ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΑΡΗΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ΑΡΗΣΜέλος
09/07/2005, 09:38:49
φιλε pan_ths

αν εχω ψευδαισθησεις τοτε εχει ολη μου η οικογενεια, η κοπελια μου,οι φιλοι μου (οι τοτε φιλοι μου) και παει λεγοντας,

οσο για το περιοδικο που μου αναφερεις.δεν μπορει κανεις τους να μου προσφερει τιποτα.εχω διαβασει αρθρα τους σχετικα με το θεμα,και το βιβλιο τους το οποιο για εμενα ειναι απαραδεκτο.

τωρα οσο για τον <<ειδικο>> τι ακριβως εννοεις?

ΑΡΗΣΜέλος
09/07/2005, 10:17:35
αγαπητη Afrodity
η αληθεια ειναι οτι δεν εχω μιλησει τελευταια για μενα (το παρατηρησες).

δεν μπορω να αναφερθω (τουλαχιστον οχι ακομη ) σε ταξιδια μου.

πιστευω οτι περνουμε ενεργεια απο αλλους ανθρωπους,οπως και χανουμε ενεργεια με τον ιδιο τροπο.
σου εχει ποτε συμβει μετα απο εναν γερο καβγα να σερνεσαι απο την κουραση?
αυτη ειναι μια μορφη του πραγματος.
καθως επισης πιστευω οτι αφηνουμε ενεργεια σε αντικειμενα,ειδικα σε αγαπημενα μας αντικειμενα.

φιλη/ε eirw

θα ηθελα να μου αναφερεις τα <<κενα>> μου λεπτομερως την επομενη φορα που θα μου μιλησεις,για να ξερω και ο ιδιος γιατι ακριβως μιλας.μου μιλας για αυτοπροστασια μεσω ικανοτητων, δεν ειναι τοσο απλο οσο εσυ το νομιζεις.
τωρα οσο για τις ικανοτητες μου θα τις αναφερω οταν ερθει η ωρα.

ειμαι σιγουρος οτι μερος της απαντησης βρισκεται σε <<εκεινους>> και ενα αλλο μερος σε εμενα.

αν καποιος σε ποτε βλαψει. το θεωρεις λογικο να σου πω οτι η απαντηση δεν βρισκεται σε εκεινον αλλα σε εσενα?

και εγω οπως και <<εκεινοι>> ειμαστε μερος της απαντησης.

φιλε Lord_Asriel

δεν γνωριζω το βιβλιο.θα το κοιταξω ομως.
τωρα οσο για τα υπολοιπα δεν εχω τιποτα αλλο να σου πω παρα μονο να κανεις υπομονη.

φιλε Ερεβος

ειναι σεβαστη η αποψη σου σχετικα μα τα sites ομως δεν μιλαω ποτε για κατι αν δεν ειμαι σιγουρος.

τωρα οσων αφορα τις λεπτομερειες , απλα σου λεω οτι θελω να φροντισω την επομενη φορα που θα σου απαντησω να αναφερθω λεπτομερως χαρακτηριστικα των βασικων τουλαχιστον κατηγοριων.
σε ευχαριστω για την υπομονη σου.

φιλε E.G

θα το κοιταξω και εγω

ΕρεβοςΜέλος
09/07/2005, 13:49:16
ΑΡΗ υπαρχουν και καποια site που πουλανε κατι η ζητανε και συνδρομες κλπ(αυτα ειναι και επικυνδινα μερικες φορες)...ομως υπαρχουν πολλα αλλα που απλα αναφερουν θεωριες η οποιες μπορει να ειναι τοσο αληθινες η τοσο μπαρουφες οσο αυτα που λες εσυ.Κανενας δε μπορει να δωσει αποδειξεις συνεπως και το καλυτερο που εχει να κανει ο αναγνωστης ειναι να διαβαζει μεν,να μη πιστευει δε.Το οτι δε πιστευω ομως (οχι προσωπικα εσενα ,οποιαδηποτε αντιστοιχη ιστορια) δε σημαινει οτι θα γινω ειρωνικος.Αντιθετα,οπως θα εχεις διαπιστωσει,ρωταω πραγματα τα οποια εν τελει βοηθουν (απο οσο πιστευω) στο να δωθει στον αναγνωστη του θεματος μια οσο πιο πληρη εικονα γινετε για την αποψη που καταθετεις.Φυσικα και δεν υπαρχει πιεση χρονου...οποτε θελεις δινεις και περισσοτερα στοιχεια για το θεμα.
BastΝέο Μέλος
09/07/2005, 13:59:09
αρκετα ενδιαφεροντα ολα τα πααπανω και η ιστορια σου αρη..ογειλω να ομολογησω οτι δεν διαβασα ολες τις απαντησει ετσι μπορει να πω και αλλα αντι αλλων...παντως φιλε αρη ηλικρινα μπορει να ειναι και δημιουργηματα της φαντασιας σου..ολοι μας καποτε νομιζουμε οτι βλεπουμε πραγματα που αργοτερα ανακαλειπτουμε οτι ηταν δημιουργηματα του μυαλου μας...δεν θελω να φανω πολυ "λογικη" αλλα δεν πιστευω οτι υπαρχουν πνευματικα οντα και κυριως βρικολακες παντως ειδους...ολα αυτα τα δημιουργησε ο ανθρωπινος νους (συνηθως κατατην εποχη του σκοταδισμου)σε μια προσπαθεια να εξηγησει καποια περιεργα συμβαντα...να θυμησω τα περιστατικα με τις δηθεν μαγισσες...
eirwΝέο Μέλος
09/07/2005, 14:49:35
Αρη καλησπερα , δεν ειμε αυτος που προσπαθη να διαψευση αυτα που λες και ποιος μιλησε για απλοτητα σχετικα με τη χρηση τον δυναμεων (παντος οχι εγο) η νομιζεισ οτι μια μερα ξυπνισα και ειπα δε γραφο καμια μλκια σαυτο το site περιμενεισ κατανοηση ενο εσυ αμφισβιτης.....

οπος αναφερε και ενα αλλο μελος αφου στο 2ο η 3ο μηνυμα που εστηλες ειπεσ οτι δεν του καιει ο ηλιοσ .....και λιγο πιιο μετα αναφερεισ οτι καποτε σε ειχε καψαλιση οταν η ισουν μικροσ δε λεο απαραιτητα οτι εινε καινο αλα θα ηταν καλυτερα αν μπορουσες να το εξηγησεισ

ΦΙΛΙΚΑ eirw

Lord_AsrielΜέλος
11/07/2005, 11:51:10
Δεν έγινε τιποτα ΑΡΗΣ απλά η όλη σου ιστορία μου θύμισε το INSOMNIA του Stephen King.

Πολύ καλό σαν βιβλίο αλλα για την περίπτωσή σου δεν ξέρω αν θα βοηθούσε κάπως.

Καλή βδομάδα σε όλους.

Oh last night,
and the night before
Tommyknockers,Tommyknockers
knocked at your back door.

astral-projectΜέλος
11/07/2005, 19:19:01
να και καποιος που χει διαβασει φιλιπ πουλμαν....

Lord_AsrielΜέλος
12/07/2005, 10:28:01
quote:

να και καποιος που χει διαβασει φιλιπ πουλμαν....

Πως σου φάνηκε;
Το έχεις διαβάσει υποθέτω.

(Αν και δεν είναι του παρόντος θέματος)

Oh last night,
and the night before
Tommyknockers,Tommyknockers
knocked at your back door.

astral-projectΜέλος
12/07/2005, 16:48:24
ενιωσα απιστευτη μοναξια οταν διαβασα για τον παντελεημονα....

θα θελα να εχω και εγω δαιμονιο...

η τριλογια ειναι φανταστικη. την εχω διαβασει ξανα και ξανα....

Lady CroftΜέλος
13/07/2005, 00:21:31
γεια σας κ εγω το εχω διαβασει!επισης ο αγαπημενος μ συγγραφεας ειναι ο stephen king κ το πρωτο βιβλιο που διαβασα(που με εκανα να διαβασω κ τοσα αλλα)ηταν οι νυχτεριτες,εντελως συμπτωματικα....

αρη(αν αυτο ειναι το πραγματικο σου ονομα,που πολυ αμφιβαλλω)πραγματικα με εχεις καθηλωσει,εννοω δεν γνωριζουμε ανθρωπους με τετοιες εμπειριες καθε μερα.ειλικρινα χαιρομαι που ανακαλυπτω σιγα σιγα μεσα απ'την ιστορια σου οτι ο κοσμος δεν ειναι τοσο επιπεδος κ ρηχος αλλα κρυβει πολλα...α.και κατι ακομα.πιστευω οτι "εκεινοι"δεν θελουν το καλο σου,αλλα δεν θελουν και το κακο σου...