ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Νεκρονομικό - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Νεκρονομικό - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Mara61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
coperroloΜέλος
01/04/2004, 21:58:42

My Karma ran over your Dogma

03/04/2004, 10:29:36

Επειδή coperrolo δεν το έπιασα το υποννοούμενο δε μας λες τι δουλειά έχει εδώ αυτό το απόκομμα του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ της Ιταλίας περί θεατρικής λογοκρισίας?
Τι είναι αυτό που όπως λέει δεν είναι μεμπτό και κατά της ραδιοφωνικής προπαγάνδας και που έχει σχέση με το θέμα μας?

"Τάδε έφη Avallon"
YHVHΜέλος
03/04/2004, 13:50:08
Δεν ξαναγυρνάμε στο θέμα μας καλύτερα???? Γιατί δε μας βλέπω να βρίσκουμε άκρη!

-ΥΗVH
Light in extension

Solve et Coagula
coperroloΜέλος
05/04/2004, 03:39:09
Avallon, ευχαριστώ για τη μετάφραση της εικονας που παρέθεσα, ομολογουμένως είχα διχαστεί μεταξύ εκείνης και κοινότοπων gif's πχ:

Τελικά επέλεξα την ιστορική στάμπα, με μοναδικό κριτίριο τη μαγική λεξούλα censura, ελλείψη γνώσης Ιταλικών. Ελπίζω να εννοήθηκε το όποιο υποννοούμενο.
Αυτά αναφορικά με το πρώτο μύνημα (αγνώστου προς εμού συγγραφέως και θεματολογίας) που πετσοκόφτηκε. Η πράξη αυτή μου δημιούργησε ερωτηματικά σε 2 τομείς τα οποία έχω όλη την καλή και φιλική διάθεση να ξεκαθαρίσω, με την συνεισφορά σας εννοείται, και επιφυλάσομαι να διατυπώσω σε επόμενα μυνήματα.
Για την ιστορία μόνο και για να προϊδεάσω να πω ότι και ο Στάλιν και ο Μπους και ο Φυντανίδης για το "καλό" του κοσμάκη λογοκρίνουν αυτά που διαβιβάζουν. Για να μην αναφερθώ στην αντίστροφη ψυχολογία του "απαγορευμένου" που αν και υπήρξε στο πρώτο μύνημα, ενισχύθηκε και πολλαπλασιάστηκε μέσα στα επόμενα 5.

My Karma ran over your Dogma

Demetrious SonΝέο Μέλος
03/07/2004, 21:51:51
Η δύναμη βρίσκεται μέσα στο φώς και το ΝΕΚΡΟΝΟΜΟΚΙΟΝ ίσως υπήρξε όπως και το Άβαλον στισ παλαιές και κάπως προφούνδιες εποχές αλλά η 'φωτιά των αιώνων' είναι πάντα ζωντανή και η μαγεία ζει έτσι η Αδελφοτητα τησ Μagna Vada και καλώ όποιον γνωριζει τον όρκο αίματος τον μέγα =Magna Vada (magna=not latin magnus but welsh magnh that is eternal and immense and vad + aah =vad=blood and aah=vow) να απαντήσει, παραθέτω ένα ξορκι φωτισμου από την μεσαιωνική κωνσταντινούπολη

Το θειόν και το ιερόν των αεικίνητων φωτων
φωσι τε υδασι ποδάριον τησ κλιμακοσ και των μαγίστρων απαντωχη
επικαλουμεθα συ και σθενει επτα ηγουν αγνη φωτια
εν τουτω το φυτω πλασματι τω κτιθεντι εκ κεραμου γεα καλω την ευλογεα Μητερ
Ρεα Διδω και Εκατη του θ\υμετερου φωτοσ αγειρε το ατι
και υπο εμου εσ αυτου
γενεσθω του επιθυμητου

nobody5001Μέλος
04/07/2004, 20:43:47
Χαιρετώ και εγώ από πλευράς μου τα παιδιά του Φόρουμ.
Καταρχήν θα ήθελα να πω πως συμφωνώ με τα λόγια της Μάρας και της Παλαιάς Τίγρης καθώς και με ορισμένα άλλα παιδιά. Όσο για τον Λάβκραφτ είναι ευρέως γνωστό πως είχε επαφές με άτομα που είχαν πρόσβαση στις λεγόμενες απαγορευμένες γνώσεις. Πέρα τούτου πολλές φορές στο παρελθόν έχουν περαστεί «απαγορευμένες» γνώσεις μέσο λογοτεχνικών κειμένων και όχι μόνο, που λέγετε πως μόνο οι μυημένοι μπορούσαν να αποκρυπτογραφήσουν το βαθύτερο, απόκρυφο νόημά τους.
Ποια είναι η γνώμη σας?
Με εκτίμηση,

nobody

04/07/2004, 21:34:41
Εγώ εκ πρώτης θα ήθελα να μας κάνει μια "μετάφραση" ο Demetrious Son
σε αυτά που μας έγραψε...

και φυσικά να τον καλοσωρίσω στην παρέα μας

"Τάδε έφη Avallon"
MysthriosΝέο Μέλος
13/08/2006, 21:16:10
Ναι, το νεκρονομικον ειναι fake. Ολοι οι φτασμενοι μελετητες του αποκρυφου συμφωνουν σε αυτο.
ΟΜΩΣ: Αυτο που μετραει σε ενα μαγικο βιβλιο ΔΕΝ ειναι το αν ειναι fake ή αυθεντικο. Αυτο δεν εχει σχεδον καμια σημασια. ΤΟ ΜΟΝΟ που εχει σημασια ειναι το αν οι συνταγες/ξορκια του βιβλιου δεινουν αποτελεσματα ή οχι... Και αυτο που μολις εγραψα δεν ειναι αποψη μου. Αποτελει δογμα στην χαοτικη μαγεια (chaos magick). Για αυτο και το νεκρονομικον ειναι ιδιαιτερος δημοφιλες στις ταξεις των χαοτικων μαγων. Για το τι ειναι η χαοτικη μαγεια, εχει ανοιχτει προσφατα σχετικο thread.
Υπαρχουν πολλα "νεκρονομικα". Αυτο που ΟΛΟΙ οι chaos magicians παραδεχονται και αποκαλουν "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΕΚΡΟΝΟΜΙΚΟΝ" ειναι το "νεκρονομικον του σιμωνα" και ΟΧΙ αυτο που εγραψε ο μακαριτης ο lovecraft.
Ο σιμωνας ειναι υπαρκτο προσωπο και βρισκετε εν ζωη. Ειναι ενας αμερικανος αποκρυφιστης που λιγοι ξερουν την πραγματικη του ταυτοτητα και που εγραψε το "πραγματικο νεκρονομικον" και το "βιβλιο με τα ξορκια του νεκρονομικου" καπου μεσα στην δεκαετια του 70, βασισμενος σε αυθεντικα κειμενα σουμεριανης μαγειας που ισχυριζεται οτι κρατα στα χερια του.
Προσωπικα εχω και τα βιβλια, και την κασετα με ολοκληρη την διαλεξη που εδωσε σχετικα με το θεμα.

Edited by - Mysthrios on 13/08/2006 21:21:52

iosifakos15Νέο Μέλος
18/08/2006, 10:52:14
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΕΣ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ.(ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟΝΟΜΙΚΟ)

ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ.ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ(ΜΑ ΠΟΛΥ)ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΑΙΔΙ.ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ.ΣΥΝΤΟΜΑ ΞΕΣΠΑΣΕ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΥΓΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΣ 'ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΑΓΚΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ' Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ Κ.Τ.Λ.ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΡΟΜΕΡΟ.ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΜΑΓΚΑΚΟΣ.ΥΣΤΕΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΦΡΙΚΤΟΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ,ΕΜΕΤΟΙ Κ.Ο.Κ.ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΒΓΑ ΒΓΗΚΕ Ο ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΚΟΛΗΤΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΗΡΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑΣ.Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΚΡΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕΣΟ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ.

ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΠΑΙΔΕΣ.ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
Α ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΑΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ 'ΦΙΛΟΣ'.

MysthriosΝέο Μέλος
19/08/2006, 12:32:44
Δεν μπορω να ξερω αν η ιστορια που μας ειπες ειναι αληθινη, ειναι ομως γεγονος οτι το νεκρονομικον ειναι δημοφιλες και στους νεο-σατανιστες εκτος απο τους χαοτικους μαγους μιας και θεωρειτε "σκοτεινο" και ισως οχι αδικα. Υπαρχουν πχ. οδηγιες για επικληση ενος πνευματος που αποκαλειτε "ο φυλακας" τον οποιον μπορεις να στρεψεις εναντιον καποιου αλλου κλπ.
Jo LoucoumisΜέλος
22/09/2002, 00:34:42
Καταρχήν καλησπέρα και χαίρομαι ιδιαίτερα που υπάρχουν άτομα σαν εσάς που ασχολούνται με πράγματα που οι περισσότεροι δεν "γουστάρουν" να τα ακούν γιατί απαιτούν σκέψη.
ΜΑΓΕΙΑ & ΠΟΛΗ
Το ίδιο θέμα το ανέβασα και σε άλλο Forum και παρότι το διάβασαν πολλοί δεν υπήρξε ενδιαφέρον συζήτησης (πιστεύω εδώ να είμαι πιό τυχερός).. Αυτό που πραγματεύομαι εν ολίγης είναι ότι σε όλες τις Πόλεις υπάρχουν άτομα - ομάδες οι οποίες ασχολούνται με περίεργα φαινόμενα που συμβαίνουν ορισμένες ώρες και ημέρες εντός της πόλης αφήνοντας πίσω τους ('ισως από λάθος) στοιχεία των πράξεων τους κατά βάση ακαταλαβίστικα (υποθέτουμε ότι είναι στοιχεία). Το όλο το θέμα άρχισε να με ενδιαφέρει όταν διάβασα τα "περίεργα" βιβλία του Μπαλάνου καθώς και το Megapolismancy από το Αρχέτυπο. Όπως ίσως όλοι έχετε δεί τα περίεργα σχέδια graffiti σε κάθε τοίχο της Πόλης τα οποία οι κατασκευαστές τους τα ονομάζουν "Tags" (υπογραφές),μερικά από Δαύτα θεωρώ ότι δεν είναι τυχαία. Για την ακρίβεια μαρκάρουν μια συγκεκριμένη περιοχή ή υποδεικνύου μία οδό - δίοδο εφάρμοσα μία μικρή τεχνική και παρατήρησα σε κάποια ιδιαίτερα από αυτά σχήματα μία ροή - συνέχεια....

Για αρχή αυτά αν σας τράβηξα το ενδιαφέρον τότε καλωσορίσατε ο δρόμος είναι μακρύς και δυσνόητος...

Ανυπομονώ για τις παρατηρήσεις σας - πληροφορίες σας......

Με εγκαρδιους χαιρετισμούς και πάντα φιλικά

Μαύρη Μεγάλη Γάτα

22/09/2002, 04:05:54
Καλημέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας.
Βλέπω είσαι και εσύ "πρωϊνός" τύπος !
Γράφεις :

quote:
Για την ακρίβεια μαρκάρουν μια συγκεκριμένη περιοχή ή υποδεικνύου μία οδό - δίοδο εφάρμοσα μία μικρή τεχνική και παρατήρησα σε κάποια ιδιαίτερα από αυτά σχήματα μία ροή - συνέχεια....

Δηλαδή...???Κάπου το έχω ξανακούσει αυτό αλλά περιμένω να δω τί έχεις να μας πείς...

beetlejuiceΜέλος
22/09/2002, 12:28:21
Για να πω την αληθεια δεν εχω ασχοληθει καθολου με αυτο το θεμα(ισως και το γεγονος του οτι δε ζω σε μεγαλουπολη να εχει συντελεσει σ'αυτο!),αλλα θα ηθελα να βαλω στη συγκεκριμενη συζητηση-μιας και νομιζω οτι εχει σχεση-τα περιεργα καπακια των αποχετευσεων με τους επισης περιεργους συμβολισμους πανω τους...

GATEWAY TEAM: www.metafysiko.cjb.net

Jo LoucoumisΜέλος
22/09/2002, 23:13:08
Βλέπω ερωτήσεις αλλά μην νομίζετε ότι μπορώ να λύσω το θέμα ένα μικρό μόνο πετραδάκι βάζω που μπορεί και να είναι λάθος. Λοιπόν όταν ενοοώ ροή πρέπει να βάλετε στο μυαλό σας και άλλες πληροφορίες δηλαδή ξέρετε ότι ένα σημείο έχει κάτι το ιδιαίτερο ας πούμε ένας αρχαιολόγικος χώρος, μιά σπηλιά, μια εκκλησία ή όπως είπε και ο φίλος για τα περίεργα καπάκια στο δρόμο , Βλέπεις λοιπόν στον Τοίχο έναν σκασμό από συνθήματα , σχέδια, "Tags" κάποιο λοιπόν από αυτά θα σου τραβήξει την προσοχή.Τότε Βγάζεις έναν χάρτη της περιοχής που έχει πάνω του σημεία "ενδιαφέροντος" (τα οποία τα έχεις μαζέψει με πολύ κόπο εδώ και καιρό)τι πιστεύεις να γίνει εάν τραβήξεις κάποιες γραμμές???? τις περισσότερες φορές τίποτα απλώς μουτζουρώνεις τον χάρτη σου. Αλλά (αχ αυτό το αλλά) κάποιες ελάχιστες φορές βλέπεις το σχέδιο που σου τρράβηξε το ενδιαφέρον να αρχίζει πιστά να σε οδηγεί μέσα στις οδούς της πόλης ακολουθώντας μιά πορεία περίεργη (όχι την πιό γρήγορή αλλά την πιό γεωμετρική, και εσύ συνεχίζεις να τραβάς γραμμές σε κάθε τοίχο και οδό που περνάς μέχρι που αντιλαμβάνεσαι δύο πράγματα:
1) Αυτός που ζωγράφισε το σχέδιο ξέρει από γεωμετρία και μπορεί να σχεδιάσει ένα ημικύκλιο και άλλα σε ακτίνα 1 χιλιομέτρου μέσα στην πόλη.
2) Του αρέσει να πηγαίνει στα ίδια ενδιαφέροντα "σημεία" με εσένα.

23/09/2002, 00:49:14
Φίλε τζό Λουκούμη ή Μάυρη Γάτα... καλώς όρισες στη μεταφυσική μας παρεούλα.
Ελπίζω να βρείς στο ΔΙΚΟ ΜΑΣ forum περισότερη ανταπόκριση απο Τα "άλλα"...

Διαβάζοντας και τα δύο μυνηματά σου υποψιάζομαι πως ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ επάνω σε αυτό που μας περιγράφεις...
Θεωρώ ότι θα είναι καλύτερα να τοποθετηθής επάνω στο θέμα, εάν έχεις ανακαλύψει πράγματα να μας τα παραθέσεις ΚΑΙ πάνω σε ΟΛΑ ΑΥΤΑ να κάνουμε έναν διάλογο που είναι πολύ ενδιαφέρον.

Τα λέω όλα αυτά, ακριβώς επειδή ΔΕΝ έχω ασχοληθεί με το θέμα.

Αλήθεια, εσύ είσαι "Tag";;;

Κέλσος

beyondΜέλος
23/09/2002, 09:16:23
ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ,ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ.ΥΠΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ..

catΜέλος
23/09/2002, 12:42:03
Ναι αλήθεια μου κεντρισες και μένα το ενδιαφέρων.....αλλα να σου πω οτι καταλάβα ψεμματα θα πω !!!!!!...λοιπον τωρα προβληματιστικα και νομίζω πως θα κοιτάω με αλλο μάτι τους τοιχους της πόλης μας !!!αλλα γιατί θα ψάχνω αλήθεια ?

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

Darkangel_78Μέλος
23/09/2002, 22:36:01
Καλησπέρα και από μένα.Χαιρετώ τους παλιούς και νεότερους φίλους!!

Να κάνω και γω κάποιες ερωτήσεις για να βγάλουν άκρη και οι -μη- γνώστες του θέματος:

1)ΤΙ ορίζουμε ως tag αγαπητοί φίλοι

2)Υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά γνωρίσματα που πρέπει να έχουμε υπόψη μας? Πχ υπογραφές καλλιτεχνών στα graffities,κάποια φράση ή εικόνα που επαναλαμβάνεται κλπ...

Περιμένοντας ...εξηγήσεις,μπας και αρχίσουμε να παρατηρούμε τους τοίχους της πόλης.Μόνο προσοχή:όχι όταν οδηγείτε ή οταν διασχίζετε το δρόμο,γιατι <--!!
Σας χαιρετώ όλους,ο Σκοτεινός Άγγελος!

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

SecondbornΜέλος
27/09/2002, 17:53:21
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά. Αγαπητέ Jo Loucoumi(μια και το ανέφερα έχω κάτι λουκούμια στο συρτάρι...) θα ήθελα να σου πώ ότι μου κέντρισες το ενδιαφέρον...ίσως επειδή έχω και εγώ παρατηρήσει κάποια επαναλαμβανόμενα περίεργα σχήματα. Μόνο που κατα ένα περίεργο τρόπο η διαίσθησή μου μου λέει ότι πιο ύποπτα τέτοια σχήματα εμφανίζονται στα βουνά που "κυκλώνουν" το λεκανοπέδιο της Αττικής. Έχω πάψει πια να πιστεύω ότι κάποια σημάδια στα βουνά είναι μόνο από ορειβάτες...μερικά δεν έχουν νόημα στα σημεία που είναι!
Θα ήθελα να σε παρακαλέσω να επεκταθείς λιγάκι ακόμα για να μπορέσω και εγώ να το ψάξω αυτό το θέμα...Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Φιλικά Secondborn

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."

Jo LoucoumisΜέλος
02/10/2002, 23:00:19
Ξέρει κανένας πώς μπορώ να σηκώσω μερικές φωτογραφίες στο Forum .. (Έστειλα ένα σετ στον kelso που είναι συντονιστής αλλά???)