ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πώς να Γίνετε κληρικός online - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Πώς να Γίνετε κληρικός online - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

Γιώργος12 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
ΓιώργοςΜέλος
19/04/2004, 17:35:37
..και τώρα μπορείτε να γίνετε νόμιμα χειροτονημένος κληρικός της The Universal Life Church…… ΑΜΕΣΩΣ online στο παρακάτω website.

http://www.ulc.org/

Συμπληρώνεις την αίτηση και παίρνεις αμέσως τα διαπιστευτήρια της χειροτονίας σους προς εκτύπωση

Ερώτηση - αλήθεια έχεις φοροαπαλλαγές αν είσαι ιερέας…?

Γιώργος
..ποια μικρή θεότητα θα βασανίσουμε σήμερα…?

P.S ..ADMIN..are you thinking what I am thinking

19/04/2004, 22:57:35
Γιώργο, απίστευτο!!!
Που το βρήκες;
Μέχρι και γάμους - κηδείες - βαπτίσια μπορείς να κάνεις με τη χειροτονία αυτή... Πουλάνε και κιτ με τα σχετικά έγγραφα...

(υποθέτω βέβαια, ότι μάλλον το site πρόκειται για διαδικτυακή φάρσα με σκοπό να καταδείξει την απίστευτη κατάντια του ανθρώπου να εμπορευματοποιεί οτιδήποτε - αλλά που ξέρεις )

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

NerioΝέο Μέλος
19/04/2004, 23:27:50
Ο Χριστός και η Παναγία! Πού φτάσαμε; Τι άλλο, ήθελα να μάθω, θα δουν τα δύσμοιρα ματάκια μας σε τούτον 'δω το κόσμο...

The only certain thing about the future is uncertainty.

GhostΜέλος
20/04/2004, 00:06:57
ΕΛΕΟΣ...!

ΓιώργοςΜέλος
20/04/2004, 00:34:02
Όχι Αμαλία δεν είναι φάρσα… ο οργανισμός υπάρχει…εδώ και αρκετό καιρό
Μάλιστα ξέρω άτομα στο Λονδίνο που έχουν γίνει κληρικοί απο αυτό– ιδιαίτερα για τα πλουσιοπάροχα tax benefits που έχεις αν είσαι κληρικός …

Γιώργος
Εσωτέρικα Προσωπικά – Μυημένος ζητάει μυημένη για μυημένα πράγματα…

20/04/2004, 09:10:27
Ε τότε...πρέπει να το σκεφτούμε καλύτερα το πράγμα: Ενεκα η ήλικία, που όλες οι φίλες/οι παντρεύονται, άντε που βαπτίζουνε τουλάχιστον τρεις φορές το χρόνο (πέρισυ μόνο ήμουν καλεσμένη σε 4 βαπτίσεις στενών φίλων), τι καλύτερο από το να γλυτώσουμε και τους άλλους από τα έξοδα, αλλά και τον χρόνο μας από το να ψάχνουμε το κατάλληλο δώρο!

(Μα τι λέω η βλάσφημη...!)

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

zezmpergΜέλος
20/04/2004, 22:36:20
Σας χαιρετώ.
quote:

Ε τότε...πρέπει να το σκεφτούμε καλύτερα το πράγμα: Ενεκα η ήλικία, που όλες οι φίλες/οι παντρεύονται, άντε που βαπτίζουνε τουλάχιστον τρεις φορές το χρόνο (πέρισυ μόνο ήμουν καλεσμένη σε 4 βαπτίσεις στενών φίλων), τι καλύτερο από το να γλυτώσουμε και τους άλλους από τα έξοδα, αλλά και τον χρόνο μας από το να ψάχνουμε το κατάλληλο δώρο!

(Μα τι λέω η βλάσφημη...!)

κάνε κλικ!

Σε χαιρετώ Αμαλία.
Τι λες το αποφασίζουμε
Tώρα για τα κέρδη... ... Πιστεύω να είναι όλα δικά μου...
Εσύ βρε, θα πας για την ψυχούλα σου...
Καλά μην βαράς... Όλα δικά μου...
Αχ καλή μου Αμαλία οι ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΙ!
Σε χαιρετώ με εκτίμηση.
Σας χαιρετώ.

21/04/2004, 00:05:08
quote:
Αχ καλή μου Αμαλία οι ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΙ!

πολύ καλά τα λες.

Ποτέ κανένας δεν βλάφτηκε περισσότερο επειδή πιστεύει σε μία θρησκεία, από αυτούς οι οποίοι εκμεταλεύονται την πίστη αυτή...

κάνε κλικ!

astral-projectΜέλος
21/04/2004, 22:31:15
καντε εσεις τις βαπτισεις και τους γαμους και τις κηδειες, αναλαμβανω τις ευχες στα νεκροταφεια (που πανε ευχη και εικοσαρικο - 20 την ημερα 400 ευρωπουλα αφορολογητα)

------------------------

Όσοι έκτισαν κάτω από τα αστέρια, έκτισαν πολύ χαμηλά.

zezmpergΜέλος
24/04/2004, 10:28:06
Σας χαιρετώ.
quote:

καντε εσεις τις βαπτισεις και τους γαμους και τις κηδειες, αναλαμβανω τις ευχες στα νεκροταφεια (που πανε ευχη και εικοσαρικο - 20 την ημερα 400 ευρωπουλα αφορολογητα)

------------------------

Όσοι έκτισαν κάτω από τα αστέρια, έκτισαν πολύ χαμηλά.

ΟΚ έδεσε, Δεσπότισσα... Η Αμαλιά και παπαδαριά εμείς για την "κονόμα"!
Άντε θα τις δίνουμε και κάτι από τα αφορολόγητα...
Με εκτίμηση.

katiaΜέλος
24/04/2004, 12:08:17
Α ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΦΟΙΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΟΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ?ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

zezmpergΜέλος
24/04/2004, 12:37:20
Σας χαιρετώ.
quote:

Α ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΦΟΙΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΟΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ?ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Σε χαιρετώ καλή μου Κάτια...
Σαν να έχεις δίκιο... Επάγκελμα και όχι λειτούργημα!
Σας χαιρετώ με εκτίμηση.