- Σολομωνική - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Last in Line, Ισοκράτης, anastoleas1, violent king πώς και απο δω; Παρεούλα είστε; Γιατί πρώτη φορά βλέπω τόσα νέα μέλη να εισέρχονται μαζικά.. Καλώς ορίσατε αν είστε καινούριοι!
(Αν όμως έχετε κοινή IP με άλλους λογαριασμούς θα μας το γνωστοποιήσει ο Admin)
(Αν όμως έχετε κοινή IP με άλλους λογαριασμούς θα μας το γνωστοποιήσει ο Admin)
violent kingΜέλος
να σου γνωστοποιησει οτι γουσταρει ο αντμιν εγω γραφω εδω και ενα μηνα οποτε σε μενα οχι τετοια, ναδει ιπ να δει οτι θελει οποτε να μην μιλας για εμενα αν δεν ξερεις
violent kingΜέλος
α και επισης ο προηγουμενος λογαριασμος μου λεγονται grevious bodily harm εχασα κωδικους και μαιλ και εκτοτε χρησιμοποιω αυτο και μονο κανενα παραλληλο
ΙσοκράτηςΜέλος
Γεια σου κ σένα ,
Παιδιά , ανοίξτε πόδια , τα χέρια πάνω στο καπο.. Θα μας ψάξουν..
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΉΝΩΝ
Χαλαρά παίδες... απλά επειδή τελευταία επιτίθονται διάφορα τρολ είμαστε όλοι λίγο έξτρα-καχύποτποι!
quote:Όχι ρε παιδί μου το πρόβλημα δεν είναι αν είχες άλλους λογαριασμούς παλαιότερα, αλλά αν έκανες τρόλινκ, δηλαδή έμπαινες, έβριζες κλπ.
α και επισης ο προηγουμενος λογαριασμος μου λεγονται grevious bodily harm εχασα κωδικους και μαιλ και εκτοτε χρησιμοποιω αυτο και μονο κανενα παραλληλο
quote:
Γεια σου κ σένα ,Παιδιά , ανοίξτε πόδια , τα χέρια πάνω στο καπο.. Θα μας ψάξουν..
........πουτ δι κοτ ντάουν !!![]()
![]()
![]()
![]()
anastoleas1Νέο Μέλος
Ντοκτόρι εχω καιρό το λογαριασμό απλά δεν θέλω να ασχολούμαι με όλα τα θέματα.Απντώ κ σχολιάζω όσα με ενδιαφέρουν.Πιθανότατα καπου να θες να κάνεις εντύπωση γιαυτό κ το άνωθεν σχόλιό σου.
Επίσης για διαφωτίστε με κάποιος ... τι σημαίνει ο όρος τρολ ?
Επίσης για διαφωτίστε με κάποιος ... τι σημαίνει ο όρος τρολ ?
http://esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=10855
Troll είναι αυτός που κάνει όλα όσα θα διαβάσεις εδώ, ιδιαίτερα μέσα στα quotes, αφού τα μηνύματά του έχουν διαγραφεί για ευνόητους λόγους.![]()
Καλή ανάγνωση![]()
anastoleas1Νέο Μέλος
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑΡΚΙΣΣΑ !