- Αν αγαπας την Ελλαδα - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Ψηλός:Τώρα τι λες εσύ ή/και η Kapodistria …. μ’ άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Αυτό λέω κι' εγώ...
Θα μπορούσες άλλωστε να μας χαρίσεις
ΑΥΤΟ!!!
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
quote:
skartados:
Παιδια,εγω δεν ανοιξα το θεμα για να συζητησουμε για τη δουλεια του ψηλου και το αν ειναι χριστιανος στα λογια η στα εργα,εγω το ανοιξα για να ευχαριστησουμε ολοι μαζι την εκκλησια για το προγραμμα "η εκκλησια στους δρομους" και να σας ωθησω να βοηθησετε ολοι σας για αυτο το θεαρεστο εργο.
Σωστά skartados,μόνο που όπως λέει και ο gianipseftis:
quote:
...
Η ερώτηση ΔΕΝ είναι προσωπική, και κακώς την εξέλαβες σαν προσωπική.
Παίρνω θέση σε αυτά που εσύ λες.
Δεν γνωρίζα αν εργάζεσαι στας Βρυξέλλες, εσύ το ανέφερες και εσύ δημαγωγικά συνέκρινες τον μισθό σου με τον μέσο όρον των υπαλλήλων του ΟΣΕ, για να δείξεις τάχα τι?
Εσύ ανέφερες για το φτωχικό σου σπίτι των 700.000 ευρώ κτλ κτλ.
Εσύ παρουσιάζεσαι σαν ευσεβής χριστιανός .... ταπεινός πένης.
...
Αλλά μετά το τραγουδάκι που έβαλα και που νομίζω
ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ,σταματώ εδώ.
Όσο για τα δικά σου λεγόμενα σου αφιερώνω:
Ανέγγιχτο το ιερό ταμείο της Εκκλησίας
...
Σε ό,τι αφορά τη μισθοδοσία του κλήρου είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι πρόκειται για «συμβατική υποχρέωση» της κυβέρνησης, εξηγώντας ότι το ποσό που θα συγκέντρωνε το κράτος αν δεν πλήρωνε τους κληρικούς δεν θα ήταν ιδιαίτερα μεγάλο.
Από την άλλη, αναφερόμενος στα εκκλησιαστικά ΝΠΔΔ, είπε ότι μαζί με τα πανεπιστήμια εξαιρούνται των προβλέψεων του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος γιατί είναι αυτοδιοίκητα.
...
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη διάρκεια της συζήτησης ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος πρότεινε τη σύσταση επιτροπής που θα καταγράψει τις διακατεχόμενες εκτάσεις της Εκκλησίας. Με την πρόταση συμφώνησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος...
...
Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος από την πλευρά του δήλωσε ότι «η Εκκλησία πάντοτε σε αυτό τον τόπο στάθηκε πλάι, αγωνίστηκε και έδωσε ό,τι μπορούσε. Και σε αυτή την κρίσιμη ώρα δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά, αλλά θα συνεχίσει την ίδια πορεία. Ομως κάτω από ορισμένους όρους, όπως συζητήσαμε και όπως θα τα δούμε στην πράξη καθώς ο καιρός θα περνά».
Είδες skartados πώς κολλάει η υποκρισία που αναφέρει
ο συνδίκτυος gianipseftis;
"Υπό όρους" η φιλανθρωπία όπως λέει και ο ...Ιερώνυμος!!!
Ουαί Υμίν Γραμματείς και Φαρισσαίοι!!!
παραπάνω είδηση.
Από ΕΔΩ!
Η εκκλησια στους δρομους...
quote:
Φυσικα υπο ορους καποδιστρια.Εγω αν ημουν στη θεση του ιερωνυμου και με ζητουσε αυτο το ελληνικο κρατος μερος απο την εκκλησιαστικη περιουσια η θα τον πεταγα εξω με τις κλωτσιες,η θα προτιμουσα να τη καψω παρα να τη δω στα χερια του καθε περιεργου ελληνα η ξενου.
Η εκκλησια στους δρομους...
Ποιός ζήτησε skartados;
Δεν κατάλαβες καλά.
Για ξαναδιάβασε την είδηση.
Και δεν τους πείραξε ΤΙΠΟΤΑ,από μισθούς και θέσεις
(ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ) αλλά και την περιουσία τους αφήνει
ΑΝΕΓΓΙΧΤΗ!!!
Για την φιλανθρωπία ο λόγος!
Φιλανθρωπία πρός τους πιστούς όχι πρός το κράτος!
Κατάλαβες;
Μην διαστρεβλώνουμε και την πραματικότητα !!!
Αυτό είναι το επίμαχο μέρος της είδησης!
Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επέμεινε στην ίδρυση ενός φιλανθρωπικού οργανισμού που θα έχει έσοδα από την εκμετάλλευση της εκκλησιαστικής περιουσίας και είπε ότι δεν πρόκειται να πουληθούν ακίνητα σε ξένους.
«Διαμορφώθηκε κλίμα συστράτευσης», είπε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης περιγράφοντας τη συμβολή της Εκκλησίας στην κρίση. Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος από την πλευρά του δήλωσε ότι «η Εκκλησία πάντοτε σε αυτό τον τόπο στάθηκε πλάι, αγωνίστηκε και έδωσε ό,τι μπορούσε. Και σε αυτή την κρίσιμη ώρα δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά, αλλά θα συνεχίσει την ίδια πορεία. Ομως κάτω από ορισμένους όρους, όπως συζητήσαμε και όπως θα τα δούμε στην πράξη καθώς ο καιρός θα περνά».
quote:
Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επέμεινε στην ίδρυση ενός φιλανθρωπικού οργανισμού που θα έχει έσοδα από την εκμετάλλευση της εκκλησιαστικής περιουσίας και είπε ότι δεν πρόκειται να πουληθούν ακίνητα σε ξένους.
Ηρθε η ωρα ,η ελλαδα να αποκτησει τον δικο της μακαριο,τον μεγα ιερωνυμο.Αυτος ειναι σιγουρο οτι θα αποφυγει και τα λαθη του μακαριου που ειχαν ως αποτελεσμα τη τουρκικη εισβολη.
Τεραστια μορφη ο ιερωνυμος,δεν ηξερα οτι συμφωνουμε τοσο πολυ ......
Η εκκλησια στους δρομους.
quote:quote:
Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επέμεινε στην ίδρυση ενός φιλανθρωπικού οργανισμού που θα έχει έσοδα από την εκμετάλλευση της εκκλησιαστικής περιουσίας και είπε ότι δεν πρόκειται να πουληθούν ακίνητα σε ξένους.Ηρθε η ωρα ,η ελλαδα να αποκτησει τον δικο της μακαριο,τον μεγα ιερωνυμο.Αυτος ειναι σιγουρο οτι θα αποφυγει και τα λαθη του μακαριου που ειχαν ως αποτελεσμα τη τουρκικη εισβολη.
Τεραστια μορφη ο ιερωνυμος,δεν ηξερα οτι συμφωνουμε τοσο πολυ ......Η εκκλησια στους δρομους.
skartados έχεις ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ !!!
Άντε βρε και εγω που νόμιζα ότι σοβαρολογούσες όταν
άνοιξες αυτό το θέμα...
"Για μένα υπάρχουν άνθρωποι όχι Έλληνες..."
Αυτός ενέπλεξε τα προσωπικά του στην κουβέντα.
ΔΕΝ τον γνωρίζω και ούτε με ενδιαφέρουν τα περουσιακά του.
Η υποκρισία που περισσεύει είναι το ζητολυμενο.
Όσο για την ανησυχία του φίλου Σκαρταδου για αποπροσανατολισμό της κουβέντας, φίλε σκαρτάδο αν κατάλαβα καλά το θέμα σου σχετίζεται με τα περιουσιακά και την εκκλησία.
Εγώ μιλώ για την υποκρισία της εκκλησίας περί των περιουσιακών.
Είμαι μεσα στο θέμα σου δηλαδή, εξετάζοντας το από μια άλλη γωνία
Η εντολή του Ιησού του Ναζαρινού είναι, όποιος θέλει να με ακολουθήσει, να ξεπουλήσει ότι περιουσιακό στοιχείο έχει, να το μοιράσει δίκαια στους φτωχούς, και μετά να με ακολουθήσει.
Ο “έχων δύο χιτώνες.....” είναι η βάση της διδασκαλίας του, και το επιβεβαιώνει με το “ όσο δύσκολο είναι να περάσει καμήλα από τρύπα βελόνας, άλλο τόσο είναι να περάσει πλούσιος στη βασιλεία των ουρανών”
Και το ποιος είναι πλούσιος το ορίζει λέγοντας “ ο έχων δύο χιτώνας”, δεν λέει ο έχων πολλούς χιτώνας.
ΠΑΝ το περισσόν, απο του πονηρού.
Ουαί, ουαί υμίν .....
quote:quote:quote:
Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επέμεινε στην ίδρυση ενός φιλανθρωπικού οργανισμού που θα έχει έσοδα από την εκμετάλλευση της εκκλησιαστικής περιουσίας και είπε ότι δεν πρόκειται να πουληθούν ακίνητα σε ξένους.Ηρθε η ωρα ,η ελλαδα να αποκτησει τον δικο της μακαριο,τον μεγα ιερωνυμο.Αυτος ειναι σιγουρο οτι θα αποφυγει και τα λαθη του μακαριου που ειχαν ως αποτελεσμα τη τουρκικη εισβολη.
Τεραστια μορφη ο ιερωνυμος,δεν ηξερα οτι συμφωνουμε τοσο πολυ ......Η εκκλησια στους δρομους.
skartados έχεις ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ !!!
Άντε βρε και εγω που νόμιζα ότι σοβαρολογούσες όταν
άνοιξες αυτό το θέμα...
"Για μένα υπάρχουν άνθρωποι όχι Έλληνες..."ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Μα αγαπητη καποδιστρια,ηδη εχω γραψει για αυτο το εξης
quote:
Ολοι οι δηθεν αντιρατσιστες-προοδευτικοι του κωλου την κατηγορουν,αυτη τη στιγμη ομως η εκκλησια,βοηθαει χωρις να κοιταει χρωμα,κομμα,θρησκευμα κ.τ.λ. κανοντας πραξη,αυτα που οι αλλοι μονο τα προπαγανδιζουν θεωρητικα.....
Αυτο ειναι το μεγαλειο του προγραμματος η εκκλησια στους δρομους.
...δεν ειμαι συλλεκτης action figures αλλα...
χμμ...μανιωδης συλλεκτης εικονων...
στην αυτη αναζητηση λοιπον να κατι σχετικο ...
θυμαμαι ειχε γινει θεμα με μια παρομοια
συλλεκτικη συλλογη που ειχε αναστατωσει...ακομη +απαθεις γονεις...
...αρτιστικα εντελως βαμπιροκουκλακια*...

ας ανοιξουμε κι εδω μια "κουλτου-ροπυλη"
με φοβο ομως να μας "την πεσει" η κυρια Λουκα...
(((^ ^)/~~~
http://www.figures.com/
http://www.jesuschristsuperstore.net/
http://www.actionfigurexpress.com/
*ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ

Let there be Light!
quote:
Όταν λες action figures εννοείς κουκλάκια από ταινίες; Αν ναι τότε όχι, εγώ δεν είμαι συλλέκτης αλλά μου αρέσουν αρκετά. Υπάρχει ένα καλό μαγαζί στην οδό Στουρνάρη. Έχει Lord of the rings, Pinhead, Freddy, Drαcula, το κοριτσάκι της ταινίας Eξορκιστής να ουρλιάζει στο κραβάτι του! κ.α.
Αυτό ακριβώς εννοω!Πριν λίγω καιρό άρχισα να συλλέγω(τώρα έχω γύρω στις 25)