ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ανάρτηση φωτογραφιών - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- ανάρτηση φωτογραφιών - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

iaira6 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
iairaΜέλος
12/07/2007, 21:48:24
Θέλω να αναρτήσω κάποιες φωτογραφίες που ήρθαν στα χέρια μου αλλά δεν υπαρχουν μέσα σε κάποιο site στι internet. Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας να με βοηθήσετε να τις αναρτήσω;
Ευχαριστώ πολύ...
13/07/2007, 03:13:02
Γεια σου iaira.

Μπορείς να επισκεφτείς το θέμα:
Πώς να εισάγω εικόνα? <--- κάνε κλικ

Έχω γράψει εκεί οδηγίες, για το πως θα ανεβάσεις τις φωτογραφίες που θες και πως θα τις βάλεις σε κάποιο μήνυμα.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

iairaΜέλος
24/07/2007, 07:36:11
Εδώ και 2 εβδομάδες έχω στείλει τις φωτογραφίες μου στο esoterica@forums.gr, σας έχω στείλει και ένα μέιλ ότι δεν μου έχετε στείλει ακόμη τις διευθύνσεις για να αναρτήσω το θέμα που θέλω, αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση....
Το βάζω εδώ λοιπόν, μήπως κάποια στιγμή πάρω από σας απάντηση... Πότε επιτέλους θα έρθουν οι διευθύνσεις που ζητάω να αναρτήσω το θέμα που θέλω;...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
24/07/2007, 08:23:33
Αγαπητή iaira, εάν απέστειλες 2 e-mails στην ηλεκτρονική διεύθυνση που αναφέρεις πιθανότατα δεν θα λάβεις απάντηση γιατί είναι λανθασμένη...

Η σωστή ηλεκτρονική διεύθυνση είναι:

forums@esoterica.gr

Θα μπορούσες επίσης να κοιτάξεις και το παραπάνω clickable link που σου προτείνει η amalia ώστε να μάθεις κι εσύ την διαδικασία που απαιτείται για να ανεβάσεις μια φωτογραφία σε κάποιο θέμα.

Καλή σου μέρα!

In anticipation of my resurrection...

Angelic DragonΜέλος
08/08/2007, 17:02:05
εγω δεν εχω καταλαβει ακομα...για να βαλουμε μια εικονα....πρεπει να κανουμε τι ακριβώς; δεν βορουμε να βαλουμ καποια απο τις εικονες που είναι αποθυκευμένες στον υπολογιστή μας;;; και πως;
08/08/2007, 17:55:32
Angelic Dragon έκανες κλικ στον τίτλο Πώς να εισάγω εικόνα? που υπάρχει στο προηγούμενο μήνυμά μου;
Εάν κάνεις, θα σε βγάλει σε ένα θέμα όπου υπάρχουν λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με τις εικόνες. Σε περίπτωση που δεν καταλάβεις κάτι από τις οδηγίες, μπορείς στη συνέχεια να μας ρωτήσεις σε εκείνο το θέμα.

Το παρόν θέμα απενεργοποιείται.
Για συμβουλές σχετικά με την ανάρτηση φωτογραφιών υπάρχει το θέμα:

Πώς να εισάγω εικόνα?
(κάνεις κλικ - και μπαίνεις!! )

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!