- ***ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ***(Το βιβλίο) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
αλλα δεν ΜΠΟΡΩ να επιτρεχω στον εαυτο μου να "φοβαται"
Πες οτι ναι, πιστευω σε αυτην την ΓΕΛΟΙΑ υποθεση...
Πως να συνεχιζω να ζω λοιπον?
Μηπως κανεις απο σας ΔΕΝ εχει κανει καμμια "κουτσουκελα"(?) ωστε να "βρει" πατημα ο "σατανας" για να σας παρει...
Δηλαδη θα πρεπει να ζω με τον φόβο?
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΖΩ ΜΕ ΦΟΒΟ...ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΤΕ Η ΚΑΛΙ ΕΙΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ "ΚΑΚΗ" ΕΠΙΡΟΗ...
Διημηουργησαμε το Σατανα για να κρυβομαστε πισω απο τα εγκληματα μας!
Τοσο εγωιστης ειναι ο ανθρωπος που υοτε καν παραδεχετε τα λαθη του!
τι να πω σας λυπαμε...ειτε σας αρεσει ή οχι... (με την καλη εννοια)
τωρα και να με καταραστειτε ή να με κοντραρετε μονο κακο στον εαυτο σας θα κανετε...
quote:
Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ..
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΜΑ ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ???
[/quote]
Αγαπητέ μου cybermaster κατ'αρχάς σε ευχαρίστώ πάρα πολύ που έδειξες τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για το θέμα μου οι απαντάσεις σου το ξές πως δεν είναι λίγες...
Αυτό το οτι ο ΣΑΤΑΝΑΣ θα έερεθι κα θα μας κυβερνίσει στην αρχή δεν το πιστεψα ούτε & εγώ μετά όμως απο περιέργεια (είμαι πού περίεργο άτομο) ρώτησα τον θεολόγο μου,δεν πήρα καμία πλήρες απάντηση & έτσι κατάληξα στο να καταγύγω σε Ιερέα και μου είπε χαρακτηριστηκά "ΕΡΧΟΝΤΕ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ"
δεν με ικανοποιησε και δυστιχω΄ς αναγκάστικα να καταφύγω σε άλλους δύο Ιερείς που εκεί πήρα την διαφωτιστική απάντηση οτι μεν έρχοντε δύσκολοι καροι αλλά και οτι όλα αυτά περη σατανά στην γη και κυρίευση της γης αληθεύουν...
Δεν ξέρω τι να πω και εγω???
Σε ευχαριστώ πολύ ξανα για το ενδιαφέρον σου
ZoZe3hp
ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ
quote:
ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΣΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΥΘΗΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟΠΙΚ!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΠΛΗΣΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟ ΕΓΩ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΤΥΦΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΑΤΟΜΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΛΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ!!!
Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!!!------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
quote:
Είπα κάτι για το Άγιο Όρος το οποίο πολύ ωραία το έκανες λαϊκιστί γαργάρα.Γιατί 3.5χρόνια και όχι 9.5 εβδομάδες ;;;>>
Κατάλαβα πόσο "ΗΛΙΘΙΑ" άτομα υπάρχουν εδω μέσα...
Το άγιον όρος μου ξέφυγε 'ημουν μέσα στα νεύρα και δεν ήξερα τι έγραφα...
Και γιατί να μείνει 6,5 βδομάδες και όχι 3,5 χρόνια... Μπορείς να το αναλύσεις???
κατ'αρχας μη τρελαινεσαι απο θυμο και κατα δευτερον θα μπορουσες σε παρακαλω να παραθεσεις ακριβως (η οσο πιο συγκεκριμενα πραγματα θυμασαι) το τι σου ειπαν οι ιερεις;
Μη ξεχνας οτι οπως ο καθενας εχει το δικαιωμα να ανοιξει οτι topic γουσταρει (σχεδον), ετσι και ο καθενας εχει το δικαιωμα να απαντα (μιας και τα topic ειναι ανοικτα & οχι invite only) οπως του αρεσει.. μιση ντροπη δικη σου και μιση δικη του, απλα πραγματα...
περιμενω λεπτομερειες..
Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...
quote:
Φιλη ΖοΖε3hp σε χαιρετωκατ'αρχας μη τρελαινεσαι απο θυμο και κατα δευτερον θα μπορουσες σε παρακαλω να παραθεσεις ακριβως (η οσο πιο συγκεκριμενα πραγματα θυμασαι) το τι σου ειπαν οι ιερεις;
Μη ξεχνας οτι οπως ο καθενας εχει το δικαιωμα να ανοιξει οτι topic γουσταρει (σχεδον), ετσι και ο καθενας εχει το δικαιωμα να απαντα (μιας και τα topic ειναι ανοικτα & οχι invite only) οπως του αρεσει.. μιση ντροπη δικη σου και μιση δικη του, απλα πραγματα...
Δεν έχω πρόβλημα να πω...
Ο πάτερ μου είπε πως όλοι το έχουν αυτό το βιβλίο (ολοι οι Ιερείς)
και το ότι τα περισσότερα που αναγράφοντε σε εκείνο το βιβλίο αληθεύουν...Και όταν μου το έλεγε ήταν τόσο λυπιμένος ο ανθρωπος και εγω ντράπικα τόσο πολυ...
προσωπικη εμπειρια:
προ αμνημονευτων, οταν πηγαινα 6η δημοτικου επεσε στα χερια μου και διαβασα την Αποκαλυψη του Ιωαννη....χεστηκα πανω μου!!! εκανα στην κυριολεξια πανω απο 1 εβδομαδα να κοιμηθω πανω απο 20 λεπτα καθε νυχτα...ουτε στο παιζω μεγαλος ουτε οτι εισαι μικρη και θα μαθεις, αλλα προς Θεου μη τρελαινεσαι με αυτα, αφου:
1) Αγνωσται αι βουλαι Του
2) Το πεπρωμενο φυγειν αδυνατο
τωρα το να διαλαλουμε δεξια και αριστερα το οτι θα γινει εκεινο και το αλλο δεν ειναι και οτι καλυτερο...
και στην τελικη πχ (για να μη πιανω εσενα στο στομα μου) ποιος μου λεει οτι αν ο αντιχριστος ειναι υπαρκτο προσωπο, οτι δεν ειμαι εγω;;;;
...και δεν το ξερω;...ακομα...
ολα γινοται και ολα ειναι αδυνατα ταυτοχρονα, σε τετοιες περιπτωσεις με ιστοριες-προφητειες-οραματα-χρησμους-μελλουμενα κτλ ειναι καλυτερα να μενουμε ψυχραιμοι και απλα να κοιταξουμε χωρις πανικο τι ειναι το καλυτερο, πχ σε λενε Παναγιωτη; το καλυτερο για τον ΑΝΘΡΩΠΟ Παναγιωτη και οχι να το παιζουμε (χωρις να σε κατηγορω) αγγελιοφοροι κακων νεων..
Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...
quote:
Ναι βρε c, (αληθεια γιατι ντραπηκες;) μπορεις να μου πεις ακριβως τι σου ειπε; δε πιστευω να καθησες εκει μονο για 10 δευτερολεπτα και να εφυγες, θα θελα να ακουσω εστω μια γνωμη ενος εκ της εκκλησιας (εστω και προσωπικη του αποψη) για το θεμα....προσωπικη εμπειρια:
προ αμνημονευτων, οταν πηγαινα 6η δημοτικου επεσε στα χερια μου και διαβασα την Αποκαλυψη του Ιωαννη....χεστηκα πανω μου!!! εκανα στην κυριολεξια πανω απο 1 εβδομαδα να κοιμηθω πανω απο 20 λεπτα καθε νυχτα...ουτε στο παιζω μεγαλος ουτε οτι εισαι μικρη και θα μαθεις, αλλα προς Θεου μη τρελαινεσαι με αυτα, αφου:1) Αγνωσται αι βουλαι Του
2) Το πεπρωμενο φυγειν αδυνατοτωρα το να διαλαλουμε δεξια και αριστερα το οτι θα γινει εκεινο και το αλλο δεν ειναι και οτι καλυτερο...
και στην τελικη πχ (για να μη πιανω εσενα στο στομα μου) ποιος μου λεει οτι αν ο αντιχριστος ειναι υπαρκτο προσωπο, οτι δεν ειμαι εγω;;;;
...και δεν το ξερω;...ακομα...
ολα γινοται και ολα ειναι αδυνατα ταυτοχρονα, σε τετοιες περιπτωσεις με ιστοριες-προφητειες-οραματα-χρησμους-μελλουμενα κτλ ειναι καλυτερα να μενουμε ψυχραιμοι και απλα να κοιταξουμε χωρις πανικο τι ειναι το καλυτερο, πχ σε λενε Παναγιωτη; το καλυτερο για τον ΑΝΘΡΩΠΟ Παναγιωτη και οχι να το παιζουμε (χωρις να σε κατηγορω) αγγελιοφοροι κακων νεων..Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...
sorry αλλα ντρέπομαι τόσο πολύ μπορεις να επισκεφθείς την σελίδα
http://users.hol.gr/~gianko/ant/ant.htm αν θες φυσικά... και περιμένω να μυ πεις την γνώμη σου
Η ότι δεν θα γίνει ποτέ η συντέλεια του κόσμου και όλα αυτά είναι απλά ερμηνείες ανθρώπων...
Η ότι όλα αυτά που λεέι η Αγία γραφή θα γίνουν έτσι ακριβώς...
Σε ποια άποψη εντάσσεστε;