- ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ "ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ" ...ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ;;;;;;;; - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
εσυ ομως μπορεις να συνεχισεις τον μονολογο σου
και αυτος που δεν καταλαβαινει ελληνικα ειναι αλλος δεν πηρες χαμπαρι τι ηθελα να πω και ας εδωσα παραδειγματα τα οποια θα τα καταλαβαινε και ενα παιδακι δημοτικου
και φυσικα δεν μπορω να καταλαβω πως θα μας πεισεις για κατι το οποιο αγνοεις
γιατι ειδα φωτογραφια ενος τρανζιστορ στο διαδυκτιο και διαβασα ενα αρθρο δεν μου λεει τιποτα εγω το σπουδασα και εξεταστικα πανω σε αυτο για να παρω το διπλωμα μου σαν ηλεκτρονικος
κατσε λοιπον και αναρωτησου αν το ζευγος κιουρι ανακαλυψε το τρανζιστορ ενω δεν μπορεις να ξεχωρισεις το παραδειγμα απο τα γεγονοτα
μηπως αντι για παραδειγματα επρεπε να καθησω να σου γραψω για πυλες και PNP κ' NPN? και την ιστορια του ηλεκτρισμου?
αν δεν μπορεις να καταλαβεις οτι το τρανζιστορ δεν μπορουσε να ανακαλυφθει την εποχη που ο αλχημισμος ηταν σε ακμη τι να σου πω? απλα σκεψου οτι τοτε δεν υπηρχε ηλεκτρισμος και τι ερευνα να εκαναν? για πιο λογο?
και αφου δεν πιστευεις στο 1 εχεις προβλημα σκεψης
δοκιμασε να μετρησεις απο το 2 αλλα να σε δω οταν θα φτασεις στο 11
και χωρις 1 πως φτασαμε στην ηλεκτρονικη εποχη και την νανοτεχνολογια?
quote:ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ 1 ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΑ ΛΕΣ
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΤΑΞΕΙΔΕΥΕ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ;;; ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ...
ΕΓΩ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΑ
ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΙ
ΚΑΛΟ ΜΟΝΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
εγω αποχωρω απο το θεμα χωρις καμια πιθανοτητα να επιστρεψω

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it
Να ξέρεις πάντα ότι οι μεγαλύτερες σοφίες δεν είχαν καλή τύχη όταν πρωτοειπώθηκαν...!
Ελπίζω να γνώσεις σου να φτάνουν για να ενώσεις δυο καλώδια και να μην κινδυνεύουν οι πελάτες σου...
Ο νοών νοήτω...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 04/01/2004 23:56:53
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥ KAΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ..
ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΑ ΗΛΕΤΡΟΝΙΚΑ......
Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΙΟΣ ?????
ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ?????
"τρανζίστορ" ,πυλες και PNP κ' NPN,τα CRT μονιτορ με τα TFT ,Τρίοδος λυχνία υψηλής ισχύος.
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
κατ' αρχήν λυπάμαι για την τροπή της συζήτησης (ίσως τελικά ν' αποδεικνύεται ότι οι άνθρωποι δεν είναι τόσο ώριμοι ώστε να συζητούν οτιδήποτε χωρίς εμπάθεια). Λυπάμαι γιατί ξεκινώντας αυτό το τόπικ, ήθελα να φωτίσω και να φωτισθώ σ' ένα επίπεδο το οποίο νομίζω ότι μπορεί να διασφαλιστεί στο παρόν Φόρουμ, μια και όσο το παρακολουθώ και παρ' όλες τις δυσκολίες, θεωρώ ότι το επίπεδο είναι υψηλό και όσον αφορά στους δημιουργούς του, αλλά και στα μέλη του στην πλειοψηφία τους.
Έχω ξεκαθαρίσει και πιο πάνω ότι ο προβληματισμός μου είναι ανοιχτός. Εξ άλλου γι' αυτό θέλω και να το συζητήσω... Εγώ έχω καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα, αλλά δε θεωρώ ότι έχω απαντήσεις για όλα όσα αφορούν στο θέμα. Αναζητώ όμως ακατάπαυστα και θα ήθελα να καταγραφούν όσο το δυνατόν περισσότερες απόψεις. Από την άλλη, θεωρώ ότι οφείλω να απαντάω σε τοποθετήσεις, οι οποίες κατά την ταπεινή μου κρίση υποβιβάζουν τη συζήτηση στο επίπεδο της αμάθειας.
Δεν έχω καμία πρόθεση να δώσω έμφαση σε συγκεκριμένα θέματα. Επαναλαμβάνω: η συζήτηση είναι ανοιχτή και περιμένω απόψεις...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 04/01/2004 23:58:25
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Zadok ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΟΥ.
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΛΑ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ...
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΘΕΤΗ........
ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Δεν πιστεύω ότι εσύ άλλαξες τη ροή του θέματος. Ελπίζω κι εγώ, στην προσπάθειά μου να κρατήσω "ζωντανή" αυτή την ανταλλαγή απόψεων, να μην έχω φανεί ασεβής ως προς τις θέσεις, οι οποίες έχουν καταγραφεί μέχρι τώρα, γιατί δεν ήταν αυτός ο σκοπός.
Ας κάνουμε μία επανεκκίνηση του θέματος, λοιπόν: μέχρι τώρα έχω καταγράψει τις παράξενες εφευρέσεις του ανθρώπου κατά τη δική μου άποψη. Επίσης, έχω καταγράψει τους λόγους για τους οποίους τις θεωρώ παράξενες ή ανεξήγητες και ποιά είναι τα στοιχεία, τα οποία είναι γνωστά σχετικά μ' αυτές (κυρίως επιστημονικά, αλλά και μεταφυσικά)σύμφωνα με τις μέχρι τώρα έρευνές μου.
Ας ανταλλάξουμε, λοιπόν, απόψεις σχετικά είτε με αυτές τις τρεις, είτε με οτιδήποτε έχει εντοπίσει κάποιος φίλος ή φίλη ότι αφορά στο θέμα: άλλες εφευρέσεις, οι οποίες πιστεύετε ότι είναι ανεξήγητες (αλλά παρακαλώ, αιτιολογείστε τη θέση σας και αποκαλύψτε μας τις σχετικές πηγές, ώστε να μπορεί να γίνει συζήτηση) ή πηγές στις οποίες πιστεύετε ότι μπορούμε να βρούμε απαντήσεις σχετικά...

Edited by - Zadok on 04/01/2004 23:59:38
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Zadok ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ.
ΑΠΛΑ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΒΡΕΙ... (ΚΑΠΟΥ ΚΑΤΑΧΟΝΙΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΕΧΩ)
ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΗΣΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΑΛΟΝ ΠΑΡΑΒΛΕΨΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ
ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ
ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ?????????
ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ
ΜΑΛΟΝ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΣΩ.
ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΜΑ ΕΤΣΙ???????????
καλώς ήλθες και καλή συνέχεια!
quote:
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΗΣΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΥ
Με πλήγωσες βαθιά τώρα! Δεν ξέρω τί να κάνω η τρελλή... Μωρέ μπας και δεν ξέρω να χρησιμοποιήσω την γραφή;;; ![]()
Έχω αναπτύξει όση λογική διαθέτω ανωτέρω, τέλος οι επαναλήψεις, ότι απέτυχα, απέτυχα!
Φοβερή ανακάλυψη, αγαπητέ μου, συμφωνώ, αλλά πες μας και κάτι ακόμα, μή μας αφήνεις έτσι...
Πρόσφατα διάβαζα ένα βιβλίο ενός Έλληνα ερευνητή (δυστυχώς δε θυμάμαι τίτλο ή όνομα, θα το ξεθάψω όμως...), ο οποίος είχε μελετήσει όλα τα γράμματα της αλφαβήτας και εξηγούσε πώς η ερμηνεία μίας λέξης προκύπτει μέσα από τα γράμματα, τα οποία την αποτελούν.
Βασική προϋπόθεση: η ορθογραφία! ![]()
Πάντως η έρευνα αφορούσε στα ελληνικά και μάλλον θα παραμείνει σε αυτά!
Μήπως το 'χει διαβάσει κάποιος/α συντοπικίτης/ίτισσα και μας φωτίσει;;;

quote:
NOMIZΩ ΠΩΣ ΚΑΠΩΣ ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΟΑΝΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ.
ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΑΡΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΑΒΑΤΑΡ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΕΧΩ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
ΠΟΙΟΣ Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ;
Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ;
Η ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΓΙΑ 9 ΜΕΡΕΣ;
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ;
Η ΑΓΕΛΑΣΤΟΣ ΠΕΤΡΑ;
Η "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ" ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ,Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΩΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΠΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟ;
ΤΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΥ;
ΟΙ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΙ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΠΟΡΑΣ;
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ... ΚΑΙ ΕΙΔΟΜΕΝ...
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Θέλω να ρωτήσω κάτι.Είμαι Παρθένος με ωροσκόπο Ιχθύ, τι σημαίνει που βρίσκονται αντίθετα στον άξονα? Λέτε να τρελαθώ απ τις πολλές αντιθέσεις?
Κι άλλη μια ερωτησούλα. Λένε πως ταιράζω με Ταύρο, όμως με κάποιον που τα είχα ήταν απαίσια, ειδικά στο ερωτικό. Με Παρθένο ήταν βαριεστιμάρα, με Λέων ένιωσα προδοσία στο τέλος και με Ιχθύ πολύ αρμονία αλλά όχι πάθος.
Τι μου προτείνετε? Ιχθύ, Λέων, Παρθένο ή Ταύρο? (Είχα σχέσεις με τέτοιους).HEEEEEEELP!!!!!!

In anticipation of my resurrection...
το θέμα αυτό απενεργοποιείται, εφόσον μπορείς να συνεχίσεις στο ήδη υπάρχον.
![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!