ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ (Προβλέπει το μέλλον?) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ (Προβλέπει το μέλλον?) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

DASKRENA7 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
DASKRENAΝέο Μέλος
15/10/2005, 18:12:27
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ...ΕΙΤΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΤΕ ΚΑΚΟ!! ΕΝΑ ΑΠ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΔΥΣΤΙΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΣΥΝΒΗ!! ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΓΟΗΤΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΒΗΖΟΥΝ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ-Α ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Edited by - DASKRENA on 15/10/2005 20:41:21

JayaΜέλος
15/10/2005, 20:55:01
Έχεις "The Gift"!
Μπορείς και από φωτογραφία να το κάνεις αυτό;

Η απάντηση βρίσκεται μέσα σου…

DidoriumΜέλος
15/10/2005, 20:58:36
Ενδιαφέρον αυτά που γράφεις..

Μπορείς να μας δώσεις περισσότερα παραδείγματα?

Better to save the mystery than surrender to the secret..

Έσεται ΉμαρΝέο Μέλος
15/10/2005, 21:34:14
Εμπειρια βγαλμενη απο την ταινια "βλεπω τον θανατο σου".Τωρα αν θα προειδοποιησεις καποιον η οχι γι αυτο που τον περιμενει ειναι δικο σου θεμα και γνωριζοντας φυσικα την πλοκη της συγκεκριμενης ταινιας φοβερο διλλημα.Αυτη φυσικα ειναι η χιουμοριστικη πλευρα του θεματος και χωρις παρεξηγηση(να το ριξουμε και λιγο στην πλακα).

Τωρα σοβαρα θα ηθελα και εγω να μαθω περισσοτερα γιατι μια τετοια περιπτωση(αν φυσικα τα οσα λες αληθευουν) παρουσιαζει ενδιαφερον.

ΝΙΚΟΣGRΜέλος
15/10/2005, 21:48:18
Παρακαλω θα μου πεις και εμενα το μελλον μου?
Σοβαρα μιλαω.
16/10/2005, 15:21:54
DASKRENA, για να μην ανοίγονται παρόμοια θέματα θα μπορούσες να χρησιμοποιείς την "Αναζήτηση" στο πάνω δεξί μέρος της σελίδας ώστε να βάζεις τις λέξεις-κλειδιά για το topic που θές να ανοίξεις.
Εάν υπάρχουν ήδη παρόμοια, μπορείς να συνεχίσεις εκεί την συζήτηση.
Στο θέμα σου:

OI MΥΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΥ!! ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΚΤΗΣ ΑΙΣΘΗΣΗΣ!!

σου έκανα μερικές παραπομπές σε κάποια topics ώστε να τα διαβάσεις και σε όποιο σε καλύπτει καλύτερα να πείς την γνω΄μη σου.
Μπορείς να δείς τις ίδιες παραπομπές και για αυτό εδώ το θέμα που άνοιξες...

In anticipation of my resurrection...

17/10/2005, 01:33:56
Το θέμα αυτό απενεργοποιείται.
Η συνέχεια στη συζήτηση που παραπέμπει ο Dying_Incubus.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!