- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
αν εχω ψευδαισθησεις τοτε εχει ολη μου η οικογενεια, η κοπελια μου,οι φιλοι μου (οι τοτε φιλοι μου) και παει λεγοντας,
οσο για το περιοδικο που μου αναφερεις.δεν μπορει κανεις τους να μου προσφερει τιποτα.εχω διαβασει αρθρα τους σχετικα με το θεμα,και το βιβλιο τους το οποιο για εμενα ειναι απαραδεκτο.
τωρα οσο για τον <<ειδικο>> τι ακριβως εννοεις?
η αληθεια ειναι οτι δεν εχω μιλησει τελευταια για μενα (το παρατηρησες).
δεν μπορω να αναφερθω (τουλαχιστον οχι ακομη ) σε ταξιδια μου.
πιστευω οτι περνουμε ενεργεια απο αλλους ανθρωπους,οπως και χανουμε ενεργεια με τον ιδιο τροπο.
σου εχει ποτε συμβει μετα απο εναν γερο καβγα να σερνεσαι απο την κουραση?
αυτη ειναι μια μορφη του πραγματος.
καθως επισης πιστευω οτι αφηνουμε ενεργεια σε αντικειμενα,ειδικα σε αγαπημενα μας αντικειμενα.
φιλη/ε eirw
θα ηθελα να μου αναφερεις τα <<κενα>> μου λεπτομερως την επομενη φορα που θα μου μιλησεις,για να ξερω και ο ιδιος γιατι ακριβως μιλας.μου μιλας για αυτοπροστασια μεσω ικανοτητων, δεν ειναι τοσο απλο οσο εσυ το νομιζεις.
τωρα οσο για τις ικανοτητες μου θα τις αναφερω οταν ερθει η ωρα.
ειμαι σιγουρος οτι μερος της απαντησης βρισκεται σε <<εκεινους>> και ενα αλλο μερος σε εμενα.
αν καποιος σε ποτε βλαψει. το θεωρεις λογικο να σου πω οτι η απαντηση δεν βρισκεται σε εκεινον αλλα σε εσενα?
και εγω οπως και <<εκεινοι>> ειμαστε μερος της απαντησης.
φιλε Lord_Asriel
δεν γνωριζω το βιβλιο.θα το κοιταξω ομως.
τωρα οσο για τα υπολοιπα δεν εχω τιποτα αλλο να σου πω παρα μονο να κανεις υπομονη.
φιλε Ερεβος
ειναι σεβαστη η αποψη σου σχετικα μα τα sites ομως δεν μιλαω ποτε για κατι αν δεν ειμαι σιγουρος.
τωρα οσων αφορα τις λεπτομερειες , απλα σου λεω οτι θελω να φροντισω την επομενη φορα που θα σου απαντησω να αναφερθω λεπτομερως χαρακτηριστικα των βασικων τουλαχιστον κατηγοριων.
σε ευχαριστω για την υπομονη σου.
φιλε E.G
θα το κοιταξω και εγω
οπος αναφερε και ενα αλλο μελος αφου στο 2ο η 3ο μηνυμα που εστηλες ειπεσ οτι δεν του καιει ο ηλιοσ .....και λιγο πιιο μετα αναφερεισ οτι καποτε σε ειχε καψαλιση οταν η ισουν μικροσ δε λεο απαραιτητα οτι εινε καινο αλα θα ηταν καλυτερα αν μπορουσες να το εξηγησεισ
ΦΙΛΙΚΑ eirw
Πολύ καλό σαν βιβλίο αλλα για την περίπτωσή σου δεν ξέρω αν θα βοηθούσε κάπως.
Καλή βδομάδα σε όλους.
Oh last night,
and the night before
Tommyknockers,Tommyknockers
knocked at your back door.

quote:
να και καποιος που χει διαβασει φιλιπ πουλμαν....
Πως σου φάνηκε;
Το έχεις διαβάσει υποθέτω.
(Αν και δεν είναι του παρόντος θέματος)
Oh last night,
and the night before
Tommyknockers,Tommyknockers
knocked at your back door.
θα θελα να εχω και εγω δαιμονιο...
η τριλογια ειναι φανταστικη. την εχω διαβασει ξανα και ξανα....

αρη(αν αυτο ειναι το πραγματικο σου ονομα,που πολυ αμφιβαλλω)πραγματικα με εχεις καθηλωσει,εννοω δεν γνωριζουμε ανθρωπους με τετοιες εμπειριες καθε μερα.ειλικρινα χαιρομαι που ανακαλυπτω σιγα σιγα μεσα απ'την ιστορια σου οτι ο κοσμος δεν ειναι τοσο επιπεδος κ ρηχος αλλα κρυβει πολλα...α.και κατι ακομα.πιστευω οτι "εκεινοι"δεν θελουν το καλο σου,αλλα δεν θελουν και το κακο σου...