- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 2 ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Ellovos,
Μόνο το Μαράκι8 κερνάμε καφεδάκι;;;
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΙΛΕ OANNHSEA ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ
ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΥΔΡΑ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑ.
ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΜΑΣΑΖ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ.

Εντάξει βρε με έπεισες.
Δεν είχα σκοπό να έρθω φέτος, αλλά για το μασάζ...
Ελπίζω μόνο στο μεταξύ να μην έχουμε τσακωθεί για κάποιο θέμα...
ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΥΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.

Είναι σε άλλο κόσμο ή με γερά ποροφόλια...
Και υπάρχει ανακοίνωση ότι η Κίνα θα ξεπεράσει φέτος τις ΗΠΑ σε εκπομπές αερίων...
Ανάθεμα τγην τρέλα μου...
Τι έγινε, ψηθήκατε ;
Και τι να πούμε εμείς βρε με 3-4 βαθμούς ποιο πάνω;
Δροσιστικά φραπεδάκια θέλετε;
Ορίστε μπόλικα!!!

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
Ευτυχώς είμαι στο γραφείο όπου είναι ένα μίνι ψυγείο από άποψη θερμοκρασίας!
Εχθές μου χάλασε το ένα air condition στο σπίτι και ψήθηκα αρκετά.
Νόμισα ότι δεν θα περνούσε ποτέ αυτή η μέρα να έρθω εδώ να γλιτώσω! ![]()
quote:
Nαι... αλλα γενικοτερα, ειναι ανυποφορη.... και καθε χρονο θα ειναι χειροτερα!!!
Αυτό, φίλε μου, το έχω ακούσει από άλλα 2 άτομα.

In anticipation of my resurrection...
Με μία δροσιά στα χείλη όλη την ημέρα...
Ένα φρεντοτσίνο και γρήγορά...
Dying, εάν είναι να βάζουμε από τώρα το αρκουδίσιον τι θα πράξεις στα τέλη του Ιουλίου που θα βράζουν και οι πέτρες; Έχεις κάποιον να σου γεμίσει την οικία με πάγο..
Τι θυμήθηκα τώρα - γρανίτα παγωτό φράουλα με σιρόπι σοκολάτα....μμμμ
Το καθιερωμένο κέρασμα

Φρέντο στο μπαλκόνι.Περιττό να πω ότι δεν είναι η θέα του γραφείου μου αυτή(εγώ βλέπω κάτι χωράφια..)αλλά οκ,δεν είναι κακό να ονειρεύεσαι...
Και σήμερα λέω να κεράσω και παγωτάκια,χεχε!!

ellovos,αν είμαι καλά(ποτέ δεν ξέρεις) και περάσω από Ύδρα φέτος,θα έρθω για καφεδάκι σίγουρα.Αλλιώς,έλα Αρμάτα τον Σεπτέμβρη στις Σπέτσες.Δυστυχώς δεν έχω αξιωθεί να έρθω στα Μιαούλεια ποτέ,μόνο στην Αρμάτα,οπότε δεν έχω άποψη για τα Μιαούλεια.Η Αρμάτα όμως είναι εντυπωσιακότατη,εκτός από μια φορά πριν 3-4 χρόνια,που ήθελαν οι Σπετσιώτες να κάνουν τόσο εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που στην κυριολεξία μας κάψανε όσους είμασταν μπροστα μπροστά!!!

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη
quote:
Dying, εάν είναι να βάζουμε από τώρα το αρκουδίσιον τι θα πράξεις στα τέλη του Ιουλίου που θα βράζουν και οι πέτρες; Έχεις κάποιον να σου γεμίσει την οικία με πάγο..
Τι θυμήθηκα τώρα - γρανίτα παγωτό φράουλα με σιρόπι σοκολάτα....μμμμ
Το σπίτι μου, αγαπητέ, το χτυπάει ήλιος από το ξημέρωμα έως το απόγευμα.
Τέντα δεν έχει, η ταράτσα ακριβώς από πάνω δεν έχει μόνωση και το αποτέλεσμα είναι να είναι ένας φούρνος.
Ακόμα κι αν έχω ανοιχτά τα air conditions με τις ώρες, αν τα κλείσω για μια ώρα αρχίζεις να νιώθεις ασφυξία...
Υ.Γ. Καλή η γρανίτα αλλά χωρίς σιρόπι σοκολάτα!
Καλό μου maraki8, μπορείς να επιληφθείς? ![]()
![]()

In anticipation of my resurrection...
Ωχχχ... και ακομα δεν ανεβηκε στο μεγιστο η θερμοκρασια οπως λενε...
Διαβαστε το σχετικο αρθρο:
Αφόρητη ζέστη
Σε κλοιό καύσωνα τις επόμενες ημέρες όλη η χώρα
Αθήνα
Τελευταία ενημέρωση 22/06/07 08:00
Καύσωνα που θα θυμίζει το καλοκαίρι του 1987 ζει η χώρα με τον υδράργυρο να ξεπερνά το Σαββατοκύριακο στα ηπειρωτικά τους 43C και τις ελάχιστες θερμοκρασίες σταθερά πάνω από τους 25 βαθμούς. Σε υψηλά επίπεδα η κατανάλωση ρεύματος.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ, το θερμόμετρο έως την Κυριακή θα σκαρφαλώσει στους 43 βαθμούς Κελσίου και η ζέστη θα συνοδευτεί από όλους τους επιβαρυντικούς παράγοντες: ρύπανση, άπνοια και υγρασία χωρίς μεταβολή τις νυχτερινές ώρες.
Το κύμα καύσωνα θα δοκιμάσει, όπως είναι φυσικό, και τις αντοχές του δικτύου της ΔΕΗ. Tην Τετάρτη παρουσιάστηκαν προβλήματα ηλεκτροδότησης σε τμήματα περιοχών του Νέου Ηρακλείου, της Νέας Ιωνίας, των Θρακομακεδόνων, του Περιστερίου, του Χαϊδαρίου και της Εκάλης.
Χωρίς ρεύμα για περίπου μισή ώρα έμειναν επίσης περιοχές στον Εύοσμο, στο Πάρκο Κεραιών Χορτιάτη και κάποια τετράγωνα της οδού Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη, ενώ ανάλογα προβλήματα είχε και η πόλη της Μυτιλήνης.
Την Πέμπτη προβλήματα ηλεκτροδότησης παρουσιάστηκαν στη Θεσσαλονίκη, ιδιαίτερα στην Πυλαία, τη Θέρμη και τη Νέα Ελβετία. Στην Αττική σημειώθηκαν διακοπές στο Περιστέρι, το Χαλάνδρι, τη Νέα Φιλαδέλφεια, το Χολαργό, τη Νίκαια και το Πέραμα.
Η κατανάλωση άγγιξε τα 9.500ΜW την Τετάρτη και τα 9.649MW την Πέμπτη. Το ρεκόρ όλων των εποχών σημειώθηκε στις 21 Αυγούστου 2006 με 9.965MW.
Εν τω μεταξύ στα ύψη έχουν εκτοξευθεί οι πωλήσεις των κλιματιστικών με αποτέλεσμα σε πολλά καταστήματα να έχουν εξανλτηθεί τα αποθέματα.
Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ των Νέων της Παρασκευής, οι πωλήσεις έχουν αυξηθεί έως και 200% σε σχέση με το 2006.
Η ΔΕΗ από κοινού με τον ΔΕΣΜΗΕ (Διαχειριστής Ελληνικού Συστήματος Μεταφοράς) έχουν επεξεργαστεί ένα σχέδιο εκτάκτου ανάγκης για την αποφυγή μπλακάουτ, το οποίο προβλέπει ως έσχατο μέτρο ακόμη και τις περικοπές ρεύματος στα νοικοκυριά.
Στα ευχάριστα νέα, το γεγονός ότι η ζέστη δεν έχει φέρει και πυρκαγιές. Ο κίνδυνος παραμένει, ωστόσο, είναι μικρός, αφού ακόμη και αν εκδηλωθούν κάποιες τις επόμενες ημέρες η άπνοια θα διευκολύνει την Πυροσβεστική να τις ελέγξει.
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας καλεί τους πολίτες να λαμβάνουν τα στοιχειώδη μέτρα αυτοπροστασίας: να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, να ντύνονται με ελαφρά ανοιχτόχρωμα ρούχα, να φορούν καπέλο, να καταναλώνουν νερό και να περιορίσουν την κατανάλωση αλκοόλ.
Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στην περίπτωση των μικρών παιδιών και των ηλικιωμένων.
Παράλληλα, η ΔΕΗ ζητά από τους καταναλωτές να μην χρησιμοποιούν ενεργοβόρες ηλεκτρικές συσκευές (ηλεκτρικές κουζίνες, σίδερο, πλυντήριο, θερμοσίφωνας) στις ώρες αιχμής και να μην ρυθμίζουν τα κλιματιστικά σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.
Εξοικονόμηση ενέργειας στο δημόσιο
Εγκύκλιο που αφορά την εξοικονόμηση ενέργειας στο δημόσιο τομέα, κατά το διάστημα από 25 Ιουνίου έως το τέλος Αυγούστου 2007, υπέγραψαν ο υπουργός Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Π.Παυλόπουλος και ο υπουργός Ανάπτυξης Δ.Σιούφας.
Τα μέτρα εξοικονόμησης αφορούν τα κτίρια του δημόσιου τομέα (ιδιόκτητα ή μισθωμένα), της Αυτοδιοίκησης και των Εποπτευόμενων Φορέων. Εξαιρούνται τα Νοσοκομεία και οι Υπηρεσίες και οι Φορείς Περίθαλψης, Κοινωνικής Προστασίας και Ασφαλίσεως, συμπεριλαμβανομένων των Καταστημάτων των Ασφαλιστικών Οργανισμών.
Τα μέτρα περιλαμβάνουν: μείωση λειτουργίας των κλιματιστικών μηχανημάτων, περιορισμό φωτισμού των κτιρίων στο αναγκαίο επίπεδο, εντατικοποίηση της παρακολούθησης, συντήρησης και ελέγχου των συστημάτων αυτόματης διακοπής της ηλεκτρικής τροφοδοσίας των γραμμών δημοτικού φωτισμού και φωτισμού λοιπών κατηγοριών.
Newsroom ΔΟΛ
ΠΑΓΩΤΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΚΕΡΝΑΤΕ... ο καφες ειναι βαρυς για την ζεστη! "κολλαει" το στομα

quote:
Ελπίζω μόνο στο μεταξύ να μην έχουμε τσακωθεί για κάποιο θέμα...
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΦΙΛΕ OANNHSEA ΕΧΩ ΑΠΕΙΡΗ ΜΠΙΝΕΛΙΚΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΕΑΝ ΤΣΑΚΩΘΕΙΣ ΜΠΩΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΘΥΜΑΝΕΙΣ.

Εχω μείνει και απο απουσίες...
Όταν θα είσαι ολομόναχος θα ανήκεις μόνο στον εαυτό σου...
quote:
Γειαααααααα!Τι γίνεται;!Ναι maraki μου χάθηκα,προβλήματα άσε...Θα σκάσω μέχρι αύριο!!!...Τουλάχιστον αξίζει!!!!!Βλέπω όμως μια χαρά τα περνάτε ε;Η ζέστη στην Αθήνα είναι φρικτή...Πάω στην Αυστραλία που έχει κρύο!
Εχω μείνει και απο απουσίες...Όταν θα είσαι ολομόναχος θα ανήκεις μόνο στον εαυτό σου...
Kαι το Γιοχανεσμπουργκ μια χαρα ειναι... μεχρι 8 βαθμους εχει ![]()

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη
ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ .

Το Μόναχο η καλύτερη πόλη στον κόσμο για να ζει κανείς
Λονδίνο
Το βρετανικό περιοδικό Monocle δημιούργησε μία λίστα με τις 20 καλύτερες πόλεις στον κόσμο για να ζει κανείς. Στην κορυφή της λίστας βρέθηκε το Μόναχο, ενώ τη δεύτερη και τρίτη θέση καταλαμβάνουν η Κοπεγχάγη και η Ζυρίχη αντίστοιχα.
Η λίστα περιλαμβάνει πόλεις που διαθέτουν την καλύτερη ποιότητα ζωής. Το περιοδικό έλαβε υπόψη του μια σειρά στοιχείων, από τα επίπεδα απασχόλησης, το πόσο πράσινο μπορεί κανείς να βρει στην πόλη, την υποδομή και άλλες πόλεις.
«Για μας σημαντικός παράγοντας ήταν ο καιρός, όπως και το έγκλημα. Επίσης κοιτάξαμε εάν είναι εύκολο να περάσεις καλά σε αυτές τις πόλεις. Θέλαμε να συμπεριλάβουμε παράγοντες όπως το εάν μπορεί κάποιος να πιεί ένα ποτό μετά τις 10 το βράδυ, εάν είναι δύσκολο να ψωνίσει κανείς και εάν οι ώρες που είναι ανοιχτά τα καταστήματα είναι φιλικές προς τον καταναλωτή» δήλωσε ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Τάιλερ Μπρουλ.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στην εικοσάδα δεν περιλαμβάνονται το Λονδίνο και η Νέα Υόρκη, ενώ το Παρίσι βρίσκεται μόλις στη 19η θέση.
Τη δεκάδα της λίστας συμπληρώνουν το Τόκιο, η Βιέννη, το Ελσίνκι, το Σίδνεϊ, η Στοκχόλμη, η Χονολουλού και η Μαδρίτη.
Newsroom ΔΟΛ

Με τετοια ζεστη, χρειαζομαστε κατι δροσιστικο...
το βασικοτερο καταρχην:

σε μεγαλες ποσοτητες, αλλα να μην καταφευγουμε στις καταχρησεις. ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ για να το χασουμε

Edited by - PREDATOR on 23/06/2007 10:49:50