- Η συνομωσία με τις μεταλλαγμένες τροφές... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
μακάρι η διαλογή ως προς τις τροφές κοσέρ να είχε να κάνει μόνο με το θέμα του χοιρινού...
Εγω δεν θα πω τίποτε περισσότερο... θα περιμένω απο έναν φίλο αν θα κρατήσει την υπόσχεσή του. Εκτός αν με πουλήσουν δεύτερη φορά...
Βέβαια και πάλι ότι και να πει κάποιος όταν κάποιος άλλος θέλει να αμφισβητήσει δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε... πάλι τα δικά του θα λέει...
"ΚΥΚΛΟΥ ΛΗΞΑΙ"
quote:
Καλημέρα αγαπητοί...
μακάρι η διαλογή ως προς τις τροφές κοσέρ να είχε να κάνει μόνο με το θέμα του χοιρινού...
Εγω δεν θα πω τίποτε περισσότερο... θα περιμένω απο έναν φίλο αν θα κρατήσει την υπόσχεσή του. Εκτός αν με πουλήσουν δεύτερη φορά...
Βέβαια και πάλι ότι και να πει κάποιος όταν κάποιος άλλος θέλει να αμφισβητήσει δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε... πάλι τα δικά του θα λέει...
εις αυριον τα σπουδαια
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβoλωντας το κεφαλι του
Διάβασα με ενδιαφέρον τις προηγούμενες δημοσιεύσεις και αυτό μου έδωσε το κίνητρο να γραφώ στο ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.
Θα ήθελα να σας ρωτήσω μήπως γνωρίζετε που πωλούνται τροφές κοσέρ και στην ελλάδα έτσι ώστε να λήξει αυτό το θέμα; Έτσι ώστε να πάει ο κάθε δύσπιστος και να αγοράσει και να σταματήσει αυτή η άθλια συνομωσιολογία;
μήπως εσύ γνωρίζεις τι είναι οι τροφές κοσέρ; Γιατί εγω έχω δεχθεί ενορχηστρωμένη επίθεση... Βλέπεις είναι παντού..
"ΚΥΚΛΟΥ ΛΗΞΑΙ"
1/7/2007
Θα ήθελα να σας ρωτήσω μήπως γνωρίζετε που πωλούνται τροφές κοσέρ και στην ελλάδα έτσι ώστε να λήξει αυτό το θέμα; Έτσι ώστε να πάει ο κάθε δύσπιστος και να αγοράσει και να σταματήσει αυτή η άθλια συνομωσιολογία;
ακομη δεν ξερουμε την συνομωσιολογια
κατσε πρωτα να την μαθουμε
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβoλωντας το κεφαλι του
Και επίσης ευχαριστώ για την διευκρίνιση ότι δεν είσαι εβραίος... ομως δεν θα με χάλαγε να έμπαινε κάποιος ιουδαίος εδω να μας έλεγε τι ακριβώς γίνεται με την ιστορία αυτή... Πάντως εγω επιμένω.. μπορεί κάποιος να μας πει που θα βρούμε να προμηθευτούμε απο αυτές τις τροφές; Μπορεί να είναι καλές και να μας κάνουν καλό στην υγεία... πέστε ρε παιδιά που τις πουλάνε να πάμε να αγοράσουμε;
"ΚΥΚΛΟΥ ΛΗΞΑΙ"