ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Βγάλτε το άχτι σας….ΒΡΙΣΤΕ… ΤΣΑΚΩΘΕΙΤΕ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Βγάλτε το άχτι σας….ΒΡΙΣΤΕ… ΤΣΑΚΩΘΕΙΤΕ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Ramoglou30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
10/05/2003, 12:18:00
Darkangel_78 εμένα μη με απειλείς γιατί θα σου βγάλω κι άλλες φώτο στο διαδύκτιο .

Ορίστε κύριοι για να ξέρετε με ποια έχουμε να κάνουμε

O αναζητών
Apostolos

10/05/2003, 12:44:20
Χαχα Αποστόλη με κατάλαβες!!!!

….ε λοιπόν καλά! Ομολογώ….

Θέλω να Πλατοαγαπησω όλες τις γυναίκες του εσωτερικά!

Δεν θα αφήσω ούτε μια παραπονεμένη!!!

Μαρα μου, αισθάνομαι σαν κερασάκι του παγωτού σου!
Φωτεινή μου, είμαι κάτω από το φως σου! Λούσε με!!!
Λιλιθακι μου, άσε με να απλώσω τριαντάφυλλα στο κορμάκι σου!
Αμαλιακι μου….άσε με να σου σιγοψιθυρίσω γρίφους στο αυτάκι σου!
Λύκαινα μου, αν δεν δαγκώνεις πολύ, έλα γλυκεία μου να γρυλίσουμε μαζί!
Άγγελε μου, πρόσεχε τις φτερούγες σου, μην καείς από τη φλόγα μου…
Εκτος Οριων,….τα όρια είναι για τους limited ραμογλιους… Έλα μου!
Γατουλινα μου, ασε τα ψιψι και τα ψιψινια….. έλα στον τίγρη!!!
Ατμουλα!!! Πιάσε δυο μαστίγια…θέλω να με δαμάσεις!

Δεν γράφω σε όλες... αφηνω και σε σενα σαν δημοκρατης που ειμαι!

Πλάτωνας είναι το επίθετο…. με λένε Έρωτα…. ραμογλιου!!!!

MaraΜέλος
10/05/2003, 12:48:22
Α μαλιστα...ολες!! αχμμμμ εμας μας ρωτησες ομως αν θελουμε να σε μοιραζομαστε??

Ψιτ κορες... δεν την κανουμε ολες εμεις για καφε και να αφησουμε τον ερωτιλο Πλατωνα και ναζιαρη ramoglou να τα βρουν μεταξυ τους ??

And I keep on wondering....

10/05/2003, 12:57:22
Αγαπημένη μου Mara θύμισε μου να σε μπουφλίσω αύριο από κοντά για να μη λες ότι σου αρέσει .
Που έκανα ρε εγώ νάζια ;
Που είπα ότι θέλω να με αφήσετε μόνο μου με τον σεξοφιλόσοφο ;
Ε ;
Που ;
Άντε για να μη μιλήσω παραπάνω και δεν κάνει !!!!!!

O αναζητών
Apostolos

MaraΜέλος
10/05/2003, 13:02:22
Εγω φταιω που σκεφτικα να σου δωσω και μια πιο γλυκεια ιδιοτητα απο το να πω σκετο "ramoglou"
Και να φαω και ξυλο απο πανω ....!!!! τσ τσ τσ τσ

GlorfindelΜέλος
10/05/2003, 15:00:59
ΠΟΛΥ ΕΡΩΤΑΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ....
ΕΕΕΕΡΩΤΑΑΑΑΑΑ..........
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΩΩΩΩΤΑΑΑΑΑΑΑΑ..........

FotiniΜέλος
10/05/2003, 15:15:39
Ναιιι ποιοςςς με φωναξεεεεεε (καλα πως την ειδαμε ετσι!!)

Πλατωνα καλε μου αν σε λουσω με το Φως μου θα εχουμε θεματα!!!

Ramoglou ω Ramoglou τι καλη που ηταν η εξομολογηση...παρολο που δε σου αρεσε οταν ειπα οτι θα σας νικησουμε την Κυριακη!

Μαρα σε ειπαν κουκουναρα η εμενα μου φανηκε???

Καροτσεριιι καροτσεριιιι πιασεεε το μαστιγιοοο στο χεριιιι
κι ελααα απο εδωωωωωωω

GlorfindelΜέλος
10/05/2003, 15:21:38
ΑΣΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΑ ΕΙΠΑΜΕ....
ΣΙΓΑ ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ....

ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!

MaraΜέλος
10/05/2003, 15:39:15
Συνταγες για κουλουρακια δεν ανταλασουμε ????
ΟΟΟΟχιιιιι????? ιιιιιιιιιιιι!!!!! Εγω αυτο καταλαβα πως γινετε εδω μεσα!!! Φτου παλι στο κοσμο μου ειμαι !!!

Βρε Φωτεινη!!! Εγω το αφησα να περασει ασχολιαστο για να μην μου μεινει το παρατσουκλι και εσυ το ξανα τονιζεις!!!

Glorfindel να σαι καλα που διευθετεις να μην ταραζουν τον υπνο (Του δικαιου) μου - (αχ πως μου αρεσει να καυγαδιζω με τον γαντι )

GlorfindelΜέλος
10/05/2003, 15:54:16
quote:
να καυγαδίζω με τον γάντι..

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΣ;;;;;;;;

Α ΡΕ ΜΑΡΑ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ........

MaraΜέλος
10/05/2003, 17:16:38
Ρε Glortetoie μου τι ειναι αυτο που κανω εδω και η 2 μερες και δεν το εχω παρει ειδηση??

Τον υπνο μου κοντευω να χασω ψαχνωντας να βρω τι κανω!!!

Darkangel_78Μέλος
10/05/2003, 17:40:56
quote:
Η Darkangel_78 άδραξε την ευκαιρία και την έπεσε πάραυτα στον «ψάχνω γυναίκα φιλόσοφο» προτάσσοντας το στήθος της για να τον υπερασπιστεί

Tάδε έφη ο έτερος ESOTERICοσυνάδελφος Ramoglou και στο καπάκι δημοσίευσε μια φωτογραφία ΜΟΥ!!!! Και χωρίς την άδειά μου!!Φτού σου βρε! Αλλά σε συγχωρώ γιατί είναι από τις ωραίες φωτό μου.
Εν πάσει περιπτώσει,ανάμεσα σε μας τους δυο να είσαι σίγουρος ότι ο Πλάτωνας (γιατί,για τα μάτια του γίνεται ο καυγάς) θα προτιμήσει ΕΜΕΝΑ.Τώρα πώς θα τα βγάλει πέρα με ΟΛΑ τα κορίτσια του ΕSOTERICA.gr...δε με νοιάζει και ιδιαίτερα!!!
Εγώ τον είχα προειδοποιήσει,αν θυμάστε!

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

10/05/2003, 19:59:47
Αισθάνομαι σαν σπαγέτο…

Ραμογλιου

Πάντως φχαριστώ για τις φωτογραφίες κοριτσια.!!! Είσαστε όλες κούκλες!!!

Σκοτεινός άγγελος!

Μαρα!

Φωτεινή!

ΛΥΚΑΙΝΑ

Γατούλα

Λιλιθ!

Η Αμαλία παιδιά λόγω διαστάσεων, δεν χωράει!!!

Μα εγώ την αγαπώ το ίδιο!!

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 10/05/2003 21:02:40

GlorfindelΜέλος
11/05/2003, 00:39:20
quote:
τι ειναι αυτο που κανω εδω και η 2 μερες και δεν το εχω παρει ειδηση??

ΕΙΠΑΜΕ Η ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΟΛΛΑΣ......
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΣΥ...
ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ....

quote:
Τον υπνο μου κοντευω να χασω

ΟΥΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...

ΑΡΕΣΩ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ......
ΑΧΧΧ ΘΑ ΜΕ ΦΑΤΕ ΒΡΕ ΣΕΙΣ.....

MaraΜέλος
11/05/2003, 01:08:31
Glortetoie και μετα ξυπνησες ?? Η ακομα κοιμασε????

Πλατωνα ε αυτο δεν το περιμενα!!! Παλι καλα που εβαλα στο email "για τα ματια σου μονο!!!!" Μειον ενα κερασακι
(Φωτεινη και σου ειπα να στειλεις την αλλη που δειχνει οτι ειμαστε διδυμες!!!)

Παντως δεν μπορω να πω...πολυδιαστατο το τοπικ...απο καυγα ξεκινησε, σε Χρυσο κουφετο τραβηξε και τωρα γιναμε πασαρελα ... για τα πανυγηρια ποτε θα καταληξουμε δεν ξερω ακομα!!!

11/05/2003, 07:40:39
ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ

quote:
Εν πάσει περιπτώσει,ανάμεσα σε μας τους δυο να είσαι σίγουρος ότι ο Πλάτωνας (γιατί,για τα μάτια του γίνεται ο καυγάς) θα προτιμήσει ΕΜΕΝΑ.

Αγγελικούλα ποιος σου είπε ότι θέλω να προτιμήσει εμένα ;;;;;;;;;;
Να σε χαίρετε που σ έχει !!!!!!!!!!!
Και σένα και όποια άλλη ουδόλως με ενδιαφέρει .

Λοιπόν όσο στο θέμα επικρατεί η παλινόρθωση του χαμένου ερωτικού γίγνεσθαι , του ψευτοφιλόσοφου εγώ θα απέχω .

Άμα είναι να παίξουμε μπούφλες φωνάξτε με .

O αναζητών
Apostolos

Edited by - Ramoglou on 11/05/2003 07:41:46

11/05/2003, 08:44:43
Αγαπητές μου φίλες…. και θαυμάστριες!!!! Χιχιχιχι

Βλέποντας την ψυχική κατάσταση απελπισίας, που έπεσε ο συμπαθής κατά τα αλλά Αποστόλης, επιθυμώ όπως οι σχέσεις μας, γυρίσουν στην ομαλότητα!

Πες τε του σας παρακαλώ πως τον αγαπάτε!!!
Πες τε του πως δεν κοιμάστε τα βράδια, αν η σκέψη σας… δεν τον αγκαλιάσει!!!!

Νασαστε καλά όλοι παιδία! Αρκετά γελάσαμε!

Καιρός να γυρίσουμε στα σοβαρά μας, διαφορετικά Αδμιν και ΘωΘ, θα πάρουν ανάποδες!

11/05/2003, 11:48:32
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
"O πατέρας των παιδιών μου;...Μα, εγώ δεν έχω πατέρα!"
λυπημένα ένα δάκρυ κύλησε στο τζιν μπουφάν της, που από τον καιρό που ήταν καλόγρια, φόραγε πάντα στις μεγάλες συγκινήσεις...
"Μα"...η φωνή του τρεμούλιασε για λίγο στο βαθύ σκοτάδι, σκοτάδι που μόνο με ψαλίδι μπορούσες να κόψεις το σκοτεινό του πέπλο που με σκοτάδι σκοτίνιαζε τον τόπο..."Μα...θυμάσαι τότε στην κατοχή; Τότε που φεύγατε; Και το τραίνο σφύριζε; Ε; Θυμάσαι το μενταγιόν; Το σταυρό; Το χρυσό που φοράς;"
..."Το σταυρό;... Που ξέρεις εσύ για το σταυρό;"
Γύρισε και έριξε μια ματιά όλο νόημα στο μενταγιόν που πάντα φορούσε στον κρινόλευκο λαιμό της.
"Κόοοοοοορη μου!"
"Πατέρα!!!"
--------------------------------------------------------------------------------

Αμαλία μάλλον μπερδεύτηκες! Το μεταξύ Τύρου και αχλαδιού είναι αλλού!
Ας σε βοηθήσω δίνοντας σου το Link!

http://esoterica.gr/FORUMS/forum.asp?FORUM_ID=23

Εκτός και αν είμαι τόσο αδαής και δεν μπορώ να πιάσω τα τοσο βαθιά νοήματα.

Καλημέρα Εχέμβροτε.
Οχι, δεν μπερδεύτηκα, ξέρω που είναι το τυρί (στο ψυγείο) και το αχλάδι (στο Βερόπουλο). Και -πέρα από την πλάκα τώρα- όπως βλέπεις απαντώ εδώ, μιας και το ξέρεις ότι δεν έχω σκοπό να χαλάσω κάποιο θέμα, πράγμα που με μια μπηχτούλα ίσως υπονοείς!!!

Αντλώ όμως αφορμή από αυτό που έγραψες, για να διατυπώσω μια δική μου θέση απέναντι στο πολύ καυτό θέμα του τυριού και του φρούτου.
Πολύ σωστά λοιπόν έχει θεσπιστεί αυτή η θεματική κατηγορία, ώστε να μην γεμίζουμε τα υπόλοιπα σοβαρά θέματα με τσακωμούς, μακρόσυρτες ανταλλαγές χιουμοριστικών ατακών, αλλά και για να μη βρίσκονται διεσπαρμένα παντού θέματα άσχετα με τα φόρουμς. Μέχρις εδώ λοιπόν συμφωνώ.
Ωστόσο Εχέμβροτε -κι αυτό είμαι πολύ σίγουρη ότι τουλάχιστον εσύ το ξέρεις και το έχεις βιώσει- δεν μου αρέσει να κάνω χιούμορ (καλό ή κακό) σε χώρο "ειδικά διαμορφωμένο για χιούμορ". Είναι σαν να τελειώνεις μια πολύ πολύ σοβαρή συζήτηση, με αγέλαστο και σοβαρότατο ακροατήριο, και μετά να λές: "Τώρα, θα σας πω ένα ανέκδοτο! Γελάστε!"

Γιατί ενοχλούμασταν όταν σε μια πολύ σοβαρή παράδοση ενός μαθήματος στο σχολείο, λέγοντας μια άσχετη ατάκα, ο δάσκαλος μας έλεγε: "πέστε τα αστεία σας στο διάλειμμα κι όχι μέσα στο μάθημα!";

Και αφού ξέρω ότι εγώ ήμουν τέτοιο άτομο, κι απ'ότι έχω διαβάσει σε άλλο μήνυμά σου, ήσουν κι εσύ, δεν καταλαβαίνω γιατί να μου την πεις ειδικά εσύ!

αυτή...που τα κατάφερε!

drumx13Μέλος
11/05/2003, 16:24:54
μονο λιγες ωρες σας μεινανε κολογαυροι
μονο λιγες ωρες τελος στο κοκκινο παρακρατος μετα κατι κοτεραδες ο πρασινος λαος θα τους στηλει σπιτι...
με το πρασινο μιλι παραμασχαλα....Ασε που οπως ειπε και ο Alastis γλυστραει πολυ.... αυτος ξερει υποθετω.... και δεν θα ποναει....θα τσουζει.... ειδατε τι καλοι ρε που ειναι οι βαζελοι θα βαλουν στου μανολη το μιλι βαζελινη για να μπει καλυτερα .....
Οπως ειπε και ο εγκαθετος κοτερας- η φωνη του κοκκαλη στο τοπικ- Αδερφες και παλικαρια γιναται μαλια- κουβαρια

Συντρoφικα και αγωνιστικα χαιρετησματα στην Darkangel ειναι γεγονος οτι οι Εξυπνοι Ανθρωποι ειναι και βαζελοι και οι ηληθιοι ολυμπιακοι γι αυτο και οι ολυμπιακοι ειναι περισοτεροι

war in the past,the present and the future....
war go on

Edited by - drumx13 on 11/05/2003 16:26:31

11/05/2003, 18:29:26
Υπάρχουν αστεία και αστεία Αμαλιακι! Όταν ένας άνθρωπος εκφράζει τα εσώψυχα του με έναν τρυφερό και ευαίσθητο τρόπο, δεν καταλαβαίνω αυτού του είδους Humor πως μπορείς να το κάνεις. Είναι ασέβεια και απρέπεια.
Το Humor έχει και όρια Αμαλία.

Τώρα μπορεί να μου πεις, δεν αφορούσε εσένα αυτό το ‘αστείο’ μου, αλά την λίλιθ!
Δεν είναι έτσι όμως. Εμμέσως θίγει και μένα.

Λες να τρελάθηκα και να κάθομαι να ‘την λέω’ σε εσένα συγκεκριμένα που σε θεωρώ άτομο εκπληκτικό! Με humor που για κατ’εμέ τσακίζει κόκαλα!Ούτος η άλλος είσαι μεγάλη μορφή!’ και το ξέρεις! Αυτό όμως ρε συ Αμαλία δεν σημαίνει ότι δεν θα σου πω κάτι που με ενόχλησε. Μα ο τρόπος που εκδήλωσα την ενόχληση μου, δεν νομίζω να είναι σκληρός η προσβλητικός.
Πως αλλιώς θα μπορούσα να σου πω ότι με ενόχλησε (τσίμπησε ευαίσθητη χορδή) κάτι αρκετά; στέλνοντας σου λουλούδια;

Πάνα καλώ κρατερόν,νόμιον,κόσμοιο τό σύμπαν...

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 11/05/2003 18:33:54