ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Regret... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Regret... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

silverwhisper31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
xifomaxosΜέλος
27/05/2005, 10:51:25
Μετανοιώνω για την αλόγιστη πρόσληψη τροφής τα προηγούμενα χρόνια, γεγονός που με έχει οδηγήσει στην απελπισμένη προσπάθεια απώλειας περριτών κιλών.

ΕΝΑ ΣΠΑΘΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΚΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΗ

Oxygen_girlΜέλος
27/05/2005, 17:24:20
quote:

does chaos have a master?
το χαος ειναι αναρχικο. δεν υπακουει δηλαδη σε καμια αρχη. ειναι... χαοτικο! καλα τα ειπα oxygen?

Α-κρι-βώς Crucifire! :)
Υπάρχουν κάποια πράγματα στον κόσμο μας τα οποία δεν μπορώ να δέχομαι παθητικά! Δε φτάνω και στην αναρχία, βέβαια (είπαμε ρε παιδιά! όχι και έτσι!). Απλώς διαφωνώ!
Η υπογραφή είναι λίιιιιιιιιγο υπερβολική σε σχέση με αυτό, αλλά μου άρεσε ως φράση και την έβαλα!

CU!

-----------------------
"I have no master. I am CHAOS!"

terasΝέο Μέλος
27/05/2005, 22:33:33
ΜΑΛΙΣΤΑ,ΣΕ ΠΑΡΕΑ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΟΥΜΟΥΝΩΝ ΕΠΕΣΑ{JOKE}
EMENA H Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩς ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙς,ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑς ΤΗς ΜΟΡΦΩΣΕΩς.{ΚΑΙ Ας ΕΒΓΑΛΑ ΜΕΣΩ ΟΡΟ ΣΤΑ ΤΕΤΡΑΜΗΝΑ 10,9}

τερας της μορφωσεως

28/05/2005, 10:43:28
τερατωδες! αλλα μην μπερδευεσαι girl, αλλο αναρχος [αυτη τη λεξη ηθελα να χρησιμοποιησω αλλα μαλ***στικα!!] κι αλλο αναρχικος. ο πρωτος δεν εχει αρχοντα ο δευτερος εχει συνειδητη κληση στην αναρχια, ενω μαλλον εχει αρχοντα!!! [ποιος ειμαι!]

Edited by - crucifire on 28/05/2005 10:44:51

Oxygen_girlΜέλος
28/05/2005, 14:36:17
quote:

ΜΑΛΙΣΤΑ,ΣΕ ΠΑΡΕΑ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΟΥΜΟΥΝΩΝ ΕΠΕΣΑ{JOKE}
EMENA H Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩς ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙς,ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑς ΤΗς ΜΟΡΦΩΣΕΩς.{ΚΑΙ Ας ΕΒΓΑΛΑ ΜΕΣΩ ΟΡΟ ΣΤΑ ΤΕΤΡΑΜΗΝΑ 10,9}

Δεν είναι πολιτικό ζήτημα! Όταν λέω πως δε συμφωνώ με κάποια πράγματα που γίνονται, αναφέρομαι σε προβλήματα κοινωνικής φύσεως!
π.χ.Συμφωνείς τα παιδιά σε κάποιες χώρες να αναγκάζονται να δουλέψουν από 9 χρονών για να βοηθήσουν την οικογένειά τους?

quote:

τερατωδες! αλλα μην μπερδευεσαι girl, αλλο αναρχος [αυτη τη λεξη ηθελα να χρησιμοποιησω αλλα μαλ***στικα!!] κι αλλο αναρχικος. ο πρωτος δεν εχει αρχοντα ο δευτερος εχει συνειδητη κληση στην αναρχια, ενω μαλλον εχει αρχοντα!!! [ποιος ειμαι!]

Ok! Τhanks για τη διευκρίνιση! Είδατε? Έμαθα και κάτι!

Ρε παιδιά! Μην κολλάμε εκεί! Μια υπογραφούλα είναι, μου άρεσε και την έβαλα! Ας μην το κάνουμε και θέμα!

CU!

-----------------------

Oxygen_girlΜέλος
28/05/2005, 14:52:38
quote:

τερας της μορφωσεως

Α! Τώρα το πρόσεξα αυτό! :)
10,9?????????? Πώς τα κατάφερες έτσι? Θέλω να μάθω το μυστικό σου! ;)

-----------------------

terasΝέο Μέλος
28/05/2005, 23:40:15
ξερεις δεν ειναι και ευκολο πραγμα να μεινεις αγγλικα.εγω το εκανα και ειμαι υπερηφανος για αυτο!.οσο για τον crusifire θα ηθελα να πω ενα καυστικο σχολειο αλλα δεν ξερω πως θα το παρει ουου! crusi .

τερας της μορφωσεως

Oxygen_girlΜέλος
29/05/2005, 14:23:12
quote:

ξερεις δεν ειναι και ευκολο πραγμα να μεινεις αγγλικα.εγω το εκανα και ειμαι υπερηφανος για αυτο! .

Έμεινες αγγλικά???
Εσύ παιδί μου είσαι φ-α-ι-ν-ό-μ-ε-ν-ο!!!

-----------------------

terasΝέο Μέλος
29/05/2005, 16:17:55
ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΔΝ ΛΕΣ ΤΠΤ.ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ.ΣΤΟ ΦΡΟΝΤ.ΠΑΩ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ,ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ LOWER.ΕΧΩ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ!!

τερας της μορφωσεως

Oxygen_girlΜέλος
29/05/2005, 18:54:54
quote:

ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΔΝ ΛΕΣ ΤΠΤ.ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ.ΣΤΟ ΦΡΟΝΤ.ΠΑΩ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ,ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ LOWER.ΕΧΩ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ!!

Καλά μωρέ! Μην ανησυχείς! Έχεις καιρό ακόμα!
Και μεταξύ μας...είμαι sure πως θα το πάρεις τελικά!

-----------------------

29/05/2005, 18:55:10
για να ζηλεψεις σου λεω οτι πηρα το proficiency του cambridge στα 14 [με c! ασχετο]. αλλα θα ηθελα να μαθω τι καυστικο εχεις να πεις! σχολιο με ι οχι ει. το αλλο ειναι αυτο που παμε και μαθαινουμε παραγματα [λεμε τωρα!] μαθε πρωτα ελληνικα και μετα αγγλικα!!! [χουμορ]
οσο για την υπογραφη της oxygen, οπως ειδες δεν ημουν μονο εγω που εκανα σχολιο, στο φορουμ για τα σαουντ-τρακς δηλαδη, αρα ειναι καλη!