!!!!
waterman πως να βρω το στοιχειο?μονο βαση αστρολογιας μπορεσα αλλα δεν πιστευω στους αστρολογους?

07/08/2010, 18:54:53
Αχχχ το πηλοφόρι το μυστρί σε έκανε ετσι τελικά !!!
Πάντως είπες τη μαγική λέξη "καλοκαιράκι" ...
απελευθέρωσε τη σκέψη σου , "άδειασε" την από ΟΛΑ
κάτσε σε μια παραλία με τον καλό σου ... and just look
τι ? όχι κάτι συγκεκριμένο , απλά "άδειασε"
(θα φέρει αποτέλεσμα θα δεις)

α μη το ξεχάσω έχω και κάτι μερεμέτια ...
(να προτιμάμε τους δικούς μας ανθρώπους)

καλές βουτιές !!!